Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Klasyka FPP.pl, czyli podsumowanie
Jak jest ?
Ta ankieta została zakończona.
16 50.00%
2 6.25%
9 28.13%
uczylem sie i ciezko pracowalem na srednio 5.8 5 15.63%
W sumie: 32 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
jasio14
clone kid (dke)

: o

<prorok> I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-06-2002 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jasio14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jasio14 Znajdź więcej post'ów przez  jasio14 Dodaj jasio14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jasio14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Z tego co wiem swiadectwo, jesli zawiera blad, jest niewazne jak kazdy dokument... Ja bys sie klucil, zeby jednak baba Ci wypisala nowe, lub dopisala... Idz do kuratotium i sie kluc! Walcz o swoje! Zabij suke!

Old Post 21-06-2002 19:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Z tego co wiem swiadectwo, jesli zawiera blad, jest niewazne jak kazdy dokument... Ja bys sie klucil, zeby jednak baba Ci wypisala nowe, lub dopisala... Idz do kuratotium i sie kluc! Walcz o swoje! Zabij suke!

co bede zabijal suczki, jak cos to sobie dopisze

Old Post 21-06-2002 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez P0Z

co bede zabijal suczki, jak cos to sobie dopisze

I to jest podejscie! \o/

Old Post 21-06-2002 21:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum
heh
tylko ja mam taka lajtowa srednia? 4.09

hmmm lol?

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Old Post 21-06-2002 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:

takich idiotow jak ty powinno sie izolowac od spoleczenstwa...zastanow sie co piszesz, myslenie nie boli...

Old Post 21-06-2002 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]takjakby

takich idiotow jak ty powinno sie izolowac od spoleczenstwa...zastanow sie co piszesz, myslenie nie boli...

czy ja wiem. Ja bym sie klucil. Potem moze miec problemy przez jakas idiotke....

Old Post 21-06-2002 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Uff... jeszcze jeden egzamin z analizy 2 lipca i bede wolny bez kampani wrzesniowej mam nadzieje . Ale nie jest tak dobrze - bede musial powtarzac dwa przedmioty , po jeden na semestr

Old Post 21-06-2002 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek

czy ja wiem. Ja bym sie klucil. Potem moze miec problemy przez jakas idiotke....

nie mowilem o tym, a o ostatnim zdaniu w wypowiedzi Anouaara.

Old Post 22-06-2002 00:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:

Hieh. Ja mam na świadectwie z drugiej klasy, pare wysokich ocenek.

Old Post 22-06-2002 00:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ehh..ja mialam na swadectwie w 7 klasie podstawowej chyba wpisany w dacie urodzenia biezacy rok wyszlo na to ze w wieku kilku miesiecy udalo mi sie zajsc az do 8 klasy

Old Post 22-06-2002 09:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
w wieku kilku miesiecy udalo mi sie zajsc az do 8 klasy

Zdolniacha

Old Post 22-06-2002 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Zdolniacha

Umnica

Old Post 22-06-2002 10:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
Mi za oceny starzy pewnie dokupią trochę sprzętu do pakowania w domu

ven: a gdzie wyjezdżasz ze sie pakujesz ??

aaa....znalazlem fotke venotoma.....

i drugie

Old Post 22-06-2002 10:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Jakos sie przezylo, tera wakacje r0x0rz, a tak wogole to ile to bedzie dni wolnych ?? ps. srednia moja : 4.4 zacho. wzorowe ;p Uczyc sie uczyc bo nauka to klucz do potegi

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 22-06-2002 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

ja mam "nieodpowiednie" i jestem z niego dumny!

Old Post 22-06-2002 11:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
ja mam "nieodpowiednie" i jestem z niego dumny!

a ja jestem wzorowy

Old Post 22-06-2002 11:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:

Eeee... Wytlumacz mi logike jaka sie kierowales piszac tego posta, bo naprawde nie rozumiem Twoich zarzutow woboec mojej osoby... Moze i jestem "idiota", i powinno mnie sie "odizolowac od spoleczenstwa", ale naprawde...

Old Post 22-06-2002 12:18
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
(...) Uczyc sie uczyc bo nauka to klucz do potegi

...a jak bedziesz mial juz cały pęk kluczy to zostaniesz... cieciem

Old Post 22-06-2002 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:

Eeee... Wytlumacz mi logike jaka sie kierowales piszac tego posta, bo naprawde nie rozumiem Twoich zarzutow woboec mojej osoby... Moze i jestem "idiota", i powinno mnie sie "odizolowac od spoleczenstwa", ale naprawde...

nie jest to az takie skomplikowane...widzac osobe piszaca cos takiego (nawet w formie zartu, ktory oczywiscie sie nie udal) od razu nasuwa sie prosty wniosek: czlowiek ten nie moze byc normalny. a ludzi nienormalnych izoluje sie od spoleczenstwa.
nastepnym razem przemysl dwa razy zanim cos niepotrzebnie napiszesz...

Old Post 22-06-2002 13:55
Anouaar
Guest

quote:

nie jest to az takie skomplikowane...widzac osobe piszaca cos takiego (nawet w formie zartu, ktory oczywiscie sie nie udal) od razu nasuwa sie prosty wniosek: czlowiek ten nie moze byc normalny. a ludzi nienormalnych izoluje sie od spoleczenstwa.
nastepnym razem przemysl dwa razy zanim cos niepotrzebnie napiszesz...

Ten zart nie udal sie jedynie w Twoim mniemaniu... Ciekaw jestem czy posiadasz odpowiednie wyksztalcenie, oraz dyplomy ukonczenia szkol, ktore upowazniaja do rozpoznawania jednostek chorobowych (czyli rozrozniania ludzi normalnych, i nienormalnych). jesli nie masz takowego wyksztalcenia nic Cie nie upowaznia do klasyfikowania ludzi. Wytlumacz mi co rozumiesz przez termin "normalnosc".

Old Post 22-06-2002 14:04
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

ven: a gdzie wyjezdżasz ze sie pakujesz ??

aaa....znalazlem fotke venotoma.....

Gosc jest pelen luzu

Old Post 22-06-2002 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
a ja jestem wzorowy

Wychowawczyni nie zrozumiala aluzji uczniow o chorej watrobie?

Old Post 22-06-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

Wychowawczyni nie zrozumiala aluzji uczniow o chorej watrobie?

nie chciala zrozumiec

Old Post 22-06-2002 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
nie chciala zrozumiec

Jaka watroba?

Old Post 22-06-2002 16:18
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
Uczyc sie uczyc bo nauka to klucz do potegi

A gdy zdobędziesz wszystkie klucze, zostaniesz woźnym.

Old Post 22-06-2002 16:22
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

byc moze tylko w moim mniemaniu, chociaz nie wydaje mi sie zeby pozostalych bawily tego typu odzywki.
a zeby zaklasyfikowac kogos do grupy normalnych czy nienormalnych nie potrzebuje dyplomowow, gdyz jest to moja prywatna opinia i nikomu jej nie narzucam.

Old Post 22-06-2002 17:14
CzAsZeK
e.coast > czaszek

W sumie to melnażowałem co piątek, uczyłem się - ale tylko na kartkówki.
Gimnazjum skończyłem z zajebistą średnią i zajebistą punktacją z egzaminu.
Ogólnie jest to jeden z najbardziej zajebistych roków mojego krótkiego jak narazie życia

Old Post 22-06-2002 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

...a jak bedziesz mial juz cały pęk kluczy to zostaniesz... cieciem

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek

A gdy zdobędziesz wszystkie klucze, zostaniesz woźnym.

Old Post 22-06-2002 19:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

Old Post 22-06-2002 19:20
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:34.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions