Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > jak mamy sie do siebie odnosic na zjezdzie?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DEMON
bR ownz

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Ale mnie nie zje mam nadzieję ?

Ej miszczu przyslij mi swoje zdjecie tylko jaki duzy format ok?? )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-05-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

Blood ... no wlasnie tym sie roznie... ale nie zrozumiesz tego jesli twoimi wartosciami sa empiryzm i irracjonalna scholastyka wiekow srednich, groteskowosc zagadnienia polega tutaj na pseudo komformistycznym dzialaniu zmierzajacych inwigilacji drobnomieszczanstwa, pod pozorem ultimas inter pares, wiec wlasciwie poeta wyrazil sie dosc stanowczo

Old Post 21-05-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
Blood ... no wlasnie tym sie roznie... ale nie zrozumiesz tego jesli twoimi wartosciami sa empiryzm i irracjonalna scholastyka wiekow srednich, groteskowosc zagadnienia polega tutaj na pseudo komformistycznym dzialaniu zmierzajacych inwigilacji drobnomieszczanstwa, pod pozorem ultimas inter pares, wiec wlasciwie poeta wyrazil sie dosc stanowczo

yyyyy jasne

Old Post 21-05-2002 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
wiec wlasciwie poeta wyrazil sie dosc stanowczo

ee.... ale co autor miał na myśli? ???

Old Post 21-05-2002 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

proponuje mówić jak wpadnie...np. kto to ty?

GrEaTEyE

Old Post 22-05-2002 10:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEMON
bR ownz

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
proponuje mówić jak wpadnie...np. kto to ty?

\-To ja pies DEMONA juz ja ci dupe wyzloce wspominales cos o potterze?

Old Post 22-05-2002 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

a gdzie masz kaganiec? **** mac dzownie na policje...

Old Post 22-05-2002 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

lol.. hahah nawet slowo k u f a ocenzurowali.. a ja sie staralem

Old Post 22-05-2002 19:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
a gdzie masz kaganiec? **** mac dzownie na policje...

Na policję ? A nie lepiej do yy tego jak mu tam ... hycla [ chycla?] ?

Old Post 22-05-2002 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

:D

proponuje odrazu kupić kaganiec, dla właściciela....psa

GrEaTEyE

Old Post 22-05-2002 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON
wspominales cos o potterze?

Demonku - Ty ciągle o tym Harrym, albo o innym Potterze...
to kuzyni jacyś Twoi, czy jak?

no nic - specjalnie dla Ciebie zaciągam Harrego Pottera ---- dotychczas uważałem ze nie warto tracić czasu na takie coś - ale skoro Ty tylko w kółko o jednym ... ---- będzie u mnie dostępny wreszcie poznam o co się tak obrażasz.

Old Post 22-05-2002 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Re: Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
[B]

Demonku - Ty ciągle o tym Harrym, albo o innym Potterze...
to kuzyni jacyś Twoi, czy jak?

hehe znam ten bol sam mialem dlugasne wlosy i nosilem okulary ale znalazlem sposob zeby ludzie na ulicy krzyczeli "patrz synku hary poter" (przysiegam ze tak bylo ) no wiec sciolem wlosy i tera ni w zab

Old Post 23-05-2002 07:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Heh liz ****a ma przerabane, hmmm moze odwrotnie proporcjonalnie (QC) do tego nicq "AjuchZil" latwo sie wymawia i jak cos to tak bedziemy na niego mowic
co do mnie to...... mat... bo i jagg do mnie tak mowi i wogule
pozdrooofka ide dzemac

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 27-05-2002 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Heh liz ****a ma przerabane, hmmm moze odwrotnie proporcjonalnie (QC) do tego nicq "AjuchZil" latwo sie wymawia i jak cos to tak bedziemy na niego mowic
co do mnie to...... mat... bo i jagg do mnie tak mowi i wogule
pozdrooofka ide dzemac

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 27-05-2002 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ANGUS
Training (Enforcer)

Re: Przeciez tego nie odpooszcze

quote:
Napisane oryginalnie przez Monar"bzn"
Np.przyjezdza Blood do Kraka to ja bym za wszelką cene moosiał sie z nim napic z takiem kolesiem nie wypic,chciał bym zeby zjazd był w kraku tyle osoob by było lol kozak hehh chyba bym nie wroocił do domu jak bym z kazdym tak po bani

Monar a gdzie Ci w Kraku sprzedadza alkohol ??
bedziesz musial kogoś posłać zeby Ci piwo kupił hyhyhyy

Old Post 27-05-2002 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ANGUS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ANGUS Znajdź więcej post'ów przez  ANGUS Dodaj ANGUS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ANGUS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: Re: Przeciez tego nie odpooszcze

quote:
Napisane oryginalnie przez ANGUS

Monar a gdzie Ci w Kraku sprzedadza alkohol ??
bedziesz musial kogoś posłać zeby Ci piwo kupił hyhyhyy

Spooooko,
Powie że go Tata wysłał i dostanie, jeszcze nawet może fajki kupi))

Old Post 27-05-2002 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ANGUS
Training (Enforcer)

Wink Re: Re: Re: Przeciez tego nie odpooszcze

quote:
Napisane oryginalnie przez forever

Spooooko,
Powie że go Tata wysłał i dostanie, jeszcze nawet może fajki kupi))

no a jak tacie tez nie sprzedają to co ??
ja nie pójde z chiny !!!
moze bedzie jakaś 18-tka to poleci dla wszystkich
tylko niewiadomo czy udzwignie może być tyle luda

Old Post 27-05-2002 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ANGUS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ANGUS Znajdź więcej post'ów przez  ANGUS Dodaj ANGUS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ANGUS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: Re: Re: Re: Przeciez tego nie odpooszcze

quote:

no a jak tacie tez nie sprzedają to co ??
ja nie pójde z chiny !!!
moze bedzie jakaś 18-tka to poleci dla wszystkich
tylko niewiadomo czy udzwignie może być tyle luda

Udzwignąć udzwignie, ale czy uciągnie... )

Old Post 27-05-2002 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ANGUS
Training (Enforcer)

Re: Re: Re: Re: Re: Przeciez tego nie odpooszcze

quote:
Napisane oryginalnie przez forever

Udzwignąć udzwignie, ale czy uciągnie... )

co nie z mienia faktu ze Monar stawia
no to z załącznika też może być

Old Post 27-05-2002 13:31
forever
r3surrection.net

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Przeciez tego nie odpooszcze

quote:

co nie z mienia faktu ze Monar stawia
no to z załącznika też może być

Siur))
No problem)) Jak dla mnie bomba
Jakby jednak znalazlo sie troche czerwonego winka wytrawne moze byc nawet wegierskie - bede szczescliwy...

Old Post 27-05-2002 18:10
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

ejj no gadajcie na zjedzie a nie jakies gupoty... kazdy topic po 30 odpowiedziach zamienia sie w bajzel.. zrobcie jeden topic do rozmow ogolnych czy cos... a tutaj na temat... niech ktos przyblizy jakies daty np poda kiedy by odpowiadalo komu itp... nie wiem jak wy ale ja bym pojechal na taki zjazd... :-P

Old Post 27-05-2002 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
ejj no gadajcie na zjedzie a nie jakies gupoty... kazdy topic po 30 odpowiedziach zamienia sie w bajzel.. zrobcie jeden topic do rozmow ogolnych czy cos... a tutaj na temat... niech ktos przyblizy jakies daty np poda kiedy by odpowiadalo komu itp... nie wiem jak wy ale ja bym pojechal na taki zjazd... :-P

Nooo jeden mądrze gada [ pozamną ]
Mi by pasowało początek lipca, albo 2 połowa sierpnia ... ale na co komu moje zadanie

Old Post 27-05-2002 19:13
McM
L4aTL4M3

zly i ..............

Ja se o takim zjaZdzie moge najwyzej pomarzyc mam 13 i mieszkam w bielsku - bialej czyli dosc daleko od wawki ........................WIEM! przyjade z mamusia

GG : 464202
-------------------------------------
L4s†L4m3
All rights reserved®

Old Post 27-05-2002 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil McM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do McM Znajdź więcej post'ów przez  McM Dodaj McM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać McM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

wlasnie gadalem ze starsza... i mi pozwolila pod warunkiem ze tata sie zgodzi :| zgadnijcie co powiedzial tata? "bla bla bla za mlody bla bla bla wiesz co sie dzieje teraz w pociagach... bla bla bla" niektorzy sa chyba wniebowzieci (tak to o tobie mysle)

Old Post 28-05-2002 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone
wlasnie gadalem ze starsza... i mi pozwolila pod warunkiem ze tata sie zgodzi :| zgadnijcie co powiedzial tata? "bla bla bla za mlody bla bla bla wiesz co sie dzieje teraz w pociagach... bla bla bla" niektorzy sa chyba wniebowzieci (tak to o tobie mysle)

ja też raczej nie przyjadę, ale datę zawsze można podać

Old Post 28-05-2002 20:06
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

ja też raczej nie przyjadę, ale datę zawsze można podać

a ja musze pojechac i jush, niema ale i bla bla bla poprostu jade i jush mam swoja kase mam brata jagode, fragilisa, i siebie samego no i pojade ...... tylko dzie?? moze teraz w bialymstoq zrobimy zjazd???czemu nie?? " a wogule co was obchodzi moje zdanie, ale miejsce zawsze mozna podac" hehe

Old Post 01-06-2002 10:59
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
tylko dzie?? moze teraz w bialymstoq zrobimy zjazd???czemu nie?? "

może być i Biały - o ile będzie to "arytmetyczny środek"

proponuje wybrać taką metodę:
każde miasto/miejscowość deklaruje, ile ludzi od nich przyjeżdża.
pózniej podam, gdzie się odbędzie zjazd.

Old Post 03-06-2002 23:40
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmm

no niewiem i nieeuważam tego za przedni pomysł papuga.... bo moim zdaniem średnia wieku w polsce wynosi 15 lat, oczywiście graczy ut...jak gdzieś ponad b-stok to ja unload

GrEaTEyE

Old Post 07-06-2002 09:54
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:03.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions