Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Jak sie skacze ... ? Daleko ...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

buahahha

ten post mnie dobił!!! lol.....ej silver merlin liczy się w czołówce polski jak ma dobvry ping to wymniata tak jak ottar grucha, a nawet greateye

GrEaTEyE

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-08-2002 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

Cos w tym stylu heh, Silver nie oceniaj ludzi jak ich nie znasz... mnie to strasznie wkurwia delikatnie mowiac....

Old Post 08-08-2002 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
mnie to strasznie wkurwia delikatnie mowiac....

no cos w tym stylu właśnie :>

GrEaTEyE

Old Post 08-08-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lemining
Wężyk Pierdzący Master

Trzaba sobie zagrac z silverdevilem...

ps. Wiedze ze ten temat spada na psy... Mialo bys o skakaniu

Old Post 08-08-2002 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lemining Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lemining Znajdź więcej post'ów przez  Lemining Dodaj Lemining do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lemining prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oVErlORd
Guest

Exclamation Spokojnie

Wez sie tak nie burz... silverdevil dostales straszne ciesnienie... uspokoj sie... jak chcesz sie wyzyc to prosze przed blok i sie bij. Bajzel na board robisz tylko. Kloc sie gdzie indziej bo tym nie imponujesz. A przezywanie od ********* tez nikomu nie imponuje.

Old Post 08-08-2002 16:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Talking

hheh ok moze gra dobrze ale wygladas trochee nieodpowiednio a wlasciwie co ma gra do wygladU?

Old Post 08-08-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Do SILVERA

Silver tu byś się zdziwił bo GE jak ma dobry ping to wymita jak burza zresztą nie trzeba go reklamować no ale ja gram troche dłużej niż ty i znam go pięć razy dłużej i powiem ci że dobrych graczy strasznie wkurza jak im ktoś kto gra od pół roku mówi że mają max 20frg a GE to doświadczony gracz nie jeden lamuch nazwał by go cziterem bo ma duże doświadczenie,tak że nie wrzucaj tu nikomu bo strace o tobie dobre zdanie.

Old Post 09-08-2002 00:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
McM
L4aTL4M3

Re : to alll

Jak chyba przez tydzien boarda nie czytalem to dzis rano wstalem i sie za to zabralem [ o nawet sie rymnelo ] Czytajac sens tego tematu zrobilo mi sie slabo. Szkielet tego co tu widze :

Wyzywanie - przezywanie = debilizm <----- |
Odpowiadania na w/y i pogarszanie sytuacji _|

I czy po to jest board ?? Ustapcie glupszemu i nie patrzcie co on tam szkrobie.
PS. Potwierdzila sie moja opinia o tobie [ to do silvera ] a opinia brzmi -------> ******_***** -------------> rada : sprzedaj kompa i idz do piaskownicy grabkami sie pobawic. [ hm to chyba slowa kooda ? ]

GG : 464202
-------------------------------------
L4s†L4m3
All rights reserved®

Old Post 09-08-2002 06:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil McM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do McM Znajdź więcej post'ów przez  McM Dodaj McM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać McM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Re: Do SILVERA

quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho
Silver tu byś się zdziwił bo GE jak ma dobry ping to wymita jak burza zresztą nie trzeba go reklamować no ale ja gram troche dłużej niż ty i znam go pięć razy dłużej i powiem ci że dobrych graczy strasznie wkurza jak im ktoś kto gra od pół roku mówi że mają max 20frg a GE to doświadczony gracz nie jeden lamuch nazwał by go cziterem bo ma duże doświadczenie,tak że nie wrzucaj tu nikomu bo strace o tobie dobre zdanie.

muhahhahaha azy ja mowie o ge ??
mam problemy z bania?

Old Post 09-08-2002 07:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Re: Do SILVERA

quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho

wczoraj mailem dobry ping i wymiatalem mialme 37 fragow ale Liz ***a pwiedzalem mi ze chetuje i zaczoal wrzucac od lamuchow i *****ow jezlei jest kots dalej zaintersesowany niech pisze do mnie na gg 4079340

Old Post 09-08-2002 08:01
McM
L4aTL4M3

Re: Re: Do SILVERA

quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil

wczoraj mailem dobry ping i wymiatalem mialme 37 fragow ale Liz ***a pwiedzalem mi ze chetuje i zaczoal wrzucac od lamuchow i *****ow jezlei jest kots dalej zaintersesowany niech pisze do mnie na gg 4079340

Silver twoj obrazek dobrze pokazuje . jestes zakuta pala

L4s†L4m3
All rights reserved®

Old Post 09-08-2002 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil McM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do McM Znajdź więcej post'ów przez  McM Dodaj McM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać McM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lemining
Wężyk Pierdzący Master

Exclamation Jak sie skacze :-0

Ostatnio sledze co sie dzieje tutaj... i trace nieraz rachube co to za temat tego posta... hmmm "jak sie skacze :-0"...
No i dochodze do wniosku ze dostalem tylko kilka sensownych odpowiedzi na moje pytanie a reszta to belkoty silverdevila i osob, ktore chca mu dogadac.

ps. (to tych osob)... Co wam to da... Trzeba pogadac z moderatorem a nie z sillverdevilem... Bo rozmowa z nim to tylko ... hmm... jak by to ujac.. (wiecie o co mi chodzi)...

Old Post 09-08-2002 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lemining Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lemining Znajdź więcej post'ów przez  Lemining Dodaj Lemining do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lemining prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Re: Jak sie skacze :-0

quote:
Napisane oryginalnie przez Lemining
Ostatnio sledze co sie dzieje tutaj... i trace nieraz rachube co to za temat tego posta... hmmm "jak sie skacze :-0"...
No i dochodze do wniosku ze dostalem tylko kilka sensownych odpowiedzi na moje pytanie a reszta to belkoty silverdevila i osob, ktore chca mu dogadac.

ps. (to tych osob)... Co wam to da... Trzeba pogadac z moderatorem a nie z sillverdevilem... Bo rozmowa z nim to tylko ... hmm... jak by to ujac.. (wiecie o co mi chodzi)...

no i co ***** niewolno mi sie wypowiedziec ? ***** nierozumiem
*** ci do tego tak naprawde to jestes nikim widzalem cie na servach 3 razy i na mape robisz sr. 0 , -2 fragi gratulacje szkola gr8 robi postepy oby tak dalej !!

Old Post 09-08-2002 15:02
McM
L4aTL4M3

Re: Re: Jak sie skacze :-0

Silver informuje ze poszedl post do moderatora ......... oczywiscie na ciebie. Mam nadzieje ze inni sie tez podpisza

L4s†L4m3
All rights reserved®

Old Post 09-08-2002 21:04
Silverdevil
SILVER

Re: Re: Re: Jak sie skacze :-0

quote:
Napisane oryginalnie przez McM
Silver informuje ze poszedl post do moderatora ......... oczywiscie na ciebie. Mam nadzieje ze inni sie tez podpisza
wspaniale tez sie ciesze poniewaz i tak sie nudze tutaj na forum a sa przeciez wsoppnialen komunikatory jak tlen i gg

Old Post 09-08-2002 21:09
[FPP]MajeS
Guest

wiec sobie idz juz - sa inne fora na ktorych moze pozowla ci bluzgac, jeszcze jedna taka akcja i ban...

naprawde znudzilo mi sie kasowanie twoich postow - jak dorosniesz wroc

Old Post 09-08-2002 21:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

odbiegamy od głównego tematu.

jak daleko skoczyc?

sam sie chce nauczyc przeskakiwac w kilku miejscach.
ale teorii nie da sie oszukac:
1. dobry rozbieg
2. przedskoki
i...
moze nie zostanie mokra plama

pozdrawiam,

Old Post 09-08-2002 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Question Re: Skoki?

quote:
Napisane oryginalnie przez oVErlORd
Ja przeszdlem cale ut_jumps i ut_jumps2 ale sie niezle napocilem (szczegolnie przy strafe jump2 w ut_jumps1 i w tym dluuuugim jumpie w ut_jumps2). Ale ciekawie bylo A na uptown umiem ten jump kwestia treningu.

Rodzaje jumpow (najwazniejsze) :

Circle Jump - W momencie wyskoku gwaltownie zakrec myszka (w lewo lub prawo)

Up Jump - W momencie wyskoku gwaltownie mycha w gore

Strafe - w czasie skokow trzymaj lewo/prawo

co daje Up Jump ??? na jakie skoki jest przeznaczony Up Jump ???

Old Post 21-08-2002 14:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:01.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions