Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > ankieta inna niz wszystkie
jaki rodzaj smierci uwazasz za najodpowiedniejszy da siebie?
Ta ankieta została zakończona.
Utopic sie 2 4.35%
Powiesic sie 0 0%
Zastrzelic sie 3 6.52%
Skoczyc z dachu 5 10.87%
Podciac sobie zyly 1 2.17%
Podczas snu 12 26.09%
Nieswiadomie 4 8.70%
W zerwanej windzie 0 0%
Na nieuleczalna chorobe 2 4.35%
Zawal serca itp. 0 0%
Spic sie na smierc 3 6.52%
Przedawkowac 6 13.04%
Zostac zgniecionym w zawalajacym sie budynku 1 2.17%
Masakra w metrze 1 2.17%
Byc brutalnie zgwalconym a nastepnie zamordowanym 6 13.04%
W sumie: 46 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
proponuje #filozofia

Dziekuje za propozycje
...ale nie uwazasz, ze osoby mniej dojrzale emocjonalnie po przeczytaniu (komu by sie chcialo?) mojej krotkiej dyskusji z OGIem moga dojsc do podobnych przemyslen?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-01-2002 21:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
Dziekuje za propozycje
...ale nie uwazasz, ze osoby mniej dojrzale emocjonalnie po przeczytaniu (komu by sie chcialo?) mojej krotkiej dyskusji z OGIem moga dojsc do podobnych przemyslen?

nie czytalem bo nie wierze w zycie po smierci ani zadne takie mistyczne gadgety, wobec czego i tak nie wlaczylbym sie do dyskusji. co do tego ma dojrzalosc emocjonalna to nie wiem

Old Post 11-01-2002 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Weirdo

to co uwazasz za moralne i sluszne w tym wypadku?

Sluchaj, juz lepiej wyrazac to co sie czuje niz np udawac zalobe bo tak wypada. Poza tym na tamtej wyspie mentalnosc bya zupelnie inna niz nasz, wiec nie ma znaczenia czy my sadzimy ze to jest moralne or not. U nich byli wszyscy szczesliwi, to sie liczy.

Old Post 12-01-2002 10:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

http://www.deathclock.com/

Old Post 12-01-2002 11:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO
http://www.deathclock.com/

Normal: Monday, January 8, 2057
Pessimistic: Friday, December 3, 2038
Sadistic: Wednesday, January 8, 2020
Optimistic: Wednesday, February 23, 2078

Uroczo najbardziej mi odpowiada wersja "Sadystyczna"

btw wpiszcie sobie date urodzenia 1900 - "I am sorry but your time has expired! Have a nice day."

Old Post 12-01-2002 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

heheheheee......
mi wyskoczyło na optimistic wyskoczyło, ze umre w 2097, ale za kazdym razem inaczej jest....

Old Post 12-01-2002 12:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Your Personal Day of Death is...

Normal: Sunday, May 15, 2061
Pessimistic: Tuesday, April 12, 2044
Sadistic: Saturday, May 15, 2021
Optimistic: Tuesday, June 7, 2078

4 daty... trzeba bedziena kazda sie przygotowac

Old Post 12-01-2002 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

och saari :>>>

juz nam Ciebie brakuje

Old Post 12-01-2002 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Your Personal Day of Death is...

Normal: Sunday, May 15, 2061
Pessimistic: Tuesday, April 12, 2044
Sadistic: Saturday, May 15, 2021
Optimistic: Tuesday, June 7, 2078

4 daty... trzeba bedziena kazda sie przygotowac

zbieraj na trumne..., albo na cztery....

Old Post 12-01-2002 14:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Ja bym proponowal sie ubezpieczyc na zycie w all mozliwych firmach na pol roku przed przewidywana smiercia. Zawsze mozna sie wypisac nie?

Old Post 13-01-2002 00:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ziele
Training (Enforcer)

Smile

jesli ginac to zapis cie na smierc po czym zostac brutalnie zgwalconym po zazyciu narkotykow. ginac na konkretnej bani
ale osobiscie mi sie do tego nie spieszy. wszystko to mozna robic za zycia

Old Post 23-01-2002 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ziele Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ziele Znajdź więcej post'ów przez  ziele Dodaj ziele do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ziele prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
Ja bym proponowal sie ubezpieczyc na zycie w all mozliwych firmach na pol roku przed przewidywana smiercia. Zawsze mozna sie wypisac nie?

mozna ale po co ci ta kasa jak ciebie juz nie bedzie ?

Old Post 24-01-2002 08:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na

mozna ale po co ci ta kasa jak ciebie juz nie bedzie ?

Pomozesz rodzinie, albo komus kogo zapiszesz w testamencie.
Mozan by tez kazac za ta kase postawic sobie jakis pomnik.

Old Post 24-01-2002 12:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na

mozna ale po co ci ta kasa jak ciebie juz nie bedzie?

Dokladnie jak napisal Lesio mianowicie dla rodziny, przyjaciol... Jak napisalem wczesniej Zawsze mozna sie wypisac nie?

Old Post 24-01-2002 15:58
weirdo
kontemplator bytu

i kolejny topic zszedl na psy

you accept (reject, respect);

Old Post 25-01-2002 10:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:

Nie zszedl - zwyczajnie umarl, ale ziele go odswiezyl

Old Post 25-01-2002 14:02
Lesio
KOSZ

quote:

Dlaczego tak uwazasz? Przeciez caly czas mowimy na temat (o smierci), tyle ze po chwilowej przerwie.

Old Post 25-01-2002 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
Dlaczego tak uwazasz? Przeciez caly czas mowimy na temat (o smierci), tyle ze po chwilowej przerwie.

nie chodzi tylko o to zeby pisac, ale zeby pisac z sensem... zauwaz subtelna roznice

Old Post 25-01-2002 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
di0nizy
Skilled (Knight)

Eh no tak a ja bym nie kcial umzec

Old Post 26-01-2002 12:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil di0nizy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do di0nizy Znajdź więcej post'ów przez  di0nizy Dodaj di0nizy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać di0nizy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez di0nizy

TIP: na przyszlosc radze sie dwa razy zastanowic zanim cos napiszesz - dotyczy to przede wszystkim sensownosci twoich postow - w przypadku jej braku dobrze by bylo gdybys nie zasypywal nas swymi wynurzeniami

you accept (reject, respect);

Old Post 26-01-2002 13:24
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez di0nizy

***** CYNICAL SPACE *****
a ja bym kcial dwa zywce, setke i cos do zarcia...
***** END OF CYNICAL SPACE *****

pisz z sensem czlowieku

Old Post 26-01-2002 22:59
ya.
neony oslepiaja mnie

srodki nasenne? jak dla mnie sa zaraz po wykrwawieniu

Old Post 27-01-2002 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

3 buteleczki jakichs mocnych kilka lykow vodki
devil doll w tle

Old Post 27-01-2002 14:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

<powitanie>Cze all....pozdrowienia dla wszystkich z deszczowej (niestety )Krynicy..... qolega siostry przynioosł jednak na to lekarswo....0.75 l. </powitanie>
A więc jak wiadomo jestem w krynicy i wogle....byłem dzisiaj na nartach i sie troche wywalałem, ale ogoolnie to se przypomninam jak sie jeździ....... Jak juz jesteśmy przy śmierci to w soomie nie kciałbym jebną.ć np. w dzewo na nartach..... ja bym kciał spaść z duzej wysokości.......(najlepiej jednak z liną lub spadachronem ).... no mam jeszcz3 50 minut więc posiedze tu troche....

Old Post 27-01-2002 15:35
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Teraz moja kolej umrzec.
Mi sie marzy () smierc przez upadek z duzej wysokosci, ale nie bylo tego w ankiecie. Chcialbym, aby nadzeszla szybko ale musze byc swiadomy jej przyjscia. Czy smierc jest koncem? Wedlug mnie tak. Trudno to sobie wyobrazic? Hmmm nie jest to nic strasznego z pewnosciq, wydaje mi sie (jestem tego niemal pewien), ze ze smierciq wiqze sie stan podobny do tego, co sie czuje przed narodzinami. Czyli nicosc. Przeciez zanim przyszlismy na swiat nic nie pamietamy, tak samo bedzie po smierci. Co wy o tym sqdzicie?

Old Post 29-01-2002 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu
Teraz moja kolej umrzec.
Mi sie marzy () smierc przez upadek z duzej wysokosci, ale nie bylo tego w ankiecie.

Jest skok z dachu. Mozna to przyjac jako skok z wierzowca a to juz duza wysokosc

Old Post 29-01-2002 19:59
yoshi.thod
Guest

quote:

Jest skok z dachu. Mozna to przyjac jako skok z wierzowca a to juz duza wysokosc

A jak niby inaczej mozesz skoczyc z dachu i sie zabic?
Ze niby skaczesz z domku jednorodzinnego?
A moze chodzilo o skok z dachu malucha jadacego 350 mph?!

Rozmowa ciekawa jak cholera - dobrze ze poki co krotka...

Oczywistym jest ze podobne "dyskusje" psuja tematy, wiec proponuje ich nie powtarzac

Old Post 29-01-2002 20:07
Lesio
KOSZ

Skaczac z dachu domku jednorodzinnego tez mozna sie zabic (spadajac na kark) ale niewazne, nie chce sie klucic.

Old Post 29-01-2002 20:15
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Talking

Faktycznie nie zauwazylem tej opcji
No coz nie zmienia to faktu. Tak wlasnie umre
Chociaz marzy mi sie raczej jakies urwisko albo gorki most (a total orgazmalnie byloby wypasc z samolotu)

Old Post 29-01-2002 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Skaczac z dachu domku jednorodzinnego tez mozna sie zabic (spadajac na kark) ale niewazne, nie chce sie klucic.

Skok z dachu to skok z dachu.
Poza tym kto tu sie chce klucic?
Po prostu nie bylo mnie 4-5 dni i dopiero po tej przerwie w pisaniu (czyt. nabijaniu) w/na Boardzie widze jaki tu sie ostatnio robi bajzel.

eot

quote:
total orgazmalnie byloby wypasc z samolotu

Miszczu - powinienes sie leczyc.

Old Post 29-01-2002 20:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:13.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions