Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > ostatni topic
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Co do oceniania to chcialbym zaproponowac (yoshi kiedys o tym wspominal w innym temacie) zeby przy wystawiniu ocen moznabyloby napisac krootkie wyjasnienie (dlaczego akoorat taka ocena). wtedy niebyloby czegos takiego ze daje sie ocene za nic.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-01-2002 17:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
ekhm......ja myslalem ze board mial byc przyjemnoscia a nie do ku.rwy jakims postrachem by trzeba bylo sooolidnie sie zastanowiac nad swymi postami buhah
zaje.bioza nara...

I sie zaczyna....

Jak bylo wolno wszytko - to marudza, ze board zchodzi na psy... jak tylko istnieje cien ze bedzie inaczej i bardzije restrykcyjnie - to sie zaczyna....

Old Post 30-01-2002 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Yea wiekszy rygor pls ,bana lamera pujacym boarda .........

Old Post 30-01-2002 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Jeszcze kilka taki komentarzy i bedzie simierdzial - bo bedzie terror wprowadzony...

powiedz czlowiekowi prawde prosto w oczy to dostaniesz taki reply...

i nie powtarzaj swojej standardowej gadki ze 'jak bylo wolno wszystko to marudziliscie, teraz bedzie rygor to tez marudzicie' bo nie ma sensu robic z siebie meczennika... chcialo sie do [FPP], chcialo sie boarda, to tzreba sobie z tym radzic i juz... na pewno znajdziecie jakis zloty srodek

Old Post 30-01-2002 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:

I sie zaczyna....

Jak bylo wolno wszytko - to marudza, ze board zchodzi na psy... jak tylko istnieje cien ze bedzie inaczej i bardzije restrykcyjnie - to sie zaczyna....

I po cholere zwracasza uwage na posty kogos kto nawet nie potrafi poprawnie gramatycznie napisac swojej sygny?

Zrobcie restrykcje, bo tym ktorym zalezy zeby tu byl brak ogranicznen (czyt. bajzel) zwyczajnie nie zalezy na Boardzie, a ludzi ktorym na nim nie zalezy nam tu nie 3a :S ban, delete, just say why...

Old Post 30-01-2002 23:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

i nie powtarzaj swojej standardowej gadki ze 'jak bylo wolno wszystko to marudziliscie, teraz bedzie rygor to tez marudzicie' bo nie ma sensu robic z siebie meczennika... chcialo sie do [FPP], chcialo sie boarda, to tzreba sobie z tym radzic i juz... na pewno znajdziecie jakis zloty srodek

Przepraszam bardzo.... ale kto powiedzial, ze chcialem byc tutaj moderatorem???? Z racji dzialu q3 - to jestem tutaj... co nie znaczy ze ten kolejny obowiazek mnie cieszy....

Ale mam sposob... znajde przyjemnosc z moderowania... jestem bardzo zlosliwym czlowiekiem i chyba to tu wykorzystam... nie wiem czy tylko wam to bedzie sie podobalo....

Mnie juz to nudzi, ciagle marudzenie.... Macie okazje sami usparawnic boarda... i radze wam to zrobic.... bo zracji, ze moderatorow jest malo a was dzuo - to nasze restrykcje beda musialy byc wprowadzane bardzo surowo...

Old Post 31-01-2002 01:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

jak widac zadne modernizacje nie sa juz potrzebne -na 24h wpsiywane sa ze 4 posty...i wszystkie na temat atmosfery boardowej.

Old Post 31-01-2002 06:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:

Przepraszam bardzo.... ale kto powiedzial, ze chcialem byc tutaj moderatorem???? Z racji dzialu q3 - to jestem tutaj... co nie znaczy ze ten kolejny obowiazek mnie cieszy....

Obowiazki przewaznie nie ciesza - skoro jednak przebywasz dosc czesto na Boardzie (chyba) i widzisz jaki bajzel sie tu robi to miej w dupie tych ktorzy go robia i +b +i, [del] - bo czemu nie? - przeciez mozesz.....

quote:

Ale mam sposob... znajde przyjemnosc z moderowania... jestem bardzo zlosliwym czlowiekiem i chyba to tu wykorzystam... nie wiem czy tylko wam to bedzie sie podobalo....

To badz zlosliwy, ale nie dla wszystkich fajnych bo wtedy to by bylo chujstwo, tylko dla tych wszystkich lame i newbie ktorzy nie chca sie podporzadkowac...
Gwarantuje, ze nikt fajny sie Ciebie o to nie czepi, a jezeli jush to mu powiedz "chcesz byc moderatorem? zajebiscie! ja nie chcialem. btw i tak teraz jest czysciej niz wczesniej wiec stfu"

quote:

Mnie juz to nudzi, ciagle marudzenie.... Macie okazje sami usparawnic boarda... i radze wam to zrobic.... bo zracji, ze moderatorow jest malo a was dzuo - to nasze restrykcje beda musialy byc wprowadzane bardzo surowo...

A co my mozemy robic pomimo, ze jest nas duzo?
mozemy zrobic duza kupe
My nie mozemy banowac lam ani kasowac nioepotrzebnych topicow... nie mozemy takze kasowac durnych postow ktore niszcza topiki ktore moga byc naprawde super... gowno mozemy
Wprowadzcie "swoje restrykcje" na "bardzo surowo", ale zrobcie to wreszcie a nie ciagle grozcie - i mowie miejcie w dupie czy ktos sie bedzie czepial...
Bo lepsza zla decyzja niz zadna...

Old Post 31-01-2002 12:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
jak widac zadne modernizacje nie sa juz potrzebne -na 24h wpsiywane sa ze 4 posty...i wszystkie na temat atmosfery boardowej.

Cos Ci w tym nie pasuje?
A to ze "nie sa potrzebne zadne modernizacje" to juz szczyt glupoty... co ma do tego, ze w jednym topiku kulturalnie rozmawiamy o przyszlych rozwiazaniach dot. Boarda a w innych 20 szerza sie durne posty w stylu "Ehkmm..." albo "Dokladnie" czy ""... dokladnie g u w n o
Wiec zamiast wyglaszac swoje genialne opinie o tym co tu sie dzieje napisz jakas propozycje dot. postepowania naszego/moderatorow albo zm

Old Post 31-01-2002 13:06
slawek
.

Wybaczcie, że początkujący zabiera głos w tej ważkiej sprawie, ale...

wydaje się jakby wąż zjadał własny ogon...
na boardzie pisze się ostatnio głównie o boardzie i jego kształcie,
takie gonienie w piętkę.

Oznaczać to może wypalenie się użytkowników, formuły boarda bądź zwyczajne dojrzewanie trzonu boardowiczów i odsunięcie quake na dalszy plan.

No i trudno...

Tak w ogóle to ten post i tych parę powyżej powinny znaleźć się w topicu o fpp.pl (tym z ankietą).

Co to do k... nędzy oznacza, że board schodzi na psy?
Jakoś tego nie rozumiem...
Board, jak już gdzieś ktoś napisał - to ludzie.
Czytam ciągle, że to już nie to samo miejsce, że opanowane przez lamerię, że nic się nie dzieje... A przecież ciągle Ci "bardziej doświadczeni i rozsądni i mądrzejsi i w ogóle kurcze bardziej z..ści" mają wpływ na jego kształt.
Casus Emiego i jego amfowego ciągu do pisania - dostał po łapach? Dostał. Symbolicznie, ale zawsze
Nie odobał się wam Diodak i jego odlotowe pomysły - i nie ma Diodaka. (Niektórzy, np. ja, są bardziej uparci, ale trudno, muszą być choćby po to, by potwierdzić regułę )

Tęsknoty za "starym" boardem - przyznaję, że jak wchodzi się w stare topici można (czasem!) wyczuć cieplejszą więź między piszącymi, takie tam, miłe pogaduchy.
Ale przcież i wtedy zdarzały się żenujące "dyskusje" między fanem a bodajże jelonkiem.

Po prostu wydaje mi się, ze z takich czy owakich przyczyn rozpadł się układ kolesi którzy byli tu od początku, a ich niedobitki, nie chcą zaakceptować nowych ludzi. Z większości postów wyziera znudzenie i wyższość.

"O tym nie pisz, to tego nie wiesz?, co za lamerskie pytanie, co za bzdurny topic" itd. itp.

No więc ludzie nie piszą...
Nie ma pomysłów na topici, bo a nuż komuś się nie spodoba...
Jezus! Maria! jak nic dostanę 1!!! - myślą sobie niektórzy nim coś skrobną...

(właśnie doszedł post yoshiego nie biorę go pod uwagę, nie dlatego , bym miał coś do niego, chcę skończyć po prostu swoją myśl, czy jak to tam zwał...)

Dobra. A jak koleś prosi o pomoc w postawieniu serwka na Linuxie, to żaden Mastah nawet nie pierdnie w odpowiedzi. Po co? Przecież wszystko już było. Nie wie - znaczy lama i kropka.

Przychodzą nowi ludzie i... przeszkadzają.

Jak ich nauczycie - tacy będą później: i tutaj na boardzie, i na battleserwerkach.
Wyśmiewając, dołując niedoświadczonych graczy - rozpieprzacie sami środowisko q3 w kraju. To od was zależy czy newbie stanie się graczem czy lamą.

Jakoś za bardzo wydają się przejęci niektórzy liczbami.
Liczba topiców, postów, średnia ocena itp.

Krótkie posty są do dupy, i w ogóle to jest nabijanie postów...
Tak jakby uśmieszek nie mógł stanowić odpowiedzi.
Uśmieszek niektórych mówi do mnie więcej niż elaborat innych.

Ej patrzcie - przecież LucaS to jakiś lamus - ile lapidarnych odpowiedzi tu rzuca. Że nie wspomnę o oxym...

Wystarczy na razie.

Old Post 31-01-2002 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

Cos Ci w tym nie pasuje?
A to ze "nie sa potrzebne zadne modernizacje" to juz szczyt glupoty... co ma do tego, ze w jednym topiku kulturalnie rozmawiamy o przyszlych rozwiazaniach dot. Boarda a w innych 20 szerza sie durne posty w stylu "Ehkmm..." albo "Dokladnie" czy ""... dokladnie g u w n o
Wiec zamiast wyglaszac swoje genialne opinie o tym co tu sie dzieje napisz jakas propozycje dot. postepowania naszego/moderatorow albo zm

to ma do tego ze po co zmieniac cos na tym boardzie o q3 jak juz w zadnym innym topiku prawie NIC sie juz nie pisze wiec po kiego grzyba sie meczyc i ruszac gowno .....ehkmm... dokladnie

Old Post 31-01-2002 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek

wydaje się jakby wąż zjadał własny ogon...
na boardzie pisze się ostatnio głównie o boardzie i jego kształcie,
takie gonienie w piętkę.

Bo poziom Boarda spadl - i to nie dlatego, ze "elyta" nie akceptuje newbie - qrva stary ja widze ze Ty nic nie zrozumiales...
Chodzi o to, ze wpada coraz wiecej kolesi na Boarda i chca sobie np. pooceniac wiec napierdalaja duzo durnych postow tym samym psujac fajne topiki ktore zostaja zamkniete przez moderatorow...

quote:

Oznaczać to może wypalenie się użytkowników, formuły boarda bądź zwyczajne dojrzewanie trzonu boardowiczów i odsunięcie quake na dalszy plan.

czemu akurat quake'a a nie qw czy cs'a ? Poza tym mowie glownie o stanie rzeczy dzialu w ktorym najczesciej pisze czyli Pierdulkach.

quote:

Co to do k... nędzy oznacza, że board schodzi na psy?
Jakoś tego nie rozumiem...

To zrozum, ze wydawalo mi sie ze jest tu extra atmosferka i wogole - dobijalem czasem po 40-80 postow dziennie i bylo git az tu nagle wyjechalem sobie na narty... Po 4-5 dniach wrocilem i git... wlaczam kompa, i-net, outlooka i lukam jakie sa nowe posty i widze ze (zonk!) oxy odszedl, widze tez ze poziom jakby ekhm. ciut spadl. I widze tez ze osob[a/y] ktor[a/e] myslalem, za mi dokuczal[a/y] maja watek i zobaczyly wczesniej to co ja kilka dni temu - ze poziom spadl. spadl tragicznie. i 3eba cos z tym zrobic...

quote:

Board, jak już gdzieś ktoś napisał - to ludzie.

Wlasnie...
a slyszales moze o takim hasle markeingu: "klienta zyskuje sie miesiacami a traci w jeden dzien" ?
Chodzi o to (w stosunku do Boarda) ze nie wazne ile jest zajebistych ludzi - wystarczy garstka idiotow i klimat spada na leb na szyje...

quote:

Po prostu wydaje mi się, ze z takich czy owakich przyczyn rozpadł się układ kolesi którzy byli tu od początku, a ich niedobitki, nie chcą zaakceptować nowych ludzi. Z większości postów wyziera znudzenie i wyższość.

Chyba pomyliles Boardy - fakt slyszalem ze osobe X wkurza, ze osoba Y ciagle zwraca sie do niej jakby byla lepsza... ale w stocunku do mnie nigdy nie zauwazylem takiej sytuacji w obie strony...

quote:

"O tym nie pisz, to tego nie wiesz?, co za lamerskie pytanie, co za bzdurny topic" itd. itp.

Zakladanie 10 topikow w stylu Czesc jestem tu nowy albo Ile macie lat czy Jaki kolor skarpet wolicie - zolte czy buraczkowate jest naprawde z czasem zenujace...

quote:

No więc ludzie nie piszą...
Nie ma pomysłów na topici, bo a nuż komuś się nie spodoba...
Jezus! Maria! jak nic dostanę 1!!! - myślą sobie niektórzy nim coś skrobną...

Gdyby bylo tak jak piszesz to nie powstawalo by tyle nie chcianych topikow i nie psulo by sie dwa razy tyle dobrych.
A co do ocen to z wlasnego doswiadczenia wiem ze musisz miec dopiero 1.16 zeby sie opamietac...

quote:

Dobra. A jak koleś prosi o pomoc w postawieniu serwka na Linuxie, to żaden Mastah nawet nie pierdnie w odpowiedzi. Po co? Przecież wszystko już było. Nie wie - znaczy lama i kropka.

Gowno prawda. Pokaz mi takie posty palcem to Cie ozloce...

quote:

Przychodzą nowi ludzie i... przeszkadzają.

Czasami, a nawet przewaznie - tak. ale sa perelki i szmaragdy wsrod nowych. Poza tym zaden nowy nie jest zly bo jest nowy tylko staje sie zly bo nie czyta FAQ i pisze debilne posty...

quote:

Wyśmiewając, dołując niedoświadczonych graczy - rozpieprzacie sami środowisko q3 w kraju. To od was zależy czy newbie stanie się graczem czy lamą.

LOL
Wiec uwazasz ze jak ktos pierdoli bez podstaw to powinnismy to przemilczec? HAHA dobre! A nie pomyslales o tym, ze im wiecej razy kogos zgnoimy i powiemy dlaczego tym lepszy on bedzie?

quote:

Krótkie posty są do dupy, i w ogóle to jest nabijanie postów...
Tak jakby uśmieszek nie mógł stanowić odpowiedzi.
Uśmieszek niektórych mówi do mnie więcej niż elaborat innych.

Przewaznie tak, ale nie zawsze...

quote:

Wystarczy na razie.

Pozdrow Kazie, jak sie uda Robin Hooda, kolo ronda Jamesa Bonda

Old Post 31-01-2002 13:59
yoshi.thod
Guest

quote:

to ma do tego ze po co zmieniac cos na tym boardzie o q3 jak juz w zadnym innym topiku prawie NIC sie juz nie pisze wiec po kiego grzyba sie meczyc i ruszac gowno .....ehkmm... dokladnie

Bo niektorzy pamietaja czasy kiedy to "gowno" bylo pieknym, soczystym jablkiem a recycling jest w modzie...

Old Post 31-01-2002 14:01
Lucas
esports.pl

quote:

A co my mozemy robic pomimo, ze jest nas duzo?
mozemy zrobic duza kupe
My nie mozemy banowac lam ani kasowac nioepotrzebnych topicow... nie mozemy takze kasowac durnych postow ktore niszcza topiki ktore moga byc naprawde super... gowno mozemy
Wprowadzcie "swoje restrykcje" na "bardzo surowo", ale zrobcie to wreszcie a nie ciagle grozcie - i mowie miejcie w dupie czy ktos sie bedzie czepial...
Bo lepsza zla decyzja niz zadna...

Mozecie zglaszac posty.... - bardzo ulatwia sprawe...

Zas do restrykcji... z miejsca nie beda, ale zalatwimy bierzace sprawy fpp.pl i bedziemy brac sie za board....

Old Post 31-01-2002 14:01
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:

Bo niektorzy pamietaja czasy kiedy to "gowno" bylo pieknym, soczystym jablkiem a recycling jest w modzie...

tez pamietam tez i to o miesiac dluzej chyba...zreszta niewazne ale sadze ze nawet recycling nie pomoze gdyz niegdys zapierajaca tematyka q3 sie wyczerpala i bodajze kazdy temat juz zostal omowiony wiec jesli slyszy sie kolejne ripleje danch topikow to sie gada o bzdetach dlatego koope lodzi przestaje pisac i tak jak TY pisza glownie w *******kach bo tam wlasnie o bzdetach gada sie nonstpa...zrozum oxy mial racje odchodzac.
imho sytuacja sie nie polepszy

Old Post 31-01-2002 14:10
slawek
.

quote:
yoshi: Gowno prawda. Pokaz mi takie posty palcem to Cie ozloce

ozłoć mnie

i jeszcze raz

Old Post 31-01-2002 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
yoshi:
Zakladanie 10 topikow w stylu Czesc jestem tu nowy albo Ile macie lat czy Jaki kolor skarpet wolicie - zolte czy buraczkowate jest naprawde z czasem zenujace...

pokażmi takie z wyjątkiem tego pierwszego (co w nim złego?), a ja Ciebie ozłocę...

Old Post 31-01-2002 14:25
yoshi.thod
Guest

quote:

ozłoć mnie

i jeszcze raz

NIGDZIE w powyzszych nie masz zwracania sie z wyzszoscia - jedyne co jest to pytanie i Twoja odpowiedz.
A przyszlo Ci moze do glowy, ze moze te "mastahy" nie znaly odpowiedzi...

Nie ozloce Cie bo nei mam za co... nie pokazales mi tego czego jeszcze nie widzialem...

Old Post 31-01-2002 14:28
yoshi.thod
Guest

quote:

Mozecie zglaszac posty.... - bardzo ulatwia sprawe...

Zas do restrykcji... z miejsca nie beda, ale zalatwimy bierzace sprawy fpp.pl i bedziemy brac sie za board....

Zglaszam odkad tylko Saari uswiadomila mi ta opcje

a codo +r to wspaniale - tylko szybko i ostro bierzcie sie za board

Old Post 31-01-2002 14:30
yoshi.thod
Guest

quote:

tez pamietam tez i to o miesiac dluzej chyba...zreszta niewazne ale sadze ze nawet recycling nie pomoze gdyz niegdys zapierajaca tematyka q3 sie wyczerpala i bodajze kazdy temat juz zostal omowiony wiec jesli slyszy sie kolejne ripleje danch topikow to sie gada o bzdetach dlatego koope lodzi przestaje pisac i tak jak TY pisza glownie w *******kach bo tam wlasnie o bzdetach gada sie nonstpa...zrozum oxy mial racje odchodzac.
imho sytuacja sie nie polepszy

Super.

Ja w q3 nie siedze, ale widze lekki "spadek" topikow dot. q2 wiec zgadzam sie z faktem ze tematyka sie troche uszczupla ale nie wyczerpuje (!!!)

btw Twoje nastawienie do Boarda na pewno go nie zmieni. Bo po chuj grzebac w guwnie, nie? lepiej zostawic to innym...

Old Post 31-01-2002 14:32
slawek
.

quote:

NIGDZIE w powyzszych nie masz zwracania sie z wyzszoscia - jedyne co jest to pytanie i Twoja odpowiedz.
A przyszlo Ci moze do glowy, ze moze te "mastahy" nie znaly odpowiedzi...

Nie ozloce Cie bo nei mam za co... nie pokazales mi tego czego jeszcze nie widzialem...

Nie chodziło mi o wyższość, nie w tym przypadku. Chodziło o brak jakiejkolwiek reakcji.

Old Post 31-01-2002 14:44
yoshi.thod
Guest

quote:

Nie chodziło mi o wyższość, nie w tym przypadku. Chodziło o brak jakiejkolwiek reakcji.

Ale zgodzisz sie chyba, ze mozliwe jest ze nikt nie znal odpowiedzi...

ok, ta dyskusja staje sie totalnie bezsensowna.

EOT

Old Post 31-01-2002 14:57
Lucas
esports.pl

Wszem i wobec przypomne tylko, ze na boardzie nie ma obowiazku dyskutowania i nie trzeba pisac postow... jak ktos nie chce - nie musi. Nie podoba sie - nie wchodzic....

I wszyscy beda szczesliwi...

Old Post 31-01-2002 15:07
slawek
.

Pewnie, że się zgodzę

btw, co znaczy EOT?

Old Post 31-01-2002 15:07
Lucas
esports.pl

quote:
btw, co znaczy EOT?

End of Topic

Zazwyczaj zamykam temat jak zdlosi sie trzech uzywtkownikow za tym....

Old Post 31-01-2002 15:08
slawek
.

quote:
yoshi: ok, ta dyskusja staje sie totalnie bezsensowna.

Już wcześniej chciałem napisać:
Stary, czy to właśnie nie jest za..ste?
Jest dyskusja, momentami robi się gorąco, długie, pełne emocji posty...
Przecież to to chodzi
Żadnych spamów, odpowiedzi od czapy.
Temat trochę może smutny, ale związany i z boardem i z q3...

Tak sobie myślę (mam nadzieję) (to znaczy mam nadzieję, że myślę ) (chociaż mam też nadzieję w tym drugim sensie ), że przez to pisanie atmosfera jakoś się oczyści, wrócą ludzie z ferii i innych miejsc, a demarcos okaże się beznadziejnym prorokiem

Old Post 31-01-2002 15:16
slawek
.

quote:

End of Topic

Zazwyczaj zamykam temat jak zdlosi sie trzech uzywtkownikow za tym....

Tylko po co zamykać?

Problem wróci zaraz jak niezapłacony weksel w innym topicu...Niechby się już tu zbierały wypowiedzi na ten temat, skoro nikt już nie chce pisać w "Dokąd zmierza fpp.pl" czy jakoś...

Qrcze, nikt nie zauważył, jaki zarąbisty mam obrazek...

Old Post 31-01-2002 15:19
yoshi.thod
Guest

quote:
Wszem i wobec przypomne tylko, ze na boardzie nie ma obowiazku dyskutowania i nie trzeba pisac postow... jak ktos nie chce - nie musi. Nie podoba sie - nie wchodzic....

I wszyscy beda szczesliwi...

Dear LucaS jestem swiadomy tego, iz pisanie postow na boardzie nie jest obowiazkowe, aczkolwiek dziekuje za przypomnienie.
Jezeli jednak nie skumales o co chodzilo w moim poscie to przeczytaj go jeszcze raz i ejszcze raz sie zastanow...
hint: Po prostu nie chcialem zasmiecac topiku dyskusjami typu "tak! nie! tak! nie!" EOT ze slawkiem, nie EOLT...

Old Post 31-01-2002 15:24
yoshi.thod
Guest

quote:

Tylko po co zamykać?

Bo niektore topiki ewidentnie smierdza i staja sie automatycznie siedliskiem nabijaczy postow...

quote:

Qrcze, nikt nie zauważył, jaki zarąbisty mam obrazek...

sliczota, trza do dzioba brac

Ja zauwazylem, ale nie chcialem sie wybijac

Old Post 31-01-2002 15:26
slawek
.

quote:

Bo niektore topiki ewidentnie smierdza i staja sie automatycznie siedliskiem nabijaczy postow...

No, jeszcze sporo osób może coś sensownego wnieść do dyskusji, od kilkunastu postów wstecz nie ma totalnych bzdur (chyba)

Old Post 31-01-2002 15:35
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:16.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions