Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Pomocy Plzz
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Christoff
Toffi (Absolute beginner)

Re: hmm....

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
Thx za odpowiedz ale jeszcze mi powiedzcie gdzie mam wpisac to "avidemo 15"?jakas komenda na to jest?jestem troszke zielony w tym temacie.

Przed odpaleniem demka wciskasz tylde ( czyli to ~) i otwiera sie tzw konsola i tam wpisujesz /cl_avidemo 15
I potem odpalasz demko ( nie jestem pewien ale chyba to samo mozesz zrobic podczas demka)
Np : przed uruchomieniem demka piszesz: /bind z cl_avidemo 15 i enter i potem /bind x cl_avidemo 0 i enter
I teraz jak odpalisz demko to "z" rozpoczyna zrzuty, a "x" zatrzymooje
Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-05-2002 09:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Christoff Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Christoff Znajdź więcej post'ów przez  Christoff Dodaj Christoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Christoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Cuniek gdybys przeczytal dalsze posty to bys wiedzial ze nijaki Boski odpowiedzial BOrGowi :>>>

Old Post 21-05-2002 09:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cuniek
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Cuniek gdybys przeczytal dalsze posty to bys wiedzial ze nijaki Boski odpowiedzial BOrGowi :>>>

Ehh, kto by tam czytal jakies dalsze posty

Old Post 21-05-2002 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cuniek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cuniek Znajdź więcej post'ów przez  Cuniek Dodaj Cuniek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cuniek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Cuniek

Ehh, kto by tam czytal jakies dalsze posty

właśnie!

a tak na serio - czy nie da sie jakoś prościej nagrywać?
np:
jednym klawiszem? wiecie, mam na mysli - wciśnięcie==nagrywanie, drugie wciśnięcie ==koniec nagrywania.
trochę mi szkoda buttonów na kibordzie do tego ...

Old Post 03-06-2002 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmm

a chłopaki może da sie jaki trick z kamerką internetową zrobić:?????? żeby ona zamiast klawizy zgrywała obraz?

GrEaTEyE

Old Post 04-06-2002 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: hmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
a chłopaki może da sie jaki trick z kamerką internetową zrobić:?????? żeby ona zamiast klawizy zgrywała obraz?
Nie rozumiem....

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 11-06-2002 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: hmmm

bo głupi jesteś!.......

GrEaTEyE

Old Post 11-06-2002 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cuniek
Training (Enforcer)

Re: Re: Re: hmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
bo głupi jesteś!.......

Ja tez nie rozumiem...
Nazwiesz mnie glupkiem?

Old Post 11-06-2002 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cuniek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cuniek Znajdź więcej post'ów przez  Cuniek Dodaj Cuniek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cuniek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: hmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez Cuniek

Ja tez nie rozumiem...
Nazwiesz mnie glupkiem?

no żartuje hehe po prostu zamiast naciskania tych klawiszy: start nagrywanie, stop nagrywanie w demku, czy nielepiej było by jakoś kamerke do kompa podłaczyć i ona by cały obraz z ekranu pobierała.....ci co mają jakieś doświadczenie z kamerką to powinni wiedzieć o co chodzi

GrEaTEyE

Old Post 11-06-2002 20:22
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:27.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions