Fajno się grało. By the way, admin, ten co z nim grać miałem, podał się do dymisji, o to jego ostatnie słowa:
" A wiesz co? mam tego dosyć. Nie będę tutaj nieproszonym gościem. Nie będę także poświęcał czasu i nerwów na kłótnie z jakimś pajacem z drugiego końca Polski, do którego i tak nic nie dociera. Słuchaj-jesteś małym, obrzydwliwym, niekootoralnym i aroganckim śmierdzącym szczeniakiem, który ma się za niewiadomo kogo. I jeszcze jedno-to że myślisz iż wszyscy na około trzymają Twoją stronę, to jesteś w groobym błędzie. Wiem-bo rozmawiam nie tylko z Toba. I te słowa któe padły przed chwila pod Twooj adres, to cytat, nie z moich ust. Nie licz że ktoś tutaj tak jak ja wyskoczy na środek i będzie się z Tobą kłócił. Są ludzie którzy nie lubią konfliktów. I nie lubią też żreć się z pajacami, bo wiedzą że im to nic nie przyniesie. JeloneK-z Twoim layem jest to samo. Acha-i szczerze mówiac leje na to czy teraz wyskoczycie że go obrażam-to nie moje słowa. Ale i ja tak uważam. Byłem na tym forum tylko dlatego, że orpoocz 2 idiotów, są tutaj sami spox ludzie. Ludzie dla których warto się poświęcić i ludzie z którymi warto współpracować. Wiek nie gra roli-liczy się dojrzałość, której panowie Michal i JeloneK nie mają-dlatego wiecznie będą dziećmi. Liczę że kiedyś dorośniecie. Tymczasem szczycice się z tego co macie. A macie niewiele.
Xizor-dzięki za ingeręcje, jak widzisz to i tak nic nie dało.
Jean-szkoda że Cię tutaj nie ma. Wiele bym dał aby poznać Twoje zdanie.
Regis-równy był z Ciebie gość. Nie strać zapału i włóż całą duszę w strefę C&C-a wiem ze wiele masz do zaoferowania.
Cooler-he he he-wieczny żartowniś. Pozdro to u. Współczuję Ci przyszłych współpracowników.
Kolo-mało aktywny, ale sympatyczny. Nie bierz przykładów z tych 2 ciołków.
Życze wam wszystkim sukcesów na stronie i realizacji waszych marzeń, tych związanych z inetem i nie tylko. Mam nadzieję że mimo neporozumieć, będziecie mnie dobrze pamiętać.
Michal-mam taką cudowną ochote dać Ci bana że aż nie wiem co mnie powstrzymuję. Jednak nie zniże się do Twojego poziomu. Bywaj zdrów.
nara @ll
Embrion"
Nieźle nie? Konspira działa .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|