Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > kobiety...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (11): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

chojraka kiedys widzialam
i trzeba stwierdzic ze pozytywna bajeczka

How I'm killing you

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-02-2004 00:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Nie przejmuj się. Ona tu tylko moderuje

No tak... znalezli se nowa dupe to ja juz tylko do sprzatania

Denerwowac sie nie bede bo powodu nie widze? .Oo.

Old Post 10-02-2004 07:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

labolatorium dextera r0x

uuuUUUUuuuUUUUUuuu what does this button dooooo?????
*pstryk*
*BOOOOOOOOOOOOOOOOM*

buehehehehehhee

Old Post 10-02-2004 08:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

alka duzo postow cos ci zajelo tlumaczenie czegos co mozna napisac w jednym ze nie napiszesz i juz

a co do bajek.. krowa i kurczak wersja angielska ktos ma na to jakies namiary do sciagniecia?

Old Post 10-02-2004 09:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
alka duzo postow cos ci zajelo tlumaczenie czegos co mozna napisac w jednym

chyba nie zostane nauczycielka

How I'm killing you

Old Post 10-02-2004 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

I nie tylko ...

Old Post 10-02-2004 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

quote:
Napisane oryginalnie przez d34d
I nie tylko ...

cos konkretnego miales na mysli?

How I'm killing you

Old Post 10-02-2004 11:04
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez alka
chyba nie zostane nauczycielka

co ty.. oni sa przeciez specjalistami od takich zakretow

Old Post 10-02-2004 11:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
labolatorium dextera r0x

uuuUUUUuuuUUUUUuuu what does this button dooooo?????
*pstryk*
*BOOOOOOOOOOOOOOOOM*

buehehehehehhee

taa dexter wymiata
chojrak taki sobie.... reszta smierdzi ;D

Old Post 10-02-2004 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

No ja nie moge, jestescie po prostu zaje***ci... :/ Ladny temat o kobietach, tym co wg mnie w zyciu faceta najfajniejsze, a wy kurde najpierw o alkoholu, a teraz o bajeczkach... :/ Sie nie dziwie ze mam coraz wiecej znajomych lesbijek... :/

Nie wiem, moze macie jakies naprawde powazne powody, zeby sadzic, ze kobiety to samo zlo, ze sa okropne, ze sa materialistkami, ze wykorzystuja facetow... Moze ja jestem jakis dziwny i tego nie widze, albo po prostu jakos mam takie szczescie, ze znakomita wiekszosc moich kolezanek do takich nie nalezy. Bo z takimi co takie sa po prostu nie chce mi sie marnowac czasu na rozmowy. A mimo to mam duzo kolezanek...

No nie wiem kurde... :/

Co jest zlego w pomaganiu kobiecie zdjac plaszcz? Co jest zlego w przepuszczeniu jej przodem? Co jest zlego w otworzeniu jej drzwi? Dla mnie to sa rzeczy po prostu odruchowe, nawet sie nie zastanawiam nad nimi jak je robie... A czesto taki gest, ktory nic mnie nie kosztuje zostaje nagrodzony uroczym usmiechem. I sie od razu robi milo w towarzystwie. Dlatego bardzo lubie towarzystwo milych kobiet.

Sa pewne normy kulturalne, pewne obyczaje, ktore nie sa tylko "nudnym obowiazkiem, rytualem", ale powstaly wlasnie po to, zeby w towarzystwie bylo milej, zeby pomoc w nawiazaniu nowych znajomosci, zeby wiedziec jak sie zachowac w sytuacji, w ktorej normalnie nie wiadomo byloby co zrobic. I takie rzeczy nic nas nie kosztuja i dlatego ludzie, ktorzy ich nie przestrzegaja (choc glownie nie zwracam na to uwagi - mowie o ludziach, ktorzy chwala sie tym, ze tego nie robia, ktorzy wielce "buntuja sie" przeciwko wszystkiemu i wszystkim) sa dla mnie po prostu prostakami.

Co do alkoholu. Ostatnio poznalem dziewczyne (tj. znalem ja troche wczesniej, ale w ciagu ostatnich dwoch tygodni poznalem ja duzo lepiej), rok mlodsza ode mnie, ktora nigdy w zyciu nie byla pijana. Choc od czasu do czasu napije sie piwa czy cos. I dla takich ludzi mam najwiekszy szacunek - bo umieja sie dobrze bawic bez alkoholu, na trzezwo. Ale to jest dyskusja na inny temat, z tego co pamietam, to juz zreszta kilkukrotnie poruszany na boardzie (w czasach kiedy bylo co tu pisac).

Old Post 10-02-2004 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337
Co jest zlego w pomaganiu kobiecie zdjac plaszcz? Co jest zlego w przepuszczeniu jej przodem? Co jest zlego w otworzeniu jej drzwi? Dla mnie to sa rzeczy po prostu odruchowe, nawet sie nie zastanawiam nad nimi jak je robie...

Mam identyczne zdanie w tej materi lecz sam spotkałem się z dziwnymi reakcjami ze strony kobiet na takie "zachowania". To dziwne i przykre ale prawdziwe...

Old Post 10-02-2004 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
.... A mimo to mam duzo kolezanek...

koleżanka szklanka

Jeszcze cośtam nawijasz o jakiś rytuałach aby było milej. Są takie ale ściśle związane z piciem alkoholu - podśpiewki, toasty :>

To ja się zapytam, a może zrobimy na odwrotnie, niech kobiety otwierają nam drzwi i pomagają zdejmować płaszcz i całą resztę tej farsy odstawiają?

Miło to jest, jak ktoś nie mlaska podczas jedzenia.

Old Post 10-02-2004 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

sweep, ale tutaj tylko ogorek twierdzi ze kobiety to samo zlo itp

tez sporo mam znajomych wsrod dziewczyn, dobre przyjaciolki rowniez.. a ty od razu na wszystkich jedziesz ehsz .. nie ladnie nie ladnie

Old Post 10-02-2004 13:25
d4
* d r u n k *

[FPP]glan : są 2 prawdy życiowe - kobiety to samo zło, a faceci to świnie i tego nie zmienisz, a jak wydaje Ci się, że tak nie jest ... to przestań udawać.

Old Post 10-02-2004 13:27
rcube
KOSZ

Caly ten topic ->

Old Post 10-02-2004 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

quote:
są 2 prawdy życiowe - kobiety to samo zło, a faceci to świnie i tego nie zmienisz, a jak wydaje Ci się, że tak nie jest ... to przestań udawać.

LOL
masz niezle prawdy zyciowe...
ja sie z nimi raczej nie zgadzam kazdy mysli inaczej i tego tez nie zmienisz

How I'm killing you

Old Post 10-02-2004 13:44
Onion

Cool

quote:

Ostatnio poznalem dziewczyne (tj. znalem ja troche wczesniej, ale w ciagu ostatnich dwoch tygodni poznalem ja duzo lepiej), rok mlodsza ode mnie, ktora nigdy w zyciu nie byla pijana.

Poznasz mnie z nia?

A tak wogoole to wszystko sie zgadza, choc czasem trafi sie cos co smie sie nazywac kobieta a jest tylko...

BTW:kobiety to samo zlo ale jakby bez nich bylo nudno

Old Post 10-02-2004 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Caly ten topic ->

true true

/callvote close topic

Old Post 10-02-2004 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
LOL
masz niezle prawdy zyciowe...
ja sie z nimi raczej nie zgadzam kazdy mysli inaczej i tego tez nie zmienisz

Każdy myśli inaczej ale podobnie.

Old Post 10-02-2004 13:49
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite

/callvote close topic

Taaa.. teraz to zamknac topic... idzcie sobie glana prosic :>

Old Post 10-02-2004 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

quote:

ale sa rozne poglady na zycie i nie musza one mowic np "facet to swinia"... nie przesadzajmy..

How I'm killing you

Old Post 10-02-2004 13:56
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:

ogor.. pitolisz bzdury i tyle

nie mysle podobnie jak ty, mysle zupelnie inaczej.. wiec przestan pierdzielic

a co do close topic.. idzcie saari prosic

Old Post 10-02-2004 14:33
alka
alk(oholiczk)a

quote:

a co do close topic.. idzcie saari prosic

bledne kolo?

How I'm killing you

Old Post 10-02-2004 15:12
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
bledne kolo?

wiesz.. mamy dosyc narzekania ze zamykamy topici

Old Post 10-02-2004 15:13
d4
* d r u n k *

quote:
ogor.. pitolisz bzdury i tyle

Dokładnie.

Old Post 10-02-2004 15:16
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
wiesz.. mamy dosyc narzekania ze zamykamy topici

Nom... to jak ja jestem nieugieta i ty jestes nieugiety to musza spod ziemi Kryptona wytargac

Old Post 10-02-2004 15:38
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Nom... to jak ja jestem nieugieta i ty jestes nieugiety to musza spod ziemi Kryptona wytargac

hehe, ano.. beda musieli albo wis...jeszcze zawsze sa admini ale tych to tez ciezko dorwac

Old Post 10-02-2004 15:52
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Yo! Dostałem kosszulke wreszcie

Old Post 10-02-2004 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
koleżanka szklanka

i zbyszek kieliszek ;/

Old Post 10-02-2004 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Z kobieta zle, a bez Niej jeszcze gorzej.

Nie rozumiem pewnych zachowan kobiet, starasz sie byc mily, otwierasz drzwi, zdejmujesz palto, ale jak przychodzi do tego, ze Tobie trzeba w czyms pomoc... Gluche echo. Sytuacja, ide z kolezanka, obie rece mam zajete jej siatka mi zakupami, prosze, zeby mi otworzyla drzwi do jej bramy bo sam sobie nie poradze, a ta sie na mnie patrzy rozgniewanym wzrokiem i pyta sie 'i jeszcze czego?'. Kurwica mnie momentalnie strzelila. Do tego strasznie nie lubie panienek na pozrow feministycznie ustusunkowanych do zycia, ktore kaza za siebie placic, otwierac im drzwi itp. A kiedy sie pytasz gdzie ich feminizm oburzaja sie, bo przezciez sa kobietami. Kobieta ma byc kobieta, a facet facetem.
Rownouprawnienie kobiet? Przepraszam bardzo, ale coraz czesciej to haslo jest podpinane pod proste nadawanie im przywilejow spolecznych. W Ameryce najlepiej zatrudnic czarna murzynke, bo moze oskarzyc pracodawce o szowinizm i rasizm. Dla mnie paranoja. Nie mowie tutaj, ze kobiety 'do garow', ale niektorzych rzeczy nie powinny wykonywac, dokladnie jak faceci.

Old Post 11-02-2004 10:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:59.    Strony (11): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions