Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > SLS vs PIXCOM2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
A to tak potraficie ?

No jasne Była kiedyś na MOST mapa, gdzie nie było baz, a odradzało się tam, gdzie się padło. Albo tak: kiedyś grałem na mapce gdzie spawnowało sie wysoko w powietrzu i spadało na platformy rozmieszczone niżej. No i proszę-problem plam znika sam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-04-2004 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
No jasne Była kiedyś na MOST mapa, gdzie nie było baz, a odradzało się tam, gdzie się padło. Albo tak: kiedyś grałem na mapce gdzie spawnowało sie wysoko w powietrzu i spadało na platformy rozmieszczone niżej. No i proszę-problem plam znika sam

a jaka by byla radocha jak by sie odradzalo w bazie przeciwnika
hehe...................
............................tylko gdzie w takim razie bylaby baza przeciwnika

Old Post 14-04-2004 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* gt
Pozabijam wszystkich

quote:
Napisane oryginalnie przez Sladek
Wypowiedzi GT na serwerze to szczyt chamstwa a złożenie tego tematu to już coś na co nie mam nazwy.

Ja nie byłem na serwie ale to nie przeszkodziło GT mnie wyzywać.
Wszystkie te "tłumaczenia" ze to wina tych co zaczeli mordować sa bez sesnu bo najechałeś na caly pixcom a nie na graczy z serwera .

Jedno jest pewne , SLS straciło w moich oczach bardzo duzo.

Jedyne co mi przychodzi do glowy to okreslenie " TOTALNE DNO".

Moge jeszcze przeprosci za zachowanie vegety. Jednak uważam ze GT posunoł sie zadaleko, a jego tlumaczenie jest tak samo debilne jak jego wypowiedzi na serwerze.

Zamiast fajnej gry powstaje taki zbedny szajs a szkoda !!!!

1. Przyznałem się do błedu i przeprosiłem (powinienem opuscic wasz serwer i wiecej tam nie zawitac ale tak sie nie stalo nerwy puscily) ale jezeli to Ciebie niesatysfakcjonuje to wybacz na kolanach prosić nie bede.
2. Przepraszac za kogos to troszeczke nie przystoi (co Vegeta nie ma rąk, czy nie umie pisac, no i ciekaw jestem czy on wie o tym ze ktos za jego błedy przeprasza)
3. Ja się drogi panie nie tłumaczę tylko przedstawiam obraz calego zajscia coby wiecej sie ono nie powtorzylo ( z mojej strony napewno sie nie powtorzy).

Old Post 14-04-2004 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* gt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* gt Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* gt Dodaj *|SLS|* gt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* gt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Napisane oryginalnie przez Sladek
Wypowiedzi GT na serwerze to szczyt chamstwa a złożenie tego tematu to już coś na co nie mam nazwy.

Ja nie byłem na serwie ale to nie przeszkodziło GT mnie wyzywać.
Wszystkie te "tłumaczenia" ze to wina tych co zaczeli mordować sa bez sesnu bo najechałeś na caly pixcom a nie na graczy z serwera .

Jedno jest pewne , SLS straciło w moich oczach bardzo duzo.

Jedyne co mi przychodzi do glowy to okreslenie " TOTALNE DNO".

Moge jeszcze przeprosci za zachowanie vegety. Jednak uważam ze GT posunoł sie zadaleko, a jego tlumaczenie jest tak samo debilne jak jego wypowiedzi na serwerze.

Zamiast fajnej gry powstaje taki zbedny szajs a szkoda !!!!

a juz zaczynalo byc milo ja juz sobie dalem na luz, inni chyba tez a tu nagle!!! ciekawe kiedy to sie skonczy?

Old Post 14-04-2004 14:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|* lm
a juz zaczynalo byc milo ja juz sobie dalem na luz, inni chyba tez a tu nagle!!! ciekawe kiedy to sie skonczy?

A widziałes kiedyś by serial brazylijski sie kończył po dwóch dniach?

Old Post 14-04-2004 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cierń
Combat (Death Knight)

Sladek poprostu wyrazil swoja opinie gdyz wczoraj nie mial okazji sledzic calego zajscia,ale fakt jest taki ,ze temat juz jest w sumie zakonczony,choc moze do zludzenia przypominac brazylijski tasiemiec ,odcinek 999 nie nastapi

Old Post 14-04-2004 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cierń Znajdź więcej post'ów przez  Cierń Dodaj Cierń do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cierń prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Greg_PL
Training (Enforcer)

Wink

Witam!
Fakt faktem wiele słów popłyneło nie właściwych (dobrze że ja siedziałem cicho ) myśle że to wina andrenaliny płynacej w żyłach kazdego rasowego gracza
Ale były też akcenty bardzo przyjemne , haha.Nareszcie poznaliśmy drugą naturę naszego klanowego kolegi:

[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:36:54] *|SLS|*Jerry: hi boys & girls
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:36:59] |*PSF*| Wyrwa: cze
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:37:03] -=*/Spider\*=-: czesc
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:37:21] -=*/Spider\*=-: dziewczyn tu chyba nie ma
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:37:28] -=*/Spider\*=-:
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:37:38] *|SLS|*Jerry: ja jestem dziewczyna
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:37:46] -=*/Spider\*=-: aha
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:37:56] Basler[GAL]: co?//
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:08] Basler[GAL]: Jerry = dziewczyna ?
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:23] *|SLS|*Jerry: tak
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:27] -=*/Spider\*=-: smutna prawda
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:30] Basler[GAL]: jasne
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:30] -=*/Spider\*=-:
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:45] *|SLS|*Jerry: dlaczego smutna? wesola jestem
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:51] -=*/Spider\*=-: HAHA
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:58] Basler[GAL]: on sciemnia
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:39:08] -=*/Spider\*=-: kto
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:39:08] *|SLS|*Jerry: jestem maskotka SLSow

Old Post 14-04-2004 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Greg_PL Znajdź więcej post'ów przez  Greg_PL Dodaj Greg_PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Greg_PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Greg_PL
(...)
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:39:08] *|SLS|*Jerry: jestem maskotka SLSow

Możesz Jerry napisać coś więcej ?

Old Post 14-04-2004 17:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

To tylko taka akcja dywersyjna, zagaduję wrogów żeby dopuścili nas w pobliże bazy... a potem to już wiecie

Old Post 14-04-2004 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Greg_PL
Training (Enforcer)

Talking

Eche... a świstak dymie krówkę... eee to nie tak leciało ale podobnie.

Old Post 14-04-2004 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Greg_PL Znajdź więcej post'ów przez  Greg_PL Dodaj Greg_PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Greg_PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaca
Training (Enforcer)

A Ja myślałem, że to prosta strzelanina,a tu okazuje się, że nawet jak bąka puszczę przy swoim kompie to mogę kogoś obrazić Dajcie spokój, toż to dziecinada, to ma być granie ku naszej uciesze, czy zwykłe przedstawienie możliwości dosalania słownego?

Old Post 14-04-2004 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaca Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jaca Znajdź więcej post'ów przez  Jaca Dodaj Jaca do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaca prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sladek
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|* gt
1. Przyznałem się do błedu i przeprosiłem (powinienem opuscic wasz serwer i wiecej tam nie zawitac ale tak sie nie stalo nerwy puscily) ale jezeli to Ciebie niesatysfakcjonuje to wybacz na kolanach prosić nie bede.
2. Przepraszac za kogos to troszeczke nie przystoi (co Vegeta nie ma rąk, czy nie umie pisac, no i ciekaw jestem czy on wie o tym ze ktos za jego błedy przeprasza)
3. Ja się drogi panie nie tłumaczę tylko przedstawiam obraz calego zajscia coby wiecej sie ono nie powtorzylo ( z mojej strony napewno sie nie powtorzy).

Gdy pisalem swoj post to tego co jest przed mojm jeszcze nie bylo i dlatego ustosunkowalem sie do calej sutuacji z przed tego postu.

Napisalem co myslalem i dalej juz nie pisze ( no chyba ze.. ).

Old Post 14-04-2004 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sladek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sladek Znajdź więcej post'ów przez  Sladek Dodaj Sladek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sladek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

gdy emocje juz opadna...lalalala

Old Post 14-04-2004 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Napisane oryginalnie przez rodrigez
gdy emocje juz opadna...lalalala

wtedy Jerry zostanie ładną panna lalalalalala

Old Post 14-04-2004 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

ten topic to jest mega-ptuj kwartału

Old Post 15-04-2004 03:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
ten topic to jest mega-ptuj kwartału

aaa fffeeee

Old Post 15-04-2004 10:06
rodrigez
kreutzritter

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|* lm
wtedy Jerry zostanie ładną panna lalalalalala

ladna i wesola lalalalala
dywersyjnie wypuszczona lalalala

Old Post 15-04-2004 12:38
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
A to tak potraficie ?

Teraz Radzio będziemy mieli nową taktyke i nie będzie problemu...
Wyjdziemy na odkryty teren i damy sie pozabijać I wszyscy będą zadowoleni

Old Post 15-04-2004 12:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
(...)Wyjdziemy na odkryty teren i damy sie pozabijać (...)

No w końcu

Old Post 15-04-2004 12:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Teraz Radzio będziemy mieli nową taktyke i nie będzie problemu...
Wyjdziemy na odkryty teren i damy sie pozabijać I wszyscy będą zadowoleni

dobra taktyka dajca spora przewage
nikomu nie przyjdzie do glowy was tam szukac
wy lisy pustyni

Old Post 15-04-2004 12:54
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
dobra taktyka dajca spora przewage
nikomu nie przyjdzie do glowy was tam szukac
wy lisy pustyni

Taka prawda

Old Post 15-04-2004 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
ladna i wesola lalalalala
dywersyjnie wypuszczona lalalala

lalalala

Old Post 15-04-2004 17:02
legolas
Warrior (Scrag)

Mało kto lubi grać przeciw SLS-om. Ginąć 1000 razy to bezsens. Zawsze możecie - tu do SLS-ów - dać się pozabijać na jednej mapie lub grać tylko coltami

Old Post 15-04-2004 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil legolas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do legolas Znajdź więcej post'ów przez  legolas Dodaj legolas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać legolas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marko
Combat (Death Knight)

Wink

[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:36:54] *|SLS|*Jerry: hi boys & girls
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:36:59] |*PSF*| Wyrwa: cze
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:37:03] -=*/Spider\*=-: czesc
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:37:21] -=*/Spider\*=-: dziewczyn tu chyba nie ma
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:37:28] -=*/Spider\*=-:
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:37:38] *|SLS|*Jerry: ja jestem dziewczyna
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:37:46] -=*/Spider\*=-: aha
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:37:56] Basler[GAL]: co?//
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:08] Basler[GAL]: Jerry = dziewczyna ?
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:23] *|SLS|*Jerry: tak
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:27] -=*/Spider\*=-: smutna prawda
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:30] Basler[GAL]: jasne
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:30] -=*/Spider\*=-:
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:45] *|SLS|*Jerry: dlaczego smutna? wesola jestem
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:51] -=*/Spider\*=-: HAHA
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:38:58] Basler[GAL]: on sciemnia
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:39:08] -=*/Spider\*=-: kto
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:39:08] *|SLS|*Jerry: jestem maskotka SLSow [/B][/QUOTE]
mozesz podac swoje wymiary :) bo na fotce ktora jest na waszej stronce jakos slabo wyszlas...............

Old Post 17-04-2004 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Marko

mozesz podac swoje wymiary bo na fotce ktora jest na waszej stronce jakos slabo wyszlas...............

5,56 mm najczęściej

Old Post 17-04-2004 14:41
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Jerry, co tam masz w sygnaturze?

Old Post 18-04-2004 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:03.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions