No ja nie moge, jestescie po prostu zaje***ci... :/ Ladny temat o kobietach, tym co wg mnie w zyciu faceta najfajniejsze, a wy kurde najpierw o alkoholu, a teraz o bajeczkach... :/ Sie nie dziwie ze mam coraz wiecej znajomych lesbijek... :/
Nie wiem, moze macie jakies naprawde powazne powody, zeby sadzic, ze kobiety to samo zlo, ze sa okropne, ze sa materialistkami, ze wykorzystuja facetow... Moze ja jestem jakis dziwny i tego nie widze, albo po prostu jakos mam takie szczescie, ze znakomita wiekszosc moich kolezanek do takich nie nalezy. Bo z takimi co takie sa po prostu nie chce mi sie marnowac czasu na rozmowy. A mimo to mam duzo kolezanek...
No nie wiem kurde... :/
Co jest zlego w pomaganiu kobiecie zdjac plaszcz? Co jest zlego w przepuszczeniu jej przodem? Co jest zlego w otworzeniu jej drzwi? Dla mnie to sa rzeczy po prostu odruchowe, nawet sie nie zastanawiam nad nimi jak je robie... A czesto taki gest, ktory nic mnie nie kosztuje zostaje nagrodzony uroczym usmiechem. I sie od razu robi milo w towarzystwie. Dlatego bardzo lubie towarzystwo milych kobiet.
Sa pewne normy kulturalne, pewne obyczaje, ktore nie sa tylko "nudnym obowiazkiem, rytualem", ale powstaly wlasnie po to, zeby w towarzystwie bylo milej, zeby pomoc w nawiazaniu nowych znajomosci, zeby wiedziec jak sie zachowac w sytuacji, w ktorej normalnie nie wiadomo byloby co zrobic. I takie rzeczy nic nas nie kosztuja i dlatego ludzie, ktorzy ich nie przestrzegaja (choc glownie nie zwracam na to uwagi - mowie o ludziach, ktorzy chwala sie tym, ze tego nie robia, ktorzy wielce "buntuja sie" przeciwko wszystkiemu i wszystkim) sa dla mnie po prostu prostakami.
Co do alkoholu. Ostatnio poznalem dziewczyne (tj. znalem ja troche wczesniej, ale w ciagu ostatnich dwoch tygodni poznalem ja duzo lepiej), rok mlodsza ode mnie, ktora nigdy w zyciu nie byla pijana. Choc od czasu do czasu napije sie piwa czy cos. I dla takich ludzi mam najwiekszy szacunek - bo umieja sie dobrze bawic bez alkoholu, na trzezwo. Ale to jest dyskusja na inny temat, z tego co pamietam, to juz zreszta kilkukrotnie poruszany na boardzie (w czasach kiedy bylo co tu pisac).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|