Dla niechcących się rejestrować małe streszczenie
W poprzednich odcinkach:
Jakiś nędzny %$%@ (nie będe przeklinał) prosił o aimbota do SoF2. Został ogólnie zmieszany z błotem, ale się nie przejął i pisał dalej, że posiada aimbota do Q3, ale nie lubi Q3. Potrzebuje więc aimbota do SoF2. Tą grę lubi na tyle nawet, że jest w klanie (nie przytoczę nazwy bo pewnie są w nim też porządni ludzie )
Tyle krótkiego streszczenia.
I mój komentarz (pisany pod wpływem silnych emocji ....)
Zostałem dziś wykopany z jednego z joltowych serwerów przez innych graczy jako domniemany posiadacz aimbota.
Dlatego ogłaszam: Nigdy nie używałem aimbota, ani innych czitów w multiplayu! Uważam używanie ich za niegodne i uwłaczające innym graczom
Jedynego aimbota widziałem w działaniu na demku.
A wykopali mnie gnoje z ratio przeciętnie 1/3 (dobrze... przyczyniłem sie do ich zejść wielokrotnie )
I to mnie wkurza. Boję się że jeśli w Polsce rozrośnie się ta scena to może to wyglądać podobnie: Jesteś za dobry, oszukujesz ! Wynocha bo my lubimy się kisić w swoim sosiku beznadziejności i zakłamania"
Już widziałem na servach oskarżenia o cziterstwo. Nie pamiętam takiego ze strony dobrych graczy ... zawsze byli to ludzie z końca listy. Nie wiem czy to ich frustracja daje o sobie znać.... może są typowymi przykładami syndromu "mam małego" 
W każdym razie czekam z niecierpliwością na nowego patcha, który ma zawierać punkbustera. Ciekaw jestem kto potem będzie oskarżał ....