Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Ban na Moście
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

Red face

niniejszym krytykuję tmata ;)
a tak btw to chcę się przyczepić strony technicznej :]
nie cytujcie całych postów, zwłaszcza jeżeli odpowiadacie na poprzedzający waszą wypowiedź... zajmuje to niepotrzebnie miejsce i utrudnia czytanie...
chyba zarobiłem bana na forum hehe :)
pozdro

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-11-2003 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Nie, to po prostu forum. Padają tu różne pytania i opinie. Ale i też normalną rzeczą jest że jakiś ważny temat zostanie "obstrzelany" złośliwymi uwagami i nie ma to na celu negowania czegokolwiek a jedynie stanowi pewną rozrywkę intelektualną. Inna sprawa że niektórzy podchodzą do tego zbyt emocjonalnie i osobiście.

Osobiście chciałbym doczekać chwili , kiedy na forum zaczną obowiazywać pewne zasady samokontroli. Mianowicie krew mnie zalewa jak widzę hasła w stylu ************owy, kupa *********na itp., itd.
Mógłbym (używając starego chwytu ) napisać, że niektórzy nie mogą się powstrzymać od pogardliwego sposobu traktowani opini innych osób. Jeśli już komuś brakuje właściwych słów, niech sobie odpuści i napisze za 5 minut, jak ostygnie. A tak mamy do czynienia z podwójną moralnością. Otóż w grze wszelkie tego typu uwagi karane są banem, natomiast tu można sobie pofolgować. Co, jak już nikt tu nie siedzi z palcem na banie to znaczy , że wszystko można. Jeśli ktoś uważa pewne opinie za niemądre, niesprawiedliwe, krzywdzące proszę z nimi polemizować ale w sposób cywilizowany. Lub przynajmniej się o to postarać. Nie sprowadzajmy dyskusji na boardzie do sytuacji gdy swoje opinie zaczniemy wyrażać za pomocą jednego czasownika i rzeczownika. Skoro MOST nie ma własnego forum ( może admini nie widzą takiej konieczności), a są osoby którym leży na sercu jakość i przejrzystość reguł gry, to korzystajcie z tego forum w sposób cywilizowany, .

Old Post 27-11-2003 06:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
[(CIACH)zajmuje to niepotrzebnie miejsce i utrudnia czytanie...
chyba zarobiłem bana na forum hehe
pozdro [/B]

Ja staram się te większe obcinać ale nie zawsze o tym pamiętam Co do odpisywania pod postem to też różnie bywa - raz odpisywałem na ostatni post bez cytatów a po zatwierdzeniu okazało się że już są 3 nowe i ten mój pasował jak taśma M60 do M16

Old Post 27-11-2003 07:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
niniejszym krytykuję tmata
a tak btw to chcę się przyczepić strony technicznej
nie cytujcie całych postów, zwłaszcza jeżeli odpowiadacie na poprzedzający waszą wypowiedź... zajmuje to niepotrzebnie miejsce i utrudnia czytanie...
chyba zarobiłem bana na forum hehe
pozdro

Czasmi, przy rozlazłej polemice takie cycaty sa niezbędne bo łatwo sie pogubić, a potem trzeba pytać mamę albo satrszego brata

Old Post 27-11-2003 07:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Czasmi, przy rozlazłej polemice takie cycaty sa niezbędne bo łatwo sie pogubić, a potem trzeba pytać mamę albo satrszego brata

Old Post 27-11-2003 08:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
(...)korzystajcie z tego forum w sposób cywilizowany, .

cywili-co?

Old Post 27-11-2003 08:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
cywili-co?

cywilizacja-
tu chyba chodzi o robienie czystek wsrod ludnosci CYWILNEJ, tak mi sie wydaje, skoro deratyzacja to tepienie szczurow.

Old Post 30-11-2003 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez rodrigez
cywilizacja-
tu chyba chodzi o robienie czystek wsrod ludnosci CYWILNEJ, tak mi sie wydaje, skoro deratyzacja to tepienie szczurow.

to powinna być decywilizacja

Old Post 30-11-2003 10:55
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Hmmm, a jest jakaś skuteczna trutka?

Old Post 01-12-2003 09:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

Owszem jest,ale nie moge ci powiedziec jaka bo bym cie musial zabic!!!

Old Post 01-12-2003 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dr.Bullet -NH- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dr.Bullet -NH- Znajdź więcej post'ów przez  Dr.Bullet -NH- Dodaj Dr.Bullet -NH- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dr.Bullet -NH- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Każdy by tylko zabijał...

Old Post 01-12-2003 10:25
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

Hehehe Owszem,owszem i nie tylko to

Old Post 01-12-2003 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dr.Bullet -NH- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dr.Bullet -NH- Znajdź więcej post'ów przez  Dr.Bullet -NH- Dodaj Dr.Bullet -NH- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dr.Bullet -NH- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Dr.Bullet -NH-
Hehehe Owszem,owszem i nie tylko to

MEDIC!!!

Old Post 01-12-2003 11:07
Jaro(PL)
Goldmember

populistyczno – demagogiczno- teoretyczna opinia

Czytając wieści MOST dochodzę do przekonania ,że dla pełnej satysfakcji, niektórym brakuje jeszcze tylko "ban statów".
Lektura tychże wieści zapewne stanie się niedługo tematem pracy naukowej dot. zachowań grupowych u naczelnych, które z tego co czytam, zbyt dosłownie potraktowały określenie homo erectus
A teraz tytułowa populistyczno – demagogiczno- teoretyczna opinia . W mojej ocenie sytuacja będzie się pogarszać z dnia na dzień i to z dwóch powodów. Pierwszy to taki, że admini MOST nie kwapią się z otworzeniem forum. Powoduje to , iż kwas zamiast saczyć się na forum to wylewa się ludziom podczas gry. Po drugie bany i inne restrykcje nic nie dadzą , bo ludzie grają pod presją statów, co własnie stwarza okazje do psucia gry poprzez bluzgi, nudne i bezsesowne wycinanie wykluwaczy itp.

Old Post 19-12-2003 20:17
Radzioo(PL)
Guest

eeeeee tam to nie wina adminów tylko wina chorych graczy. Do zrozumienia pewnych podstawowych zasad czy ich ich zastosowania nie potrzebne jest forum. Gdyby takie forum miałoby przynieść światłość na pusty łeb to te by wystarczyło w zupełności. Są tylko dwie rzeczy których brakuje na MOST - administracyjnych mocy przerobowych do rejestrowania wykroczeń i odpowiedniego ich traktowania oraz zmniejszenia ilości punktów potrzebnych do zdobycia kolejnych rang - gdyby zmniejszyć punktację o połowę to rywalizacja nie byłaby taka zacięta a stała by się tylko miłym dodatkiem do wspaniałej gry

Old Post 19-12-2003 20:31
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
eeeeee tam to nie wina adminów tylko wina chorych graczy. Do zrozumienia pewnych podstawowych zasad czy ich ich zastosowania nie potrzebne jest forum. (...). Są tylko dwie rzeczy których brakuje na MOST - administracyjnych mocy przerobowych do rejestrowania wykroczeń i odpowiedniego ich traktowania oraz zmniejszenia ilości punktów potrzebnych do zdobycia kolejnych rang - gdyby zmniejszyć punktację o połowę to rywalizacja nie byłaby taka zacięta a stała by się tylko miłym dodatkiem do wspaniałej gry

To będzie typowo populistyczno -demagogiczna uwaga.
Niestety forum na MOST zyskałoby walor psychologiczny, gdyż bliskość servera dawałaby poczucie kopania leżacego tym najbardziej aktywnym werbalnie" To forum wydaje się byc słabo zakorzenione w świadomości graczy DF:BHD
Faktycznie, w tym kraju nigdy nie będzie dość sił by zarejestrować wykroczenia i odpowiednio na nie reagować
jedyna rada stosować prewencję ogólną i zero tolerancji dla przemocy werbalnej
Co do statów zostawić tylko ogólne podsumowanie na koniexc mapy i finish. Komu na tym zależy porobi sobie screeny i stworzy alternatywną stronę www dla zakręconych inaczej

Old Post 19-12-2003 20:50
Radzioo(PL)
Guest

Nie. Sam pomysł statystyk jest bardzo dobry z resztą sama gra też takowe prowadzi. Podstawą jest podejście do tych statystyk, sam fakt że jakiś dorosły facet wymyśla innym graczom bo sam w swoim mniemaniu jest "debeściak" świadczy o spaczeniu umysłu. Ja na staty patrzę nieco inaczej - analizuję po prostu jak gram i daleki jestem do łamania klawiatur czy umieszczania swojego stopnia "wojskowego" na www z prostej przyczyny że świat na jednym stacie się nie kończy a niestety dla wiekszości jest to wyznacznik sensu całej gry.

Old Post 19-12-2003 21:48
Jaro(PL)
Goldmember

Jaro(PL) populistyczno-demagogiczny teoretyk

Co miałeśna mysli pisząc o jednym stacie? a ile Twoim zdaniem potrzeba statów żeby świat się skończył?

Old Post 19-12-2003 21:51
Radzioo(PL)
Guest

Jato Ty demagogogogogo - populolololo teoretyku

Old Post 19-12-2003 21:56
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Jato Ty demagogogogogo - populolololo teoretyku

Zaczyna się gubić ? kogo miałes na mysli pisząc "Jato TY" i dalej "populolololo". MOże miałeś na mysli popolupo?

Old Post 19-12-2003 21:58
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Zaczyna się gubić ? kogo miałes na mysli pisząc "Jato TY" i dalej "populolololo". MOże miałeś na mysli popolupo?

Pieprzony monitor daje za mało światła

Old Post 19-12-2003 22:01
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Pieprzony monitor daje za mało światła

Światło, to nie to samo, co oświecenie Panie Kolego

Old Post 19-12-2003 22:19
Radzioo(PL)
Guest

Ciebie za to przeniosło do renesansu

Old Post 20-12-2003 08:49
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Ciebie za to przeniosło do renesansu

chyba do kredensu

Old Post 20-12-2003 09:56
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Przeanalizowałem wszystko, dlatego dwa dni mnie nie było bo tylko analizowałem i analizowałem.

Wnioski są proste:
1. PO CO czepiać się MOSTu, statów itd.???
taka uroda tego serwera i graczy tam grających. Ja czasem lubię wpaść z nożykiem i pobiegać tu i tam, bo mój stat mam w uchu za przeproszeniem... Zresztą gra jest na tyle sprawiedliwa, że jak ktoś dużo leczy i PSP przejmuje to też w statach sobie jest z przodu a nie z tyłu - to tak jakby kto chciał na siłę staty mieć.
2. Grałem w różne fpp, ale to jest pierwsze ze statystykami... Hmmm moim lamim zdaniem gra jest przyjemnością, a nie wynik.
Zresztą zauważcie, że u Szwedów nie ma statów (polecam - serwer hjerpeskans.se, w pingerze w publicu, TKOTH rzecz jasna).
3. Ponieważ MOST jest wpisany w polską scenę na stałe, a scena ta jest - co tu dużo mówić - niewielka, nie ma potrzeby innych serwerów. W inne tryby można pykać zagramanicznie.

pozdro
lama

Old Post 21-12-2003 15:34
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Przeanalizowałem wszystko, dlatego dwa dni mnie nie było bo tylko analizowałem i analizowałem.

Wnioski są proste:
(CIACH)
3. Ponieważ MOST jest wpisany w polską scenę na stałe, a scena ta jest - co tu dużo mówić - niewielka, nie ma potrzeby innych serwerów. W inne tryby można pykać zagramanicznie.

pozdro
lama

To zostało już wielokrotnie i dawno stwierdzone. Niestety temat wraca jak pijacka czkawka przy każdym bardziej absorbującym wydarzeniu na tymże serwerze.

Old Post 21-12-2003 15:39
Jaro(PL)
Goldmember

I wcale nie chodzi o staty, niech sobie będą na psa urok, tylko o to co się wokoło nich dzieje. Bo wygląda na to, że to opium dla mas . I jak ktoś przedawkuje to potem pisze dziwne posty, że katar wogóle mu nie przeszkadza albo , że tam coś połamał

Old Post 21-12-2003 17:56
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

ptuj-ptuj-ptuj

Old Post 21-12-2003 21:18
rodrigez
kreutzritter

popolupo

Old Post 22-12-2003 13:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez rodrigez
popolupo

święte słowa popolupo

Old Post 22-12-2003 14:57
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:52.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions