Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > The Matrix
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja sobie z onetu odpaliłem przypomnienie SMSem

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-05-2003 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Saari woli "perfekcyjny" Dzien Swira Poza tym w matrixie nikt nie mowi "*****, ja *******e"

Ja nie moge no ...lubie Cie Shoo ale tym razem przywaliles sie jak rzep do psiego ogona Czy ja lubie jeden film? Nie kurde... lubie ich bardzo duzo, bardzo roznych i w zdecydowanej wiekszosc duuzo lepszych niz Matrix - ot tyle

Old Post 14-05-2003 00:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yareq
Po raz 345234 matrix, po raz 2345 ozyrys

Sia matrixa widział ttylko dwa razy i FLOTO toże raz .

Old Post 14-05-2003 05:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Czy ja lubie jeden film?

Tak

quote:
w zdecydowanej wiekszosc duuzo lepszych niz Matrix - ot tyle

Blad w 5'tym wyrazie

Old Post 14-05-2003 07:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Opłaca się zakupić ?:-)

A jak myslisz ?? :>

Nie zachowuj sie jak spoleczny ignorant - poddaj sie newseekomani

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 14-05-2003 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
A jak myslisz ?? :>

Nie zachowuj sie jak spoleczny ignorant - poddaj sie newseekomani

Ja tam nic do Newsweeka nie mam

Old Post 14-05-2003 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Och tak!

Dzien Swira jest bardzo dobrym filmem, bardzo mi sie podobal. :>

Old Post 14-05-2003 14:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

ESOTERiC PROUDLY PRESENTS

ł Matrix Reloaded ł
ł ł Release Date: 05/14/2003 ł Source: Telesync ł ł
ł ł Theatre Date: 05/15/2003 ł Runtime: 138 minutes ł ł
ł ł DVD Date: unknown ł Subtitles: none ł ł
ł ł IMDB ID: 0234215 ł Format: VCD 2.0 ł ł
ł ł IMDB Rating: ../10 ł CD Archives: eso-mxr?.rxx ł ł
ł ł Genre: Sci-Fi/Action/Thriller ł CD1:49x15mb CD1:44x15mbł ł
ł ł MPAA Rating: R ł Aspect Ratio: 352x288 ł ł
ł ł Bitrate: 1150kbit CBR ł Audio: 224kbit Stereo ł ł
ł ł

Szkoda tylko, ze NUKE za dzwiek :/

Old Post 14-05-2003 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Wyglada jak jakiś paralizator hue hue

Old Post 15-05-2003 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

2003.05.08 The.Animatrix.DVDRip.XViD.READ.NFO-DVL

sciagnelo mie sie dzisiaj
idem oglomdac.. ale to pozniej w nocy

Old Post 15-05-2003 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Groooby wez qrna nie strasz ok ?
Juz myslalem ze dorwałes gdzies dvd rip'a z reloaded
Cza było mowić to bym Ci animatrixa na cd nagrał

100'tny reply w topicu

Old Post 15-05-2003 20:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
2003.05.08 The.Animatrix.DVDRip.XViD.READ.NFO-DVL

ale co...? fake?

Old Post 15-05-2003 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Nie fake bo to nie Reloaded Szkoda ze wersja ESOTERiC to nuke

Old Post 15-05-2003 20:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Tysz mam tego animatrixa (DVDRip.XViD.READ.NFO-DVL) Narazie nie mam czasu zalukac. Podobno dzwiek nie jest najlepiej zsynchronizowany ( w ostatniej czesci podobno to widac/slychac). Ja nie wiem, slyszalem tylko takie plotki jeszcze nie sprawdzalem

Yo ziomale zanim wybierzecie sie na Matrix'a do kina (dopiero potem sciagac z netu ) to wczesniej sciagnijcie sobie Rownowage (pewnie wiekszosc z Was juhs go widziala )

Nawet fajo film ale nie kumam tego porownania do Matrixa :|

Old Post 15-05-2003 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Tysz mam tego animatrixa (DVDRip.XViD.READ.NFO-DVL) Narazie nie mam czasu zalukac. Podobno dzwiek nie jest najlepiej zsynchronizowany ( w ostatniej czesci podobno to widac/slychac). Ja nie wiem, slyszalem tylko takie plotki jeszcze nie sprawdzalem

Mam syncFIXa do tego.
Smesgaj jak bedziesz chciał.

Old Post 16-05-2003 16:57
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Mam syncFIXa do tego.
Smesgaj jak bedziesz chciał.

Dzisiaj widzialem. Faktycznie w Kid's Story wystepuje mala propagacja ale nie przeszkadza Reszta jest ok

Old Post 16-05-2003 18:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!! dzisiaj w gazecie (jakiejs wiedenskiej... chyba krone) przeczytalem ze... reloaded nie ma pozadnego zakonczenia. wlasnie jak neo staje do walki z glownym kompem to film sie urywa i jest napis: to be continued. wiec trza czekac na 3 czesc (w grudniu czy jakos tak bedzie). lame... tylko forse chca zarabiac. krytycy zarzucaja reloaded takze ze jest za duzo akcji. i tak mnie nie powstrzymaja !! 21 ide

GG 1090334

Old Post 16-05-2003 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Dlugo czekac nie bedziemy, do listopada.

Old Post 16-05-2003 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

A moze poczekac do listopada? I ogladnac obie czesci za jednym zamachem?

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 16-05-2003 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Hakan: musiałbyś spędzić te kilka miechów na Syberi pod strażą

quote:
przeczytalem ze... reloaded nie ma pozadnego zakonczenia.

pierwszy władca peirścieni tez nie miał pozadnego zakończenia, poczułem się zrobiony w wała przez twórców i dlatego nie poszedłem na drugą cześć. szkoda ze wachowscy musieli sie uciec do tak obraźliwego dla widza sposobu, zeby owy widz poszedł na drugą część :/

Old Post 16-05-2003 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

quote:
Napisane oryginalnie przez Hakan
A moze poczekac do listopada? I ogladnac obie czesci za jednym zamachem?

Nom, taki maly maratonik matrixowy

Old Post 16-05-2003 21:00
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ale to wtedy juz z od pierwszego matrixa lepiej oglomdac ]
a yareq: ty nie moja sprawa ze ty cytac nie umies dokladnie

tak wogole to ten dvdrip to je calosc animatrixa czy tylko jakas czesc? bo nie siedzialem i nie sciagalem wsiego pokolei...

Old Post 16-05-2003 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
pierwszy władca peirścieni tez nie miał pozadnego zakończenia, poczułem się zrobiony w wała przez twórców i dlatego nie poszedłem na drugą cześć. szkoda ze wachowscy musieli sie uciec do tak obraźliwego dla widza sposobu, zeby owy widz poszedł na drugą część :/

A fuj... smierdzi od ciebie osoba ktoranie czytala Tolkiena juz na kilometr Pan nie wie ze trylogia skladala sie z trzech czesci a nie z jednej o porzadnym zakonczeniu?
A czekac trzeba tak dlugo poniewaz nie maja obrobki komputerowej

Old Post 16-05-2003 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
pierwszy władca peirścieni tez nie miał pozadnego zakończenia, poczułem się zrobiony w wała przez twórców i dlatego nie poszedłem na drugą cześć.

O lol ... jeden narzeka ze nie ma pozadnego konca, a drugi ze sie z ksiazka mu nie zgadza ... i badz tu madry

Old Post 16-05-2003 21:50
d4
* d r u n k *

Obejrzałem cz1 w kinie, obejrzałem cz2 w kinie, cz3 już w domu dość tego przysypiania i myślenia - kiedy to pierd... się kur.. skończy.

Oglądałem przed 2gą cześcią 1dynke w domq na kompie, to już musiałem przewijać niektóre sceny bo za smętnie było.

Old Post 16-05-2003 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Addict3d
CPMA&THC

quote:
Napisane oryginalnie przez P0Z
Motyw z z lataniem jak superman zajezdza totalna tandetą.

zajezdzalby gdyby nie tekst: huh he's doing the supermen thing (czy jakos tak to bylo)

Jeśli prawych i umiejętnych nie będzie się wyróżniać, Ludzie zaprzestaną rywalizacji; Jeśli trudne do osiągnięcia dobra nie będą celem dążeń, Ludzie przestaną być rabusiami i bandytami; Jeśli rzeczy budzące pragnienia pozostaną w ukryciu, Znikną również zaciemnienia ludzkich umysłów.
Istota Drogi nie jest określona: Chociaż istnieją nazwy, głęboka treść słów Pozostaje nieuchwytna.

Old Post 16-05-2003 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Addict3d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Addict3d Znajdź więcej post'ów przez  Addict3d Dodaj Addict3d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Addict3d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek

W kinie nie widziałem ani jedynki, ani dwojki, za to po tym jak na compie obejzalem "wieze" zabrałem sie do czytania, i teraz już jestem w 100% przekonany że do kina na "powrót" nie pujdę...

Imo cały "powrót" wygląda tak :
"Idą, idą - są zmęczeni, i głodni - jedzą, i śpią - wstają, idą idą, - boją się - przestali sie bać, i idą - O! coś sie dzieje, wojna jakaś czy coś. Wojna sie skończyła, idą dalej, idą idą, o k**wa, ale sie boją, boją się troszke mniej, idą...[i tak dalej, i tak dalej... ] jebut - M.Doom sie zapada, wszyscy sie cieszą i wogle..

"powrót" czytałem do końca już "na siłe" żeby tylko dowiedzieć się co sie stanie na końcu - a właściwie jak sie stanie.
A film obejże bo "wypada" ( hi Saari ), no i jestem ciekaw jak będą wyglądać Merry i Pippin wyrosnieci po entowej wodzie, no i jak wyanimują zapadnięcie się "Mount Doom"

btw: Matrix zaliczony po raz któryśtamnsty/dziesty z kolei - dalej mi sie ten film podoba, i reklamy wqrw.... Teraz cza poczekac te 5 dni i iść do kina. Naczytałem się troszke recenzji, i szczrze powiem moje nastawienie do reloaded troszke się zmieniło.
Dla chętnych, umiejący dobrze ze zrozumieniem czytać po ang :
http://www.aint-it-cool-news.com/display.cgi?id=15192
( Warning - spoilers )

Old Post 16-05-2003 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
A fuj... smierdzi od ciebie osoba ktoranie czytala Tolkiena

wrong

nie czytałem Tolkiena i nie lubie fanatstyki ot co...

poprostu zostałem potraktowany jak głupek któremu podstawia się pod nos kanapke z serem i majonezem, a tuż przed ugryźnięciem zabiera się ją i z sakrastycznym uśmiechem wymawia się magiczne słowa "chcesz jechać dalej? 5,20 $ się należy" eh

Old Post 16-05-2003 23:54
Jarek

Prawie bym zapomniał :

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
a yareq: ty nie moja sprawa ze ty cytac nie umies dokladnie [/b]

Grooby, ciebie naprawde czasami ciężko rozczytać

Old Post 17-05-2003 00:33
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez Addict3d
zajezdzalby gdyby nie tekst: huh he's doing the supermen thing (czy jakos tak to bylo) :)

Znowu jakby nie latał, to by wiara krzyczała - on może wszystko, to czemu nie lata tylko jeździ pociągiem??

Old Post 17-05-2003 01:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:36.    Strony (10): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions