Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Jaki PieC?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

:(

panNA dzięks za adres , ale słaby jestem z angielskiego i niewiem o co w tym wszystkim chodzi , byłeśna stronie www.extremepc.pl
jest na niej sporo programów do podkręcania kart nvidi
jak uda ci sie podkrenciś swojol karte to napisz jak to zrobiłeś i jakim programem
pozdrofka all

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-03-2002 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Talking jeee

paNA udało mi sie podkręcić mojol rivke , programem riva tuner z www.extremepc.pl , ale podczas podkręcania rade uwarzać
bo jak za mocno podkręcilem to po włączeniu q3 komp mi sie zawiesził i radiatorek na karcie sie nagrzał tak że można bylo palce poparzyć , ale zmniejszylem troche MzH i chodzi dobrze
na ustawieniach 800 600 32 bity kolorow i tekstur vertex light i reszta na maxa i przy picmipie 3 to poniżej 30 fps nie spada a na tych samych ustawieniach tylko rozdzielczościol 640 na 480 to poniżej 60 fps nie spada cool jest , jeszcze tylko procka musze podkręcić i faza będzie

pozdrofka all overclockers

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 14-03-2002 22:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Viva Overclokers !!!

No i wielu soczystych fragów życze!
U mnie na razie wielki STOP, żona text za pieniądze przepisuje,więc przez kilka dni nie będę mógł niczego ... hmm, extremalnego zrobić.

PS.Na Uptownie przy tych oknach z szybami mam 3-4 fpsy przy wymianie strzałów :(((

Old Post 14-03-2002 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Ech.. PanNa nie rozumiem jakim cudem majac lepszego kompa ode mnie masz mniej fps.... Ja mam ok.15 fps przy 10 graczach na serverze...

Old Post 15-03-2002 06:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA

Zaraz,zaraz ... to może o to chodzi?Gram w UT, biegnie gostek na mnie, ja do niego nawalam z M4 i POWINNO wchodzić a qpa,nie wchodzi. Ciągle za niego albo przed niego strzelam, to może przez seriala a nie do końca z powodu fps-ów?....

W sumie to tez, brak fps+ping=brak celnosci. Zwykle obliczenia, jezeli on sie ruszy to mniej wiecej tak to bedzie:
Po polowie jego pingu (w milisekundach) ten fakt dojdzie do serwera, po polowie twojego pinga zobaczysz to na ekranie, jezeli - powtazam jezeli twoj komputer zdola to odpowiednio szybko wyswietlic. Porownajmy, np. macie takie samy pingi, on ma 100 fps, czyli wyswietli mu sie to po czasie jego pingu (0,5*ping_twoj+0,5*jego_ping=ping, bo macie rowne pingi) plus jedna setna sekundy, czyli 1 ms. Gdy u kogos to przesledzic gdy ma np 10 fps, to analogicznie poczatek, czyli ping+10/100 sek, czyli ping+10ms. Gdy do tego dodasz probkowanie myszy, czyli np. u ciebie 60Hz, czyli w ciagu sekundy polozenie jest probkowane 60 razy do jego, np: 200Hz....... no comment, i dalej idac gdy nacisniesz spust to mija znowu 0,5*twoj_ping zanim serwes sie o tym dowie, wiec tego do kogo strzelales moze tam juz niebyc. rada - strzelaj przed goscia

quote:

Tyle że ja nie mam wyjścia PS/2 z obudowy(data prod.1994r.) a co do możliwości płyty to nie wiem,muszę sprawdzić,w manualu coś było o tym, ale równie dobrze jest zalutowane na gładko

Jezeli masz mozliwosc wyprowadzenia to najprawdopodobniej bedziesz musial sobie "sledzia" zrobic. Ja w poprzednim kompie musialem bo nie dostalem takiego w zestawie i uzylem od 486, z malymi zmianami bo piny sie niezgadzaly, jak chcesz to moge ci wyslac opis wyprowadzen gniazda.

Old Post 15-03-2002 14:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Ech.. PanNa nie rozumiem jakim cudem majac lepszego kompa ode mnie masz mniej fps.... Ja mam ok.15 fps przy 10 graczach na serverze...

Nie wiem.Ja nie twierdzę, że stale mam low_fps, generalnie na abbey,casa,na villageu,czy na swimm mam średnio 20-35 fps.Ale już dox, streets czy rommel, o revolution nie wspominając to katorga,zwłaszcza jak jest otwarta przestrzeń, 10 czy więcej graczy i strzelaninka :(
Piszesz że mam lepszego kompa,no może,pisałeś że ty na PII266 posuwasz,nie wiem na jakiej grafice.Ale znowu nie ma między nami takiej różnicy.Tu jest adres gdzie można prostackiego testerka znaleźć,ccr beta się zwie:

http://www.podkrecanie.sky.pl/ccr/download.php

A tu jest tabelka,poszukaj k6-2-500 i pII266

http://www.podkrecanie.sky.pl/ccr/wyniki/

Ja w tym benchu dostaję ok.1600 pkt. a ty?

A wy?

Edytowane przez panNA dnia 15-03-2002 o godz. 22:44

Old Post 15-03-2002 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

1003 punkty

Old Post 16-03-2002 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Alellujahhhhhhhhhhhhh !

Stoję stabilnie 500@550 ! Najnowszy bios (hehe z marca 2000 r. proszę bez śmiechów) znaleziony gdzieś na brazylijskim servie,nowa instalka winME (od kumpla pożyczyłem bo moje były jakieś zapętlone) i działa :D
Teraz w CCR mam 1815 pkt. Ciekawe jak w UT będzie?

Do LaMfora: ze śledziami kombinował nie będę,mam na mainie taki porcik,może gdzieś wyhaczę resztę ale thx za dobre chęci.
A , i twój post uświadomił mi coś o czym po prostu zapomniałem grając singla albo w LAN-ie, pakiety w sieci podróżują co im zajmuje CZAS. Oczywiste, ale jakoś o tym nie myślałem :)
A co do strzelania przed gości to działa,ale w zasadzie tylko z botami,ludzie jacyś tacy są ... żywi mówiąc krótko :)))
Thx.

Old Post 16-03-2002 18:37
capone
+SG+SkUbAnY

Talking panna

panna ja to bym ci radzil zrobic tak : sprawdzic czy wszystko jest dobrze po podlaczane w komputerze nastepnie sformatowac dysk i zainstalowac win2000 badz winxp a nastepnie powgrywac najnowsze oficjalne sterowniki ze stron producenta tylko najnowsze i tylko oficjalne rzadnych beta a jezeli chodzi o karte graficzna to wejdz na www.nvidia.com i stamtad sciagnij najnowszy sterownik robilem juz nie jednej osobie komputer i zawsze sie posluguje ta sama metoda wiec sprobuj i ty . nara a bios to tez wejdz na firmowa strone jak nie znasz adresu to wpisz sobie nazwe firmy w wyszukiwarce yahoo to tyle )

Old Post 16-03-2002 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: panna

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
panna ja to bym ci radzil zrobic tak : sprawdzic czy wszystko jest dobrze po podlaczane w komputerze nastepnie sformatowac dysk i zainstalowac win2000 badz winxp a nastepnie powgrywac najnowsze oficjalne sterowniki ze stron producenta tylko najnowsze i tylko oficjalne rzadnych beta a jezeli chodzi o karte graficzna to wejdz na www.nvidia.com i stamtad sciagnij najnowszy sterownik robilem juz nie jednej osobie komputer i zawsze sie posluguje ta sama metoda wiec sprobuj i ty . nara a bios to tez wejdz na firmowa strone jak nie znasz adresu to wpisz sobie nazwe firmy w wyszukiwarce yahoo to tyle :))

Wszystko co mówisz jest OK, ale ... popodłączane to ja mam wszystko,bo działa.Wiem to napewno, bo jak odłącze to nie działa :) Kiedyś zapomniałem połączyć napęd CD z kartą m. takim cienkim kabelkiem, to muzyki nie było i już.Tzn. już prawie była bo stałem nad kompem z wiertarką udarową i majzlem,więc mój biedny cedek usiłował połączyć się z tą nieszczęsną muzą chyba po obudowie,ale jakoś mu nie wychodziło.
Co do 2K albo xp,masz rację ,ale ... myślę że ewentualne zyski zostałyby zeżarte przez ich wymagania,a przyznasz że mają nieco większy apetyt na zasoby niż ME.
Co do driverków to przez ostatnie dwa tygodnie testowałem je po koleji i wychodzi na to, że te na których stoję U MNIE są najszybsze, a przy tym działa też cała reszta jak np. divX itp.
Adres do manufaktury miałem na pudełku po mainboardzie, ale bios ze strony solteka u mnie nie siadał, dopiero w sumie taki sam, ale zdjęty z jakiegoś ftp w Brasil poszedł.
A na codzień używam gogli,jaho mnie jakoś nie pasuje.
end_of_message thx.

PS. Sorry jeśli ten post pójdzie dwa razy ale coś się podziało jak go usiłowałem wysłać,więc ponawiam :)

Old Post 16-03-2002 20:54
Sniezek
Elite (Fiend)

PanNa widze ze jestes prawdziwym graczem , instalki, reinstalki , kombinowanie z myszka , z karta graficzna.....a wszystko po to zeby grac w UT. Mam nadzieje ze niedlugo bedziesz czesto bywal na serverkach UT.

Old Post 16-03-2002 21:07
panNA
Warrior (Scrag)

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
PanNa widze ze jestes prawdziwym graczem , instalki, reinstalki , kombinowanie z myszka , z karta graficzna.....a wszystko po to zeby grac w UT. Mam nadzieje ze niedlugo bedziesz czesto bywal na serverkach UT. :D

Sniezku ! Ja już gram, tyle że niekoniecznie jako panNA, a na dużych mapach z reguły na specta się wynoszę :)
A wiesz jak słodko jest jakiegoś klanowego oskórować ?
Mniam,mniam ...

PS. Tylko ściągnę demko "Gothic" i jestem z Wami :)

Old Post 16-03-2002 22:01
LaM4
Skilled (Knight)

Re: Alellujahhhhhhhhhhhhh !

quote:
Stoję stabilnie 500@550 !

Gratulacje !!
quote:

A , i twój post uświadomił mi coś o czym po prostu zapomniałem grając singla albo w LAN-ie, pakiety w sieci podróżują co im zajmuje CZAS. Oczywiste, ale jakoś o tym nie myślałem ......

Kurcze ja odnosze wrazenie ze sie ze mnie nabijasz Chcialem pomoc a tu wyszlo na to ze sie madze sorry wiecej nie bede

Old Post 17-03-2002 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

quote:

PS. Tylko ściągnę demko "Gothic" i jestem z Wami

A cio to ?

btw mam 3453 punkty

Old Post 17-03-2002 16:46
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez LaM4

A cio to ?

btw mam 3453 punkty

Spox, nie nabijam się.
A GOTHIC to takie RPG (z rozwojem postaci,rozmowami,questami,
coraz lepszymi broniami i zbrojami itp), tyle że z widokiem zza plecków bohatera. Bo FPP rządzi, ale gram też różne Warhammery i Planescape. I takie np. klimaty bardzo mi odpowiadają:

Old Post 17-03-2002 21:12
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

:[

podkręcanie nic nnnnie dało , po kilku dniach karta zaczela sie przegrzewaći komp sie wieszał , więc jedynym wyjściem jest geforsik jakiś 32 mb titanium , w maju mam bieżmowanie to troche kaski dostanie
WIE KTOŚ MOŻE JAK PODKRĘCIĆ PROCKA AMD DURON 750 ???

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 19-03-2002 06:21
LaM4
Skilled (Knight)

Ja mam takiego procka wlasnie D750. Podkrec FSB, standardowo jest 100MHz, ja ustawilem na 107 - i pomyka jak szalone jako duron 802 Kiedys mialem tez ustawione 110, wtedy pomykalo jak duron 825 ale balem sie i zmniejszylem na te 107. Ja na swojej plycie (ECS kt133a) mam ustawianie fsb w biosie w innych czasami jest na zworki.

GL w podkrecaniu

Old Post 19-03-2002 09:12
panNA
Warrior (Scrag)

Re: :[

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
podkręcanie nic nnnnie dało :[ , po kilku dniach karta zaczela sie przegrzewaći komp sie wieszał :( , więc jedynym wyjściem jest geforsik jakiś 32 mb titanium , w maju mam bieżmowanie to troche kaski dostanie :)
WIE KTOŚ MOŻE JAK PODKRĘCIĆ PROCKA AMD DURON 750 ???

:gun3:

W overclocku twardym trza być, nie mientkim :)
Jeśli tylko kręcona grafika była znacząco lepsza, nie poddawaj się, załóż coolerka na grafikę i zdejmij obudowę, to załatwi problemy z chłodzeniem.
Chyba że masz psa, kota albo młodszego brata, to załatwi problemy z nimi :)))

Old Post 19-03-2002 22:57
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

lam 4 możesz jaśniej i bardziej szczegułowo napisać jak to zrobić ?? mam płyte ecs k7vza 133 socket a
napisz najlepiej krok po kroku jak to sie robi .
teraz procek chodzi na 100 , jak zmnienilem zworkami na 133 to
komp sie włanczał i nic nie ładował tylko ciemny ekran był

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 21-03-2002 20:11
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Arrow Computer

Al0Ha!!!!4ll

My computer :

Nick Compa: Trinitron
Info o mojej maszynie- No comment
procesor:duron 800
Karta graficzna:GeeForce yyyy chyba 2jka
Windows:sekund edysion [hyhy]
Dysk twardy: 20GB
Monitor:Trinitron Multiscan E100 15"
Myszka:A4Tech 4 whellsy i 3 przyciski
Podkladka:Take a Vacation!!!!! taki tytul ,sliska ,duza
Klawiatura:Media tech
Glosniki : SAmsungaWoofer i lewy i prawy i gorny i srodkowy i dolny
CD-rom-LG 52X jakis badziew
no i to chyba wszystko
Papatki 4all

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 21-03-2002 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
lam 4 możesz jaśniej i bardziej szczegułowo napisać jak to zrobić ?? mam płyte ecs k7vza 133 socket a
napisz najlepiej krok po kroku jak to sie robi .
teraz procek chodzi na 100 , jak zmnienilem zworkami na 133 to
komp sie włanczał i nic nie ładował tylko ciemny ekran był

wow, stary masz szczescie ze ci nic tam w tym procku nie jebnel...
997,5 to jest jednak za duzo na procka ktora ma pracowac jako 750
Jezeli chcesz tyle to: zapewnij chlodzenie (w tym przypadku jakies extremalne), jak nie dzierga to podnies napiecie na procku (ale dzieki temu mozesz go bardzo latro przepalic)
Nie zmieniaj od razu na 133, tylko stopniowo, 102 - jak dziala poprawnie to mozna sproobowac wiecej, 104.......az to wartosci przy ktorej sie zacznie wieszac. Wtedu obnizasz i testujesz i jak dziala to lux
Ja teraz mam u siebie 802, czyli 7,5*107. Dziala bez problemow.
2 sprawa to to ze moze nie wytrzymac ci jakis podzespol, np. pamiec i bedzie sie wieszal. Trzeba po prostu pokombinowac i juz

Ale pamietaj - chlodzenie! - be cool

Old Post 22-03-2002 14:21
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Talking overclocking rulez

Lam 4 dzięki za pomoc przy podkręcaniu . Dzieki niemu zamiast durona 750 mam 815 i jest ok
stabilna tamperatura procka jeszcze powyżej 40 stopni C
nie miałem jest ok i ut lepiej chodzi
jeszcze raz dziękuje Lam 4

pozdrawiam całą scenke ut !

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 22-03-2002 16:16
LaM4
Skilled (Knight)

Jak moge to pomagam Jakby co do wal smialo
U mnie na maxa jest 49, co jest calkiem normalna temperatura.

Old Post 22-03-2002 16:35
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Moja temperatura to 60 celca

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 22-03-2002 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
Moja temperatura to 60 celca

twoja czy kompa? jak twoja to wspolczuje , a jak kompa to ciekawe jak grasz

Old Post 22-03-2002 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Talking

Lam 4 jak dałem na maxa to komp sie wieszał ale temperatura byla ok 40 stopni .M.G też podkręcałeś procka ?
bo jak nie to masz słabego coolera

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 22-03-2002 19:23
GuriaS
Breathe

z jądrem calvina bys go mogl podkrecic z 100 na 900 i by byla temperatura okolo 10 stopni

Edytowane przez GuriaS dnia 24-03-2002 o godz. 11:29

Old Post 23-03-2002 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
z jądrzem calvina bys go mogl podkrecic z 100 na 900 i by byla temperatura okolo 10 stopni

Guri - cio???

Optical - moze ram Ci nie wydala, albo jakis inny podzespol. Sproboj bez tej wolniejszej 64Ramu

Old Post 24-03-2002 11:15
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez LaM4

Guri - cio???

bodajze takie chłodzenie było potrzebne, żeby podkręcić P4 2200 na 4000

Old Post 24-03-2002 11:30
LaM4
Skilled (Knight)

Tak wiem obudowa polaczona z lodowka cena - bagatelka - 3400 zl jak caly nowy komputer

Old Post 24-03-2002 21:58
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:36.    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions