Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Gierki, te lepsze
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Liv3sMack

No i nie ma respawnow

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-11-2004 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Liv3sMack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Liv3sMack Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Liv3sMack Dodaj [FPP]Liv3sMack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Liv3sMack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

a tam nie ma najczęsciej jest to szpital
jeszcze warto dodać "jednorazowość" tej gry... jak chcecie jeszcze pograć to radze nie dawać "exit", bo już nie znajdziecie "new game" (chyba, że wierzycie w nastepne wcielenia ), ani load
szkoda jeszcze, że nie ma punktów doświadczenia (a co za tym idzie leveli )

Właśnie słucham:

Old Post 13-11-2004 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Liv3sMack

To znaczy... to nie jest tak do konca zle... bo to jest taki jakis Massive Multiplayer... Tylko jak zaczyna ci smakowac wodka i piwo to czesto chytasz disconnect z serwera glownego i najczesciej konczy sie to restartem. Reszta to zbieranie znaczkow.

Old Post 13-11-2004 22:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Liv3sMack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Liv3sMack Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Liv3sMack Dodaj [FPP]Liv3sMack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Liv3sMack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

"The Suffering" - gra TPP w klimacie horroru. Gra się jednym z więźniów, który ucieka przed róznymi podtworami i swoimi koszmarami. Sama rozgrywka średnia, troche wkurza sterowanie, mało broni i w ogóle. Ale dzięki klimatowi gra robi się całkiem znośna Akcja dzieje się w więzieniu, w którym normalnie srałoby się po gaciach :> Wszędzie krew, krzyki ofiar, jęki itp. Wszystko oprawione miłą dynamiczną muzyczką (przede wszystkim w chwilach walki). Poza tym nasz bohater ma co jakiś czas wizje w postaci wyskakujących nagle na ułamek sekundy obrazów róznych ofiar jak wisielcy, rozwalone trupy bądź rózne potwory, a każdej wizji towarzyszy piskliwy dzwięk co razem sprawia, że można sie lekko wystraszyć :>
Fabuła całkiem miła... Ogólnie gierka może być i pasuje na nudne ciemne wieczory (w zależności od czasu od 3 do 7). Mi to zajęło 3 dni : >

Old Post 24-12-2004 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Thumbs up

Soldat
Prince of Persia: Sands of Time [czekam na Warrior Within]
Beyond Good & Evil
Moto GP2
Flatout [!!!]
Jarmo Adventures []

Old Post 25-12-2004 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO
Teraz śmigam w Warhammer 40,000: Dawn of War i powoli zaczynam kapować o co chodzi. Dodam iż kompletnie tego świata nie znam, nie grałem żadnymi figurkami/kartami czy czymtam wcześniej. Gra się fajnie, im dalej tym lepiej.

Jakies jeszcze przemyslenia dotyczace tej gry? Czym mozna grac? Jestem bardzo zainsteresowana ta produkcja jako ze mam brata maniaka warhammera 40k i troche mnie zarazil a na figurki mnie nie stac

Old Post 25-12-2004 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

oldskulowe świeta:

Doom
Doom 2
Destruction Derby
Destruction Derby 2
Max Payne
Oni

jakkolwiek o pierwszych 5 nie musze zbyt duzo pisac (swego czasu szalenie popularne) tak o grze Oni wypadałoby napisać.

powstała 4 latka temu, widok z trzeciej osoby + bronie + sztuki walki + comobosy + klimacik a'la anime = bardzo ciekawa gra

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 25-12-2004 13:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Taa
Grałem w to : > Miła gierka. Także polecam.

Old Post 25-12-2004 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wlasnie sciagnalem C&C i HoMM (1! ) zobaczymy jutro czy jeszcze umiem w to grac

Old Post 04-01-2005 22:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dreamer
genes, memes, scene

- metal gear solid 3 (cala seria mgs zreszta) , ps2 only (so far O
- seria command&conquer
- ostation lotr: battle for middle earth
- seria resident evil

to wlasciwie wszystko w co gram

Old Post 05-01-2005 02:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dreamer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do dreamer Znajdź więcej post'ów przez  dreamer Dodaj dreamer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dreamer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Liv3sMack

C&C macie tu http://www.abandonia.com/game.php?I...;genre=strategy - sciagac i gramy

Old Post 05-01-2005 06:11
Anouaar
Guest

Ja mam w orginale. :>

Old Post 05-01-2005 08:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

a ktos ma tego patcha coby to pod winxp dzialalo? bo moj oryginal jakos nie chce startowac pod xp ;}

Old Post 05-01-2005 09:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

Chronicles of riddick : escape from buthcer bay - dobra gierka ze swietna grafika, duza iloscia opcji i polaczeniem wielu gatunkow, nad wyraz udana i niespodziewana produkcja

Flatout - przyjemne wyscigi, fajny model zniszczen wozu i calego otoczenia (mozna zdemolowac prawie wszystko), niestety 0 realizmu i nie mozna rozwalic wozu :| ponadto krotkie.

Prince of Persia : warrior within - rozwiniecie sands of time, jest MROCZNIEJ, krwawiej i brutalniej. Swietnie dopracowany system walk z mnoga iloscia ciosow i wykonczen, niestety w pewnym momencie ([SPOILER] jak ksiaze wpycha babke w czerwieni (imperator kaleena czy jak jej tam) do tego przepychacza czasu [/SPOILER] w cutscence a nastepnie chce zebym uczynil to samo, niestety za cholere nie moge sie przeteleportowac, moze dlatego ze kupilem w torrencie? ma ktos na to sposob?)
nie moge postapic dalej i nie wiem jak gra sie konczy

Old Post 05-01-2005 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

nie ten temat koras

Old Post 05-01-2005 21:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Koras
Chronicles of riddick : escape from buthcer bay - dobra gierka ze swietna grafika, duza iloscia opcji i polaczeniem wielu gatunkow, nad wyraz udana i niespodziewana produkcja

Flatout - przyjemne wyscigi, fajny model zniszczen wozu i calego otoczenia (mozna zdemolowac prawie wszystko), niestety 0 realizmu i nie mozna rozwalic wozu :| ponadto krotkie.

Prince of Persia : warrior within - rozwiniecie sands of time, jest MROCZNIEJ, krwawiej i brutalniej. Swietnie dopracowany system walk z mnoga iloscia ciosow i wykonczen, niestety w pewnym momencie ([SPOILER] jak ksiaze wpycha babke w czerwieni (imperator kaleena czy jak jej tam) do tego przepychacza czasu [/SPOILER] w cutscence a nastepnie chce zebym uczynil to samo, niestety za cholere nie moge sie przeteleportowac, moze dlatego ze kupilem w torrencie? ma ktos na to sposob?)
nie moge postapic dalej i nie wiem jak gra sie konczy

eee ! ja pop2 zakonczyłem gdy nie potrafiłem z braku sejwow przeskakiwac zapadni, kołeczkow, gwiazdeczek, gówienek... z.bali brak save'ow

Old Post 06-04-2005 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

*Dizzy(pegasus/emulatory-gorsze though)
*Duke xD
*Rtcw
*Jagged Alliance 2
*Fallout 2
*Final Fantasy 7
*Rollercoaster Tycoon(rofl)
*Tibia

www.tommy.k9.pl
one day it's gonna be done...i guess

Ik hou van nederlands... Heeft je dat niet geweten?

Edytowane przez Sphere dnia 07-04-2005 o godz. 15:27

Old Post 07-04-2005 15:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Blockout! wypaśny tetris w 3d - 16 latek a cały czas mozna grac (nawet na xp z sp2 ) http://t0d.webpark.pl/BLOCKOUT.RAR - enjoy

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 07-04-2005 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

Mam takie pytanie : czy w 'sklepach' pojawil sie splinter cell : chaos theory? Ta gre mozna kupic w stanach juz od miesiaca, pojawily sie 2 patche a wersji wliczonej w abonament internetowy nie widac. Wie ktos cos na ten temat?

Old Post 24-04-2005 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Koras
Mam takie pytanie : czy w 'sklepach' pojawil sie splinter cell : chaos theory? Ta gre mozna kupic w stanach juz od miesiaca, pojawily sie 2 patche a wersji wliczonej w abonament internetowy nie widac. Wie ktos cos na ten temat?

nie ma :< ale ja jestem dobrej mysli, poczekamy i moze za pol roku bedzie

Old Post 24-04-2005 11:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

elo, witam,
Sciagnolem sobie gre mmorpg i mozna grac za darmo na prywatyn polskim, dobrym servie ( bez lagów i bugów ).
Własnie zaczynam grać i nie chciałbym tak samemu zaczynać, z przyjaciółmi raźniej. oto screeny mojego własnego wykonania, są robione z konta kolegi bo na swoje jescze czekam :>

Lineage II
http://img312.imageshack.us/img312/...led0copy6wh.jpg
http://img312.imageshack.us/img312/...led2copy4aj.jpg
http://img312.imageshack.us/img312/...led3copy4cn.jpg
http://img312.imageshack.us/img312/...led5copy5re.jpg
http://img312.imageshack.us/img312/...led6copy2eh.jpg
http://img312.imageshack.us/img312/...led7copy7or.jpg
http://img312.imageshack.us/img312/...ed11copy7gb.jpg
http://img312.imageshack.us/img312/...led8copy4mu.jpg
http://img312.imageshack.us/img312/...led9copy2ja.jpg
http://img312.imageshack.us/img312/...ed10copy9ze.jpg
http://img312.imageshack.us/img312/...ed12copy9rk.jpg
http://img312.imageshack.us/img312/...ed13copy8xo.jpg

Kto w to wchodzi ?

Old Post 13-07-2005 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

oprócz ciebie nie widać zbyt wielu chetnych

Old Post 13-07-2005 18:40
Totem6
Master (Spawn)

fak, myslalem ze sie zainteresuja, imo gra jak wow rozbudowana, ale nie ma tytolu 'WoW' wiec sie nie interesuja.

Old Post 13-07-2005 19:09
MaslaV
koduję bezwzrokowo

A tam gry komputerowe. Nie ma to jak street-racing z kolegami po Sztokcholmie. Szwecja piękny kraj, tylko że dziewczyny brzydkie. Na szczęście zaraz spadam na Malediwy.

Old Post 13-07-2005 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

http://lineage2.free.fr/v2_wallpapers.php

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 13-07-2005 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

A ja gram w Dungeon Keepera... :E

Old Post 13-07-2005 23:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

ho, ho, Earth 2160 za 19,90 PLN...trzeba kupic

Old Post 14-07-2005 00:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
fak, myslalem ze sie zainteresuja, imo gra jak wow rozbudowana, ale nie ma tytolu 'WoW' wiec sie nie interesuja.

OH NOES, precz z linegrindem.

Chcesz level - grinduj moby.
Chcesz item - grinduj tony materiałów.

Do tego zepsute pvp z brakiem jakiegokolwiek balansu klas i toporne poruszanie się. Może to i ładnie wygląda, ale po 55 levelach mnie trafił szlag.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 14-07-2005 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
A tam gry komputerowe. Nie ma to jak street-racing z kolegami po Sztokcholmie. Szwecja piękny kraj, tylko że dziewczyny brzydkie. Na szczęście zaraz spadam na Malediwy.

wracaj do kraju bo język kaleczysz.. (Sztokholm )

Old Post 14-07-2005 15:59
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Wiesz ja jestem nowobogacki więc mam prawo buraczyć. Zresztą tam też klawiatury inne.

Old Post 14-07-2005 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:18.    Strony (5): « First ... « 2 3 [4] 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions