Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Polish DRES Sajt
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez rps-insmac
samo bicie dziewczyny swiadczy o tym, ze ci skini byli bardziej zwierzetami niz ludzmi ...

agreed

idioci...

you accept (reject, respect);

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-01-2003 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Dlugie przetluszczone wlosy, myte raz na kiedys tam, skory kotre same z siebie juz smierdza itp?? No dla mnie to oni wygladaja jak brudasy... (Nie mowie o wszystkich Metalach, sa przeciez wyjatki... )

lol ty chyba nie wiesz co mowisz albo u ciebie to sami tacy nie myci
Sam nie uwazam sie za skejta metala czy innego pacyfiste ale mam kontakt z tymi grupami i jakos z metalowcami wiecej i nie zauwazylem ze sa niedomyci i smierdzi im skora. Od dresa mozesz dosac za wszystko nawet za wyjebiste ciuchy Btw dobrze ze mieszkam w malym miasteczku i u mnie nie ma dreschow albo ich nie widac ;p

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 08-01-2003 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Nie skora im smierdzi, a ubranie skorzane, ktore imho smierdzi samo z siebie... Sam drechow nie lubie, ale metali tez nie...

Old Post 08-01-2003 19:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

przeciez wiem ze chodzilo ci o ubranie skorzane

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 08-01-2003 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Chlopie? Co Ty ludzi po okladce, przyslowiowej oceniasz? W takim razie jestes malym smutnym hipokryta. :o Tak wlasciwie wali mnie czy ktos jest sk8, metalem, punkiem, czy dresem. Liczy sie kim jest, i co z soba reprezentuje. Ale tak sie sklada, ze z ubiorem prezentujemy pewne wartosci. Jakos nie zauwazylem, ze metale, lub punki byly niedomyte czy cos. A krece sie wokol tego towarzystwa. Wrecz przeciwnie. Sa czysciejsi niz niektore drechy, z Walbrzycha. Nie rozsmieszja mnie. Nic nie wiesz. Idz na ulice, masz bardzo duza szanse, ze dostaniesz w*******.

Old Post 08-01-2003 20:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez P0Z
Samo bicie kazdego za innty wyglad swiadzczy o tym ze sa zwierzetami...

Widziales kiedys zeby pies ugryzl suke? Jak nie to nie obrazaj zwierzat...

-----------------

Co do wygladu zewnetrznego i traktowania ludzi po nim. Coz.. imo jest to nie do unikniecia... jesli na necie poznam kogos fajnego, milego i inteligentnego a potem dopiero przy spotkaniu okazuje sie byc z takiej i z takiej subkultury to przeciez nie ma zadnego problemu.. ale w momencie kiedy podchodzi do mnie wyzelowany dresik ot tak na ulicy, ktorego nie znam to niestety dziala wtedy wszystko co czlowiek wie o danej subkulturze jako o ogole.. czyli predzej zrobie krok w tyl niz przed normalnie ubranym czlowiekiem. Mozna mnie tu potepic o brak tolerancji i ocenianie ludzi po ubiorze ale jak tak sie czlowiek naslucha o napadach, pobiciach itp to potem trudno nie byc ostroznym ...

Co do metali ich przeciwnicy moga mowic rozne rzeczy - kilku poznalam i sa to raczej spokojni ludzie (jak tak na koncertach skacza i wrzeszcza to potem chyba nie maja sily na bycie niespokojnymi ok to joke ).

Old Post 08-01-2003 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
djflashrider
Eternal DJ

kazdy broni subkultury do ktorej nalezy lub w ktorej ma najwiecej przyjaciol, ja nie mam nic do dresow metali skate itd, kazdy orze jak moze, jak dostaniesz od jakiegos dresa, metala dla ktorego jest to sposobem na zycie, itd. to poprostu mozesz potraktowac to jako pecha bo rownie dobrze mogla ci spasc na glowe doniczka, a nie najezdzac na dana grupe, bo w ten sposob tworzycie glupie stereotypy, ktore jak widac zadko kiedy sie potwierdzaja

nie tylko dresiarze bija i okradaja ludzi
to ze ktos jest metalowcem nie znaczy ze sie nie myje

Old Post 09-01-2003 08:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil djflashrider Znajdź więcej post'ów przez  djflashrider Dodaj djflashrider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać djflashrider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ja jestem metalem [vide ksywa ], krece sie w tym towarzystwie ale masa moich znajomych to poprostu zbieranina z roznych subkultur! i ni wazne jak sie ubieraja, ale co gadaja i jacy sa naprawde paczka swietnych osob. jak destructor tego ni zauwazasz i dla ciebie opakowanie czlowieka jest najwazniejsze to pora zmienic poglady i wydoroslec!

Old Post 09-01-2003 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

To, ze ktos 'nalezy' do jakiejs subkultury jest okreslane glownie przez srodowisko, rzadziej przez niego samego.

Nikt nie ma prawa osadzac go w nawet najmniejszym stopniu po tym, z kim sie spotyka, jakiej muzyki slucha itd.

Jesli ktos uwaza sie za lepszego, to tylko dlatego, ze jest egoista i narcyzem :o

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 09-01-2003 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
djflashrider
Eternal DJ

ja osobiscie lubie chodzic w dresie i modnie sie ubierac ale nie moge powiedziec o sobie ze jestem dresiarzem wedlug tego co tu mowicie gdyz nie bije ludzi i nie okradam ich na ulicach :o

Old Post 09-01-2003 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil djflashrider Znajdź więcej post'ów przez  djflashrider Dodaj djflashrider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać djflashrider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Naprade mnie nie obchodzi jak to sie ubiera, jakiej muzy slucha. Tylko w Internecie jest innaczej, a w zyciu innaczej. W zyciu widze rozmowce, i troche innaczej do niego podchodze, a w Internecie ta barjera subkultur zostaje zlamana. Nie wiesz do jakiej ktos nalezy, dopuki z nim nie pogadasz.

Old Post 09-01-2003 16:17
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Widziales kiedys zeby pies ugryzl suke? Jak nie to nie obrazaj zwierzat...

LOL widziałem , nie wiem po jaką cholere sie czepiasz, chciałem ich tylko jakoś porównać.

Old Post 09-01-2003 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

no to powiedzmy ze w takim wypadku są niefajni

Old Post 09-01-2003 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez P0Z
LOL widziałem , nie wiem po jaką cholere sie czepiasz, chciałem ich tylko jakoś porównać.

Po prostu nie lubie takich porownan. Takie bestialstwo jest czysto ludzkie. Zwierzeta zabijaja z powodow ktore dala im natura, a czlowiek dlatego ze ma wypaczona psychike.

Old Post 09-01-2003 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:33.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions