Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Zjazd wszystkich graczy sceny Wolf-a
Co sądzisz o wielkim kilkudniwoym spotkaniu ludzi ze sceny Wolf-a
You do not have permission to vote on this poll.
Nie to bez sesnu, fatalny pomysł 10 13.89%
Pomysł świetny, piszę się 30 41.67%
Pomysł świetny, ale nie mam czasu na takie spotaknie 22 30.56%
Chętnie pomogę nawet w realizacji takiego spotkania 10 13.89%
W sumie: 72 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Next Fotko

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-07-2002 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Next one

Old Post 27-07-2002 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Ostatnie Fotko!
Co do tego chce dodac!
Piwko bylo zajebiste!

Mam nadzeje ze 03.08 jak bedzie nas wiecej bedzie jeszcze lepej!

!

Old Post 27-07-2002 16:24
SnoopDoggyDoG
Guest

Hmm Karmi? :D

A przydaloby sie podac who is who a to karmi to pewno dlatego ze ktos byl smochodem ?

Old Post 27-07-2002 16:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

na fotka sa zawsze 2 osoby jak jestes dobry sam sie skapniesz!
who is who

Old Post 27-07-2002 17:06
SnoopDoggyDoG
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rudolf H.SS
na fotka sa zawsze 2 osoby jak jestes dobry sam sie skapniesz!
who is who

Fakt slabo kojarze w soboty

Old Post 27-07-2002 17:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

zdjęcia dobre a to piwko doproawadziło mnie że jeszcze bardziej nie moge sie doczekac chorzowa ja biore swój aparat więc nastepne fotki ja też bede i mam nadzieje że jeszcze duzo osób

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 27-07-2002 20:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Wiekszych zdjec sie nie dalo dac

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 27-07-2002 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Omega_Ra
Combat (Death Knight)

Talking

Ja bede na 100% musze sie jeszcze dogadac z NoOne jak sie zabierzemy Wyslij adres borda do all ludziskow ktorych znasz o ktorzy moga wpasc

Old Post 31-07-2002 22:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Omega_Ra Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Omega_Ra Znajdź więcej post'ów przez  Omega_Ra Dodaj Omega_Ra do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Omega_Ra prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
Wiekszych zdjec sie nie dalo dac

nie panikuj teraz na tym spodkaniu 3 ja bede i zdjęcia będą większe o to to sie niemartw PS u mnie sa na wielkość ekranu a mam 19 cali normalnie są większe ale mi sie automatycznie na wielkośc ekranu zmniejszaja

Mini Portal i nietylko

Old Post 31-07-2002 22:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rydzyk
Skilled (Knight)

Talking

na ja *******e bez rydzyka chcieliscie pic!!!!!!!!!to grozi 0,5 dla mnie
jak na slasku to sie pisze

ps
cala polska w cieniu ŚLĄSKA

Old Post 31-07-2002 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rydzyk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rydzyk Znajdź więcej post'ów przez  rydzyk Dodaj rydzyk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rydzyk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
NoOne
Training (Enforcer)

spoko bede na 100% mam pytanie co jest z lokalem do rostera w koncu slyszalem ze cafe. zeby nie bylo jak na finalach PRL ze pol tlumu stoi na zewnatrz.. duza jest ta cafe?

a pozatym rydzyk omega_red ja proponuje jakies piwko w gliwicach moze wprawdzie jutro 23:00 mecz z ff no ale mysle ze moze na godzinke moglbym wyskoczyc bysmy dogadali albo w piatek np z gliwic na piwku bylem z =||=Edi i =pef=tsunami i rydzykiem P rydyzk wiem ze opjedie jedize za alkoholem ale reszta nie wiem a co z markiem? w sumie marek blisko masz kurna wes tez jedz. co z tego ze FarFoclem jestes pije sie z toba ok testowalem

Dobra jak jakies jeszcze newsy to pisac tu

Old Post 01-08-2002 01:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil NoOne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do NoOne Znajdź więcej post'ów przez  NoOne Dodaj NoOne do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TeTysiac
Guest

No ale po co wam kompy ??

POmysl jest swietny. Ale po 1 po co wam kompy sa ?? Przeciez macie je na codzien gracie czesto i ja bym jechal wypic jakies pifka z wami. No ale jak chcecie. PO 2 slask hmmm nie wiem jak wam ale mi nie baldzo pasi. Najlepiej zrobiloby sie cos takiego w centrum Polski. Nie mowie o Warszawie bo tam drogo ale okolica Poznania . tam napewno by sie cos znalazlo. Wynajeloby sie polena namiotowe lub doimki jak kto lubi jak kto woli. I taka impreza jest o niebo lepsza niz przy kompach (tak mi sie wydaje) A poza tym gram juz z wami kawal czasu wiec po co widzac was na zywo mialbym z wami grac?? lepiej wypic cosik razem )))
Niech kazdy kto chce takiego zlotu poszuka w necie jakies kempingow czy czegos takiego. Narazie to tyle bye

Old Post 01-08-2002 13:18
Hodek
Veteran (Ogre)

no TeTysiac dobry pomysł ale taki nie wypalił jak widzisz na taka szeroka skale i porobiły sie dwa spodkanie jedne jest nasze z Katowicach a 2 w wawie ja do Katowic jade z mazur i nienarzekam pewnie i bym skoczył do wawy ale dowiedziałem sie 3 dni temu o tym no i mnie tam niebezioe tylko w Katwicach bede pił

Mini Portal i nietylko

Old Post 01-08-2002 15:29
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Co do wyjazdu na Krym , to proponuje na dniach maly wypad w celu rekreacyjnym , alkochol , imprezy , Morze czarne .
Ustawka na granicy w Przemyslu ok.15stej
Trasa Lwow-Sewastopol ( or sth ) :-) Warto miec conajmniej 500 zeta na zbyciu . Ktos chetny?

Trash

Old Post 12-08-2002 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zenek
Training (Enforcer)

Talking

Co do Poznania to spoko. Mieszkam w tym wspanialym mieście i jestem zainteresowany, z tego co wiem to dużo wiary jest właśnie z Poznania

Old Post 13-08-2002 09:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zenek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zenek Znajdź więcej post'ów przez  Zenek Dodaj Zenek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zenek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:04.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions