Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > PowaŻny Topic!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez lOOkAs

polecam ksiazke.....film jest do bani, ale ja najpierw czytalem knige i to pewnie dlatego film mi sie nie spodobal

najczesiej tak bywa że po przeczytaniu film zawszae jest gorszy niż książka

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-12-2001 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil L0b0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do L0b0 Znajdź więcej post'ów przez  L0b0 Dodaj L0b0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać L0b0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Sadze ze w przypadku "Lord of the Ring" bedzie inaczej.......
Trylogia byla zajebista a film to sie okarze ale mysle ze bedzie bil wszystko na glowe........

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 10-12-2001 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

podobno harry potter jest b. fajny. Ksiazka w sumie dla dzieci, ale mozna sie oderwac.

Old Post 10-12-2001 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ksiazki nie czytalam ...ale moze kiedysb przeczytam zeby moc sie wypowiedziec
A mna film ide bo po reklamowce ladnie sie zapowiada

Old Post 10-12-2001 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Ksiazki nie czytalam ...ale moze kiedysb przeczytam zeby moc sie wypowiedziec
A mna film ide bo po reklamowce ladnie sie zapowiada

Saari nie czytalas Pottera ?! toz to wstyd i hanba ja mam czesci 1-4

Old Post 10-12-2001 17:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Nie czytalam - nie mam kasy na ksiazki a do biblioteki nie chodze bo zapominam oddawac i mnie potem scigaja A pozyczyc nie mam od kogo bo nikt sie przyznac nie chce ze czytal

Old Post 10-12-2001 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Ja się tak wetne w topic, ale wkońcu go założyłem ...

Otóż filmik, od którego to się fshystko zaczeło jest zmontowany, otóż mój kumpel ma film, na którym ta sama kobieta jest wieszana...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 10-12-2001 17:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh
podobno harry potter jest b. fajny. Ksiazka w sumie dla dzieci, ale mozna sie oderwac.

facet i to jak sie oderwać z początku też myslałem że to raczej dla dzieciaków ale qmpel mówił żebym koniecznie ją przeczytał,no i teraz nie żałuje poprostu zajebista książka!

Old Post 10-12-2001 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil L0b0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do L0b0 Znajdź więcej post'ów przez  L0b0 Dodaj L0b0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać L0b0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez L0b0

facet i to jak sie oderwać z początku też myslałem że to raczej dla dzieciaków ale qmpel mówił żebym koniecznie ją przeczytał,no i teraz nie żałuje poprostu zajebista książka!

lol przeklinaczu

z4j3b1st4 jak z4j3b1st4 ale ja przeczytalem wszytkie 4 czesci dostepne w naszym pienknym kraj00 a i tak mysle ze to raczej txt dla dzieci
Co wcale nie przeszkadza w tym ze qmplowi rok starszemu i jego sioszcze 5 lat starszej (niezle sie czyma ) musialem all czesci poszyczyc i im sie podoba

Old Post 10-12-2001 21:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

W koncu w kazdym z nas tkwi dziecko, ktore staramy sie ukryc pod powloka strasznie doroslego czlowieka...

Old Post 10-12-2001 22:58
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
W koncu w kazdym z nas tkwi dziecko, ktore staramy sie ukryc pod powloka strasznie doroslego czlowieka...

poczulem poetysm czy misie tylko przewachalo?

fuckt jakby na to nie paczec to all. jestesmy dziecmi of the oldest energy that created the universe whom most call the GOD

Old Post 10-12-2001 23:07
L0b0
Combat (Death Knight)

całkowicie się z tobą zgadzam Saari nawet muj koleszka dziesięc lat odemnie starszy przeczytał tą książkę przez 4dni częsc pierwszą oczywiscie H.Potter'a.I gostkowi jeszcze nie dosyc chce jeszcze wykupic nastęone trzy częsci.
Poprostu zapaleniec.

Old Post 10-12-2001 23:08
lOOkAs
s3jtan

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Sadze ze w przypadku "Lord of the Ring" bedzie inaczej.......
Trylogia byla zajebista a film to sie okarze ale mysle ze bedzie bil wszystko na glowe........

wczoraj w jakis njusach na interii wygrzebalem wypowiedz syna Tolkiena. Fragment jego wypowiedzi : "Moim zdaniem, Władca pierścieni to książka nieprzekładalna na formę wizualną"

wziolem to z tad

btw. w polsce premiera nie wczesniej niz 20 luty!!!!!!!!!

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 10-12-2001 23:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:

1- wczoraj w jakis njusach na interii wygrzebalem wypowiedz syna Tolkiena. Fragment jego wypowiedzi : "Moim zdaniem, Władca pierścieni to książka nieprzekładalna na formę wizualną"

2- btw. w polsce premiera nie wczesniej niz 20 luty!!!!!!!!!

1- nadenty i napuszony

2- czyli w mojim wielkim mjescie ok. 5 stycznia

Old Post 11-12-2001 05:55
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

IMHO sam Tolkien pewnie by sie ucieszyl jakby sie dowiedzial ze tylu ma wyznawcow i ze kreca film na podstawie jego ksiazek
A co do daty - ojojoj ... nie moge sie doczekac

Old Post 11-12-2001 12:03
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
no to polecam PI.....film warty obejrzenia. jest o genialnym matematyku, ktory z biegiem czasu ma dosc bycia genialnym i robi cos fajnego na koniec filmu zeby nie byc jesh genialny hehehe....do tego zarabista muza......i film jest czarnobialy

Film rzeczywiscie zajebisty Koles stara sie wszystko sprowadzic do rownan matematyczniych chcac udowodnic pewne proawidlowosci i to, ze dzieki matematyce da sie wrzystko przewidziec a "operacja" na koncu miala na celu zmniejszenie ilorazu

Old Post 11-12-2001 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Shooler powiedz co on zrobil na tym koncu bo jush mnie cisnie ?

Old Post 11-12-2001 14:59
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK
Otóż filmik, od którego to się fshystko zaczeło jest zmontowany, otóż mój kumpel ma film, na którym ta sama kobieta jest wieszana...

8 mm.

Old Post 12-12-2001 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
Shooler powiedz co on zrobil na tym koncu bo jush mnie cisnie ?

Dokonal wulkanizacji opon muzgowych

Old Post 12-12-2001 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:36.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions