Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Polska scena Sof2....czy aby na pewno?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

gratuluje atari naprawde takie zaparcie az mi wstyd ze ja dostalem gre za darmo ale to nie zmiena faktu ze jak narazie tylko ta gra mi sie podoba i tylko w to gram
podobnie uwazam ze warto sie dla tej gry trochy poswiecic
a co do pingu to przepraszam cie ale powyzej 500 to lagujesz serwer zwykle i nie chodzi o to ze ty nie trafisz tylko innym wzrasta ping
jasne mozna grac znam takich co grali przy 800 999 i byli na pierwszym miejscu zupelni maniacy dodam zeby nie bylo watpliwosci ze nie byli tzw cziterami
pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-09-2002 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Ping 800 i człowiek jest pierwszy? Chciałbym takiego poznać i z nim duela zagrać )

Old Post 01-09-2002 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Panowie jak chcecie gadac o pingach to zalozcie sobie topic: "Gra z wysokim pingiem. Jak to mozliwe???" i gadajcie tam o tym. Tutaj mamy rozmawiac o polskiej scenie sof'a 2 (a raczej o ojej braku ).

Old Post 01-09-2002 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Ale się musiałem tego skrina naszukać
No zrobiony w dobrym momencie, ale cały czas było ponad 400, a dłuższy czas ponad 700

Old Post 01-09-2002 12:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
Panowie jak chcecie gadac o pingach to zalozcie sobie topic: "Gra z wysokim pingiem. Jak to mozliwe???" i gadajcie tam o tym. Tutaj mamy rozmawiac o polskiej scenie sof'a 2 (a raczej o ojej braku ).

rany boskie.. gazdzik wyluzuj.. tak ma kazdy topic po ktoryms poscie schodzi gadka na inny temat i tak dalej.. nie przejmuj sie

Old Post 01-09-2002 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

KuLLa ale z ciebie killeri , 16/3 DD, to chyba z lamerami tam grales

Old Post 01-09-2002 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

maniak !!!!!!!

Old Post 01-09-2002 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

1100 milisekund hmmm... czyli odświerzanie ekranu co 1.1 sekundy tia ciekawe jak by sie grało

Old Post 01-09-2002 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

podejrzewam ze nie mogl bys sie polaczyc z serwerem albo bys mial disconecta co 1 sec i wtyke na lagometrze non stop nie mogl bys sie ruszyc z miejsca i stal takie rzeczy sie zdazaja jak miedzy asterem a ipartners siada polaczenie tak dla twojego prywatnego info

Old Post 01-09-2002 13:23
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
KuLLa ale z ciebie killeri , 16/3 DD, to chyba z lamerami tam grales

Nooo niezupełnie, ale czasami tak mam
Oststnio sam się zadziwiłem
Jak się chwalić to się chwalić (niedługo będę miał gorzej niż tom ) - niech tylko ktoś mnie wychaczy i sfotografuje wyniki )
A pozatym w CTF to się dość często zdarza
A w razie wątpliwości - nie czitowałem, nie kampiłem, a dowodem może być podprowadzona flaga

Old Post 01-09-2002 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

chwalipieta

Old Post 01-09-2002 13:49
Atari
Elite (Fiend)

[url]http://sof.fpp.pl/?pl:pages:show:464::/url] na temat

Old Post 01-09-2002 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

he a ja dam linka nie na temat
http://user2k.wz.cz strona wyjatkowo smieszna
a jak moze sie przydac zwlaszcza niektorym
pomocny moze byc plugin do IE zamieszczony na planszy do wskakiwania na serwery bezposrednio ze strony
pozdrawiam

Old Post 04-09-2002 17:11
juzef
goraczka krwotoczna

proponuje przeczytac ten topic http://www.wypas.seo.pl/genius/view...162&start=0
pokazuje jak potrafia sie zachowywac polscy gracze
pozdrawiam
ps milej lektury

Old Post 05-09-2002 14:06
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
proponuje przeczytac ten topic http://www.wypas.seo.pl/genius/view...162&start=0
pokazuje jak potrafia sie zachowywac polscy gracze
pozdrawiam
ps milej lektury

dzieki juzef tylko tam potrzebne sa login i haslo

Old Post 05-09-2002 16:32
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Dla niechcących się rejestrować małe streszczenie
W poprzednich odcinkach:
Jakiś nędzny %$%@ (nie będe przeklinał) prosił o aimbota do SoF2. Został ogólnie zmieszany z błotem, ale się nie przejął i pisał dalej, że posiada aimbota do Q3, ale nie lubi Q3. Potrzebuje więc aimbota do SoF2. Tą grę lubi na tyle nawet, że jest w klanie (nie przytoczę nazwy bo pewnie są w nim też porządni ludzie )

Tyle krótkiego streszczenia.

I mój komentarz (pisany pod wpływem silnych emocji ....)
Zostałem dziś wykopany z jednego z joltowych serwerów przez innych graczy jako domniemany posiadacz aimbota.
Dlatego ogłaszam: Nigdy nie używałem aimbota, ani innych czitów w multiplayu! Uważam używanie ich za niegodne i uwłaczające innym graczom
Jedynego aimbota widziałem w działaniu na demku.
A wykopali mnie gnoje z ratio przeciętnie 1/3 (dobrze... przyczyniłem sie do ich zejść wielokrotnie )
I to mnie wkurza. Boję się że jeśli w Polsce rozrośnie się ta scena to może to wyglądać podobnie: Jesteś za dobry, oszukujesz ! Wynocha bo my lubimy się kisić w swoim sosiku beznadziejności i zakłamania"
Już widziałem na servach oskarżenia o cziterstwo. Nie pamiętam takiego ze strony dobrych graczy ... zawsze byli to ludzie z końca listy. Nie wiem czy to ich frustracja daje o sobie znać.... może są typowymi przykładami syndromu "mam małego"
W każdym razie czekam z niecierpliwością na nowego patcha, który ma zawierać punkbustera. Ciekaw jestem kto potem będzie oskarżał ....

Old Post 05-09-2002 17:23
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

KuLLa: oskarzac beda ci, ktorzy nie moga pogodzic sie z tym ze ktos jest duzo lepszy od nich

Old Post 05-09-2002 18:02
whitelion
...

a mnie nigdy nikt o stosowanie aimbota nie posądził ;( ;( ;( czuje sie nidowartościowany

Old Post 05-09-2002 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

quote:
KuLLa: oskarzac beda ci, ktorzy nie moga pogodzic sie z tym ze ktos jest duzo lepszy od nich

To jest kiepski fakt ale niestety tak jest...

Old Post 05-09-2002 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Napisane oryginalnie przez whitelion
a mnie nigdy nikt o stosowanie aimbota nie posądził ;( ;( ;( czuje sie nidowartościowany

Ty cziterze !!!!!
heh jesteś taki świetny tylko dzięki aimbotom, łolhakom i god-modom !!!!!!!

Czy czujesz się choć troszke lepiej?
Jak chcesz to mogę cię pooskarżać jeszcze trochę

Old Post 05-09-2002 19:41
whitelion
...

no troche lepiej jeszcze jakiś kick podczas gry i będzie extra

Old Post 05-09-2002 21:56
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Dobra. jak tyklo postawie w domu serwerek to dam znać
Wpadnij. Z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku powyzywam cię od cziterów , a potem osobście wykopie (wiem że wykopanie porzez głosowanie oburzonych współgraczy byłoby lepsze, ale nie wiem czy da się to zorganizować )
Nooo a jeśli chcesz czegoś extra to nagram z tego wszystkiego demko i wyslę do "poważnych serwisów" SoF2

BTW: Czy SK przesiadli się już na fulla?

Old Post 05-09-2002 22:48
whitelion
...

dzieki z głębi serca kulla, naprawdę doceniam . Przesiadamy sie ale na chwile obecną na fullu grać może tylko około połowa klanu, ja grywam tak pół na pół. najczęściej na tych scrakowanych serwach - węgierskich i ruskich - bo tam najłatwiej naszych spotkać

Old Post 06-09-2002 01:03
juzef
goraczka krwotoczna

kula dlaczego jestes taki lagodny ja to bym odrazu dal lwu bana a ze cziter to jasne zawsze to widac zawsze jak z nim gralem to aim bota uzywal LOL
a tak na powaznie
posadzenia o aim boty czasem sie zdazaja ja sam kicknalem kiedys typa ktory wedlug mnie mial aim bota tylko ze za chwile sam zostalem wykickany bo to gosciu z serwera gral i to wyjatkowo dobry gosciu ) poprostu nie sprawdzilem jaki ma ping bo nicka zmienil
a i mi nie wiadomo dlaczego kiedys sie zdazylo slyszec podobna uwage tylko mnie nie probowla nikt kicknac bo voty wylaczone bylem przezorny
osobiscie uwazam ze samo szukanie takiech rzeczy jak aim bot jest juz naganne choc nie powiem ze ni chcial bym zobaczyc jak to dziala a dlaczego zeby wiedzec kiedy ktos trego uzywa interesuje mnie to czy mozna cos takiego wlaczyc i wylaczyc podczas gry jak ktos moze zna odpowiedz bylbym wdzieczny nie musi mi odrazu bota posylac
a co do osoby ktora to robila uwazam ze na wszystkich polskich serwerach powinna byc wykluczona z gry na tych na ktorych znam adminow ta osoba sobie nie pogra a i podejrzewam ze klanowicze beda mieli problemy
osoba o ktorej mowie jest clan liderem a to chyba funkcja trochy reprezentacyjna
dodam ze osoba o ktorej mowie ma od niedawna ban na serwerze na ktorym grywam spowodowane zostalo to b niekultralnym zachowaniem ww osoby na serwerze i poza nim
pozdrawiam
aha pozdrawiam w szczegolnosci czitera kulle ) a czitera liona zapraszam na serwer po odbior bana )
ps
najprawdopodobniej jeden z serwerow ktore do tej pory staly na tescie przejdzie na fulla i tylko incydentalnie bedzie stawiany na testa nie jest to narazie pewne ale byc moze )

Old Post 06-09-2002 01:42
juzef
goraczka krwotoczna

najprawdopodobniej reaven poczestjue nas nowym upominkiem w niedalekiej przyszlosci pod adresem 206.17.227.50:20100 znajduje sie serewer ATVI Testing - PB Enabled pracujacy na niezwyklym protokole jak na te gre 2004 do tej pory mielismy serwery uzywajace protokolu 2001 demo wersja protokol 2002 sof 2 full v 1.00 i protokol 2003 sof 2 v 1.01
nowa wersja to pewnie v 1.02 z tego co slyszalaem i co zaobserwowalem w opisie podanego wyzej serwera ma byc wyposarzona w mechanizm punk bustera zanej firmy produkujacej zabezpieczenia do gier miedzy innymi rtcw i cs
jak dla mnie bomba ciekaw jestem kiedy sie tylko pojawi nowa wersja ciekawi mnie pare innych spraw np kiedy powstana nowe serwercracki do tego i kiedy powstana nowe sposoby oszustw ale mam nadzieje ze to drugie jak najpozniej
pozdrawiam

Old Post 06-09-2002 03:54
KuLLa
Jason Bourne [PL]

W imię wspólnoty cziterów odpowiem na pytanie z włączaniem i wyłączaniem aimbota. Z demek które widziałem wynika , że powstało już kilka typów czitów. Demka z Deusem pokazują działanie aimbota wspomaganego 'widzeniam przez ściany'. Na tyle na ile się zorientowałem to gośc nie wyłączył tego draństwa ani na moment, więc trudno stwierdzić czy można je wyłączyć
Natomiast na ostatnich demkach jakie widziałem jakiś typ używał godmoda. Obrywał ostro, ale ani zdrówka, ani pancerza nie ubywało ... W pewnym momencie zapytał czy powinien to wyłączyć i chwilę potem już obrywał normalnie ... tak więc wnioskuję że można to g... wyłączyć
Zresztą kiedy mnie oskarżano zaproponowałem żeby ci co tak sie pieklą pospecowali mój styl gry. Wtedy główny inkwizytor stwierdził że jak oni pójdą specować to wyłącze aima. CZyli prawdopodobnie miał doświadczenia mówiące że można to wyłączyć ...

No i druga sprawa. Z przykrością stwierdzam że żeby spotkac rodaków muszę zacząć grać na węgrzech lub w rosji
Szkoda bo akurat na zachód mam lepsze pingi
Ale czego się nie robi dla rozrywki

Old Post 06-09-2002 10:46
whitelion
...

aimbota da sie wyłączać i włączać. gdzieś na tym forum był cały post poświęcony gadaniu o aimbotach, tam sie troche doszkoliłem (bo wcześniej nie wiedziałem co to jest nawet). z tego co wiem to aimbota najłatwiej zauważyć na specu - wtedy ekran potrafi szaleć, no ale tyle to pewnie wiecie tylko że jeżeli ktoś jest na tle sprytny że włącza takie coś tylko kiedy już sam prawie wceluje w gościa, zabija go i od razu wyłącza to może być trudne do zauważenia, szczególnie jeżeli będzie sie pilnował i nie robił statów 20/0.

Old Post 06-09-2002 11:14
Atari
Elite (Fiend)

na forum cs'a jest pelno postow o czitach i czitowaniu (na tym boardzie okorz)

Old Post 06-09-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

dziekuje kolegom czterom mialem podobne domysly co do wlaczania i wylanczania aim bota spotkalem sie z goscmi ktorzy mieli staty podczas normalnej gry kozmiczne przy wysokim pingu natomias gdy przeszedlem do widza to mu sie gwaltownie obnizyly
co do demka z deusem a przynajmiej tego ktore ja widzialem to on nie mial wall hacka
a co do dema ktore kula miales to podejrzewam ze miales to samo co ja jak bys poswiecil troszky uwagi na to co ci sie laduje to bys zobaczyl taki wielkimi literami wypisany napis podczas ladowania planszy CHEATS ARE ENABLED co oznacza ze prosta komada klijeta sewera mozna wlaczyc oszukiwanie tzw godmode i nie traktowal bym tego jako takie straszne oszustwo bo rownie dobrze kazdy mogl to sobie wpisac poprostu nie gra sie na takich serwerach
pozdrawiam

Old Post 06-09-2002 14:31
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Co do demka z deusem które widzieliśmy chyba wszyscy to obstawiam że on jednak widział przez ściany ... podobnie na późniejszym demku (nagranym na mp_col1). Gość widział gdzie jest przeciwnik przez góry i ściany.
A co do Cheats enabled - taki napis to jeż se moge walnąć i nie wiem czy komenda konsoli na god'a działa też w multipleju ( i nie zamieżam tego sprawdzać )
A co do tego na jakich servach się gra an an jakich nie to nie Twoja sprawa przyjacielu

Old Post 06-09-2002 15:04
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:47.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions