zgadzam sie ze statystyki sa pewna formą sprawdzania popularnosci - podobnie jak komentarze, posty na forum itp - zauważ, że w czasie jak na q3.fpp bylo wiecej newsow - bylo rowniez wiecej komentarzy i wiecej postow na forum (bo coś trzeba komentować)
skoro nie chcesz sie wypowiadac o reaktywacji q3.fpp to po co piszesz tego typu komentarze/posty (patrząc na ten topic) - mozna odniesc wrazenie ze zle wróżysz tym osobom ktore sie tego podjeły, z lepszym bądź gorszym skutkiem.
---------------------------------------
mnie za bardzo tez nie interesuje ten temat, ale nie moge patrzec na prezentowaną przez Ciebie postawę - jak juz pisałem tego typu posty wywołują u mnie uczucie mdłości
---------------------------------------
moja ocena nie zostala wystawiona na podstawie 1 zdania - az taki powierzchowny nie jestem (zdałem sie na trud przeczytania wszystkich twoim postów w tym temacie + niektore w innych i takie odniosłem wrażenie - nie musisz, ba! nie powinieneś sie z nim zgadzać-od tego jest forum by wyrażać swoje opinie)
pisales regularnie - bo miales o czym (bo jak juz wspominałem wczesniej COŚ sie działo), obecni redaktorzy maja z tym klopot (najczesciej sa przytaczane wyniki lig, turniejów, opisy filmow i mapek - a z racji tego ze obecnie nie jest organizowanych tyle turniejów/nie wychodzi tyle ciekawych filmow czy mapek, trudno jest pisać - nie wychodzą aktualizacje do wiekszosci modów (np tak jak mialo to miejsce kiedys z cpma - co pare dni nowa wersja) )

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|