Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Pomocy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
Chyba jednak nie wiesz. Sam chip GF2 T500 nie istanieje, jedynie co Gainward wprowadza swoje własne oznaczenie (kolejny chwyt reklamowy). Zresztą jak nie wierzysz to popatrz:

P.S. Golden Sample rulz!

teraz to juz wogoel nic nie lapie ale i tak mam gf2 ti500

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-03-2002 15:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaTa!
Training (Enforcer)

Old Post 25-03-2002 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaTa! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DaTa! Znajdź więcej post'ów przez  DaTa! Dodaj DaTa! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaTa! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

teraz to juz wogoel nic nie lapie ale i tak mam gf2 ti500

A czego tu nie rozumieć? Masz kartę GF2 Titanium, którą producent sprytnie nazwał T500, żeby się lepiej sprzedawała. Tak samo jak jakaś inna firma wypuszcza GF2 MX pod nazwą GF2 MX Ultra.

Old Post 25-03-2002 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vooplayer
Skilled (Knight)

ludzie ja coś tu nie rozumiem z tymi fps-ami. Czy ja jestem zmutowany czy moze kto inny, bo wytłumaczcie mi prosze jak ludzkie oko ma dostrzec różnicę między np. 60 a 80 klatkami na sekundę? jak se ogladam film w TV to mam 24 klatki/s i mam płynność. Jeśli grasz, dobrze ci idzie, a gra nie przycina to wszysko w porządku i trzeba oszczać sprawdzanie fps. A wogóle to wymiękam od tych sprzętowych przechwalnek - mnóstwo ludzi gra na wiele słabszym sprzęcie, ma radochę i nie miauczy że mu fps-y "spadły poniżej 50". Moim zdaniem: fps>30k/s = ok

no ale może sie mylę, więc na wszelki wypadek sorki

Old Post 30-03-2002 13:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vooplayer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vooplayer Znajdź więcej post'ów przez  Vooplayer Dodaj Vooplayer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vooplayer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Ja mialem ok 70-80 i nie widzialem wiekszej roznicy miedzy 40-50.
Ale 99.9 to jest powod do szpanu

Old Post 30-03-2002 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
On|x
Taki Tam Sobie Gracz :)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
Ja mialem ok 70-80 i nie widzialem wiekszej roznicy miedzy 40-50.
Ale 99.9 to jest powod do szpanu

Ja tez tak kcem kiedys mialem 99 ale cos sie zwalilo i mam 60 ;<

jaka kicha ale i tak wymiatam :>

Old Post 31-03-2002 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil On|x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do On|x Znajdź więcej post'ów przez  On|x Dodaj On|x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać On|x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vooplayer
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez On|x

Ja tez tak kcem kiedys mialem 99 ale cos sie zwalilo i mam 60 ;<

jaka kicha ale i tak wymiatam :>

i o to chyba chodzi ...

Old Post 01-04-2002 09:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vooplayer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vooplayer Znajdź więcej post'ów przez  Vooplayer Dodaj Vooplayer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vooplayer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:

A czego tu nie rozumieć? Masz kartę GF2 Titanium, którą producent sprytnie nazwał T500, żeby się lepiej sprzedawała. Tak samo jak jakaś inna firma wypuszcza GF2 MX pod nazwą GF2 MX Ultra.

ok niech bedzie
a terz wytlumacz roznice miedzy ti 500 a ti 200? u tego samego producenta...

Old Post 01-04-2002 09:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Napisane oryginalnie przez Vooplayer
ludzie ja coś tu nie rozumiem z tymi fps-ami. Czy ja jestem zmutowany czy moze kto inny, bo wytłumaczcie mi prosze jak ludzkie oko ma dostrzec różnicę między np. 60 a 80 klatkami na sekundę? jak se ogladam film w TV to mam 24 klatki/s i mam płynność. Jeśli grasz, dobrze ci idzie, a gra nie przycina to wszysko w porządku i trzeba oszczać sprawdzanie fps. A wogóle to wymiękam od tych sprzętowych przechwalnek - mnóstwo ludzi gra na wiele słabszym sprzęcie, ma radochę i nie miauczy że mu fps-y "spadły poniżej 50". Moim zdaniem: fps>30k/s = ok

no ale może sie mylę, więc na wszelki wypadek sorki

Poruszyłeś bardzo ważne zagadnienie. Ludzkie oko jest w stanie "wyłapać" animację do 60 fps (mniej więcej) i to jest dla niego idealnie płynne. Obraz telewizyjny ma 25 klatek, w kinie masz 24. Jednak tu sprawa jest trochę inna - nie uczestniczysz w akcji i nie odczuwasz, że teoretycznie "zarywa". Inna sprawa to częstotliwość odświeżania ekranu. Jeżeli masz 100 Hz to przy wyłączonej synchronizacji pionowej najlepiej mieć 100 klatek w grze, inaczej też obraz nie będzie płynny...

Old Post 01-04-2002 09:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vooplayer
Skilled (Knight)

quote:

Poruszyłeś bardzo ważne zagadnienie. Ludzkie oko jest w stanie "wyłapać" animację do 60 fps (mniej więcej) i to jest dla niego idealnie płynne. Obraz telewizyjny ma 25 klatek, w kinie masz 24. Jednak tu sprawa jest trochę inna - nie uczestniczysz w akcji i nie odczuwasz, że teoretycznie "zarywa". Inna sprawa to częstotliwość odświeżania ekranu. Jeżeli masz 100 Hz to przy wyłączonej synchronizacji pionowej najlepiej mieć 100 klatek w grze, inaczej też obraz nie będzie płynny...

Całe życie sie człowiek uczy

Old Post 01-04-2002 11:57
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:41.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions