Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Maturzysci yo
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (9): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
coś shlowi się konto pomerdało

Sam sie pomerdales

A Mika zdala

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-04-2005 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Ja mam takie prezentacje jak obecna matura ustna 2 razy w miesiacu z czasem na przygotowanie 7-10 dni, i czas prezentacji 30-60 a nie 15 min

No ja bym tak chcial 30 min prezentacji. Bo 70% czasu jaki spedzilem nad swoja matura ustna z polskiego to bylo myslenie "co by tu jeszcze wywalic zeby nie gadac 45 minut???" ;D A i tak mowilem 20 min

19/20 pol
17/20 ang roz

Old Post 28-04-2005 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Talking hm.

Angielski rozszerzony - 18/20
Polski - 20/20

Old Post 28-04-2005 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
No ja bym tak chcial 30 min prezentacji. Bo 70% czasu jaki spedzilem nad swoja matura ustna z polskiego to bylo myslenie "co by tu jeszcze wywalic zeby nie gadac 45 minut???" ;D A i tak mowilem 20 min

Ja też miałem problem "z nadmiarem wiedzy". 15 minut to za mało aby w wyczerpujący sposób opowiedzieć o jakimś problemie.

Old Post 28-04-2005 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Ja też miałem problem "z nadmiarem wiedzy". 15 minut to za mało aby w wyczerpujący sposób opowiedzieć o jakimś problemie.

To miales zle dobrany problem.

Old Post 28-04-2005 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

no

Old Post 28-04-2005 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

Angielski (podstawowy niestety) - 19/20

Izi as paj.

Old Post 30-04-2005 00:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

taa,no to ustne mamy za sobą,teraz czesc najgorsza i zarazem decydujaca o przyszlosci...polski, angielski, hisotria, wos...wszystko na rozszerzonym jesli chodzi o mnie...

***** czuje ze nie ucze sie tyle ile powinien ktoś kto pisze to wszystko na roszerzonym poziomie...

ale damy rade!

Old Post 02-05-2005 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

zdaje taką samą konfigurację co ty, spoko damy radę

Old Post 02-05-2005 15:43
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez johny_blaze
taa,no to ustne mamy za sobą[...]

Taa.. a nauczyciele w mojej szkole pojechali sobie do Rzymu i ustny z polaka mam dopiero 7 maja :F LOL, normalnie paranoja.

Old Post 02-05-2005 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

Ja mam historię sztuki (SIC!) 23 maja :|

Old Post 02-05-2005 19:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Wiedzę o kulturze a nie historię sztuki

Ja też to strasznie chciałem zdawać jak byłem w pierwszej klasie. Ale h*j. Zmienili nam nauczycielkę która kompletnie olała przedmiot i zamieniła go w plastykę. Wramach zaliczenia jakiegoś tematu kazała przynościć rysunki. Ja jako jedyny z własnej woli pisałem prace pisemne i kartkówki. A szkoda, fajny przedmiot a matura z tego to niestety straszna "wkuwanka" co jak się nie uczysz przez 3 lata regularnie to hu*.

Old Post 02-05-2005 23:24
Ulraunt
Guest

Historia sztuki! Możesz mogłeś także wybrać historie tańca na matuce No niestety wkuwanka - mam nieco lepiej bo siedze w tym od paru lat więc luz

Old Post 03-05-2005 06:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

nie ma to jak matma

Old Post 03-05-2005 08:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Fuuuuuj :>

Nie ma to jak 3 jezyki

Old Post 03-05-2005 09:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Fizyka smierdzi moczem...

...Tak z perspektywy kilku lat

Old Post 03-05-2005 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

wiedza o społeczeństwie roxuje

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 03-05-2005 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
wiedza o społeczeństwie roxuje

nooo,ale żeby być prezydentem, czyli kimś kim ja będę trzeba mieć choc szczątkową wiedzę z tej dziedziny...

moja matka do mnie rzuciła dzisiaj widząc ze czytam wszystkie opracowania jakie mam w domu:"widzisz młody a mówiłam...czytaj lektury a ty wolałeś dupy podrywać..."

Edytowane przez johny_blaze dnia 03-05-2005 o godz. 13:55

Old Post 03-05-2005 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
majes
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
nie ma to jak matma

racja

Old Post 03-05-2005 13:58
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

no to jutro zaczynamy...w sumie zaczynam się trochę bać...czuję sie dokladnie tak samo jak przed egzaminem na prawko,ale tam dałem radę to czemu teraz mam nie dać...
słyszałem famę że mają być opowiadania żeromskiego...ciekawe czy się sprawdzi...
najbardziej boję się tych wszystkich dużych lektur, których nie miałem przyjemności skosztować...pan tadeusz, dziady, lalka, ludzie bezdomni...oby nie to...

panie i panowi - powodzenia, niech wam pióra lekkimi będą

Old Post 04-05-2005 20:38
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Jesli Cie to pocieszy to ja tych wszystkich lektur wogole nie czytalam Na pisemnym (jesli takie jutro masz) trzeba wiedziec mniej wiecej o co w czym chodzi i po sprawie. Radze sobie przygotowac pare jakichkolwiek cytatow by je gdziekolwiek umiescic by w miare pasowaly i juz bedzie ladnie Ogolnie to pisemna jesli wezmiesz motyw jest bardzo ogolna i mozna pisac co czlowiekowi slina na jezyk przyniesie

Ja mialam 4 z mojej wiec w miare chyba wiem co mowie

Old Post 04-05-2005 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

matura to ściema!

Old Post 05-05-2005 06:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Ogolnie to pisemna jesli wezmiesz motyw jest bardzo ogolna i mozna pisac co czlowiekowi slina na jezyk przyniesie

Ja mialam 4 z mojej wiec w miare chyba wiem co mowie

ale to nie jest taka sama matura - tutaj nie siedzisz i nie piszesz przez 5 godzin o jakichś bzdurach tylko:
masz tekst, do którego są pytania (otwarte jak i zamknięte) a potem 2-3 tematy na które krótko i zwięźle należy odpowiedzieć (jak pisałem 3 lata temu to mialem 1.5 strony A4 na to)
więc nieprawdą jest jakoby należało pisać ogólnikowo i co człowiekowi slina na jezyk przyniesie - w kryteriach oceniania jest wyraźnie napisane jakie informacje mają być zawarte w krótkim wypracowaniu na dany temat (czy to terminy, określenia itp) a za cytaty, w moim przypadku było 5 pktów na 50 możliwych do uzyskania, dlatego nawet sobie lektur nie przypominałem za bardzo (i zaliczyłem )

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 05-05-2005 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
majes
Guest

pierwsza czesc czyli czytanka byla banalna ale druga jest o tyle bez sensu ze nawet jak napiszesz na 5 stron A4 to dostaniesz 0 punktow jesli nie wpasujesz sie w klucz czego ja na pewno nie uczynilem...

pocieszam sie tym ze z polaka zawsze bylem slaby

Old Post 05-05-2005 12:49
Ulraunt
Guest

Dojebali lektury których nikt nie czyta... bez sensu

Old Post 05-05-2005 13:27
t0d
Elite (Fiend)

jakieś musieli - a to ze nikt nie czyta tych bzdurnych lektur to trudno...

co ja pisze - nikt nie czyta lektur..

Old Post 05-05-2005 15:10
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

***** ja jestem ogólnie załamany, wałnalem takiego babola ze chyba malo kto moze mnie pobic, otoz panie i panowie sienkiewicz dla mnie jest tworca WSPÓLCZESNYM! jestem debilem!zasugwerowalem sie tym ze tym ze dostal nobla

Old Post 05-05-2005 15:26
majes
Guest

o lol, pisalem ze jestem slaby z polskiego ale to naprawde jest babol

btw udalo sie komus wejsc na cke.edu.pl i skukac wyniki?

Old Post 05-05-2005 15:43
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

quote:
Napisane oryginalnie przez majes
o lol, pisalem ze jestem slaby z polskiego ale to naprawde jest babol

btw udalo sie komus wejsc na cke.edu.pl i skukac wyniki?

nie ma jeszcze wynikow, tzn jest do sciagniecia pdf z podst.

Old Post 05-05-2005 15:55
majes
Guest

no wlasnie slyszalem ze niby ten pdf z podstawy ma w sobie rowniez odpowiedzi do czesci testowej...

nawet na onecie tak pisza

Old Post 05-05-2005 17:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:44.    Strony (9): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions