Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Z kąd gracie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
del
lame me

Angry

Ja gram z domq . Tyle, ze mam stalke z tv kablowej - TOYA. That suck . Dobry ping to widze niemal tylko na 2 servach , kiedys bylo znacznie lepiej bo gralem spokojnie na niemieckich i angielskich, ale potem tylko zion i gry-on line...a tera to jush tylko na gol-u .

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-01-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking a ja z...

krakowa sobie gram w cs'a tylko z kaeji, i to raz na miecha ] ... jest ktos z kraka? nie chce mi sie czytac calgo topiq

Old Post 26-01-2002 00:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

ja tam chodze do gralni roznych najczesciej do X-it'u (bo mam blisko) zadziej do STREFY , ewentualnie do ICK (to raczej na nocki albo okazyjnie pograc z kolegami z [S] )

musze jeszcze przetestowac jakas nowa gralnie baaardzo niedaleko mnie sie wybudowala (narazie wiem mniejwiecej gdzie jest podobno biedna ale poczatki zawsze sa ciezkie )

Old Post 26-01-2002 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

mAJK!EL a przeciez stwierdziles ze w X-it jest niski poziom lub cos takiego, nie chce mi sie szukac tego topiq!

Old Post 26-01-2002 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

cafe power

ja gram z cafe lacze 2Mbity polpak kompy duron800 geforce 2 fps 60 ping nie wiecej jak 120 chyba ze adminak cos ciagnie loss max 6 choke 4-7 i jest zajebisice nie to co modem al moim zdaniem lepsze by bylo pytanie ile placicie? ja 3 zl za h.A ponoc w Mragowie 2 zl za h

Old Post 27-01-2002 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Re: cafe power

Heh Mevlana, nie próbuj mi wmówić, że w kafejach są niezłe sprzęty. Każdy liczy na tani zysk i kupuje po najmniejszej lini oporu np. GeForce MX (wmawiając klientom, że to w końcu też GF, często nie podając tych magicznych dwóch literek ). A co choke i loss to nie wierzę, żeby przy ściąganiu pliku z serwera (np. czyjegoś loga) miałbyś to pierwsze 4-7, a loss już zależy od innych czynników (i tu raczej od serwera na którym grasz).

Jedyne co kocham w kafejach to ten zwykle świeny ping, którego z domciu chyba nigdy nie doścignę...

Old Post 27-01-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Powiem tak 3 zl to malo ja place po 5-8 zl za godzinke (*******ona warszawa zajebiscie droga) ale za to pingi mam po 13-70 i looss chokow prawie wogule...

A obpowiedz na to co mowil ADaX zeczywiscie X-it to droga i beznadziejna gralnie (przynajmniej w terazniejszym czasie... kiedys rzadzila ! ) Dlatego teraz coraz czescie gram w STREFIE chociaz to zalezy czy chce mi sie tam jechac bo to dosc daleko odemnie (choc mam dobry dojazd tzw 521)

Old Post 27-01-2002 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

masz racje majkiel że X-it zszedł troche na psy ale cóż na to poradzisz? nikt tam nie potrafi zrobic pożądku z kompami ja tam bym wsadził więcej ramu i procki pozmieniał ale mówie że ja bym to zrobił a oni co ta robia sęp co chwile formata robi niedługo to te dyski będą do wyrzucenia....
Strefa fajna kafeja tylko daleko i jaka atmosfera tylko ten dym od papierosów mnie wqrza

Old Post 27-01-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
v1rus
Training (Enforcer)

Heheh ja mieszkam na wsi w sumie Aleksandrow Kujawski sie to nazywa i tam nie ma mozliwosci netu ale kocham moja cafe ponad zycie w sumie to muj drugi dom szkoda ze nie ma tu netu zadnego. mamy sdi na 8 kompuf w 3 sie da jeszcze przez net grac ale dalej ... szkoda gadac ;[

ale wracajac do tematu Cafe Coloseum rlz [to cafe mateego jak ktos gra w q3 ;p karaluch [g&p] w cafe jest niepowtarzalny klimat ludzie i wogule w domu bym ***ni dostal i nie moglbym grac dluzej niz 1 h a w cafe moze 24 grac doslownie

btw jak by ktos znal jakies najs lacze do 1000 mesieczne ktore pociaga 5 min w csa to maila [email protected]

z gory thx

Old Post 27-01-2002 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil v1rus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do v1rus Znajdź więcej post'ów przez  v1rus Dodaj v1rus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać v1rus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

a swistak siedzi i zawija ...

Old Post 27-01-2002 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

U mnie jest jedna cafe z CSem do grania. tylko. ale i tam nie mają cdkeyow na wszystkie kompy.
a ogólnie to gram z domku na SDI.

Old Post 28-01-2002 09:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

Squall teraz szczena opadnie...

... a kkurat moja cafe ma najlepszy sprzet w Olsztynie bylem we wszystkich a pozatym w lato w niej pracuje i wiem co sa za kompy.

Old Post 28-01-2002 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ELVIS
Training (Enforcer)

Talking

No wiesz mev ja wiem ze wasza kafeja ma dobry sprzet jak na Olsztyn ale i tak kompy sa mietkie . Widzialem ja graliscie na tym turnieju w rozdzielczosci 800 na 600. Ja gram na 1152 na 864 i fps praktycznie nie spada ponizej 99 ale to jest 64mb gforce pro . No i ja nie palce za godziny tylko z gory miesiecznie bo mam sdi. Cena jest skandaliczna bo az 120zl miesiecznie ale i tak sie bardziej oplaca niz kawiarnia.

Old Post 07-02-2002 23:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ELVIS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ELVIS Znajdź więcej post'ów przez  ELVIS Dodaj ELVIS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ELVIS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
di0nizy
Skilled (Knight)

Heh no tak. Ja gram z kafe. A zalety to bany na 25% polskich serverow pingi ok 200 Brak sluchawek i dobrych myszek. A wiec noisze swoje. A tereaz pewnie czemu tam chodze. A wiec dlatemu ze w kafe obok sa za maue biurka (mam sesnitibity 1.7), 64 ram i jest drozej No i tyle

Old Post 08-02-2002 00:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil di0nizy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do di0nizy Znajdź więcej post'ów przez  di0nizy Dodaj di0nizy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać di0nizy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
di0nizy
Skilled (Knight)

Re: Squall teraz szczena opadnie...

quote:
Napisane oryginalnie przez Mevlana
... a kkurat moja cafe ma najlepszy sprzet w Olsztynie.

Buahahahah lol. Niedoiczytalem tego posta. Wez nie ******* glupot facet. Moze te 2 kompy na ktorych yTy czasem grasz sa dobre a reszta nie ma sie co oszukiwac. Jak na standart kawiarenek internetowych to sa to scierwa. Ja nie nazekam jush sie przyzwyczailem Nie bede Ci dawal przykladow innych kawiarenek bo to chyba nie ma sensu. (reklama)

Old Post 08-02-2002 00:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil di0nizy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do di0nizy Znajdź więcej post'ów przez  di0nizy Dodaj di0nizy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać di0nizy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
di0nizy
Skilled (Knight)

Re: Re: cafe power

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
Heh Mevlana, nie próbuj mi wmówić, że w kafejach są niezłe sprzęty. Każdy liczy na tani zysk i kupuje po najmniejszej lini oporu np. GeForce MX (wmawiając klientom, że to w końcu też GF, często nie podając tych magicznych dwóch literek ). A co choke i loss to nie wierzę, żeby przy ściąganiu pliku z serwera (np. czyjegoś loga) miałbyś to pierwsze 4-7, a loss już zależy od innych czynników (i tu raczej od serwera na którym grasz).

Jedyne co kocham w kafejach to ten zwykle świeny ping, którego z domciu chyba nigdy nie doścignę...

squall oj mylisz sie mylisz...
Sa naprawde za*****ste kawiarenki. Np w mragowie Computer Net. Wszedzie 256 ram dobre oprogramowanie, lacze zajebicho ponad. Procki 700 mhz, GF64 I fps prawie non stop 80-100.
I do tego 2 zl za kazdna nastapena godzine (pierwsza 2.5 zl)

No i nie moof mi ze wszycy licza na zysk... ale wiekszosc tak. Sam wiesz jak wszedzie zdazaja sie wyjatki

Old Post 08-02-2002 00:42
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

a w SlizG - Durony 950 Mhz (chyba!), 256 mb RAM, GF 2 64mb (chyba!)

Old Post 08-02-2002 06:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

chyba ^^

Old Post 08-02-2002 08:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Validus
Training (Enforcer)

ja tam gram z cafe:>
e-lux Rula

Old Post 08-02-2002 12:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Validus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Validus Znajdź więcej post'ów przez  Validus Dodaj Validus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Validus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Re: Re: Re: cafe power

quote:
Napisane oryginalnie przez di0nizy

squall oj mylisz sie mylisz...
Sa naprawde za*****ste kawiarenki. Np w mragowie Computer Net. Wszedzie 256 ram dobre oprogramowanie, lacze zajebicho ponad. Procki 700 mhz, GF64 I fps prawie non stop 80-100.
I do tego 2 zl za kazdna nastapena godzine (pierwsza 2.5 zl)

No i nie moof mi ze wszycy licza na zysk... ale wiekszosc tak. Sam wiesz jak wszedzie zdazaja sie wyjatki

Taka kafeja to 1/1000. Acha, i nie mów mi, że nie liczą na zysk, bo każda komercyjna firma tak robi.

Old Post 13-02-2002 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez ELVIS
No wiesz mev ja wiem ze wasza kafeja ma dobry sprzet jak na Olsztyn ale i tak kompy sa mietkie . Widzialem ja graliscie na tym turnieju w rozdzielczosci 800 na 600. Ja gram na 1152 na 864 i fps praktycznie nie spada ponizej 99 ale to jest 64mb gforce pro . No i ja nie palce za godziny tylko z gory miesiecznie bo mam sdi. Cena jest skandaliczna bo az 120zl miesiecznie ale i tak sie bardziej oplaca niz kawiarnia.
Elvis ja chociaz mam bardzo dobry komp i moglbym grac na rozdzielce nawet 2000-1560 jak by mozna bylo w cesie taka ustawic to wole grac na 800-600 bo to moim zdaniem najleprza rozdzielkana ta gre ! wliekosc celownika i wszystkiego mi odpowiada a jak sadzisz ze zamaly ekran to fova ustawiasz wiekszego !

Old Post 13-02-2002 20:44
mAJKiEL
Elite (Fiend)

upsss znowuu przez przypadek 2 razy nacisnalem wyslij ale przy oazji do X-it'u juz wogule nieprzychodze jesli sie gdzies pojawiam to w STREFIE albo ICK (to drugie raczej zadko)

Old Post 13-02-2002 20:46
Cali

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
a w SlizG - Durony 950 Mhz (chyba!), 256 mb RAM, GF 2 64mb (chyba!)

i te wszystki kompy nie sa skonfigurowane....

Old Post 15-02-2002 06:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

i te wszystki kompy nie sa skonfigurowane....

to fajnie masz, jak bylem to bylo 80 fps ...

Old Post 15-02-2002 06:37
Cali

na takim sprzecie co ty mowisz to powino byc ok 90

Old Post 15-02-2002 15:39
=cs=Hitman
Training (Enforcer)

dom

JA gram z DOmu . 512 kb czasem chodze do tremarku a le zadko

Old Post 15-02-2002 15:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =cs=Hitman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =cs=Hitman Znajdź więcej post'ów przez  =cs=Hitman Dodaj =cs=Hitman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =cs=Hitman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=cs=Hitman
Training (Enforcer)

.....

A FPSY MAM 90 i mi prawie nie spada a mam Nowo kupioneg geforca 3 i 512 ramu

Old Post 15-02-2002 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =cs=Hitman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =cs=Hitman Znajdź więcej post'ów przez  =cs=Hitman Dodaj =cs=Hitman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =cs=Hitman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=cs=Hitman
Training (Enforcer)

....

OCZywiscie cHello MAM i Wyjebiste pingi CHello r00x tpsa Sux

Old Post 15-02-2002 16:06
Cali

Re: .....

quote:
Napisane oryginalnie przez =cs=Hitman
A FPSY MAM 90 i mi prawie nie spada a mam Nowo kupioneg geforca 3 i 512 ramu

Hitman gdzie ty mieszkasz ? gf3 i masz tylko 90 fps człowieku skonfiguruj kompa a chello rox raczej na zagranicznych serverach bo tam mam pinga 20 ))))))))))))))))

Old Post 15-02-2002 17:10
DeStRuCt0r
Guest

a ja mam 99.9 fps non stop i co mi zrobicie?
gf 3 512 ramu i 90 fps LOL ROTFL I CO TAM JESZCZE CHCECIE!!! Stary jakiego masz proca, ze tak ****owo to chodzi?
Mojego kumpal gf1 lepiej chodzi

Old Post 15-02-2002 19:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:44.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions