Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Ligi > PRL > Wyniki!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

Właśnie przeglądałem prl i zauważyłem,że klan XX się wycofał,czyli Hunterzy mają jedno zwycięstwo gratis nie tak?O i jak długo będziecie debatować nad sprawą komara?

"Dogde this" - Trinity

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-03-2002 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

quote:
Napisane oryginalnie przez zaraza
Właśnie przeglądałem prl i zauważyłem,że klan XX się wycofał,czyli Hunterzy mają jedno zwycięstwo gratis nie tak?O i jak długo będziecie debatować nad sprawą komara?

moze nie XX a II sie wycofalo ? XX se radzi niezle w grupie D

Old Post 16-03-2002 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

BSM vs VAL - 0:8

Old Post 16-03-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

niom omyliłem się chodzi o II co z nimi.Mamy te free punkty.Bo nie wiem jak reszta klanu ale ja wolałbym z kimś powalczyć,z nie tak za friko

"Dogde this" - Trinity

Old Post 16-03-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

Dzis sie odbyly 2 mecze:

Val - BSM 8 - 0
Agd - PGR 2 - 6

Mecze byly szczegolnie urozmaicone ze wzgledu na komentarze na zywo w radiu by Mitos i Frytka.

Old Post 17-03-2002 00:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Unhappy

mecz powtórkowy pomiedzy VMC a Hunters zakończył sie po 2 rundach na beach ( było 1 - 1 ) walkowerem dla Hunters.
Przyczyna : po rundzie wypadł nam 8 gracz i mieliśmy 7.
Pomimo chęci gry 7 vs 8 został podyktoowany walkower na korzyść Hunter.

Old Post 22-03-2002 09:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
junioor
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez DaBi!VMC!
mecz powtórkowy pomiedzy VMC a Hunters zakończył sie po 2 rundach na beach ( było 1 - 1 ) walkowerem dla Hunters.
Przyczyna : po rundzie wypadł nam 8 gracz i mieliśmy 7.
Pomimo chęci gry 7 vs 8 został podyktoowany walkower na korzyść Hunter.

no to was pojechali P Z tego co wiem to mozna grac nawet w 6 tzn jezeli sie mecz rozpocznie to mozna miec 6 graczy i grac dalej a jezeli was bylo siedmiu to sedzia nie powinien podyktowac walkowera...Moim zdaniem powinniscie sie ubiegac o kolejne powtórzenie meczu...

"6.6 Jeśli w czasie walki jeden z teamów będzie miał mniej niż 6 zawodników i w ciągu 180 sekundowego timeoutu nikt się nie połączy, zostanie podyktowany walkower na korzyść przeciwnika"
pomyslcie cos o tym...

[email protected]

Old Post 22-03-2002 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil junioor Znajdź więcej post'ów przez  junioor Dodaj junioor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać junioor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Unhappy

moim zdaniem mecz powinien trwać dalej w naszym osłabieniu tak byłoby sprawiedliwie. Ale sędzia zadecydował inaczej.
A i mam pytanie czy sędziowac może Clan Lider klanu z którym toczy sie walka o wyjście z grupy? Bo jak dla mnie to troche dziwne.

Old Post 22-03-2002 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ins@ne
I'm not mad i'm insane...

1. IMHO sedzia powienien byc neutralny albo klanowy ale z poza grupy /wiem latwo powiedziec trudniej zrobic/
2. ten w/o to jakas paranoja!

Old Post 22-03-2002 10:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
moim zdaniem mecz powinien trwać dalej w naszym osłabieniu tak byłoby sprawiedliwie. Ale sędzia zadecydował inaczej.
A i mam pytanie czy sędziowac może Clan Lider klanu z którym toczy sie walka o wyjście z grupy? Bo jak dla mnie to troche dziwne.

deficyt sedziow.... sedzia podjal decyzje w oparciu o regulamin... protesty jak zwykle prosze na mail ... tylko spokoj moze nas uratowac

Old Post 22-03-2002 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Mecz pomiędzy POISON a VMC zakończył się wynikiem 5 - 1 i w/o na korzyść lepszych.

Old Post 22-03-2002 22:51
Xceed
prodigY

quote:
Mecz pomiędzy POISON a VMC zakończył się wynikiem 5 - 1 i w/o na korzyść lepszych.

dobrze wiedzieć ... %[

Old Post 22-03-2002 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KWAP
Training (Enforcer)

mecz TC z IC zakończył się wynikiem 7 do 1 dla TC

Old Post 23-03-2002 02:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KWAP Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KWAP Znajdź więcej post'ów przez  KWAP Dodaj KWAP do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KWAP prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blitz
Training (Enforcer)

Smile PGr : BSM

PGr vs BSM = 7 : 1

Old Post 25-03-2002 06:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blitz Znajdź więcej post'ów przez  Blitz Dodaj Blitz do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trze6czuk
Training (Enforcer)

TC vs FUZZ --

Klan Fuzz pokonal 7 do 1 klan TC
Gratulacje dla Fuzz i zyczymy dalszych sukcesow w PRL

Old Post 04-04-2002 07:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trze6czuk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trze6czuk Znajdź więcej post'ów przez  trze6czuk Dodaj trze6czuk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trze6czuk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

jakbyscie zagrali tak jak w grupie z VMC to byscie wygrali

Old Post 04-04-2002 11:22
spanzik
fear the newbie

gdyby babcia miala wasy eheh bylo minelo fuzz jest lepszym klanem i tyle ale...... my tu jeszcze wrocimy!.......z OLEM

Old Post 04-04-2002 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rayan
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Allan!VMC!
jakbyscie zagrali tak jak w grupie z VMC to byscie wygrali

Chcial bym przypomniec ze TC gralo przez 7 rund z przewagą 1 zawodnika
Co do powodu to nie chce sie wypowiadac bo itak jestem na siebie wsciekly (to ja bylem sprawca oslabienia).

Dziekuje również klanowi TC za wspaniałą gre oraz pomoc w "sprawach serewerowych". Bez was bylo by nam trudno.

Dzięki chłopaki

Old Post 04-04-2002 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Cool C4 vs. KmH

Mecz był bardzo wyrównany :
8:0 dla C4
dziękujemy C4 za nienaśmiewanie się .

Całe KmH życzy Wam powodzenia - wygrania PRL i pokonania tego tam, jak im tam było - POIZN czy jakoś tak .

Old Post 08-04-2002 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Question Where To ? Demosy ?

quote:
Napisane oryginalnie przez [KmH]THunDeR
Mecz był bardzo wyrównany :
8:0 dla C4
dziękujemy C4 za nienaśmiewanie się .

Całe KmH życzy Wam powodzenia - wygrania PRL i pokonania tego tam, jak im tam było - POIZN czy jakoś tak .

Macie dema jakieś ? Sznurkiem rzućcie pliz , każdy chciałby obejrzeć ten wyrównany pojedynek

Old Post 08-04-2002 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:28.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions