Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Pirat czy orginal oto jest pytanie ??
Pirat czy tez orginal ??
You do not have permission to vote on this poll.
No pewno ze pirat 26 68.42%
Jak moglo by byc inaczej, taka gre trzeba miec orginalna 12 31.58%
W sumie: 38 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
oni
Guest

A ja mam pirata,2godziny i z netu sciagniety.Chyba juz rok niekupilem zadnego oryginalu,wszystkie gry sciagam z netu,takie cyny gier jakie sa na rynku to jest skandal przy zarobku np:700zl na miesiac.

I mam dowas pytanko

mam 2 wersjie SOF2 amerykanska i niemiecka ale zacholere nieumie ustawic opcji krwi itd.Po zainstalowaniu patcha mam krew ale co z odpadaniem rak nug itd. niema tego w sof2 tak jak bylo w 1 czesci litry krwi ???.Albo zle w opcjach mieszam??

Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-08-2002 02:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez oni
A ja mam pirata,2godziny i z netu sciagniety.Chyba juz rok niekupilem zadnego oryginalu,wszystkie gry sciagam z netu,takie cyny gier jakie sa na rynku to jest skandal przy zarobku np:700zl na miesiac.

I mam dowas pytanko

mam 2 wersjie SOF2 amerykanska i niemiecka ale zacholere nieumie ustawic opcji krwi itd.Po zainstalowaniu patcha mam krew ale co z odpadaniem rak nug itd. niema tego w sof2 tak jak bylo w 1 czesci litry krwi ???.Albo zle w opcjach mieszam??

Pozdrawiam

heh cza bylo nie sciagac to bys mial ... a tak na serio to trzeba pogrzebac troche w konsoli by to przywrocic...

Old Post 04-08-2002 02:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez oni
A ja mam pirata,2godziny i z netu sciagniety.

hmm moze niedociagnieta wersje masz i brakuje ci plikow powinno ci wieszac gre ostro ale nie jest to pewne
gra z dodatkami u mnie zajmuje ok 1.3 mb (beka na calego powinno byc 1.3 gb wlasnie uswiadomilem swoj blad sobie thx glan)
i nie wiem jakie masz lacze ze potrafiles zassac cos takiego w 2 h ???????
moze glan ma racje ale polecla bym nie grzebanie w konsoli w takim przypadku tylko w plikach konfiguracyjnych o wiele szybciej mozna dojsc co sie skopalo )
pozdrawiam

Edytowane przez juzef dnia 20-09-2002 o godz. 02:01

Old Post 18-09-2002 02:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

co do topicku
to pirat ma tylko jeden plus niewiele kosztuje ))))))
orginal ma zalete ze mozna grac wszedzie gdzie sie tylko chce
wada to b. wysoka cena
osobiscie gram na grze ktora dostalem od znajomego (oby wiecej takich)
mimo ze nie kupilem gry uwazam ze jest warta kupna i moj kolega zaoszczedzil mi wydatkow tylko
pozdrawiam

Old Post 18-09-2002 02:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Tiaaa tylko, że nie każdy ma takich kumpli )

Old Post 18-09-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef

gra z dodatkami u mnie zajmuje ok 1.3 mb i nie wiem jakie masz lacze ze potrafiles zassac cos takiego w 2 h ???????

wis.. nawet modem sobie z tym poradzi

Old Post 18-09-2002 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

hmm jak bym mial i mialby lezec u mnie a ktos z moich znajomych by potrzebowal to nie widze problemu
taak oczywiscie modem i polacznie dial up z tpsa
2 godzinki i juz sciagasz pewnie 1 mape i to taka nizbyt duza
pozdrawiam

Old Post 18-09-2002 23:09
El_Mariachi
Gitarzysta

Nooo bez przesady )

Old Post 19-09-2002 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:43.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions