Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Wszystko co chcielibyście wiedzieć o SoF, ale boicie się zapytać
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa

Jestem gotów wstąpić do każdego klanu (wyjątkiem jest tF ze względu na lidera ... ) , który zapewni sponsoring browaru
Ze względu na koszty transportu kontenerów z pivkiem preferowane byłyby Browary Warszawskie-Królewskie, ale oczywiście inne marki także są mile widziane

kulla jak znajdziesz taki klan to nie zapomnij o koledze to po 1
znam cie trochy i musze ostrzec ewentalnego sponsora ze grozi to bankructwem a napewno jak ja bylbym w takim klanie razem z kula
na co ww. chyba by wyrazil zgode ?

atari hmm wiekszosc ludzi nie rozumie co ja pisze i czyta po kilka razy moje wypowiedzi zeby znalezc jakis sens

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-09-2002 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Eeee tam, zostańcie harcerzami panowie, zostańcie )

Old Post 10-09-2002 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Kiepska sprawa
Byłem zuchem przez 2 miesiące ... no i sie potem obraziłem na paramilitarne młodzieżówki
A jeśli chodzi o harcerskie "harcerz nie pije, nie pali i nie przeklina"
... hehehehehehehe buhahahahahaha uhuhuhuhuhuhu .... no nie moge. O ile pamiętam to właśne harcerze opantentowali metody wytważania halucynogenów ze znanej przyprawy (ale zgrabnie - nie napisałem jak i z czego ).
Nie chce nikogo obrażać, ani umniejszać roli ruchu skautowego w krztałtowaniu charakterów młodzieży , ale ... no właśnie ale. Na skutek kontaktów z harcerzami doszedłem do wniosku że czynią oni czasami większe szkody w młodych umysłach niż gry komputerowe

A jeśli chodzi o pivo ... lubie je i nie zamieżam sobie go odmawiać. Jednocześnie nadmienię, że w rozumienu polskiego prawa mogę je spożywać (nawet w stanach bym mógł od paru lat ). Uważam na dodatek, że spożywanie tego alkoholowego napoju chłodzącego jest zdecydowanie mniej szkodliwe społecznie od np. palenia papierosów i thc. Po prostu we wszyskim trzeba znać umiar ... podobno Polak nie jest pijany dopuki może leżeć na podłodze bez trzymanki , ale dla mnie wyznacznikiem jest skuteczność w SoF. W pewnym momencie zaczyna ostro spadać

Dlatego sponsorowanie klanu (złożonego oczywiście z dorosłych ludzi ) może być dla browarów dobrą inwestycją. Taki klan mógłby rozsławić dane pivko na całym świecie Że nie wspomne jak bardzo twarzowo prezentowałbym się w firmowej koszulce

Old Post 10-09-2002 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Chociaż dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę...

Old Post 10-09-2002 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

kula ja slyszalem trochy inaczej ze harcerz nie pije nie pali nie przeklina i to cie zaboli nie uzywa (wiesz czego) hmm wszyscy harcerze jakich spotkalme zyciu byli zaprzeczeniem tych regul a ja nie mam zdrowia zeby z nimi pic palic i lazic na laski moze umiaru czasem nie mam ale oni przebijali wszystko

co do reklamy to oczywiscie masz racje dobry sposob na reklame (i na bankructwo) szukaj frajerow ups tzn sponsorow zakladamy klan daja paliwo ja moge grac
pozdrawiam

Old Post 10-09-2002 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Znajdźcie takiego sponsora to przestanę grać w SOFa )

Old Post 10-09-2002 22:05
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Napisane oryginalnie przez El_Mariachi
Chociaż dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę...

No nie bardzo wiem z czego mam sobie zdawać sprawę ?
a). ze szkodliwości alkoholu
b). z prawdopodobieństwa "problemu alkoholowego" na starość
c). ze spadku skuteczności pod wpływem alkoholu
.... odpowiedzi powinno być jeszcze kilka. I tak z tych spraw zdaje sobie sprawę.
Tak samo jak zdaję sobie sprawę z tego że alkohol jest w Polsce zbyt łatwo dostępny (najczęśćiej na widok nawalonego jak stodoła 16 latka). Podobnie jak brutalne gry, zawierające sceny niczym nie uzasadnionej przemocy (vide SOF, SoF2 i cała masa innych), gloryfikujące świat przestępczy (GTA 1,2,3 etc.). Podobnie zresztą jak papierosy (dla mnie syf najgorszy) czy narkotyki.
Jako osoba (podobno) dorosła i (podobno) dojrzała jestem (podobno) w stanie dokonać wyboru pomiędzy tym co dobre, a tym co be. Niestety części tych wyborów dokonałem zanim zyskałem status "dorosłego". Jednym z nich było to że polubiłem piwo. Najprawdopodobniej wybór ten zostanie mi juz do szarego końca. Może gdybym rzeczywiście teraz dokonywał takich wyborów to nie piłbym piwa zdając sobie sprawę z punktów a,b i c. A może żłopałbym wóde i miał to wszysko w ... nosie.
Ogólnie chodzi mi o to, że strasznie nie lubie takich tekstów ... bez obrazy Gitarzysto, ale po prostu nie lubie jak ktoś wali mi coś z gatunku "dobże że przynajmniej wiesz że umierasz ..." i tu sugestywnie zawiesza głos.
Kurde! N i e c h l e j e alkoholu !!!
Nie pijam nic mocniejszego od wina. A i to dość rzadko. Pijam piwo. Dość często, ale raczej w małych dawkach (oczywiście pojęcie małej dawki jest subiektywne). I czuję się z tym całkiem dobrze ( a przynajmniej moje nerki).

Na koniec mały cytat, nie pamiętam niestety z kogo
jest to moje motto w dziedzinie alkoholu:
"Pj tylko kiedy masz dobry humor. Nigdy nie pij kiedy czujesz, że musisz sie napić żeby mieć dobry humor"

ps. sorki za przynudzanie, ale piwo jest tematem drażliwym
widać to nawet w podpisie

Old Post 10-09-2002 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

eh, ja tak czasem żartuje o tym piciu ale tak naprawde to sie musze przyznać że nie pije praktycznie wcale, no chyba że przy jakiejś okazji, przy czym istotną sprawą jest że nie pije bo jakoś niestety (albo może raczej "stety" ) nie lubie alkoholu a nie dlatego że za młody jestem bo pić i robić co chce to już mi wolno od jakiegoś czasu . kulla w sumie dobrze mówi. te wszystkie rzeczy w/w to nic dobrego tyle tylko że jednak jest coś od czego jestem uzależniony.... zgadnijcie sami

Old Post 10-09-2002 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

kula hmm malo naprawde oczywiscie ale moj kac nastepnego dnia mi tego nie mowi raczej powinienes powiedziec ze rzadko

Old Post 11-09-2002 00:54
El_Mariachi
Gitarzysta

Kulla widzisz sytuacja się przestawia tak.

Kiedyś (chyba) było tak, że ten spośró młodzieży który pił i palił był wyjątkiem. Teraz ile na 100 osób nie pije, nie pali ani nie ćpa? 2? 3? Dziaij właśnie ludzie którzy sąabstynentami (mówię o ludziach tak do 20 lat) to bardzo mała liczba ludzi. Taka jest po prostu moda. A ja osobiście nie piję i nie palę i jestem z tego dumny bo ślepo ich nie naśladuję. Nie widzę nic wspaniałego w tym, że się uchlam i nic nie będę pamiętał. Pozatym nie jestem szejkiem i kasy jak pingów nie mam więc skąd miałbym brać mamonę na piwo wino czy coś innego. A tak jestem dumny z tego, że sąsiedzi nie widzą mnie pijanego, pani w sklepie monopolowym mnie nie zna. Ty mówisz, że nie upijasz się. I dobrze. Ja nie piję ale nie miałbym nic przeciwko żeby np na zlicie klanowym napić się do towarzystwa. Ale trzeba znać umiar. A osób które są pijakami (tzn tacy którzy potrafią się uchlać) nie szanuję.

Old Post 11-09-2002 21:06
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Bardzo ładnie to waćpan wyłożył. Tak 3maj.
Popieram takie myślenie. Odnoszę wrażenie że opiera się na podobnych założeniach jak moje

Co do tego byćia wyjątkiem... ojciec opowiadał mi że kiedy był w szkole średniej to po kawiarniach w 100-licy chodziły trójki rodzicielskie w towarzystwie nauczyciela i czasami milicjanta. Osoby przyłapane na piciu kawy mogły być wyżucone dyscyplinarnie ze szkoły !
Dzisiaj wygląda to zdecydowanie inaczej. Niestety.
Kiedy nie miałem 18 lat uważałem zakazy obowiązujące w tym wieku za idiotyczne. Teraz muszę przyznac że ma to pewien sens. Pomimo tego że bariera 18 lat jest dość sztuczna (niektórzy są umysłowo dorośli wcześniej , inni później a niektórzy nigdy) to powinna byc respektowana. Tyle że ani jeśli chodzi o alkohol, ani jeśli chodzi o papierosy, ani jeśli chodzi o brutalne gry i filmy respektowana nie jest

Co do niepoddawania się modzie i naciskom towarzystwa to chyba mamy podobnie Ja po prostu lubię piwo i nie jest to efektem mody A co do innych używek ... heh papierosów nie palę i nie paliłem (juzek może potwierdzić że to wyjątek w towarzystwie ) a inne takie ... też od dłuuugiego czasu nie (też chyba wyjątek? ). No i pozostało mi zimne piwo i gorąca kobieta

A co do konkluzji z upijaniem się ... znów mały cytat:
"Pić trzeba umić"
i wiedzieć kiedy przestać
no i to chyba wyjaśnia sprawę

Ps. Proponuję powrót do tematów militarnych

Old Post 11-09-2002 21:37
juzef
goraczka krwotoczna

mariachi nie traktuj ludzi jak pijakow bo z tego co wiem to ani ja ani kula nimi nie jestesmy wiem bo akurat jego dosc dobrze znam a ze wyjsc od czasu do czasu na browarka lubimy to to juz inna sprawa jeszcze sobie nie przypominam zeby ktokolwiek nie mogl sie dostac do domu i nie przypominam zeby ktos mial zacmienia pamieci choc hmmm moze )))
co do kasy i picia i palenia ja nikomu nie zagladam w portfel i jak mnie stac to nie mam oporow sie napic i zapalic pingi mam niskie co prawda i jeszcze nizsze mam zasoby gotowkowe ale nie widze powodow zeby mial sobie oszczedzac rozrywek
panmietaj ze nikt cie nie namawia do picia a wrecz odwrotnie nie pij to zdrowe bedziesz dluzej zyl i mniej wydasz na lekarzy poza tym bedziesz mial wiekszy zapas gotowki w portfelu co pozwoli ci na zakup nowych gier i nowego hardware do komputera
poza tym wiecej czasu komoerk nerwowych nie bedziesz wiedzial co to kac
same plusy
pozdrawiam

Old Post 11-09-2002 21:51
El_Mariachi
Gitarzysta

juzef spox ja nie mówiłe, że Wy jesteście pijakami, mówię tylko, że każdy kogo znam (z dwaoma wyjątkami) przez Internet i normalnie więc o zasadniczo co powiedziałem jest prawdą. Co do pijaków. Dzisiaj (nie wiem jak kiedyś) to ludzie są z tego dumni, że piją. Zdawało mi się, że chociaż dziewczyny powinny byćbardziej przyzwoite i nie chlać ale sięmylę bo też chleją jak leci. Takich osób nie szanuję (ale nie mówię, że Wy czy ktokolwiek inny stąd taki jest bo tego nie wiem).

Old Post 11-09-2002 22:04
juzef
goraczka krwotoczna

no tego by brakowalo ) zreszta jak kots chce moze dla mnie i pic wiadra alkocholu ale chyba nie chodzi o roztrzasanie problemow alkocholowych spoleczenstwa polskiego w tym topicku
wiec zgodnei z tematem mam pytanie ktorego co prawda nieboje sie zadac ale chcialbym znac odpowiedz
pytanie za 100 punktow brzmi
czy istnieje program ewentualnie skrypt ktory pozwal na zdalna administracje serwerem jednoczesnie wyswietla zawartosc konsoli serwera jesli ktos sie z czyms takim spotkal to prosil bym o informacje moze mozna to zalatwic jaka pokrecona komenda serwera
pozdrawiam

Old Post 21-09-2002 19:12
juzef
goraczka krwotoczna

ps
dodam jeszcze ze nie chodzi mi o programy typu serwer mesaging ewentualnie all seeng eye ktore sluza do przekazywania polecen serwerowi zdalnie chyba ze istnieje mozliwosc podania odpowiedniej komendy serwerowi aby ten wysylal odpowiednie info na sdalna konsole eye lub serwer mesging generalnie chodzi mi o wyswietlenie tego co pisza gracze podczas gry i co wyswietla serwer w komunikatach
pozdrawiam

Old Post 21-09-2002 19:16
Zaitsev
Zajec

Exclamation Konieczna pomoc

Oki potrzebuje namiaruf na pacze do Sofisza i do PB...chodzi mi o to gdzie mozna szybko to zasac...plis niech sie ktos zlituje nad "starym" psem...

Old Post 08-11-2002 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Pb update do wersji 0.994:
http://www.evenbalance.org/index.ph...upport#sof2-994
i tam są instrukcje co i jak... jeśli nie chcesz tego czytać po angielsku, odpowiednie instrukcje wraz z linkami są w niusach na www.sof.fpp.pl
Dokładne instrkcje co i jak z PB aż do wersji 0.995 są na www.sof2.pl w niusach z oststnich dni ...

Jesli chodzi o patche do SoFa ... o rety ... jako informatolog jestem moralnie zobowiązany do odpowiedzi, ale ... rety ....
Patch 1.01 patch 1.02 na sof2.pl :
http://www.sof2.pl/modules.php?name...load&cid=12
na soffiles:
http://www.sof2files.com/sort.files...320&ref=317
To są linki do stron z których możesz to pobrać
Pozdroofki i powodzenia

Old Post 08-11-2002 19:18
Ogór
Pozdrawiam

Chciałbym śie dowiedzieć o nowym Patch do SoF2 czy to prawda ze będzie on dopiero w SoF2 Gold ?? i kiedy wyjdzie Złota wersja SoF2??

Old Post 22-11-2002 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
Chciałbym śie dowiedzieć o nowym Patch do SoF2 czy to prawda ze będzie on dopiero w SoF2 Gold ?? i kiedy wyjdzie Złota wersja SoF2??

Tego nie wiem ale mam nadzieje, ze niedlugo . Choc zdecydowanie wolalbym szybciej dostac patcha 1.03 bo chcialbym aby dodano/zmieniono kilka rzeczy. Ponizej krotka lista:

1. Kiedy gosciu zarznie mnie z bagnetu od kalacha czemu nie moze byc napisane:
Pan X was sliced by Pan Y's bayonet
To samo tyczy sie rowniez "machniecia" shotgun'em.
Chodzi mi tutaj o to, zeby wygladalo to mniej wiecej tak jak przy wysadzeniu przez M203: ...was detonated by ... M203.
2. Kiedy ktos ginie od ANM14 czemu nie moze byc napisane:
Pan X was cooked by Pan Y's ANM14. Tak jak jest RtCW kiedy ktos zalatwi cie z flamethrower'a.
3. Mozliwosc zdjecia i ponowego zalozenia tlumika w Mp5. Podobnie jak w Cs'ie. Klawiszem zdjecia/zalozenia byl by oczywiscie "Alternate Attack"
4. Nowa bron do listy "secondary weapon" lub chociaz M16A2 do listy "primary weapon".

No i to tyle . Oczywyscie najpierw patch 1.03. Gold'em moze byc wersja 1.04 .

Old Post 23-11-2002 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

1 i 2 nie zwracam zabardzo na to uwage
3 przydatna rzecz ale tylko wtedy gdy po zdjeciu tlumika obrazenia/celnosc sie zwieksza bo zdejmowanie po to zebybylo "innaczej niema sensu
4 nom przydalo by sie M16 i jeszcze kilka broni z np r6 rs tam to jest duzo giwerek do wyboru oczywiscie nie zeby wszystkie odrazu ale stopniowo to by bylo dobrze
5 i jeszcze mapka shop2

Old Post 23-11-2002 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
5 i jeszcze mapka shop2

Jesli chodzi o nowe mapki to ja bym wolal jakies 2/3 nowe kamchatki. Kamchatki rulez . A zwlaszcza kam2 & kam4. These two rocks! .

Old Post 23-11-2002 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

A ja bym chciał więcej KRWI ahahaha sieka zeby sie z monitora lała słyszycie panowie z Raven more blood i need

A tak na serio to fajnie jak by ciepneli fajną giwerke bo tą co ostanio dali jest do bani [ Sig ] Np Steyera acha i chciałbym od św Mikołaja dostać latający dywan napędzany gumowcami

Old Post 26-11-2002 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
A ja bym chciał więcej KRWI ahahaha sieka zeby sie z monitora lała słyszycie panowie z Raven more blood i need

A tak na serio to fajnie jak by ciepneli fajną giwerke bo tą co ostanio dali jest do bani [ Sig ] Np Steyera acha i chciałbym od św Mikołaja dostać latający dywan napędzany gumowcami

Steyer sux cokowiek to jest . Ja bym chcial (i lepiej zeby to bylo ) M16A2.

Old Post 26-11-2002 20:05
Ogór
Pozdrawiam

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
Steyer sux cokowiek to jest . Ja bym chcial (i lepiej zeby to bylo ) M16A2.

Steyer to jest karabin Armi Brytyjskiej jest wypasiony ma fajny celownik itp M16A2 to bazooka

Old Post 26-11-2002 20:12
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Steyer to jest karabin Armi Brytyjskiej jest wypasiony ma fajny celownik

A ja byłem święcie przekonany że to austryjacka czy szwajcarska giwerka zrobiona w sporej części z kompozytów i bardzo futurystyczna w kształcie .... nie mam siły juz dziś tego sprawdzać

Mi to sie maży podwójne uzi jako seckondary taka maszynka do mięsa

No i mogliby dożucić jakiś ekwpiunek .... bo ten armor to mi sie znudził, a gogle tylko na niektóre mapy sie nadają. Ale jakby dali jakiś hartbeat sensor .... np. zeby na radarku pokazywał ... no to by było ciekawe

Old Post 26-11-2002 20:21
Atari
Elite (Fiend)

quote:
[...]jakiś hartbeat sensor ....

widze ze grales w r6 mysle ze jest tam kilka fajnych pozycji ktore by mialy ciekawe zastosowanie w sof'ie
ps:
na jakies niemieckiej stronie czytalem ...ble ble ble sof2 pathe v 1.03 ble ble ble...
umi ktos niemiecki ?? zamienil by mi te "ble" na polskie ??

Old Post 26-11-2002 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

quote:

Dlatego sponsorowanie klanu (złożonego oczywiście z dorosłych ludzi ) może być dla browarów dobrą inwestycją. Taki klan mógłby rozsławić dane pivko na całym świecie Że nie wspomne jak bardzo twarzowo prezentowałbym się w firmowej koszulce

To jest takie pivo GoD bo własnie Kulla dołączyłeś do GoD dostajesz browar koszulke i jescze jakieś fajne gadzety ?? ja dostałem tylko otwieracz do piva co jest ja też chcem browary i koszulke słyszysz Ares !!

Old Post 27-11-2002 12:39
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
[i]Mi to sie maży podwójne uzi jako seckondary taka maszynka do mięsa [/B]

KuLLa to tez by bylo niezle. Ale taki kolo co by mial ak74 (lub m4), dual uzi, socoma i anm14 to by byl chodzacym czolgiem lol.

Old Post 27-11-2002 12:48
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Pytanko

Jeszcze jedno . Wie ktos moze czy da sie sprawdzic czy server ma ustawione g_synchronousClients na 1? Jesli tak to jak to zrobic? Bede bardzo wdzieczny osobie, ktora mi to powie .

Old Post 27-11-2002 19:44
Atari
Elite (Fiend)

jak chcesz nagrac demko a wyskakuje ci to qufno to sam sobie przestaw na 1
a jak sie sprawdza czy serwer ma ni wiem

Old Post 27-11-2002 19:57
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:13.    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions