Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Sprzet do RTCW!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Jasne - i ja mam miec szanse , jak macie 3 razy lepsze kompy
Hehe
Moj sprzet to :
Marvin 17' ,Pentium III 700mhz , 128 ramu , Riva TNT 2 M64 - komputer marzen (z jakies 3 lata temu )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-07-2002 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ufoq
Doom Hammer

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]3rdtrek
Jasne - i ja mam miec szanse , jak macie 3 razy lepsze kompy
Hehe
Moj sprzet to :
Marvin 17' ,Pentium III 700mhz , 128 ramu , Riva TNT 2 M64 - komputer marzen (z jakies 3 lata temu )

zmien grafike i bedzie ok (w miare ok )

Old Post 27-07-2002 12:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ufoq Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ufoq Znajdź więcej post'ów przez  Ufoq Dodaj Ufoq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ufoq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zenek
Training (Enforcer)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez D@RK_LORD
A mnie juz nie pobijecie:
P II 350Mhz
Płyta główna Drucik & Kogucik
320Mb RAM
SB Live 5.1
Słuchawki z mikrofonem
ATI 3D RAGE PRO (2 lub 4Mb), a wczesniej mialem GeForca 2 MX 400 64Mb - (min detali i mialem 50-90fps), spalil sie, wymienili mi w serwisie na nowy GeForce 2 MX 420 64Mb bez wentylatora, grzeje sie cholernie i mam teraz po 10-40fps i tnie na min. detali.

Mówisz ze nikt cie nie przebije wiec prosze bardzo :
P II 350 mhz
96 RAM
Plyta główna SOYO SY-6BA
Voodoo 3 3000
Dysk Twardy Samsung 4,3 GB
Sound Blaster Live 1024 - najelspzy mój podzespół
łącze 128kbit/s
i chyba to wszytko i na takim sprzęcie mam ok 20-80 ms ping a klatrek mam ok non stop 10 [fps] hmm co wy na to ?
www.icpnet.pl/~apart/snap.rar

Edytowane przez Zenek dnia 28-07-2002 o godz. 21:16

Old Post 28-07-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zenek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zenek Znajdź więcej post'ów przez  Zenek Dodaj Zenek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zenek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Killah
www.ideabasket.prv.pl

Mój sprzęt to :

Duron 800mhz
256 ram
Riva tnt 2

Ilośc klatek na sekunde od 55-85 fps przy rozdzielczości 800 na 600

Old Post 28-07-2002 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Killah Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Killah Znajdź więcej post'ów przez  Killah Dodaj Killah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Killah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
vv poeta
Training (Enforcer)

Unhappy Sprzęt

Ja gram u siebie na Celeronie II 850mhz GeForce 2 mx400 dysku twardym 40gb monitorem 15` i róznymi bajerkami takimi jak mikrofon dżoj i inne duperele

Old Post 28-07-2002 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil vv poeta Znajdź więcej post'ów przez  vv poeta Dodaj vv poeta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać vv poeta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Omega_Ra
Combat (Death Knight)

Cool

Ja to i tka mam sprzet najlepszy, ktory rozpierdala
Pentium2 350@400
128Mb Ram'u
Plyta Shutlle 625 czy jakos tak
PixelViewGeForce2 Mx 200
Dysk 20Gb Samsung 5400
Monit 105S Phipips (15cali)

***** kto ma taki sprzet Ta rakieta maizdzy

Old Post 31-07-2002 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Omega_Ra Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Omega_Ra Znajdź więcej post'ów przez  Omega_Ra Dodaj Omega_Ra do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Omega_Ra prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

Nie wiem, czy przypadkiem nie opisywalem swojego blaszaka:
mb: k7s5a
proc: athlon 1700+
vid: NVIDIA GeForce MX 400 (chyba)
ram 256 mb ddr
monit: LG Flatron 775 FT - 17"

i najwazniejsze:
klawiory: BTC 8120 (lamana - dobra do pisania textu - gorzej z gra, bo slaby dostep do czesci klawiszy)
mysza: A4tech WWW 11

Ale oprocz tego mialem jeszcze P60, 40 mb ramu, mboardu i vid. nie pomne, hdd 2.5 gb, monit: star foods, goldstar albo jakos tak 15" sound sb16 - niestety nie zdarzylem sprawdzic, jak na tym bd chodzil wolf, bo mi sie toto rozsypalo...

Old Post 01-08-2002 19:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Nie pisz co miales , bo nie o to ty chodzi - ja mialem pelno kompow , a moze mam wspomniec o commodore 64 itp ?
HEHE
Jesli chodzi o karte graficzna - Mozesz sprawdzic jaka masz klikajac prawa prawym przyciskiem na "moj komputer" /wlasciwosci i wybrac menager urzadzen. Nastepnie rozwinac "karty graficzne" i sprawdzic jej wlasciwosci
Latwiejszym sposobem jest kliknac na pulpit /wlasciwosci i zobaczyc zakladke /ustawienia/zaawansowane.
Jesli jush to wiedziales to spoko , ale rozni ludzie graja w wolfa , wiec moze pomoze to komus

Old Post 02-08-2002 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fazi_Fizol
Skilled (Knight)

a ja mam

p3 633 MHZ
354 RAM
SB Live ! 5.1
4 glosniki
modem 56 KBS
monitor 15 CALI DAEWOO
no i GF 2 MX 400 64 MB + tv out

hmm jan ie nazekam wymieniam tylko procek a co za tym idze plyte glowna TYLKO KASY NIE MA

Old Post 02-08-2002 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fazi_Fizol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fazi_Fizol Znajdź więcej post'ów przez  Fazi_Fizol Dodaj Fazi_Fizol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fazi_Fizol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Arsen[1]
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Misiek07
A teraz padniecie z wrazenia (lepiej usiadcie)

moj sprzet to:

Pentium III 500 Mh
Riva TNT2 32Mb
Cos kolo 300 Dimu albo rimu (nie lapie sie w tych nazwach)
i monitor to najpepsze :
GOLDSTAR 15'

W pomiszczeniach ostagam nawet 50 klatek a na zewnatrz 30.
Tego zestawu niepobijecie!!

O mamo! Misiek masz gorszy sprzed ode mnie .
Ja mam:
Duron 600
Riva TNT2 32 MB
128 sdram
20 GB Samsung
k. muzyczna zintegrowana (cos w stylu sb 128 )
i glosniki Creativ Cambrdge SundWorks 4.1 - cos co mi odpowiada
mysz a4tech 2 przyciski
I najlepszy monitor pod sloncem: GOLDSTAR 15' (chyba taki sam jak ma Misiek) w rozdzielczosci 640x480 . Zapomnial bym o najwazniejszym + oslona na monitor !

Old Post 02-08-2002 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Arsen[1] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Arsen[1] Znajdź więcej post'ów przez  Arsen[1] Dodaj Arsen[1] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Arsen[1] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

Luzik [AGD]3rdtrek,
ta machina (znaczy to p60) jeszcze u mnie stoi, wiec zawsze moge toto zlozyc i sprawdzic, jak na nim wolf chodzi , Ty, jesli masz jeszcze ta 64ke, tez sprawdz - wymienimy sie wynikami

Old Post 02-08-2002 13:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Ok u mnei stoi jeszcze pentium 133 , 32 ramu , voodoo 1 - z checia sprobuje , ale cos czuje ,ze nawet wolfa nie zainstaluje na tym kompie - a co dopiero uruchomic

Old Post 02-08-2002 13:50
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]3rdtrek
(...)Mozesz sprawdzic jaka masz klikajac prawa prawym przyciskiem na "moj komputer" /wlasciwosci i wybrac menager urzadzen. Nastepnie rozwinac "karty graficzne" i sprawdzic jej wlasciwosci
Latwiejszym sposobem jest kliknac na pulpit /wlasciwosci i zobaczyc zakladke /ustawienia/zaawansowane.
(...)

A moze on niema zainstalowanych sterownikow i zobaczy tylko "standardowa karta graficzna"

IRCnet: #polishlegion

Old Post 07-08-2002 02:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Talking

Heh - nigdy nic nie wiadomo

Old Post 07-08-2002 10:08
yashina
Training (Enforcer)

Hmm, ja tne na Athlonie 1600 XP+ 512 RAM DDR, Radeon 8500 i mam max 100 fps A tu ludzie sie chwala 300-500 fps. Co tu jest grane?

Old Post 07-08-2002 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yashina Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yashina Znajdź więcej post'ów przez  yashina Dodaj yashina do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yashina prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

LOL - ustaw sobie wartosc maxfps na 300
Hmm ciekawe jak to jest grac na fps 300 - wydaje mi sie ,ze nie ma roznicy pomiedzy 100 , a 300 - dla mnie i tak 20 to jush sukces

Old Post 07-08-2002 10:49
yashina
Training (Enforcer)

ty mi tu nie loluj Mam ustawione na 200 a i tak jest 100

Old Post 07-08-2002 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yashina Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yashina Znajdź więcej post'ów przez  yashina Dodaj yashina do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yashina prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

To ustaw na 300

Old Post 07-08-2002 11:23
yashina
Training (Enforcer)

Sie robi

Old Post 07-08-2002 15:25
Sierp
Skilled (Knight)

Cool

Sorki ze sie wtrocam do gadki ale te maxFPS ma BARDZO duzo wspolnego do pingow.... ja gram na max 85 (chodz na max 200 jest 200 fps) pingi mam kolo 40-80 (sdI) jak dam na 200 to pingi w ***** idza... po 300- 400 moze to tylko umnie ale kumple (ze zjazdu RTCW w kaTowIcah ) terz tak twierdza wiec cos w tym jest ...

W tym roku mikołaj trafił do wszystkich dzieci...

Old Post 07-08-2002 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sierp Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sierp Znajdź więcej post'ów przez  Sierp Dodaj Sierp do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sierp prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:30.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions