quote: Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
wydaje się, że ten"klimat" przeszkadza chyba tylko Tobie.
A mnie sie wydaje że chyba jednak nie. Gdzie są te dziesiątki "znanych nicków" które jeszcze kilka miesiecy temu uczestniczyły w żywych dyskusjach dotyczących wielu aspektów gry ? Być może zmęczył je ten "wspaniały klimat", a być może jest jakis inny powód ich nieobecności. Prawda leży pewnie gdzieś pośrodku. Fakt jest jednak taki że ze "starych forumowiczów" pozostała tylko garstka i to w wiekszości wywodząca sie właśnie z "grupy pod wezwaniem".
A dlaczego choćby kolega CIN w tymże topicku po kilku "zachęcających" postach napisał że "nie ma sensu" ??? Spodobał się mu "klimat" ???
Może nie zauważyłeś ale to forum, a nie wyłącznie servis dot. tylko DF:BHD jako gry. I jako forum stanowi platformę do wymiany opinii środowiska ludzi grających w tą grę.
Zauważyłem, jednak rozmowy w stylu :
wypowiedz "pana A": ROTFL     
"odpowiedz pana B": LOL    
nie tylko nie maja nic wspólnego ze "środowiskiem", ale nie mają nawet nic wspólnego z opiniami...
Jakoś u kolegi nie widać fermentu "twórczego", a jako redaktor zaniedbujesz pisanie wiadomości, choćby na temat Team Poland!!!.
W BHD od dawna nie gram więc pisanie o czymkolwiek w tym temacie nie miałoby sensu, natomiast w tematach JO powoli zaczynałem zabierać głos. Oczywiście jeden z "grupy" pan "boski.pl" na mój merytoryczny post, odpowiedział w typowy dla siebie idiotyczny sposób i oczywiście na nowo zaczęła sie niepotrzebna przepychanka.
Co więcej padło tu kilka merytorycznych postów choćby na temat połącznia wątków BHD i JO celem ściągnięcia nowych ludzi , czy zachęcenia ludzi do wspólnego grania w JO w jeden dzien w tygodniu, na początek we wtorek, celem rozhulania servera który postawił Kris?!
Czy choćby ostatni news dot. "pingera" do JO.
Zgadza sie i jak juz napisałem wcześniej zabierałem w nich głos, jednak ponownie powtarzam że kilka z nich już na wstepie zostało ośmieszonych i storpedowanych przez "grupę pod wezwaniem".
Chyba ,że Twoim zdaniem godny uwagi bedzie news np. opisujący okoliczności puszczenia bąka przez Pierwszego podczas grania w BHD , o czym audycję prowadził P.Janusz Weiss :troll:
Równie "ciekawych" wątków rozpoczynanych przez Twoją osobe mamy na tym forum juz bardzo wiele, więc z łaski swojej odpuść sobie kolejny.
Edytowane przez tmat dnia 30-12-2004 o godz. 21:33
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|