Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Jak zrobic rj w q3 ??? :)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

lol

ale masz wyszukany humor

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-12-2001 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

no bajerant
takieego to byle gdzie nieznajdziesz

Old Post 23-12-2001 01:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil L0b0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do L0b0 Znajdź więcej post'ów przez  L0b0 Dodaj L0b0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać L0b0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez L0b0
no bajerant
takieego to byle gdzie nieznajdziesz

chyba, ze na boardzie fpp

Old Post 23-12-2001 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Question RJ

Ja zawsze robilem RJ w chwili maxymalnej wysokosci skoku. Dopiero wtedy RL pod siebie. Nie wiem czy to jest dobry sposob, ale spokojnie starcza na dostanie sie w rozne miejsca najczesciej po megas

Old Post 26-12-2001 12:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eX3
Warrior (Scrag)

Re: RJ

quote:
Napisane oryginalnie przez Xkill
Ja zawsze robilem RJ w chwili maxymalnej wysokosci skoku. Dopiero wtedy RL pod siebie. Nie wiem czy to jest dobry sposob, ale spokojnie starcza na dostanie sie w rozne miejsca najczesciej po megas

na dm13?

Old Post 26-12-2001 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eX3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eX3 Znajdź więcej post'ów przez  eX3 Dodaj eX3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eX3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ukojenie
Combat (Death Knight)

Re: Re: RJ

kwestia gustu kto jak to robi

Old Post 26-12-2001 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ukojenie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ukojenie Znajdź więcej post'ów przez  ukojenie Dodaj ukojenie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ukojenie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mazoor
Guest

w cpma mozna robic RJ bez naciskania skoku
ech cpma schodzi na psy

Old Post 26-12-2001 16:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

w vq3 tez sie chyba da

Old Post 26-12-2001 23:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

probowalem napisac skrypt ktory zrobilby cos takiego
1)gun w ziemie
2)strzal+skok
3)centerview
i... prawie mi wyszlo
czy ktos moze mi powiedziec jak cos takiego zrobic?

Old Post 27-12-2001 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

znaczy zwykly rj?

Old Post 27-12-2001 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

no przecierz napisalem:/
a sa jakies niezwykle rj???

Old Post 27-12-2001 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

a bo ja wime

set rjump "weapon 5;centerview;cl_pitchspeed 9999000;+lookdown;+attack;+moveup;wait 3;-lookdown;-attack;-moveup;wait 6;centerview;cl_pitchspeed 140"
bind CTRL vstr rjump

Old Post 27-12-2001 13:54
Infinite
nieszczesliwie zakochany

jestes da best masta
ale mam pytanko
czy wait 3 to to samo co wait;wait;wait???
cl_pitchspeed 9999000 - cio to jezd?

Old Post 27-12-2001 14:06
oxygen
new challenger

wait 3 to to samo co wait;wait;wait

cl_pitchspeed 999999999999 przeskakuje od razu prawie do guna w ziemie

Old Post 27-12-2001 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja uzywalem do tego celu sensa i accela ale... nie wychodzilo

Old Post 27-12-2001 14:12
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

dokladnie... jest to po to zeby rj wykonac bardzo szybko

Old Post 27-12-2001 14:14
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ja uzywalem do tego celu sensa i accela ale... nie wychodzilo

szkoda tylko ze sens i accel to ustawienia dla szybkosci myszki :> a myszka ze skryptem rj nie ma nic wspolniego

Old Post 27-12-2001 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

no teraz jush wim

Old Post 27-12-2001 19:35
{z}BobeK
Guest

Talking

U mnie z tym zbindowanym rj to wychodzi na jednym (szybszym) kompie a na drugie nie i trzeba zmieniac waity ... ale ja wole i tak uzywac normalnego (nizebindowanego) rj... po prostu obracam o 180 stopni i od tylu rakiete bo mi sie zdaje ze mnie chelfa trace a i tak nie potrzebuje zadnych wysokich dalekich
czy co RJoof.

Old Post 04-01-2002 23:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Diodak
Skilled (Knight)

Rocket JUMP pomoge wam wystarczy podejsc do sciany strzleic i podskoczyc wszystko jasne nie.Najpierw bendziesz miał rakiete na mordzie a potem JUMPA wszystko gra

Old Post 05-01-2002 00:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diodak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diodak Znajdź więcej post'ów przez  Diodak Dodaj Diodak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diodak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

thx za info

Old Post 05-01-2002 03:16
demarcos
zdzisiu burczymucha

no i problem z glowy

Old Post 05-01-2002 10:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na
wlasnie tez tak robilem ale o srj nie slyszalem
jak ktos ma to niech da ten skrypt

A masz ten skrypt:
// Super Rocket Jump Alias from FPS Spectator
// Courtesy of sYx66)
// http://fps.enterthegame.com

alias LW0 "wait;wait;wait;wait;wait"
alias LW1 "LW0;LW0;LW0;LW0;LW0;LW0"
alias LW2 "LW1;LW1;LW1;LW1;LW1;LW1"
alias LW3 "LW2;LW2;LW2;LW2;LW2;LW2"

alias +freeze "set clmfps1 $cl_maxfps;cl_maxfps 0"
alias -freeze "set cl_maxfps $clmfps1"

alias +ldown "set origpspeed $cl_pitchspeed;set cl_pitchspeed 9999;+lookdown"
alias -ldown "set cl_pitchspeed $origpspeed;-lookdown"
alias srj "+ldown;lw0;+attack;+moveup;lw0;+freeze;lw3;-freeze;-ldown;-attack;-moveup"

bind space "srj" // bind whatever key you want here.

Old Post 06-01-2002 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

thx
zaraz to przetestuje
ps. widze ze specjalnie dla mnie sie zarejestrowales

Old Post 06-01-2002 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

Smile

I tu sie mylisz
Zarejestrowalem sie bo demarcos mi powiedzial ze tu opisuje jak robic trick na cpm1a tele --> YA i na cpm3.

Old Post 06-01-2002 20:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

wiatam pana spidermana

gl w triczkach zycze

Old Post 06-01-2002 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

fajny tes srj tylko troche duzo zycia traci (120!!!) chyba nie bede go uzywac

Old Post 06-01-2002 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

quote:
Napisane oryginalnie przez Spider
cpm1a tele --> YA i na cpm3

i co z tymi triczkami
juz wiesz jak je sie robi???
ja jakos o nich nic nie przeczytalem tutaj

Old Post 06-01-2002 20:54
demarcos
zdzisiu burczymucha

zobacz topic triki zalozony prze Mil0sha

Old Post 06-01-2002 21:23
Diodak
Skilled (Knight)

JA wogóle mysle ze RJ to są jakies dziwne bo nie wiem jak sie to dzieje ale jak chce zrobic niskiegfo wy***** mnie w jkosmos a jak wysokiego to zabierze mi 60 helfa i podskocze jak małpka

Old Post 07-01-2002 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diodak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diodak Znajdź więcej post'ów przez  Diodak Dodaj Diodak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diodak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions