Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Urban Terror movie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

mysle ze chyba sie zmiesci tylko dajcie mi znac kiedy bedziecie chcieli wrzucac. powinien sie zmiescic tylko zgloscie sie do mnie po pass

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-02-2002 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Smile 2 x movie

aloha
nigdzie nie moge dorwac duke'a, a u niego na stronie www leza dwa swieze (prosto z piekarni) filmy o naszym kochanym modzie UT
jak ktos ma dobre lacze i checi do sciagania ( film nr 1 : 145 mb, film nr 2 : 155 mb) to podaje linki ( linkow tych jeszcze nie ma na stronie - beda jak duka znajde) :

pierwszy film o ut thora
http://q3arena.gry.wp.pl/ut/filmy/r...;go_by_thor.avi

nowa wersja mojego pierwszego filmiku
http://q3arena.gry.wp.pl/ut/filmy/G...r_by_GruChA.avi

szybkiego sciagania i milego ogladania

Old Post 05-02-2002 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

Re: 2 x movie

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
aloha
nigdzie nie moge dorwac duke'a, a u niego na stronie www leza dwa swieze (prosto z piekarni) filmy o naszym kochanym modzie UT
jak ktos ma dobre lacze i checi do sciagania ( film nr 1 : 145 mb, film nr 2 : 155 mb) ...

hyhy mam 70-90 kilo z tego serwa :> a to daje tylko 30 minut ściągania
ups pomylka mam srednio 120 kilo ! (LOL)

Old Post 05-02-2002 13:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Re: Re: 2 x movie

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth

hyhy mam 70-90 kilo z tego serwa :> a to daje tylko 30 minut ściągania
ups pomylka mam srednio 120 kilo ! (LOL)

tylko pozazdroscic tez 70 mam, ale to przy baaaaaaaardzo silnym wietrze

Old Post 05-02-2002 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

wlasnie skonczylo sie sciagac (oba filmiki)

Old Post 05-02-2002 14:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roberf
Skilled (Knight)

NO sztuczki sa ciekawe i mozna z nich sie czegos nauczyc. A zabijanie jest wrecz czasem feeeeeeeee Grucha wstyd pokazywaz ze zabijasz osoby ktore nie graja.
Jedyna rzecz jaka powiedzialem jak ogladalem oba filmiki jak thor i GRucha "wymiataja"
- Tez tak potrafie.
To sa farty a nie umiejetnosci (1 kreska 4 zabitych)
Po kazcie lepiej jak robicie kogos w konia 1v1 strzelajac tu, biegniesz tam i bummm mu w plecy. TO bedzie cos pieknego a tak to pokaz fartow.

Old Post 10-02-2002 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

eeeeeeeeeee jak wolisz

quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
Po kazcie lepiej jak robicie kogos w konia 1v1 strzelajac tu, biegniesz tam i bummm mu w plecy. TO bedzie cos pieknego a tak to pokaz fartow.

eeeeeeee nie mam tyle gigabajtow zeby pokazywac jak latam za gosciem pol godziny i na koncu dostaje (albo on dostaje) HEADA.

To sa farty a nie umiejetnosci (1 kreska 4 zabitych) - umiejetnosci to 4 kreski i 1 zabity (fartem w tej grze jest NIE DOSTAC HEADA)

P.S. ten movies to nic innego jak same kille i deady, nie chcialem pokazywac zadnych akcji pol godzinnych i trickow (i moze to byl blad)
jak jest tak jest - mi sie podoba

Edytowane przez GruChA dnia 11-02-2002 o godz. 00:54

Old Post 11-02-2002 00:28
[JP]Shadow
***uwka i tyle

mój film

Elo!Postanowiłem nakręcić film o UT.Hmm jeżeli Grucha odpisze mi na pewne zapytanko to trailerka możecie się spodziewać za jakiś tydzień dwa.W filmie będzie mało fartów.W większości przemyslane akcje które wczećniej sobie obmyśliłem a także i skutki z nich wynikające.Mam nadzieje że będzie sie podobało!!!Trailer będzie miał około 7 minut a cały film cos 20-25.materiału mam sporo bo demek już 120 MB

Old Post 23-02-2002 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cU|kood
Training (Enforcer)

hmm 20-25 minut trwania filmu? Imo z doswiadczenia wiem, ze: a) taki dlugi film sie nudzi b) bedzie cholernie duzo zajmowac c) lepiej zrobic cos malego ale dobrego

Old Post 23-02-2002 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cU|kood Znajdź więcej post'ów przez  cU|kood Dodaj cU|kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cU|kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez cU|kood
hmm 20-25 minut trwania filmu? Imo z doswiadczenia wiem, ze: a) taki dlugi film sie nudzi b) bedzie cholernie duzo zajmowac c) lepiej zrobic cos malego ale dobrego

chyba ze beda jakies zaje.biste akcje

Old Post 24-02-2002 01:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[JP]Shadow
***uwka i tyle

hmm w trailerku będzie tylko kilka i z paru demek bo demek mam full ale oglądać 2 razy każde aby zobaczyć akcje a potem zżucic to masakra .... jednak film to sie okaże możliwe że zrobie 10 minutowy a kiedyś większ.W filmie będzie już full starannie wybieranych akcji

Old Post 24-02-2002 03:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

yo

Witam.
nie che mi sie zakladac nowego tematu to napisze tutaj
Sciagnolem se wlasnie film(ik) z samymi trickami i kurde : Big Brother jest pod wrazeniem. Film jako taki nie jest zrobiony rewelacjyjnie, bez przejsc, bez roznych widokow osoby, muza moze byc lecz co najlepsze w tym filmiku to tricki jakich nawet nie widzialem na oczy (przy probie zrobienia 50% tych trickow ladawalem na miche ), ciekawo ile sie chlopaczek musial nameczyc zeby te wszystkie tricki porobic.
Mam jedna prosbe, jak komus sie uda zrobic trick: (UPTOWN) stoisz se na wysokim wentylu na dachu (laundromat) i se z tego wentyla skaczesz na ten dach z 4 pakami - to niech napisze mi jak to zrobil albo czym to zrobil . Powodzenia.

p.s. film jest tu : http://kartikeya.zdwebhosting.com/Jumps-q3ut.zip (240mb)

Old Post 24-04-2002 14:53
Monar"bzn"
Thug Life

Question MAM PYTANKO

pANOWIE POWIECIE MI JAK MOZNA OGLONDNOC DEMKA Z UT NA V PLAYEZE LOOB JAKIMS TAKIM PROGRAMEM BO TROCHE MI SIE NIE CHCE OGLONDAC W UT DLOOGO SIE WGRYWA BO MAM AMD 266 MHZ WIEC MAM PROSBE PODAJCE JAKIS LINK Z KAD MOZNA SCAGNOC TAKI KONWERTATOR NA AVI LOOB JAKIS FORMAT DO NORMALNEGO ODCZYTU PLIS THX

Old Post 24-04-2002 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: yo

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
Witam.
nie che mi sie zakladac nowego tematu to napisze tutaj
Sciagnolem se wlasnie film(ik) z samymi trickami i kurde : Big Brother jest pod wrazeniem. Film jako taki nie jest zrobiony rewelacjyjnie, bez przejsc, bez roznych widokow osoby, muza moze byc lecz co najlepsze w tym filmiku to tricki jakich nawet nie widzialem na oczy (przy probie zrobienia 50% tych trickow ladawalem na miche ), ciekawo ile sie chlopaczek musial nameczyc zeby te wszystkie tricki porobic.
Mam jedna prosbe, jak komus sie uda zrobic trick: (UPTOWN) stoisz se na wysokim wentylu na dachu (laundromat) i se z tego wentyla skaczesz na ten dach z 4 pakami - to niech napisze mi jak to zrobil albo czym to zrobil . Powodzenia.

p.s. film jest tu : http://kartikeya.zdwebhosting.com/Jumps-q3ut.zip (240mb)

eheh grucha trza filmik thora bylo ogloadac ja ten triczek zrobiłem a jak się to rboi: naciska się!!!

GrEaTEyE

Old Post 24-04-2002 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

no no no

grucha filmik zaje*&!*!&(! jest ))) ale wydaje mi sie ze czesc trikow jest robiona na pomniejszonej grawitacji... ciekawe czy ci sie udalo zrobic ten trik na abbey? z katedra? lol sam na katedre wszedl looooooool

Old Post 24-04-2002 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: no no no

quote:
Napisane oryginalnie przez Duke
grucha filmik zaje*&!*!&(! jest ))) ale wydaje mi sie ze czesc trikow jest robiona na pomniejszonej grawitacji... ciekawe czy ci sie udalo zrobic ten trik na abbey? z katedra? lol sam na katedre wszedl looooooool

no niewiem, moim zdaniem da sie tak zrobic, sam probowalem i za 10000000x wychodzi, mi sie udało na uptownie swoim sposobem!

GrEaTEyE

Old Post 24-04-2002 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

no wiesz gr8eye nie rob z siebie debila, widac jak chu*&!&*! ze zmieniales grawitacje...

Old Post 24-04-2002 17:23
GruChA
ho ho headshot

Re: MAM PYTANKO

quote:
Napisane oryginalnie przez Monar"bzn"
pANOWIE POWIECIE MI JAK MOZNA OGLONDNOC DEMKA Z UT NA V PLAYEZE LOOB JAKIMS TAKIM PROGRAMEM BO TROCHE MI SIE NIE CHCE OGLONDAC W UT DLOOGO SIE WGRYWA BO MAM AMD 266 MHZ WIEC MAM PROSBE PODAJCE JAKIS LINK Z KAD MOZNA SCAGNOC TAKI KONWERTATOR NA AVI LOOB JAKIS FORMAT DO NORMALNEGO ODCZYTU PLIS THX

lol. dema mozna tylko ogladac w ut, a avi we wszystkich plajerach
nie ma konwertera z plikow dm_xx na format avi

Old Post 24-04-2002 17:49
GruChA
ho ho headshot

Re: Re: yo

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

eheh grucha trza filmik thora bylo ogloadac ja ten triczek zrobiłem a jak się to rboi: naciska się!!!

chyba napewno na filmie u thora takiego skoku nie bylo

naciska sie, ta - dzieki, juz napewno doskocze

Old Post 24-04-2002 17:52
Duke
Warrior (Scrag)

btw: Grucha nie uwazasz ze te triki z nowego filmu sa robione z pomniejszona grawitacja?? prawie zaden mi nie wychodzi... ani ten na abbey ani ten na docksach... zwlaszcza ten z garage na bar..

Old Post 24-04-2002 18:00
Sniezek
Elite (Fiend)

umiem ten z warehouse na bar

Old Post 24-04-2002 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
btw: Grucha nie uwazasz ze te triki z nowego filmu sa robione z pomniejszona grawitacja?? prawie zaden mi nie wychodzi... ani ten na abbey ani ten na docksach... zwlaszcza ten z garage na bar..

ja bym chcial (jesli mozna) zwrocic uwage na ... dzwiek.
w kazdym demku/filmiku, ktory dotychczas widzialem, jest podlozona muzyczka. czaderska muzyczka. odlotowa muzyczka. nie to zebym mial cos przeciw niej, skadze. ale - czy ona nie jest przypadkiem po to, aby ukryc, ze gosciu nie sapie 'normalnie' - tylko tak troszeczke mniej - tak, jak sie sapie przy mniejszej grav?

Old Post 25-04-2002 03:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

nie wiem , ja mam wylaczone sapanie....

Old Post 25-04-2002 06:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

he?

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
nie wiem , ja mam wylaczone sapanie....

przeciez to (wraz z krokami i przelowaniem i zmiana broni) jeden z podstawowych odglosow alarmujacych o zblizajacym sie przeciwniku. wiesz, takie dzwonki alarmowe ....

Old Post 25-04-2002 06:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

4x z warhouse na bar

demo bedzie skakac bo nagrane jest na g_synchronousClients 0.00000000001

p.s. zero bawienia sie grawitacja czy czymstam

Old Post 25-04-2002 09:43
Sniezek
Elite (Fiend)

wole opierac sie na odglosie krokow przeciwnika

Old Post 25-04-2002 12:51
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehehe

GruChA uwzierzyłem ci.... da sie to bez gravity robić , mi się udało nawet jak dobrze sie wyskoczy to sie coli łapie!!!

GrEaTEyE

Old Post 25-04-2002 17:13
Duke
Warrior (Scrag)

a ja wam nie wieze, mi sie za cholere nie udaje (((( moze jakas recpeta na to?

Old Post 25-04-2002 17:31
Sniezek
Elite (Fiend)

hmm..sprobuj z samej krawedzi skakac po luku ze sprintem.....powinno wyjsc

Old Post 25-04-2002 17:53
GruChA
ho ho headshot

quote:
a ja wam nie wieze, mi sie za cholere nie udaje (((( moze jakas recpeta na to?

com_maxfps i kombinuj
u mnie jest na 125, optymalna liczba, ten sam rezultat daje tez com_maxfps 53

Old Post 26-04-2002 00:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:20.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions