Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Czy lubicie zmiany tresci piosenek na rzecz QWAKA
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Diodak
Skilled (Knight)

w sumie odwazny jestes z tym modemem

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-01-2002 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diodak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diodak Znajdź więcej post'ów przez  Diodak Dodaj Diodak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diodak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

Wecie przestancie bo 75% wsyzstkich postow sa nie na temat, wiec gdyby usuwac gosci za pisanie glupot to polowa boardu by poleciala.

Old Post 10-01-2002 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Diodak
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh
Wecie przestancie bo 75% wsyzstkich postow sa nie na temat, wiec gdyby usuwac gosci za pisanie glupot to polowa boardu by poleciala.

to samo chciałem powiedziec

Old Post 10-01-2002 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diodak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diodak Znajdź więcej post'ów przez  Diodak Dodaj Diodak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diodak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh

milosh myslalem ze odrozniasz pisanie glupot od pisania nie na temat...

Old Post 10-01-2002 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Wlasnie...to dwie rozne rzeczy - mozna pisac nie na temat ale ciekawie...a na boarda q3 coraz mniej mam ochote zagladac..

Old Post 10-01-2002 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez Diodak

to samo chciałem powiedziec

nie no ty jestes niemożliwy(czytaj nienormalny) to niebył komplement

Old Post 10-01-2002 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

oxygen a czy Ty sadzisz ze te wszystki wypocini boardowiczow "nie na temat" sa takie arcyfajne i super je sie czyta? Spojrz na przyklad na swiezy temat agresja w q3. Pierwsze wypowiedzi sa w miare ok, a potem zaczenaja sie juz bzdurne teksty o sciaganiu koszulet itp (zauwaz ze nie tylko Diodak to pisze). Wybacz ale dla mnie to sa juz wyraznie glupoty.

W ogole polowa postoe na forum nie przekracza jednego zdania. Slabo? Jezeli chcecie zaprowadic porzadke na forum to po pierwsze zlikwidujcie wszystkie staty. Tak wlasciwie to po co one sa? Spojrzcie np na forum netwars.pl,engine boarda jest prosty jak konstrukcja cepa, ale za to nie ma nabijania postow. Arty sa albo na temat, albo przynajmneij smieszne.

Old Post 10-01-2002 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Wlasnie...to dwie rozne rzeczy - mozna pisac nie na temat ale ciekawie...a na boarda q3 coraz mniej mam ochote zagladac..

Nie wiem czy dobrze zinterpretowalem twe slowa, ale czy zagladalas na board q3, aby pogadac na ciekawe tematy nie zwiazane z q3?

Old Post 10-01-2002 22:32
demarcos
zdzisiu burczymucha

nie wiem czy ktos zauwazyl ale teraz kazdy aktualny topic jest o tym malym ograniczonym chlopczyku.. no diodak,....jestes na ustach calego boarda q3
gj !

Old Post 11-01-2002 06:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Diodak
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
nie wiem czy ktos zauwazyl ale teraz kazdy aktualny topic jest o tym malym ograniczonym chlopczyku.. no diodak,....jestes na ustach calego boarda q3
gj !

NIe jestem ograniczony a co do tego ze wszyscy o mnie móią to zaczyna byc męczące

Old Post 11-01-2002 11:33
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
NIe jestem ograniczony a co do tego ze wszyscy o mnie móią to zaczyna byc męczące

Ja nic nie mowie - tylko sie przygladam

Z drugiej strony mam mala uwage do wszystkich. Nie wiem czy wiecie, ale od porzadku na boardzie sa moderatorzy, rozumiem zwrocenie komus uwagi itp, wiem, ze na boardzie sie robi balagan, ale dlaczego wszyscy proboja zwalic wszystko na Diodaka? Rozumiem ze wprowadzil tu duzo zamieszania i przesadzil, ale wy tesh przesadzacie - milo by wam bylo gdyby kazdy zaczal na was teraz najezdzac na wszystkich topicach?

btw: Diodat ty tesh wyloozoj i dostosooj sie do panujacych tu norm!

Old Post 11-01-2002 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Diodak
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Ja nic nie mowie - tylko sie przygladam

Z drugiej strony mam mala uwage do wszystkich. Nie wiem czy wiecie, ale od porzadku na boardzie sa moderatorzy, rozumiem zwrocenie komus uwagi itp, wiem, ze na boardzie sie robi balagan, ale dlaczego wszyscy proboja zwalic wszystko na Diodaka? Rozumiem ze wprowadzil tu duzo zamieszania i przesadzil, ale wy tesh przesadzacie - milo by wam bylo gdyby kazdy zaczal na was teraz najezdzac na wszystkich topicach?

btw: Diodat ty tesh wyloozoj i dostosooj sie do panujacych tu norm!

OK wszystko napisałem w THE LAST TOPIC i nie bedne sie powtarzał

Old Post 11-01-2002 13:01
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

milo by wam bylo gdyby kazdy zaczal na was teraz najezdzac na wszystkich topicach?

hm milo niemilo ale jakbym przybil gwozdz do trumny tego boarda to dziwic sie nie ma czemu.....

Old Post 11-01-2002 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Diodak
Skilled (Knight)

quote:

hm milo niemilo ale jakbym przybil gwozdz do trumny tego boarda to dziwic sie nie ma czemu.....

TERAZ przynajmniej widac błendy wienc wiadoo co zmienic w sumie pomogłem

Old Post 11-01-2002 22:57
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:

TERAZ przynajmniej widac błendy wienc wiadoo co zmienic w sumie pomogłem

czekasz na podziekowania? a moze owacje na stojaco?
kurcze bez ciebie ten board by zginal
dzieki stary.....naprawde dzieki

Old Post 12-01-2002 08:53
Diodak
Skilled (Knight)

quote:

czekasz na podziekowania? a moze owacje na stojaco?
kurcze bez ciebie ten board by zginal
dzieki stary.....naprawde dzieki

NO nie ma za co ehe

Old Post 12-01-2002 15:11
ZbooJ
Zajebisty facet :]

demarcos: tym miejscu ironia chyba nie dala zamierzonych efektow hehe

Old Post 12-01-2002 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZbooJ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ZbooJ Znajdź więcej post'ów przez  ZbooJ Dodaj ZbooJ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZbooJ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

dobra, szkoda to dalej ciaganc... closed

Old Post 12-01-2002 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:27.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions