Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Zlot?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (12): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

Wywiem sie u kumpla i powienienem dzis wieczorem wrzucic tu wstepny kosztorys. Jak sie znajdzie kilku chetnych to sie opracuje trase.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-01-2003 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop
Wywiem sie u kumpla i powienienem dzis wieczorem wrzucic tu wstepny kosztorys. Jak sie znajdzie kilku chetnych to sie opracuje trase.

Oki doki, ja pogadam z Onionem (albo niech sie sam wypowie) i moze ze Sloviczkiem, moze jeszcze ktos

Old Post 21-01-2003 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
panowie ! i panie ! troche poswiecenia !! boze... w ten sposob to bedza 3 zloty - 1 w warszawie dla warszawaiakow, 2gi w gdansku dla ludzi z 3miasta a 3 we wroclawiu dla slazakow ale nie o to chodzi !

Panowie - Grupa Polnoc - robimy swoj mini zlot w 3City

Old Post 21-01-2003 13:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Panowie - Grupa Polnoc - robimy swoj mini zlot w 3City

a poszukaj se topicu "do mieszkancow gdanska i okolic" i zobacz co z tego wyszlo....

Old Post 21-01-2003 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
a poszukaj se topicu "do mieszkancow gdanska i okolic" i zobacz co z tego wyszlo....

Bo wybraliscie zly termin...

Old Post 21-01-2003 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

No offence, ale z tym to samo wyjdzie Juz nie raz planowalismy takie cos i w rezultacie wychodzilo zupelnie co innego. Ostatnio mialo byc 5-6 osob a wyszlo ze tylko ja, tulup i Onion bylismy.

Przy organizacji tego nie mozna gdybac. Ustala sie termin, koszta itp i jak komus nie pasuje to trudno, proba znalezienia ultimatum w tej sprawie jest raczej nie mozliwa

Old Post 21-01-2003 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Deadpool ma racje... Ktos z Was byl na obozie wedrownym? Przedewszystkim trzeba miec niezla kondyche, bo dziennie 20 km to sie min wyrabia, bo z jednego pola na drugie nie jest tak blisko. Do tego... Ja sie jade bawic, a nie dziennie **********c pod gore 20 km, potem rozlozyc namiot i isc w kime bo jutro nastepne 20 km. Do tego nie ma czasu sie na*******ic, bo jak to zrobisz to bedziesz spac na skale. Do tego sa zmije, trzeba miec jeszcze odpowiedni sprzet, buty, plecaki... a) Nie jest tanie, b) za bardzo nie pasuje do charakteru zjazdu board'a gdzie wiekszosc swierze powietrze traktuje jak zlo konieczne. Ja obstaje przy plazy, i piwie.

Old Post 21-01-2003 14:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Anni 2 pytania

1. Ile razy byles na obozie wedrownym?
2. Ile osob z b.fpp.pl widziales, ze wiesz jak najlepiej takie cos zorganizowac?

Bylem na wycieczkach w gorach kilkanascie razy, za kazdym razem kladlismy sie spac kolo 3-5 rano, od 9 w gory, wracalo sie kolo 18:00 - bo baru na pizze jako obiad, pozniej po kilkanascie piw i impreza to 3-5 czasam dloozej, zdazalo sie ze w ogole nie spalismy. I z nowu pobudka 9 i jazda w gory. Po 7-10 dniach czlowiek jest wypruty na maxa, ale z regoly jest tak zajebiscie (jak jedziesz z odpowiednimi osobami), ze sie o tym nie mysli. Wracasz do domu i spisz 1-2 dni po czym masz fure wspomnien i czujesz sie cholernie wypoczety.

Wolisz jeden wieczor sie naprac i nie pamietac nic od 23:00 i rano wracac, czy przez 7 dni lazic po gorach z ekipa, pic co wieczor (wcale nie umiarkowanie) z ludzmi?

Old Post 21-01-2003 14:46
LoveBeer
GreenMan

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Ja obstaje przy plazy, i piwie.

tak - to jest NAJLEPSZA propozycja... piwo i plaza... w lecie ! ilez panien na plazy ! zimna woda (wchodzisz i juz jestes trzezwy ! )... same plusy !

i nie ma co szukac komrpomisow - zgadzam sie - trzeba jechac i tyle - a kto nie da rady - no coz - potem bedzie zalowal ze mu sie nie chcialo dupy zwlec do pociagu

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 21-01-2003 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
tak - to jest NAJLEPSZA propozycja... piwo i plaza... w lecie ! ilez panien na plazy ! zimna woda (wchodzisz i juz jestes trzezwy ! )... same plusy !

Na plazy pelnego morza to sa laski...

Old Post 21-01-2003 15:07
AlieneK
KOSZ

ja na obozie wędrownym nie bylem, ale byłem na spływie kajajowym. Tam też jest zapie*****nie tyle ze rękoma
Człowiek po kilku(nastu) godzinach chce juz kończyc, a gdy jest sie na brzegu przychodzą nowe sił i browara mozna spokojnie sączyć do 2 w nocy, zeby wstać ooko 9 rano
Vote yes, ale jesli będzie taka organizacja to mnie matka nie puści
Bo jesli wszystko bylo by ladnie zorganizowane to raczej tak

Old Post 21-01-2003 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Mowi ten co mieszka 1h od warszawy...

nie mowie tego ze wzgledu na to ze mieszkam blisko wawy ale ze wzgledu na dobro ogolu
do wawy wszyscy maja wzglednie blisko

Old Post 21-01-2003 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Ja bylem na takim fajnym obozie... w niecaly miech
zrobilem po gorach 500 km. jestem wielki!

Old Post 21-01-2003 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

Anouaar: Jaka kondycja? Wez mnie nie rozmieszaj juz, prosze Cie bardzo. Nikt Ci nie karze biec tego dystansu przeciez (tu z gory Cie przepraszam jesli jestes jakiegokolwiek rodzaju kaleka/otylym/w wieku powyzej 60 lat).

Widze jednak, ze rzeczywsicie takie cos nie przejdzie masowo. No coz, szczerze mowiac nawet tak sadzilem. Ale widze, ze Shool sie zainteresowal, moze Onion, ja znajde jeszcze jakas ekipe mala i pochodzic mozna juz sobie. Mi to juz wystarcza na wstep, zorganizujemy sie jeszcze sprawnie co do terminu, kasa znikoma jest potrzbena (noclego w granicach 10-15 zl) i jak to mowi Yareq "Wio". Jak zorganizujecie zjazd to tez wpadne bo dla mnie nie ma znaczenia gdzie, jaki klimat, pora roku, termin.

Old Post 21-01-2003 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop
widze, ze Shool sie zainteresowal, moze Onion,

Gadalem ze slovikiem (kojarzysz? - "ptasiek" - wciaga browar jeden za drugim ) powiedzial ze sie chetnie zabierze jak jakis konkretny plan bedzie

Old Post 21-01-2003 18:59
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:

ja przyznaje - zawalilem, ale wiecie dlaczego :o

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 21-01-2003 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ut chaos
The Szniper :D

Wiem gdzie zrobić zlot: w Władywostoku - na końcu pieczonego świata . Każdy tam przyjedzie nie??

My heart is like an open highway

Old Post 21-01-2003 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ut chaos Znajdź więcej post'ów przez  Ut chaos Dodaj Ut chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ut chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

stary, ale co tam sa za atrakcje ?

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 21-01-2003 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
stary, ale co tam sa za atrakcje ?

zadne.. jak wszedzie w miastach... proponuje a) plaza b) jakis lasek z jeziorkiem blisko ... w rejonach racej gdzie syscy beda mogli dojechac

Old Post 21-01-2003 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
[...]
b) jakis lasek z jeziorkiem blisko ... w rejonach racej gdzie syscy beda mogli dojechac

cosh - to pierwsze raczej wyklucza drugie, bo kazdy ma rozny poglad na to wymarzone jeziorko z laskiem

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 22-01-2003 00:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Hmm.

Ja tam bede widział w przebłyskach jak otwieram kolejną flaszkę, więc inne widoki olewam, może to wszystko być w piwnicy, może być na tratwie, mi to wisi, byle by ludzie byli i środki wspomagające. Załorzenie jest, aby z całej imprezy jak najmniej pamiętać.

Old Post 22-01-2003 00:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Jako, ze ja tutaj jestem szefem, mastahem itd., tako musicie poczkac na moja opinie.

Po pierwsze: szansa na realizacje zlotu dla duzej grupy ludzi jest mala, ale jest. To, ze wczesniej sie nie udawalo nie oznacza, ze nie mozna dalej probowac. Nastawienie to polowa sukcesu. Dlatego, zadnego biadolenia, ze daleko, ze dupa bedzie bolec itd. - najwazniejsze, ze na kacu nikt nie bedzie wracal

Po drugie: na pewno taki zlot latwiej zorganizaowac w lecie. A, ze w lecie jest goraco to wedlug mnie nie ma co sie zastanawiac nad Warszawa czy Krakowem a jechac nad jakas wode. Tutaj ktos musialby poradzic swoim doswiadczeniem oraz zmyslem organizatorskim i zalatwilby wsio, tzn. zarezerowal domki itp.

Po trzecie: jak bedzie sobie jaja robic to gowno z tego wyjdzie, zabieramy glos tylko wtedy, gdy jest choc cien szansy na to, ze mozemy pojechac, inaczej morda w kubel.

Po czwarte: dobrze by bylo jakby juz ktos skladal KONKRETNE i pewne propozycje. Po dokladniejszym omowieniu mozna zrobic jakas ankiete.

Po piate: jesli bede mial wolny czas to moge jechac, gdzie tylko zadecydujecie, nawet na drugi koniec Polski.

Po szoste: to tylko moje widzimisie. Cale szczescie, mamy jeszcze troche czasu.

Old Post 22-01-2003 02:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ut chaos
The Szniper :D

To zróbcie w samym środku polski . Każdemu (oprócz mnie jak zwykle ) będzie nie za daleko (no chyba że ktoś mieszka w USA albo na Grenlandii) .

My heart is like an open highway

Old Post 22-01-2003 18:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ut chaos Znajdź więcej post'ów przez  Ut chaos Dodaj Ut chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ut chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Grean
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
...Swepeer'em, i bibberem...

I ze mna !

Site: www.grean.prv.pl
SoGamed: Grean@SoGamed

Old Post 11-02-2003 09:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Grean Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Grean Znajdź więcej post'ów przez  Grean Dodaj Grean do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Grean prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Grean
I ze mna !

Nie wydaje mnie sie. :F

Old Post 11-02-2003 09:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Deadpool
Zrobić coś takiego. Mapka, na niej pozaznaczane punktami miasta ludzi z fpp.pl i łączyć je na zasadzie przeciwnej strony i największej odległości między soba, północ z południem. Tam gdzie się poprzecinają linie będzie obszar, gdzie powinno być spodkanie, bo będzie to relatywnie najbardziej po środku nas wszystkich miejsce.

Niezłe, ale tylko w teorii. W praktyce okaże się, że aby tam dojechać trzeba będzie jechać PKP, przesiąść się do PKS, złapać okazję furmanką i zaginać przez chaszcze 5 km z kompasem

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 11-02-2003 11:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Niezłe, ale tylko w teorii. W praktyce okaże się, że aby tam dojechać trzeba będzie jechać PKP, przesiąść się do PKS, złapać okazję furmanką i zaginać przez chaszcze 5 km z kompasem :ubaw:

Nie takie rzeczy się robiło, Yareq może potwierdzić ;>

Old Post 11-02-2003 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Optymumumamlenie dla mnie.

Old Post 11-02-2003 14:43
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Niezłe, ale tylko w teorii. W praktyce okaże się, że aby tam dojechać trzeba będzie jechać PKP, przesiąść się do PKS, złapać okazję furmanką i zaginać przez chaszcze 5 km z kompasem

raczej nie - okaze sie ze to jest miasto Łódź , ktore jest bardziej w centrum niz wawa

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 18-02-2003 08:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

Taki zlot to świetny pomysł, można poznać przynajmniej ludzi (gdyż z odpowiedzi udzielanych na boardzie trudno wywnioskować coś o kimś, praktycznie nie znamy się). A tak na kilka dni takie spotkanie i ciągłe picie itp...

Old Post 18-02-2003 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:00.    Strony (12): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions