Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Czy PF to lamerska broń ?
Czy Pf to broń używana głównie przez lamerów
You do not have permission to vote on this poll.
Tak 21 26.25%
Nie 59 73.75%
W sumie: 80 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

Talking :D

quote:
Napisane oryginalnie przez [POISON]Maziomir

... ale w FFA konia z rzedem temu snajperowi. ktory po zajeciu (najczesciej dzieki niemu i dobremu "covering fire") FW, dostanie ammo od jakiegos L.!!!

He to powinienem ze dwa takie konie dostac ;-PP Maziomir do kogo sie zglosci ? ;-) Swoja droga masz calkowita racje na beachu o ammo dla snajpa bardzo ciezko, nawet jeszcze przed zdobyciem bunkra, moze sniper hill jest za wysokie dla niektorych ? ;-PPPP

Pray for lag ...

http://d-day.netfriend.org

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-04-2002 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chris Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chris Znajdź więcej post'ów przez  Chris Dodaj Chris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Maziomir
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [=||=]FarSight

Noo... tu masz rację, ale to wynika nie z twojej chęci szturmu hehehee ale z przyczyn hmmm niezależnych. Mi bardziej chodziło o bezsens stwierdzenia "kampujący snajper" i nic więcej. Jeżeli ktoś tak powie to powinien dostać kule w pusty łeb (ze snajperki ofcoz)

Pozwolisz ze sie jeszcze raz z Toba nie zgodze!

Nie wynika to z "przyczyn niezaleznych" - jest to w moim wypadku swiadoma taktyka oparta na przydatnosci dla teamu (nawet w FFA). Poza tym snajper jako "covering fire" jest rowniez elementem szturmu a miejsce w ktorym walczy jest takze pierwsza linia frontu wiec rowniez jest narazony na wszelkie plynace stad przyjemnosci (mysle o typowym snajperze podczas WW II ofkz i RTCW jako grze) - chyba ze uwazasz go za goscia podobnego temu co mowi: "Aborting can't see target!" z Fire Mission

Old Post 09-04-2002 12:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

Smile

quote:

Pozwolisz ze sie jeszcze raz z Toba nie zgodze!

Hehe kurna musimy zrobić słownik pojęć bo mowimy niby o tym samym a jednak o czymś innym....
First mówmy o RTCW a nie o real WWII, bo jednak trochę się różnią (hehehe długość rund np.)

1.Przyczyna niezależna -> coś co nie zależy od Ciebie , chodziło mi o to że to nie Twoja wina że nie dostajesz ammo. Hipotetycznie: gdyby POISON grał na beach jako Allies i gdyby w jego taktyce był uwzględniony snajper przez całą rundę (np. do zdejmowania PF walących w FB) to napewno bez ammo byś nie został.

2. Szturm -> Atak na pozycje wroga... z tym że są:
a)jednostki szturmujące hmmm bezpośrednio czyli medycy, eng i lt
b)wsparcie czyli snajperzy, pf i lt (lt -> universal soldier ????)

Ok koniec tej semantyki...

quote:

Nie wynika to z "przyczyn niezaleznych" - jest to w moim wypadku swiadoma taktyka oparta na przydatnosci dla teamu (nawet w FFA). Poza tym snajper jako "covering fire" jest rowniez elementem szturmu

Rozumiem, że może być założenie, taktyka czy jak to nazwać, iż po zdobyciu FB snajper zamienia się w cokolwiek innego i wspomaga team w ataku. Ale nie będzie snajpera który zaraz po warmup'ie poleci z mauserem pod mur (chyba ???), lub na jakiejkolwiek innej mapie będzie brał czynny udział w szturmie (bezpośredni w pierwszej linni) i w tym sensie pisałem o braku szturmujących snajperów.

quote:

a miejsce w ktorym walczy jest takze pierwsza linia frontu wiec rowniez jest narazony na wszelkie plynace stad przyjemnosci (mysle o typowym snajperze podczas WW II ofkz i RTCW jako grze) - chyba ze uwazasz go za goscia podobnego temu co mowi: "Aborting can't see target!" z Fire Mission

To że snajper, też jest narażony na zabicie jest oczywiste i to bardziej w RTCW niż w real WWII, chodzi mi o zasięg broni, parabole lotu pocisków i zdolność postrzegania skąd padł strzał i
przekazania tej wiedzy innym

Reasumując w sumie nie wiem o co chodzi ale powiem tak każda broń w RTCW ma swoje wady i zalety taktyczne i są sytuacje w których jej użycie jest wskazane. Rozumiem ból niektórych wymiataczy, że zgineli od PF lub snajperki, ale no cóż... cieszcie się że w RTCW nie ma min...

PS. Miny albo coś w tym stylu są na DeathWish chyba... (ale je widać)

PSS. Pomysł z reloadem PF na ByRy, jest niezły, tylko czy nie dojdzie do tego, że ktoś sobie zarzyczy aby naloty też reloadowały się, a snajperka po strzale stabilizowała się co 2 min. ?????

Old Post 09-04-2002 12:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
1.
A ja wam powiem jedno. Odkad na byry, pf sie laduje 2 min od razu sie zajebisciej gra i dziwne ze czesc pfowco WSPANIALYCH graczy nagrle przeniosla sie na inne serwery .

2.
nie porwnojcie prosze fraga zdobytego ze snajpera z fragiem zdobytym z pfa - to troche smieszne jest.
Zreszta, skoro przeszkadzali wam snajperzy na balkonie czemu nie mieliscie wlasnego??

3.
1 pfa zabilem , drugiego tez, a tu nagle od 3 dostalem. Myslalem ze mnie..... 5 osob i 3 pfy (dodam ze wszyscy panowie z pfami byli z IC ). O takich przypadkach naduzywania pfa mowie traktujac pfa jako lamerska bron...

Hyhy wiec po koleji :
1. Tu się zgadzam jakby sie jeszcze dało tą sniperkę wyłaczyć P
2. Dlaczego niby nie porównywać? Weź sobie np Bicza PF na FB i sniper cholera wie gdzie kto ma latwiej?? Sniper ma wszystko jak na patelni
3. Szkoda ,że mnie wtedy nie było swoją drogą ciekawe kto u nas gra PF że było ich 3 aż cóż nie śmiem polemizować bo mnie nie było. Co do drugiej części w pełni się zgadzam z Tobą.

P.S. Nie obruszaj się tak , nie nazwałem cię kamperem
Powiedziałem co myślę i zastrzegłem , że to nic personalnego a Ty byłeś tylko przykładem. Równie dobrze mógłby nim być Boox

Old Post 09-04-2002 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]T3 Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]T3 Dodaj [=||=]T3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]T3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

quote:

PSS. Pomysł z reloadem PF na ByRy, jest niezły, tylko czy nie dojdzie do tego, że ktoś sobie zarzyczy aby naloty też reloadowały się, a snajperka po strzale stabilizowała się co 2 min. ?????

Mniam proponuję dla snajperki zaciemnienie lunety prochem z wystrzelonej kuli na 5 minut heheh Co do LT nie można im wydłużyć czasu reloadu bo rzucałbyś kamieniami zanim by ci ammo podali

Old Post 09-04-2002 13:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]T3 Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]T3 Dodaj [=||=]T3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]T3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Maziomir
Guest

Thumbs up

Farsight!

I teraz zgodze sie z Toba calkowicie! Dopiero jednak jak rozwinelismy temat zostaly chyba poruszone wszystkie kwestie

Zdrowka!

Old Post 09-04-2002 15:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

quote:
Farsight!

I teraz zgodze sie z Toba calkowicie! Dopiero jednak jak rozwinelismy temat zostaly chyba poruszone wszystkie kwestie

Zdrowka!

Same to you man

Old Post 09-04-2002 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

quote:

Same to you man

Soldiery wszystkich klanow laczcie sie boze co za slodycz heheheh

Old Post 09-04-2002 22:26
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [=||=]T3

Soldiery wszystkich klanow laczcie sie boze co za slodycz heheheh

A co miało być ???? On mi zdrowka a ja mu spier.... ?????
Ja zawsze staram się utrzymać ten sam poziom dyskusji co rozmówca, jak jest miło to jest miło, a jak nie miło to nie miło

Old Post 10-04-2002 07:43
ProspeR
Warrior (Scrag)

Porownujac fraga zdobytego z pfa i mausera mialem na mysli roznice w latwosci w zdobyciu fraga. Wierzcie mi trafienie kogos w biegu w leb (tylko wtedy od razu ginie mjac full zycia) jest nieporownywanie trudniejsze ( przy warunkach pingowo-pakietowych)od zdjecia biegnacej osoby z pfa.
A z gra na biczu- latwo po stronie niemcow biegac, poza zasiegiem wzroku snipera, gorzej na asfalcie - ta mapa to jest raj dla kamperow
I wierzcie mi, strzelanie z mausera to nie taka prosta sprawa jak sie wam wydaje . Radze sprobowac niedowiarkom.

Zgodze sie z jednym.... Rownie wkurzajace jest bycie zabijanym z pfa jak i mausera. Mnie po prostu krew zalewa jak zabija mnie wrogi sniper (a ja nie gram sniperem).
Milo mi ze zostalem podany za przyklad nipera-kampera .
Akurat w tej grze i z ta bronia to komplement, a im lepszy kamper (dobrze strzelajacy) to tym lepszy sniper

Heh, slowo kamper nabralo w koncu pozytywnego wydzwieku

Old Post 10-04-2002 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

quote:

A co miało być ???? On mi zdrowka a ja mu spier.... ?????

Nie o to mi chodzilo
Jakoś tak za słodko cos ala chat'y dla ściemniaczy

Old Post 10-04-2002 20:55
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Moja uwaga co do zmiany ładowania czasu PF .... niezłe gó.no. Następnym razem może coś innego zmienicie, może tym razem lunetę wywalcie ze snajperki. Niektóre osoby też za dużo fragów zdobyły snajperką.
Czy wedle waszych zasad cztery wystrzały na cały mecz to ok .

PS.

To wszystko to moje skromne zdanie , pewnie jak zwykle się myle. Przynajmniej nie zabierajcie mi granatów.

Old Post 10-04-2002 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2
. Niektóre osoby też za dużo fragów zdobyły snajperką.
. Przynajmniej nie zabierajcie mi granatów.

Co do tych fragow tak samo mowia na temat PF'a
P.S. Granaty i magazynki i jeszcze finke harcerska zamiast knife D

Old Post 11-04-2002 16:04
Swiety
Veteran (Ogre)

Strzelanie z pf-a to też jest sztuka

Pod obstrzałem snajperskim człowiek musi sie wychylić i ma dosłownie niecałą sekunde na wybór celu albo zrezygnowanie z oddania strzału. Sztuką też jest naciśniecie fire będąc jeszcze w ukryciu i oddanie celnego strzału kiedy już się wychylimy. ( Po naciśnieciu fire pocisk z pancera opuszcza lufe dopiero po 0.75 sekundy). Człowiek musi cały czas przewidywać w którym miejscu mapy i kiedy znajdzie się przeciwnik ze względu na opóźnienie w oddawaniu strzału. Ma też niecałą sekundę żeby zdecydować czy marnować strzał na zabicie tylko jednego przeciwnika czy może poczekać aż będzie szła większa grupa.

Oczywiście żę są ludzie którzy tylko czekają z pancerem na respawn i nie potrafią grać innymi broniami, ale ustawienia na Byry spowodowały ze gra dużo straciła. Gram wszystkimi klasami i wyeliminowanie używania pancera na Byry zabrało mi sporo przyjemnosci z gry.

Absurdalne jest ustawienie dwu minutowego czasu ładowania.
Juz lepiej dać kill-a i poczekać na respawn niż czekać na załadowanie pancera.

Co dalej? Mozę ktoś z klanu Poison stwierdzi że medyk albo porucznik zbyt często rozdaje apteczki i trzeba im ustawić czas ładowania paska na 5 minut ?

Chyba panowie z ID Software i z Nerve lepiej wiedzą jakie powinny być optymalne czasy ładowania pasków i uważam że powinno sie grać na standardowych wartościach.

Jeśli przeciwnik ma w drużynie zbyt dużo pancerfaustów to na to też są taktyki. A nie tylko wieczne narzekanie na graczy z pancerami

Old Post 12-04-2002 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Drakoforma
Skilled (Knight)

Widze ze wszyscy by tu tylko cos pogorszali a ja bym chcial zeby sten sie tak szybko nieprzegrzewal albo zeby szybciej stygl, Bo czasem sie naprawde mozna wqurwic.

Old Post 12-04-2002 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Drakoforma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Drakoforma Znajdź więcej post'ów przez  Drakoforma Dodaj Drakoforma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Drakoforma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Coz Swiety... ja natomiast slysze duuzo opini ze cool sie gra bez pfa. Doskonale wiem ze to przydatna i bardzo silna bron, ale fakt uzywania jej czesto przez wiekszosc zespolu zmienil gre w modlitwy o to by nie zostac zdjetym przez pierwszego lepszego pfowca. I chyle czolo przed operatorami (specjalistami) tej broni, ale nie cierpie kiedy zabija mnie z niego jakas "lama" dla ktorej czesto zdobycie fraga jest jedynym celem w grze (czesto przyokazji rozwlajac siebie i jakiegos teamate'a). A to niestety bylo zmora byry...

Hmm, ten topic pewne niedlugo zmieni sie w zachwalania pfa i bluzganie na wszystko co nie jest z panzerem zwiazane...

Jasne, zabierzmy medykom apteczki , lt ammo i naloty, a inzynierowie niech maja oprocz dynamitu tylko finki

Old Post 14-04-2002 02:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR

Hmm, ten topic pewne niedlugo zmieni sie w zachwalania pfa i bluzganie na wszystko co nie jest z panzerem zwiazane...

Jasne, zabierzmy medykom apteczki , lt ammo i naloty, a inzynierowie niech maja oprocz dynamitu tylko finki

Oj Prosp Prosp
Nie zachwalam PF'a , fakt lubie go ale z drugiej strony choc czesto uzywlem PF'a nie lubilem jak kazdy chyba z niego dostawac. Jednak zawsze tlumaczylem sobie ze jak kuba.... etc. Nie palam jakas szczegolna nienawiscia do PF crew jak kogos to bawi tez fajnie natomiast z broniona przez Ciebie snipa jest tak ze przed lecacym PF mozesz sie schowac , ba przeskoczyc nad nim a pocisku ze snajpy juz nie ominiesz Chyle czolo przed sniperami ktorzy trafiaja skaczacych przeciwnikow (via Ty). Jednak gdy pomineliscie PF na BYRACH nie ma przeciwwagi dla sniperow na takim chocby Assault Allies/Axis , brak czlowiekowi dzwieku lecacych pociskow PP ;D

Old Post 14-04-2002 15:01
Swiety
Veteran (Ogre)

Jeszcze coś na temat grania pancerem

Niektórzy mówią, że ludzie grają pancerfaustem po to, żeby poprawić sobie statystyki. Na Byry ostatni ze względu na wyeliminowanie z gry pancerów często gram snajperem i zauważyłem, że w porównaniu z pancerem zdobywa się tyle samo albo więcej fragów a ginie się o wiele rzadziej. Wystarczy popatrzeć na statystyki ludzi którzy często grają jako snajperzy - mają wysokie efficiency.

Old Post 16-04-2002 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

First Person Perspective NIE JEST LAMERSKI!

PF nie jest lamerski sam go za bardzo nie lubie (wychodze sobie z FB i pierdut w twarz!), ale da sie nim grac.
ktos tak na poczatku napisal ze FT jest lamerski nie zgadzam sie!
jest bardzo dobry a zebu go opanowac (sterowanie nim hihi)trzeba wiele godzin nauki!

Lamerem jest kto nazywa tak innych

Old Post 16-04-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!THC!Pain
THE HEROIC CLAN

Falek powiem tak ze sie z toba zgadzam
Trzeba godzin grania zeby nie zabijac PFem swoich
a co do PF lamek lamka to taka osoba co gra PF czesto a wiekszosc osob z lepszych klanow gra PF tak dla jaj np ja lubie sie posmiać Jakie akcje wychodza z PF i jakie loty

Old Post 17-04-2002 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !THC!Pain Znajdź więcej post'ów przez  !THC!Pain Dodaj !THC!Pain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !THC!Pain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zibi322
Guest

pf

No to moze zakazemy uzywania flammera i venoma bo ma wieksza sile, mysle ze skoro tworcy gry zrobili cos takiego jak pf to po to zeby nia grac !!!! a nie jakies ograniczenia robic. Jak komus pf przeszkadza to moze sie na nozyki umowimy i zrobimy lige kielecka.

Old Post 30-04-2002 08:08
Hodek
Veteran (Ogre)

nie wiem czy trafiłem na temat bo mi sie czytac wszystkiego nie chciało ale z tego co wiem to nadak gadacie o PF'ie, ja uważam że PF to lamesrska broń lecz czasami jest niezbedna i bez niej nie da sie przejść jakiejs "przeszkody", ale uważam ze jeśli koleś np stoi przed respownem i wali jak jest respawn to jest LAMER do potęgi entej, takiego to tylko i zawsze sie wkurzam jak jakiś koleś 3 razy pod rząd rozwala mnie w tym samym miejscu dlamnie takie granie to nie jest granie chodz nie odrzucam tej broni lol

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 24-05-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MASTER_DYKTATOR
Team killer :)

Ja jak kazdy oczywiscie mam swoje zdanie
Dla mnie PF to nie jest lamerska bron - wrecz przeciwnie jest bronia trudna do obanowania (z odleglosci zabic kazdy umie , sprubojcie z bliska ). Dla mnie nie bron a ludzie nie umiejacy nia grac , a namietnie prujacy z rakiet i zabijajacy TMow to sa lamerzy

For without Me you are Nothing

Old Post 19-06-2002 05:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MASTER_DYKTATOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MASTER_DYKTATOR Znajdź więcej post'ów przez  MASTER_DYKTATOR Dodaj MASTER_DYKTATOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MASTER_DYKTATOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool PF PF PF

szkoda że na niektórych serach pewni panowie ustawili ładowanie PFa pare razy dłuższe niż normalnie, każdego boli dostać z Rakietki ale trzeba być twardym

Old Post 19-06-2002 08:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Misiek07
Skilled (Knight)

Pf to najlepsza bron pod sloncem, tak jak juz mowiliscie mozna nia zmiesc pare osob naraz.
Lecz jest duzo lam uzywajacych ta bron ktore zabijaja wiecej swoich niz przeciwnikow, lub kampia z niedostepnych miejsc.

Winston Churchill

Old Post 19-06-2002 09:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Misiek07 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Misiek07 Znajdź więcej post'ów przez  Misiek07 Dodaj Misiek07 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Misiek07 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez Misiek07
Pf to najlepsza bron pod sloncem, tak jak juz mowiliscie mozna nia zmiesc pare osob naraz.
Lecz jest duzo lam uzywajacych ta bron ktore zabijaja wiecej swoich niz przeciwnikow, lub kampia z niedostepnych miejsc.

Wyznawca Achtunga

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 19-06-2002 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BSM] Eladamari
Combat (Death Knight)

Co najwyzej mnie zjedziecie (nie czytalem postow bo po 3 pierwszych uznalem ze strace duzooooo czasu). Moim zdniem osoby mowieoce ze PF to lamerska bron sa po prostu cienkie i nie wiedza jak sobie radzic. Osobiscie jak nie ja trzymam PFa to tez sie deneruje bo z nienacka dostaje rozwala mine na kawalki i 30sek w plecy (czasami mniej lub wiecej). Tak samo wyglada respawn i bum no aleto jak ktos to okreslil jest taktyka!! W tej grze nie chodzi o to zeby walczyc nozem bo przeciwnikowi skonczylo sie ammo, tu chodzi o to zeby wygrac, pomyslcie : Czy alliancki zolnierz wysylal listy do Hitlera zeby jego zolnierze nie wykorzystywali PFow bo zabijaja wiele ludzi. rotfl rotfl rotfl. Pf to wspaniala bron

Old Post 30-06-2002 10:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BSM] Eladamari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BSM] Eladamari Znajdź więcej post'ów przez  [BSM] Eladamari Dodaj [BSM] Eladamari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BSM] Eladamari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

To co mowisz to prawda ale jezeli w teamie jest jeden no max 2 pf a nie 5 osob jak to bylo na sparach to normalne ze pf jest sila czyszczaca i nikt sie nie zuca ale w ffa jak pol teamu gra pf to ja dziekuje

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 30-06-2002 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BSM] Eladamari
Combat (Death Knight)

I co z tego ze 5 osob lepiej dla was. Pomysl spudluja 5 razy albo trafia nawet 2-3 razy i czekaja az ktos ich zabije, z pistoletem na karabiny za duzo nie wskuraja a z PFa latwo spudlowac tyle ze wiekszosc osob nie mysli rzuca dynamit i od razu podklada albo biegnie na pale caly odzial i wtedy 1 strzal wystarczy

Old Post 01-07-2002 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BSM] Eladamari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BSM] Eladamari Znajdź więcej post'ów przez  [BSM] Eladamari Dodaj [BSM] Eladamari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BSM] Eladamari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

dobrze gada, dac mu wodki

Old Post 01-07-2002 12:16
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:44.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions