Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > PointR_1.32_wrazenia
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Angry ograniczenia

a wedlug mnie powinny byc powlaczane ograniczenia typu fov czy snaps czy gamma bo takie ulatwianie sobie sprawy to tez pewnego rodzaju czitowanie chcesz byc dobry to sie naucz grac w normalnych warunkach a widze ze sporo graczy co normalnie miala po 50 fragow na mapach eraz ledwo 30 wyciaga wiec cos w tym jest

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-10-2002 14:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: ograniczenia

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
a wedlug mnie powinny byc powlaczane ograniczenia typu fov czy snaps czy gamma bo takie ulatwianie sobie sprawy to tez pewnego rodzaju czitowanie chcesz byc dobry to sie naucz grac w normalnych warunkach a widze ze sporo graczy co normalnie miala po 50 fragow na mapach eraz ledwo 30 wyciaga wiec cos w tym jest

Pełna zgoda))
ja też to zauważyłem!! jest kilku którzy łomotali poprzednio jak młocarnie, a teraz grają na moim poziomie czyli - zerowym...

Old Post 14-10-2002 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Thx LuZnY, thx PAPUGa, dzięki za rzetelne odpowiedzi, sam dostałem bana wczoraj za cvar = 25000 :D

Capone, forever, eeeeeennnno, nie przeginajcie z tymi ograniczeniami, robi się to czego się bałem, jakieś takie chore ciągoty do układania za mnie mojego configa, skończy się tak że LEFT będę musiał mieć na K a RIGHT na PrintScreen, bo tak postanie w jakimś admińskim czerepie ??? <joke>

Old Post 14-10-2002 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh:)

hehe ja moze neiwyciągam 50 narazie...50 to miałem raz na tydzien....teraz idzie mi ledwo 40(też dobrze)...ale jakoś lepiej m isie gra na pr 1.32 wspomnie ze łape miałem 20 dni w gipsie

GrEaTEyE

Old Post 14-10-2002 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

........noch einmal....132

...w komentarzach (na utpl) powiedziauem co mysle o dyskusjach o 132. Chcemy czy nie, bedziemy na tym grali i tyle. I bedziemy mieli wlaczone co trzeba. Moze nie od razu na najwyzszym poziomie, niezbyt optymalnie z punktu widzenia graczy, ale bedziemy ;-)). I uszanujmy ludzi, ktorzy to robia, czesto nie majac zbyt wiele czasu na to, bo pracuja albo maja qpe innych, wazniejszych niz ut spraw na glowie ;-))). A zamartfianie sie tym, ze tylu graczy dziwnym trafem forme straciuo...ludzie, martfcie sie tym, czemu nie mozecie wyleczyc kogos, kto metr od was drze sie jush minute "medic" ;-) albo kiedy jestescie leczeni, oslaniajcie lekarza, a nie traktujcie go jak tarcze ;-))) moze wtedy nie bedziecie jush musieli szukac wyjasnienia, czemu inni lepiej graja. A i tak (jush niedlugo) czas pokaze, kto ma forme a kto nie (ja dalej zamierzam lamic, zeby mnie bron boshe któś o cziterstfo albo konszachty z ONYM nie posondziL i na stosie nie spaliL ;-)))

Old Post 14-10-2002 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Re: heh:)

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
hehe ja moze neiwyciągam 50 narazie...50 to miałem raz na tydzien....

i mamy pierwszego ktory sie "przyznal".. brawa z odwage, dziekujemy...kto nastepny ?

Old Post 15-10-2002 07:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
Thx LuZnY, thx PAPUGa, dzięki za rzetelne odpowiedzi, sam dostałem bana wczoraj za cvar = 25000

Capone, forever, eeeeeennnno, nie przeginajcie z tymi ograniczeniami, robi się to czego się bałem, jakieś takie chore ciągoty do układania za mnie mojego configa, skończy się tak że LEFT będę musiał mieć na K a RIGHT na PrintScreen, bo tak postanie w jakimś admińskim czerepie ??? <joke>

oj nie o to chodzi żeby ograniczać twoją twórczość jeśli chodzi o configa tylko żeby ograniczyć takie rzeczy które utrudniają innym grę. Nie sądze żeby ktoś się przyczepiał do faktu gdize masz zbindowanego left czy strafe_left...
nie znam sie z kolei na protokole qwaka i jego konfiguracji ale jeśli możesz zlagować server bo taką masz fantazje z kolei TY to uważam że powinno być to ograniczone i tyle...

Old Post 15-10-2002 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

jesli narzekacie na rwanie, spadek fps i "urojony" lag na poczatku gry, kiedy zaladowala sie mapa, wiec PB skanuje cfg to mozna to w znacznym stopniu ograniczyc:
1. porzadek w cfg, wywalic cvary, ktore i tak UrT nie uzywa
2. pb_sleep 20 i potem pb_writecfg i powinno byc nieco lepiej.

Old Post 15-10-2002 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
jesli narzekacie na rwanie, spadek fps i "urojony" lag na poczatku gry, [...]

Ja narzekam na laga od jakiejs drugiej polowy wrzesnia - pograc moge na moim SDI tylko przed 10:00 rano.. potem mam pinga rzędu 300-500 i wiecej i mozna srac a nie grac...
I moim zdaniem to nic nie ma wspolnego z PB...

Old Post 15-10-2002 12:15
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

PB, a napewno jego idea jest super, tylko wkurza mnie to ze za kazdym razem gdy probuje sie gdzies polaczyc to zaczynam obgryzac paznokcie: przejdzie czy nie przejdzie??, choc jak narazie nie mialem problemow i PB mnie nie wywala a co do cd keyi i orginalek q3 to przeciez porozgladajcie sie na allegro, addico itp ja swojego q3 co prawda troszke sfatygowanego dalem 35 zyla, + przesylka, to chyba nie duzo??

Old Post 15-10-2002 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez Hey_Dude_!
PB, a napewno jego idea jest super, tylko wkurza mnie to ze za kazdym razem gdy probuje sie gdzies polaczyc to zaczynam obgryzac paznokcie: przejdzie czy nie przejdzie??, choc jak narazie nie mialem problemow i PB mnie nie wywala a co do cd keyi i orginalek q3 to przeciez porozgladajcie sie na allegro, addico itp ja swojego q3 co prawda troszke sfatygowanego dalem 35 zyla, + przesylka, to chyba nie duzo??

Mnie się jeszcze nawet nie zdarzyło spocić ze zdenerwowania... zawsze wchodze i nigdy mnie nie wywala - no chyba że jest "server full" no ale to jest "siła wyższa" hehehe

Old Post 15-10-2002 15:10
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
oj nie o to chodzi żeby ograniczać twoją twórczość jeśli chodzi o configa tylko żeby ograniczyć takie rzeczy które utrudniają innym grę. Nie sądze żeby ktoś się przyczepiał do faktu gdize masz zbindowanego left czy strafe_left...
nie znam sie z kolei na protokole qwaka i jego konfiguracji ale jeśli możesz zlagować server bo taką masz fantazje z kolei TY to uważam że powinno być to ograniczone i tyle...

Jeśli chodzi o technologię sieci, to jest to dla mnie czarna magia, nie przypuszczałem że ustawienia jasności ekranu albo szerokości kąta widzenia mogą lagować serwer/utrudniać innym grę. Jest taki związek ???

Hi kood:)
1. porzadek w cfg, wywalic cvary, ktore i tak UrT nie uzywa
-a których nie używa ?
2. pb_sleep 20 i potem pb_writecfg i powinno byc nieco lepiej.
- co robią te komendy ?

Old Post 15-10-2002 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: heh:)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
i mamy pierwszego ktory sie "przyznal".. brawa z odwage, dziekujemy...kto nastepny ?

ja.
szczerze i bez bicia - dziś się przeraziłem, jak mnie pewien gracz wymłócił.... na moim kurcze własnym serverze!!

"przed wyjazem" grywałem po 10 godzin dziennie, potem miałem tydzień przerwy od komputera, a potem przyczłapał PR 1.32 i papagai zaczął lamić.

no więc teraz wychodzi, że papuga bez ogc nie umie grać

Old Post 15-10-2002 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
pb_sleep 20

napweno mialo byc 20?

Old Post 16-10-2002 00:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: Re: Re: heh:)

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
ja.
szczerze i bez bicia - dziś się przeraziłem, jak mnie pewien gracz wymłócił.... na moim kurcze własnym serverze!!

"przed wyjazem" grywałem po 10 godzin dziennie, potem miałem tydzień przerwy od komputera, a potem przyczłapał PR 1.32 i papagai zaczął lamić.

no więc teraz wychodzi, że papuga bez ogc nie umie grać

ech... <joke> czyli ty tez?!?!?! hahahahahah

Old Post 16-10-2002 09:09
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

eh

jasne ja i czity...ale wy mądzi jesteście... śnieżek ciekawe czy ty byś miał forme po 20 dniowej przerwie?? niesądze i tak wyjdzie ze nieczituje po paru dniach...do formy wróce

GrEaTEyE

Old Post 19-10-2002 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

Re: PointR_1.32_wrazenia

Cóż to bylo za czasy

Old Post 14-09-2004 09:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

Re: Re: PointR_1.32_wrazenia

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
Cóż to bylo za czasy

stare dobre czasy )) .... jak dla mnie :>

Old Post 14-09-2004 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

Re: Re: Re: PointR_1.32_wrazenia

quote:
Napisane oryginalnie przez fragi
stare dobre czasy )) .... jak dla mnie :>

i chyba sie juz nie wroca :/

Old Post 14-09-2004 10:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

Re: Re: Re: Re: PointR_1.32_wrazenia

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
i chyba sie juz nie wroca :/

nie ma mocnych... nie wroca ))

Old Post 14-09-2004 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruBk4
_o/

a co wam sie tak na wspomnienia zebralo ?

Old Post 15-09-2004 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruBk4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruBk4 Znajdź więcej post'ów przez  GruBk4 Dodaj GruBk4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruBk4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
franc
Krzyzak from Thorn

to byly piekne dni!

CO Ty wiesz o zabijaniu, Grubk4? :-) Pikne czasy - beta 2.5, m4 lepiej gralo, hedzik dead.....
(PS. Nie pamietam juz kiedy 1.32 weszlo, chyba 2.6?)

pozdro dla wszystkich starych, ktorzy sie jeszcze trzymaja

Old Post 17-09-2004 08:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil franc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do franc Znajdź więcej post'ów przez  franc Dodaj franc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać franc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruBk4
_o/

hm wiesz akurat zaczynalem od bety 2.5 :p pamietam ze nie moglem jej uruchomic bo trzeba bylo miec pr zainstalowanego wtedy dla mnie czarna magia ...

Old Post 17-09-2004 14:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruBk4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruBk4 Znajdź więcej post'ów przez  GruBk4 Dodaj GruBk4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruBk4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

quote:
Napisane oryginalnie przez GruBk4
hm wiesz akurat zaczynalem od bety 2.5 :p pamietam ze nie moglem jej uruchomic bo trzeba bylo miec pr zainstalowanego wtedy dla mnie czarna magia ...

ja gram od wersji bodajze 2.3, albo nawet przed ... ale 2,3 najbardziej pamietam P

Old Post 18-09-2004 11:55
Rombi
Jah is rEaL!!!

Re: to byly piekne dni!

quote:
Napisane oryginalnie przez franc
Pikne czasy - beta 2.5, m4 lepiej gralo, hedzik dead.....

Taaak... beta 2.5 to były piękne czasy... najmilej ze wszystkich je wspominam ale niestety to już nie wróci...

Właśnie słucham:

Old Post 19-09-2004 16:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomi
Skilled (Knight)

Ja zaczynałem od wersji 2.6 ale z tym że netu nie miałem wtedy szybkiego i nigdzie nie mogłem pograć, grałem tylko z botami Kiedy ulepszono mi łącze ( dokładnie wrzesień 2003 ) było to UrT 3.1

Old Post 19-09-2004 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomi Znajdź więcej post'ów przez  Tomi Dodaj Tomi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

starych wyjadaczy nie jest wielu ))

Old Post 19-09-2004 21:42
capone
+SG+SkUbAnY

ta ale z was starzy gracze.
starzy to sa ci co graja od 2.0 na przyklad nie wspominajac juz o wczesniejszych 2.5 czy 2.6 to nie bylo jeszce tak dawno temu.
a tak w ogule to z tymi co byli kiedys sie gralo lepiej nie bylo tylu baranow co teraz.

Old Post 19-09-2004 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
ta ale z was starzy gracze.
starzy to sa ci co graja od 2.0 na przyklad nie wspominajac juz o wczesniejszych 2.5 czy 2.6 to nie bylo jeszce tak dawno temu.
a tak w ogule to z tymi co byli kiedys sie gralo lepiej nie bylo tylu baranow co teraz.

ja gram od czasu servera teku.ptc.pl , servisu urban terror na q3orgu ), no i slawnego jedynego klanu Soldier Of Terror.

Old Post 19-09-2004 21:55
franc
Krzyzak from Thorn

Lightbulb Starzy wyjadacze

Niech pomysle - beta 2.5 - bodajze rok 2002 - to chyba dawno. nie nie? :-)
Emocje pierwszych CW, pierwszy clan (pozdrownienia gorace dla bylych graczy KaC - gigi, lolek i inni).
Dla mnie wtedy mastachami byli gracze z v3, r3, av. Wchodzilem specjalnie na serwy, gdzie siedzieli Ci gracze, zeby z nimi pograc -miodek. Scena wtedy tez jakas taka milsza byla.
Zeby juz bylo wogole marudzaco, pietnuje bardzo mocno obecnych mastachow z bindami w stylu: "widzialem s****s.. na ..." i itp. Ale pewnie ja juz za stary jestem i nie chwytam obecnych tredndow.

Old Post 20-09-2004 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil franc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do franc Znajdź więcej post'ów przez  franc Dodaj franc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać franc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:46.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions