Jako, ze ja tutaj jestem szefem, mastahem itd., tako musicie poczkac na moja opinie.
Po pierwsze: szansa na realizacje zlotu dla duzej grupy ludzi jest mala, ale jest. To, ze wczesniej sie nie udawalo nie oznacza, ze nie mozna dalej probowac. Nastawienie to polowa sukcesu. Dlatego, zadnego biadolenia, ze daleko, ze dupa bedzie bolec itd. - najwazniejsze, ze na kacu nikt nie bedzie wracal 
Po drugie: na pewno taki zlot latwiej zorganizaowac w lecie. A, ze w lecie jest goraco to wedlug mnie nie ma co sie zastanawiac nad Warszawa czy Krakowem a jechac nad jakas wode. Tutaj ktos musialby poradzic swoim doswiadczeniem oraz zmyslem organizatorskim i zalatwilby wsio, tzn. zarezerowal domki itp.
Po trzecie: jak bedzie sobie jaja robic to gowno z tego wyjdzie, zabieramy glos tylko wtedy, gdy jest choc cien szansy na to, ze mozemy pojechac, inaczej morda w kubel.
Po czwarte: dobrze by bylo jakby juz ktos skladal KONKRETNE i pewne propozycje. Po dokladniejszym omowieniu mozna zrobic jakas ankiete.
Po piate: jesli bede mial wolny czas to moge jechac, gdzie tylko zadecydujecie, nawet na drugi koniec Polski.
Po szoste: to tylko moje widzimisie. Cale szczescie, mamy jeszcze troche czasu.