tmat
Elite (Fiend)
|
|
quote: Napisane oryginalnie przez Yogas
No tak... Spodziewałem sie po tobie laczku, że zaraz na biegu cos wymyślisz. Niestety, ja gram uczciwie, a jak widać w opisach powyżej, z tobą to jest różnie Nie wysilaj sie juz ośla łąko.
No i podaj nam wszystkim nazwe tego programu, który testowałeś na meczach w ClanBase(bo to juz wiemy ). A może zdarzyło ci sie testować w PLK U ciebie wszystko jest możliwe :
A co do mojego kolegi to masz rację, ale on powiedział to troszeczkę inaczej(podobnie jak każdy inny programista), że można wszystko zmienić, tylko potrzebny jest czas i BARDZO DUŻE PIENIĄDZE, chyba, ze ktoś jest takim zapaleńcem jak ty Ja osobiscie takich nie znam. Dodam jeszcze(bo oczywiście ty zapomniałeś), że moja rozmowa z w/w programistą, miała na celu zrobienie programu, jakim jest np. Argus, a nie jak insynłujesz jakiś super tajny, szpiegowski program cheaterski. Odstraszyła mnie niestety cena.
Nie odpowiem na to co wypociłes bo odpowiedziłam juz na to we wczesniejszym poście(ten nad Twoim jakbys miał problemy z orietacją). Zainteresowało mnie tylko jedno zdanie a mianowicie: " chyba, ze ktoś jest takim zapaleńcem jak ty Ja osobiscie takich nie znam." Hehehe jako odpowiedz dam tylko cytat z wypowiedzi na gg z dnia dzisiejszego jednej z osób która zna SLS od podszewki (tym razem był edit i pozwoliłem wyciąć sobie jego imie ):
(23-05-2004 23:38)
hmm w seals jest troche dziwnie
widzisz oni nie graja dla zabawy
polowa z nich gre bierze do serca
tak wiec nie ma co sie przejmowac
(23-05-2004 23:39)
jeszce jkiedys yogas pzreciez siedzial po 12 godzin dziennie na bhd niewiem jak teraz
(23-05-2004 23:39)
ale pewnie neiwiele sie zmienil
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|
|