Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Ocen boarda!
Jak oceniasz boarda
You do not have permission to vote on this poll.
5 - super - moja strona startowa 11 17.74%
4 - spoko jest o czym pogadac 24 38.71%
3 - sredni, raz lepiej raz gorzej 17 27.42%
2 - nudy, usypiam przy przegladarce 2 3.23%
1 - dno - o ***** co ja tu jeszcze robie??? 8 12.90%
W sumie: 62 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
hehe...ban po 4 postach.... ale zmieniłem proxy i dopisałem coś znowu...ale oni są beznadziejni. Wogle sie obuzają....ide na forum o B.S.

come on' guys

spamujemy z powrotem?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-04-2002 13:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

oto cytat z forum

"... jak dla mnie ... Britney udowodniła , że nie trzeba być idealnym , żeby osiągnąć coś w świecie muzyki ... żeby pokazać się w wielkim świecie nie trzeba mieć perfekcyjnej figury i być śliczną jak laleczka ... choć zdaję sobie sprawę , że ludzie którzy nie lubią Britney i obrażają ją na każdym kroku mają tylko jeden argument : TO GŁUPIA , PLASTIKOWA LALA !!! No cóż ... tak już się utarło w naszym zacofanym społeczeństwie , że dla ludzi piękny znaczy to samo co głupi ... i nikt tego nie zmieni . Ale ja osobiście , choć bardzo lubię Britney to wcale nie uważam że ma doskonałą figurę ... i każdy uczciwy nie zaślepiony fan przyzna , że dla przykładu : nogi Britney wcale nie są idealne , a nawet od ideału daleko odbiegają ... no ale o czym my mówimy ... przecież tu nie chodzi o nogi "

dobra weird, zapuszczam traceroutera i ip bombery

Old Post 19-04-2002 13:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

zostawcie lolkow w spokoju... niech sobie maja swoje małe badziwne forum, im tez sie cos od zycia nalezy... a tak swoja droga to nie wiedzialem AlieneK ze masz taki potencjał artystyczny w pisaniu wierszy... czemu nam tutaj nigdy nic nie rymujesz?

Old Post 19-04-2002 14:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

quote:
czemu nam tutaj nigdy nic nie rymujesz?

bo...
ten board jest poje*any
siedzą tu same lamy
grzybem wali
już z oddali

lol

Old Post 19-04-2002 15:16
AlieneK
KOSZ

Poszukaj topika rymowanego. Tam rymowałem......

Old Post 19-04-2002 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Oto kilka wysmienitych kawalkow z forum dziewczyny (link w moim poprzednim poscie) :

Britney jestł gupia i ma twarz jak lodołamacz.I jest trochę sprośna.I zarozumiała

Teraz miazga !

Uzaleznilam sie od gry Counter-strike. Tam sie zabija ludzi i mi sie to bardzo podoba. Ostatnio gralam na Duscie i dostalam hedshota, bardzo mnie to wkurzylo. Za to zrobilam TK na respie i zostalaw wykickowana i zbanowana na cd-keya. To byl moj ulubiony server TOP-GUN. Nie moge juz normalnie myslec gdy nie gram tam, czy ktos moze mi dac jakiegos cd-keya bo oszaleje!!!!!!!!!!!! BALAGAM POMOZCIE MI KOCHANI. PLIZZZZ

Odpowiedz na to pytanie :

ALe gdzie dostalas tego heda ? Na BS`ie czy pod mostem. MOZe to byl jakis cziter. Proponuje ci nastepnym razem w pierwszej rundzie poscic rasza. Walnij flasha, pozniej HE iwszystkich wytniesz. JA tak robilam nie raz. Niestety cd-keya nie mam

Co wy na to ? Czyz to nie slodkie ?

Old Post 20-04-2002 03:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

- az mnei zatkalo...

chyba bede tam czesciej wpadal

Old Post 20-04-2002 08:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

aghh te różowe kolorki są ciężko strawne dla moich oczuw

Uwaga!!! To będzie mocne:

"Slyszalem ze BRITNEY ba odbyc stosunek sexualny z Bykiem rasy South Amercian Giant aby zaprotestowac przeciwko Corridzie..."

miazga!

Old Post 20-04-2002 09:53
Insmac_old
Guest

Nowe wieści z frontu: na forum britney można używać html!

to co walnąć? "window.open" w nieskończoność żeby to rozjebać?

Old Post 20-04-2002 09:56
weirdo
kontemplator bytu

a myslisz ze kto te refreshe dawal? mozna uzyc trojana godmessage jak chcesz. otworzy sie 1000 okien i jeszcze exe odpali

Old Post 20-04-2002 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

daj to
file:///c:/con/con

Old Post 20-04-2002 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

done.

Old Post 20-04-2002 15:31
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
daj to
file:///c:/con/con

A co to robi ? U mnie nic sie nie dzieje

Old Post 20-04-2002 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

a mozna wiedzieć gdzie zapodałeś???

Old Post 20-04-2002 15:56
AlieneK
KOSZ

-->tu<-- kliknij....
jesli robisz cos na kompie to zapish to.

a jesli źle wpisałem i nie dziala to werdo to zapodał na poprzedniej stronie tego topiku

Old Post 20-04-2002 15:59
weirdo
kontemplator bytu

na windowsach 98se, me, nt i xp nie dziala :o

Old Post 20-04-2002 16:01
Eustachy
forgotten

ja na nieszczęscie mam zwyklego 98 i mi zadzialalo...

Old Post 20-04-2002 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
na windowsach 98se, me, nt i xp nie dziala :o

Ja mam 98se i zadzialalo

Old Post 20-04-2002 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio

Ja mam 98se i zadzialalo

hehe to ja nie proboje :

Old Post 20-04-2002 19:36
weirdo
kontemplator bytu

kolegi 95 to wytrzymal - rotflmao

Old Post 20-04-2002 20:00
chimera
Elite (Fiend)

quote:
done.

Nie wiem jaki procent dziewczynek z tego boardu uzywa winxp + ie6 ale daje pare linkow do stron gdzie wyzej wymienione arcydziela programistyczne pokazuja swoja moc (niestety nie mam zielonego pojecia co one robia :> ):
1. http://www.krypton3d.com/xp/
2. http://fanthom.math.put.poznan.pl/~...d.explorer.html tu tylko mi mozilla cos w kolko probowala przeczytac wiec na ie zapowiada sie ostra jazda
3. http://www.guninski.com/bsod1.html emulacja bsod

Old Post 20-04-2002 20:03
Insmac_old
Guest

quote:
a myslisz ze kto te refreshe dawal? mozna uzyc trojana godmessage jak chcesz. otworzy sie 1000 okien i jeszcze exe odpali

jakby można było używać php to bym się tamtym boardem "czule" zaopiekował
wystarczy "window.open" otwierające jakieś okienko w stylu "czarne cipska murzynek" or smthg

Old Post 22-04-2002 09:31
weirdo
kontemplator bytu

a tak w miedzyczasie...

http://www.hackernetwork.com/movieh...ndex.php?page=2

www.kafe-slizg.pl/~weirdo/telnetfire.html

^
|
|

Cimek (12:50)
a chcesz w ryj za to???
weirdo (12:50)

Cimek (12:51)
nie tylko sie pytam
weirdo (12:51)
nom, chce
Cimek (12:51)
to powiedz gdzie mieszkasz

Edytowane przez weirdo dnia 22-04-2002 o godz. 11:49

Old Post 22-04-2002 10:21
astral
księciunio [ownz]

Talking

Wlasnie podliczylem Wasze glosy. Ocena boarda wyglada tak: 3.28 Czyli troche powyzej sredniej. Ludzie!!! Co wy jeszcze robicie na forum dla sredniakoof

Z mojej strony EOT

Old Post 13-05-2002 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez astral
Wlasnie podliczylem Wasze glosy. Ocena boarda wyglada tak: 3.28 Czyli troche powyzej sredniej. Ludzie!!! Co wy jeszcze robicie na forum dla sredniakoof

Z mojej strony EOT

Bo z nas tacy przcięcniacy.

Old Post 13-05-2002 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Ja nawet sredni (3.28) nie jestem.
Ocena: 2.75

Old Post 13-05-2002 17:55
rcube
KOSZ

hehe... zostawiłem kiedyś tu posta ale nie dałem oceny

Dałem 5 (chociaż nie jest moją stroną startową), ale dzięki temu średnia ocena boarda wzrośnie

W ten sposób wilk syty i owca cała (nabiłem kolejnego posta )

Old Post 13-05-2002 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Talking

:o :o srednia wrosla do 3.5 wiec to juz nie jest forum dla przecietniakoof , ale niech modery zamkna ten topic bo sie przezyl juz i do niczego sensownego nie doprowadzil. Mnostwo tu niepotrzebnych informacji i tylko sam chaos wprowadza, wstyd

Old Post 13-05-2002 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

nie przejmujcie się ocenami... póki na was nie bluzgają jest dobrze

Old Post 16-05-2002 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Zastanawia mnie tylko te tajemnicze 10% ktore uwaza board za dno - skoro dno to tak jak w pytaniu - co tu jeszcze robia?

Old Post 18-05-2002 08:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:24.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions