Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > quake3.fpp.pl vs. q3arena.gry.wp.pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
o|holy
Skilled (Knight)

no ale newsy na orgu sux, wiec nie mow ze quake3.fpp.pl jest gorszy bo jest o niego lepszy...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-07-2001 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil o|holy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do o|holy Znajdź więcej post'ów przez  o|holy Dodaj o|holy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać o|holy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Txh

Gratuluje webowania projektu.... (jedne problem z glowy na q3.fpp )

Old Post 12-07-2001 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silencer_2100
o_O

Kazdy moze miec swoje wlasne zdanie, a kazdy serwis wprowadza cos nowego, czego nie ma jego konkurencja... wiec niewiem czy wypowiadanie sie ze jakis serwis jest 'lepszy' od innego jest sluszne...

Sadze ze ta dyskusja jest nie potrzebna... i tak kazdy wie ze PlanetQuake rulez...

A member of r3ssurection.
http://www.q3arena.gry.wp.pl
Mapper, newswritter...

Old Post 14-07-2001 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silencer_2100 Znajdź więcej post'ów przez  Silencer_2100 Dodaj Silencer_2100 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silencer_2100 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

dokladnie...mysle tak samo ze to nie jest zbyt fajny topic...olewam go
nie kloccie sie o to ktory lepszy...kazdy lubi co innego

Old Post 14-07-2001 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

To moze od razu zamknac caly board - bo kazdy ma swoje zdanie. Tu chyba o to chodzi zeby sie wymieniac zdaniami z innymi i nie wazne czy to jest "q1,q2, czy q3?" "vq3 czy cpma?" czy wlansie "ten servis a nie inny!"

Old Post 14-07-2001 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

No tego jeszcze nie bylo...

Przeczytalem caly ten topic i moge stwierdzic ze Pan t4z15 czasami nie wie co mowi - calkiem jakby byl w stanie jakis srodkow odurzajacych - ja tak mam po zielsku...

Czlowieku! Jak mozesz porwnywac org'a do nas? Mimo ze oba serwisy zajmuja sie q3 to oba sa calkiem inne! Ich po prostu nie mozna porwnywac...

I co to w ogole za durny topic??? Ja zaraz zapodam cos w stylu: "Co lepsze - Blondynka czy Brunetka?"

I tylko sie dziwic ze nikt z Was nie napisal podobnego posta do mojego - t4z15, jezeli nie chcesz wyleciec z board'a to pomysl zanim cos napiszesz. Zobacz na swoja ocene - chyba nie tylko ja uwazam ze bredzisz...

A teksty typu: "Chlopaki, jeszcze nie wszystko stracone - dogonimy org'a" sa po prostu zalosne... Jestes smieszny i tyle...

Aha, zachecam cie jeszcze do lekturki slownika jezyka polskiego na wakacje - we wrzesniu bedziesz pisal prawie jak Polak! Wyobrazasz to sobie?

Jezeli kogos urazilem tym postem to przepraszam...

Old Post 14-07-2001 21:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Wink

t4z15 już dostał za swoje, ładną ma ocene. Całkowicie zgadzam się z Majes'em, zresztą, czy mam jakieś wyjscie .

PS. Oczywiście że blondynki są ładniejsze

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 14-07-2001 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

No co ty... brunetki...

Old Post 14-07-2001 21:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silencer_2100
o_O

Talking

Zgadzam sie z MajeS'em - brunetki lepsze.

Teraz topic zamienia sie w kolejna niepotrzebna wymiane zdan

Mapper, newswritter...

Old Post 14-07-2001 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silencer_2100 Znajdź więcej post'ów przez  Silencer_2100 Dodaj Silencer_2100 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silencer_2100 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

ja tego nie zaczynalem...

Old Post 15-07-2001 08:51
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

eh...... lajf is brutal heheeh
ale co brunetek, to zalezy co ma oprocz wlosof (to samo sie tyczy blondynek)
BYW: EoT

Old Post 15-07-2001 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

ciekawe tylk odlaczego t4z15 cos nic nie mowi... moze zrozumial ze gada bzdury...

Old Post 15-07-2001 16:33
oxygen
new challenger

pewnie juz nigdy nie napisze zadnego artykulu na q3.fpp
rofl...

Old Post 15-07-2001 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

no ale to nie byl moj cel - chcialem mu tylko uswiadomic jak bardzo sie myli...

Old Post 15-07-2001 19:53
Silencer_2100
o_O

Eeeee... dajcie mu juz spokuj... juz dosc mu sie dostalo...
Sadze ze ten topic jest juz zbedny

BTW. Fajne macie tu usmieszki...

Mapper, newswritter...

Old Post 15-07-2001 21:35
[FPP]MajeS
Guest

tak, EOT z mojej strony...

Old Post 15-07-2001 21:39
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

Ja tesh EOT

Old Post 15-07-2001 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no to eot

Old Post 16-07-2001 16:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Majes - mozesz nie wpier.alac sie w moje sprawy - ja tu ludzi zalatwiam, a ty mi ich zjezdzasz...

Kazdy moze miec prawo do swojego zdania i kropka.

Majac 3 serwisy - to nie ma duzego wyboru aby dzielic na kategorir i porownuje si eto co jest, a ze ktos lubi rude to nie oznacza, ze odrazu zly....

Old Post 19-07-2001 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Ja sie nie wpierdalam tylko wyrazam swoje zdanie tak samo jak on... Zreszta zaznaczylem ze nie chcialem go urazic tylko uswiadomic jak bardzo sie myli (a imo sie mylil), jezeli sie mimo to ze mna nie zgadza - zrozumiem to... I to ty sie nie wpierdalaj w moje posty...

Nic zlego nie zrobilem, a ty od razu na mnie z bluzgami... chcesz sie poklucic? na icq zapraszam...

ile jeszcze razy mam mowic ze eot???

Old Post 19-07-2001 20:46
nea*1337
Ciota komputerowa

EOT po raz pierwszy...
z mojej strony to EOT po raz drugi i...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 19-07-2001 22:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

eh, bylo juz zamkniete to Luki otworzyl, nie wiem zamykac czy nie? jeszcze jeden eot niech ktos da

Old Post 19-07-2001 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

eot

Old Post 20-07-2001 08:13
oxygen
new challenger

no dobra eot bo sie jeszcze pozabijaja

Old Post 20-07-2001 09:02
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no i gites, 4 eoty + jeden odmnie = 5

starczy

Old Post 20-07-2001 11:16
Lucas
esports.pl

Efekt taki, ze mozemy stracic b dobrego czlowieka....

BTW - EOT nie bylo mi mi sie cos popieprzylo z oknami - i zamknoloem to co nie trzeba, a z cafe mnie juz wyrzucali...

Old Post 22-07-2001 07:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:03.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions