Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Ruszcie glowami :)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
No cóż...
Pojęcie "pokolenie sms" jest pojęciem powszechnie znanym, więc nie było co tu za wiele wymyślać...

oświeć mnie?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-12-2004 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MacieX >> -ABU-
Guest

Re: Re: lol...

quote:
Tak wiem. To ktoś taki, który pisze mniej więcej tak:

ROTFL

Old Post 30-12-2004 18:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MacieX >> -ABU-
Guest

Re: Re: lol...

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
To rób to gdzier indziej. Następny taki zostanie wykasowany. I tak mamy znowu tu kupę gówna.

Dobra zrobię tak jak przykazales.
PS: Przezucam sie na karmienie goblinów
PS2:HAPPY NEW YEAR ALL

Old Post 30-12-2004 18:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
(...)
A przychodzę dlatego, ponieważ zanim rozpanoszyła się tu GRUPA pod wezwaniem pana J. i zanim ropoczęły się preferowane przez nich rozmowy o trzech końcach jednego kija toczącego sie pod górę , to to forum było całkiem sympatycznym miejscem do wymiany poglądów i do prowadzenia konstruktywnej dyskusji, więc jest nadzieja, że od czasu do czasu ktoś tu napisze coś jak za starych dobrych czasów.(...)

nie wiem skąd u Ciebie takie przekonanie , że kilka osób piszących i doskonale rozumiejących " klimat" jaki tu panuje tworzy jakąś "grupę" i to pod wezwaniem pana J. ? Chyba masz jakieś osobiste doświadczenia przemawiające za tym, że do prezentowania zbieżnych poglądów konieczna jest zmowa lub "namaszczenie".
Zaryzykował bym stwierdzenie, że skoro społeczność tego forum w swoim przekroju to pokolenie "SMS" i tak Ci to nie pasuje, to jesteś społecznie nieprzystosowany.
Kogo jeszcze, po za pokoleniem "SMS", uważasz za społecznie szkodliwych, wlepkarzy, graficiarzy , filatelistów i cyklistów?.

Old Post 30-12-2004 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
nie wiem skąd u Ciebie takie przekonanie , że kilka osób piszących i doskonale rozumiejących " klimat" jaki tu panuje tworzy jakąś "grupę" i to pod wezwaniem pana J. ? Chyba masz jakieś osobiste doświadczenia przemawiające za tym, że do prezentowania zbieżnych poglądów konieczna jest zmowa lub "namaszczenie".
Zaryzykował bym stwierdzenie, że skoro społeczność tego forum w swoim przekroju to pokolenie "SMS" i tak Ci to nie pasuje, to jesteś społecznie nieprzystosowany.
Kogo jeszcze, po za pokoleniem "SMS", uważasz za społecznie szkodliwych, wlepkarzy, graficiarzy , filatelistów i cyklistów?.

Oczywiście cyklistów.
Pisząc o GRUPIE pod wezwaniem pana J. miałem oczywiście na myśli osoby które podobny do obecnego na forum SAS "klimat" przenoszą tu. Jak juz wspomniałem wcześniej kiedyś dało sie na tym forum konstruktywnie podyskutować ,natomiast jak już ta grupa przenisła ten "klimat", to w tym momencie poza kilkoma emotkami czy tekstami typu ROTFL bądz LOL (typowymi dla tzw. "pokolenia sms") lub tematami o "dupie maryny" nic na tym forum nie widać. Całość wspaniale obrazuje juz wcześniej zaprezentowany przeze mnie utwór grupy SPEC dostępny tu http://www.lenka.pl/spec/ahsjdkflgl...erem_hi.htm.m3u

Old Post 30-12-2004 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Oczywiście cyklistów.
Pisząc o GRUPIE pod wezwaniem pana J. miałem oczywiście na myśli osoby które podobny do obecnego na forum SAS "klimat" przenoszą tu. Jak juz wspomniałem wcześniej kiedyś dało sie na tym forum konstruktywnie podyskutować ,natomiast jak już ta grupa przenisła ten "klimat", to w tym momencie poza kilkoma emotkami czy tekstami typu ROTFL bądz LOL (typowymi dla tzw. "pokolenia sms") lub tematami o "dupie maryny" nic na tym forum nie widać. Całość wspaniale obrazuje juz wcześniej zaprezentowany przeze mnie utwór grupy SPEC dostępny tu http://www.lenka.pl/spec/ahsjdkflgl...erem_hi.htm.m3u

wydaje się, że ten"klimat" przeszkadza chyba tylko Tobie.
Może nie zauważyłeś ale to forum, a nie wyłącznie servis dot. tylko DF:BHD jako gry. I jako forum stanowi platformę do wymiany opinii środowiska ludzi grających w tą grę.
Jakoś u kolegi nie widać fermentu "twórczego", a jako redaktor zaniedbujesz pisanie wiadomości, choćby na temat Team Poland!!!.
Co więcej padło tu kilka merytorycznych postów choćby na temat połącznia wątków BHD i JO celem ściągnięcia nowych ludzi , czy zachęcenia ludzi do wspólnego grania w JO w jeden dzien w tygodniu, na początek we wtorek, celem rozhulania servera który postawił Kris?!
Czy choćby ostatni news dot. "pingera" do JO.
Chyba ,że Twoim zdaniem godny uwagi bedzie news np. opisujący okoliczności puszczenia bąka przez Pierwszego podczas grania w BHD, o czym audycję prowadził P.Janusz Weiss :troll:
Postronny gość tego boardu może dojść do przekonania że DF:BHD zdechła.
P.S.
a z tymi emotkami to faktycznie przekręt , ktoś powinien za to beknąć lub pierdnąć, a wszelkie posty pisane na wołowej skórze powinny być kierowane przed publikacją na adres redakcji

Old Post 30-12-2004 19:33
MacieX >> -ABU-
Guest

Mam jeszcze takie skromne pytanie, skoro to forum jest o grze DF:BHD to skąd się tu wziął pan tmat?? Jak chciałbyś udzielać się na tym forum skoro nawet nie grasz na polskich serverach? Skąd wiesz jak teraz wygląga scena BHD w Polsce.

Old Post 30-12-2004 20:02
tmat
Elite (Fiend)

quote:
wydaje się, że ten"klimat" przeszkadza chyba tylko Tobie.

A mnie sie wydaje że chyba jednak nie. Gdzie są te dziesiątki "znanych nicków" które jeszcze kilka miesiecy temu uczestniczyły w żywych dyskusjach dotyczących wielu aspektów gry ? Być może zmęczył je ten "wspaniały klimat", a być może jest jakis inny powód ich nieobecności. Prawda leży pewnie gdzieś pośrodku. Fakt jest jednak taki że ze "starych forumowiczów" pozostała tylko garstka i to w wiekszości wywodząca sie właśnie z "grupy pod wezwaniem".
A dlaczego choćby kolega CIN w tymże topicku po kilku "zachęcających" postach napisał że "nie ma sensu" ??? Spodobał się mu "klimat" ???

quote:
Może nie zauważyłeś ale to forum, a nie wyłącznie servis dot. tylko DF:BHD jako gry. I jako forum stanowi platformę do wymiany opinii środowiska ludzi grających w tą grę.

Zauważyłem, jednak rozmowy w stylu :
wypowiedz "pana A": ROTFL
"odpowiedz pana B": LOL
nie tylko nie maja nic wspólnego ze "środowiskiem", ale nie mają nawet nic wspólnego z opiniami...

quote:
Jakoś u kolegi nie widać fermentu "twórczego", a jako redaktor zaniedbujesz pisanie wiadomości, choćby na temat Team Poland!!!.

W BHD od dawna nie gram więc pisanie o czymkolwiek w tym temacie nie miałoby sensu, natomiast w tematach JO powoli zaczynałem zabierać głos. Oczywiście jeden z "grupy" pan "boski.pl" na mój merytoryczny post, odpowiedział w typowy dla siebie idiotyczny sposób i oczywiście na nowo zaczęła sie niepotrzebna przepychanka.

quote:
Co więcej padło tu kilka merytorycznych postów choćby na temat połącznia wątków BHD i JO celem ściągnięcia nowych ludzi , czy zachęcenia ludzi do wspólnego grania w JO w jeden dzien w tygodniu, na początek we wtorek, celem rozhulania servera który postawił Kris?!
Czy choćby ostatni news dot. "pingera" do JO.

Zgadza sie i jak juz napisałem wcześniej zabierałem w nich głos, jednak ponownie powtarzam że kilka z nich już na wstepie zostało ośmieszonych i storpedowanych przez "grupę pod wezwaniem".

quote:
Chyba ,że Twoim zdaniem godny uwagi bedzie news np. opisujący okoliczności puszczenia bąka przez Pierwszego podczas grania w BHD, o czym audycję prowadził P.Janusz Weiss :troll:

Równie "ciekawych" wątków rozpoczynanych przez Twoją osobe mamy na tym forum juz bardzo wiele, więc z łaski swojej odpuść sobie kolejny.

Edytowane przez tmat dnia 30-12-2004 o godz. 21:33

Old Post 30-12-2004 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
phantom
pft killa clan

Angry

Dziwnie się czuję czytając jakieś posty na tym forum, a także nie lubię tu pisać, gdyż ponieważ tematy podejmowane przez was moi drodzy koledzy ... .PL, Abu, Tmat... i inni są na poziomie lekko "zdeformowanych" osób (proszę nie wyjeżdżać z tekstami typu: co znaczy zdeformowanych), forum to jest do wypowiadania opini i spostrzeżeń graczy BHD i niekiedy JO a nie do dziwnych dyskusji wypowiadanych przez dzielny oddział znudzonych forumowiczów niewiedzących o czym piszą; panowie to jest tak nużące, że coraz mniej osób tu zagląda, a jeżeli macie osobiste sprawy załatwcie to między sobą w cztery oczy. PS. proszę o nie podejmowanie dyskusji z moim postem bo i tak na niego nie odpiszę; podejmowanie takiej dyskusji jest bezpodstawne na tym forum.

Old Post 30-12-2004 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil phantom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do phantom Znajdź więcej post'ów przez  phantom Dodaj phantom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać phantom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

Radzioo mam prośbę usuwaj wszystkie posty które nie dotyczą BHD lub JO ocenianie osób grających nam tu jest nie potrzebne bluzganie na siebie też nie. A i prośba usuwaj zarówno posty innych jak i osób z naszego SAS-u bo co prawda nie ma tu żadnej zmowy ani wielkiej solidarności przeciw komukolwiek ale nie chciałbym aby moje wypowiedzi czy też moich kolegów były odbierane jako zmowa czy atak SAS-u na kogokolwiek.

Old Post 31-12-2004 01:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
A mnie sie wydaje że chyba jednak nie. Gdzie są te dziesiątki "znanych nicków" które jeszcze kilka miesiecy temu uczestniczyły w żywych dyskusjach dotyczących wielu aspektów gry ? .

dziesiątki?! ROFTL, dowcip roku, chyba naprawdę ci się coś wydaje. odliczając grupę trzymającą forum będzie jakieś kilka w porywach może pięć

Old Post 31-12-2004 06:09
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Radzioo mam prośbę usuwaj wszystkie posty które nie dotyczą BHD lub JO ocenianie osób grających nam tu jest nie potrzebne bluzganie na siebie też nie. A i prośba usuwaj zarówno posty innych jak i osób z naszego SAS-u bo co prawda nie ma tu żadnej zmowy ani wielkiej solidarności przeciw komukolwiek ale nie chciałbym aby moje wypowiedzi czy też moich kolegów były odbierane jako zmowa czy atak SAS-u na kogokolwiek.

Zastosowując Twoją prośbę musiałbym wyzerować forum A poważnie to nie ma problemu aby podyskutować przy okazji o BHD co nie dla każdego jest proste jak się okazuje. Najpierw niektórzy powinni zacząć się leczyć z kilku chorób psychicznych.

Old Post 31-12-2004 06:18
Radzioo(PL)
Guest

Topik się wyczerpał - zgodnie z tematem niektórzy zaczęli ruszać głową, niestety chyba trzymając ją w bidecie więc kończymy tą rozpustę.

Old Post 31-12-2004 06:20
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions