Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > cpma vs. osp
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
No to raczej musisz sobie metoda prob i bledow dobrac

nie chce mi sie dawajcei szybką odpowiedź !

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-04-2003 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blue
Veteran (Ogre)

heh pewnie 1000?? hehehehe =] zalezy od lagow na serwie hehehehe

Old Post 28-04-2003 21:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blue Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Blue Znajdź więcej post'ów przez  Blue Dodaj Blue do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blue prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Addict3d
CPMA&THC

Talking

te ziomek wpisz 138456982u4 (pamietaj o "u" bo bez tego to *****).

Jeśli prawych i umiejętnych nie będzie się wyróżniać, Ludzie zaprzestaną rywalizacji; Jeśli trudne do osiągnięcia dobra nie będą celem dążeń, Ludzie przestaną być rabusiami i bandytami; Jeśli rzeczy budzące pragnienia pozostaną w ukryciu, Znikną również zaciemnienia ludzkich umysłów.
Istota Drogi nie jest określona: Chociaż istnieją nazwy, głęboka treść słów Pozostaje nieuchwytna.

Old Post 28-04-2003 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Addict3d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Addict3d Znajdź więcej post'ów przez  Addict3d Dodaj Addict3d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Addict3d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
mam pytanie:
jest komęda /wait [jakaś_liczba] i jaka liczba odpowiada 1 sec. ?

Boze, czlowieku zadajesz banalne pytania na ktore sam mozesz sobie odpowiedziec. Moze bys wpisal w konsoli to co cie interesuje i sprawdzil jak to dziala, a nie walil odrazu na board z pytaniem. Troche samokrytyki, skromnosci i samozaangazowania. Jest taka wyszukiwarka google.com, jest org z artykulami i poradami, poszukaj sam odpowiedzi na niektore pytania.

PS. A jak juz nie mozesz nic znalesc to nazbieraj kilkanascie takich pytan i zaloz osoby temtat "Pytania banalne z zakresu Q3 zadane przez Totem6"

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 29-04-2003 08:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Hakan ma racje :>

A poza tym, to juz chyba mozna sobie samemu sprawdzic takie rzeczy.

Moze zbierzemy sie i stworzymy cos na ksztalt FAQ[i] :o

Co Wy na to ?

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 29-04-2003 11:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hakan
Boze, czlowieku zadajesz banalne pytania na ktore sam mozesz sobie odpowiedziec. Moze bys wpisal w konsoli to co cie interesuje i sprawdzil jak to dziala, a nie walil odrazu na board z pytaniem. Troche samokrytyki, skromnosci i samozaangazowania. Jest taka wyszukiwarka google.com, jest org z artykulami i poradami, poszukaj sam odpowiedzi na niektore pytania.

PS. A jak juz nie mozesz nic znalesc to nazbieraj kilkanascie takich pytan i zaloz osoby temtat "Pytania banalne z zakresu Q3 zadane przez Totem6"

Boże czepiaz sie!!!!!!!!!!! to moj topic i zadawałem tu duzo pytań i nie zakładałem na nie nowych topiców, każdy kiedyś bym nowocjuszem.
szukałęm ale nie znalazłęm, co mam wpisać w google.com w wyszukiwarce "czas trwania 1ej sekundy poprzez komęde "wait" w quaku" ???

dziękuje Addict3d`owi że podał konkretną odpowiedź ( mam nadzieje że zadziała ) a nie skomlał jak ty

Old Post 29-04-2003 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

First Person Perspective

quote:
Boże czepiaz sie!!!!!!!!!!! to moj topic i zadawałem tu duzo pytań i nie zakładałem na nie nowych topiców, każdy kiedyś bym nowocjuszem.
szukałęm ale nie znalazłęm, co mam wpisać w google.com w wyszukiwarce "czas trwania 1ej sekundy poprzez komęde "wait" w quaku" ???

PAX

Bo bedzie niemilo...

Old Post 29-04-2003 13:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
PAX

Bo bedzie niemilo...

co to znaczy PAX ?

Old Post 29-04-2003 14:21
Blue
Veteran (Ogre)

Pokuj człowieku peace bibli na lekjach/w kosciele nie przerabiales?

Old Post 29-04-2003 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blue Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Blue Znajdź więcej post'ów przez  Blue Dodaj Blue do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blue prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
co to znaczy PAX ?

Brak mi slow....

Old Post 29-04-2003 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Brak mi slow....

ahh nie ma to jak slang btw tez nie wiedzialem co to jest pax ;p

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 29-04-2003 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez MAr-n
ahh nie ma to jak slang btw tez nie wiedzialem co to jest pax ;p

Gosh - a na histori w pierwszej klasie to co robili?? O Pax Romana (Pokoj Rzymski) to nie slyszeli???

Old Post 29-04-2003 17:00
MAr-n
PROwokator

quote:
Gosh - a na histori w pierwszej klasie to co robili?? O Pax Romana (Pokoj Rzymski) to nie slyszeli???

u mnie nie przerabiano starozytnosci wiec nie wiem

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 29-04-2003 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

quote:
każdy kiedyś bym nowocjuszem.

Wiem, ja tez nim bylem i jakos nie zadawalem tylu pytan

Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!

Old Post 29-04-2003 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

bo nie miales internetu , ja tez bylem nowicjuszem (jestem nadal) i tez nie zadawalem banalnych pytan (na boardzie) meczylem HakaN'a to moj nauczyciel

(...)

Old Post 29-04-2003 18:17
Hakan
Elite (Fiend)

Mialem internet, taki sam jak teraz :/
Ale przekopalem sie doglebnie przez wszystkie pliki readme z Quake'a, CPM(a), przez rozne FAQ'i, Fpp, Gracza, Orga, Planetquake, inne takie i cholera wie jeszcze co i czasem sie zastanawiam po co, skoro moglem sie zapisac na boarda wczesniej i tu zadac wszystkie pytania

Old Post 29-04-2003 19:05
Addict3d
CPMA&THC

quote:
dziękuje Addict3d`owi że podał konkretną odpowiedź ( mam nadzieje że zadziała ) a nie skomlał jak ty

eee... watpie

Jeśli prawych i umiejętnych nie będzie się wyróżniać, Ludzie zaprzestaną rywalizacji; Jeśli trudne do osiągnięcia dobra nie będą celem dążeń, Ludzie przestaną być rabusiami i bandytami; Jeśli rzeczy budzące pragnienia pozostaną w ukryciu, Znikną również zaciemnienia ludzkich umysłów.
Istota Drogi nie jest określona: Chociaż istnieją nazwy, głęboka treść słów Pozostaje nieuchwytna.

Old Post 29-04-2003 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Addict3d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Addict3d Znajdź więcej post'ów przez  Addict3d Dodaj Addict3d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Addict3d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
imbaczek
Skilled (Knight)

quote:

Twoje podejście można opisać jako "zróbcie to za mnie, bo mi się nie chce." W ogólności inni ludzie mają osobników z takim podejściem głęboko w dupie - i ja się z tym zgadzam, bo nie trawię lenistwa w zdobywaniu informacji.

Nie ździw się jak kiedyś założysz sobie swój topik i nikt ci nie odpisze.

Old Post 30-04-2003 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil imbaczek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do imbaczek Znajdź więcej post'ów przez  imbaczek Dodaj imbaczek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać imbaczek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chosen
jEsTeMgRaCzEm jEsTeMnIkIm

wez wogole Totem. :-/ skąd Ty sie wziales? wez czlowieku sciagnij to co reszta poleca,serio zakmnij sie w pokoju,dopiero potem mozesz wychodzic do normalnych ludzi,bo jak czytam twoje marne wypociny to mnie skreca...nie dosc ze nie potrafisz czytac,to do tego nic nie czaisz i po 3 przekrecasz non stop litery..ja pier** opshahalol.czlowieku..jush mie sie komentowac nawet nie chce..jedyne co zrobiles dobrego to to,ze dzieki twojemu marnemu postowi inni sie udzielali i czegos sie dowiedzialem,bo Ty normalnie prezentujesz mniej niz zero...wspolczucie...

Old Post 06-05-2003 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chosen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chosen Znajdź więcej post'ów przez  chosen Dodaj chosen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chosen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

ee no nie ktorzy sa bardziej zdolni i pojetni od innych, co nie stawia ciebie i mnie by obrazac dana osobe, mozna ja upomniec ale nie wyzywac

(...)

Old Post 06-05-2003 19:04
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

No i sie chosen zaraz doigrasz ...

Masz szczescie, ze nie jestem moderem tutaj

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 06-05-2003 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:16.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions