Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > ankieta inna niz wszystkie
jaki rodzaj smierci uwazasz za najodpowiedniejszy da siebie?
Ta ankieta została zakończona.
Utopic sie 2 4.35%
Powiesic sie 0 0%
Zastrzelic sie 3 6.52%
Skoczyc z dachu 5 10.87%
Podciac sobie zyly 1 2.17%
Podczas snu 12 26.09%
Nieswiadomie 4 8.70%
W zerwanej windzie 0 0%
Na nieuleczalna chorobe 2 4.35%
Zawal serca itp. 0 0%
Spic sie na smierc 3 6.52%
Przedawkowac 6 13.04%
Zostac zgniecionym w zawalajacym sie budynku 1 2.17%
Masakra w metrze 1 2.17%
Byc brutalnie zgwalconym a nastepnie zamordowanym 6 13.04%
W sumie: 46 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Dobra, sorry za tamto, a bajzer sie troch zeczywiscie zrobil. Oxygen wogoole uwaza ze board zszedl na psy i opuszcza (opuscil) boarda. For more information: http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=3819

(a tak przy okazji to sorx ze nie na temat)
EOT

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-01-2002 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

n/p juz jestem cool, ale takie odzywki naprawde niszcza boarda.
Moze niektorym "wisi" cale to "forum", ale ja ze zniecierpliwieniem naciskam F5 w mym Outlooku czekajac na "reply".
Dlatego cholernie wkurwia mnie jak ktos rob bajzel (nie jestem hipokryta - zmienilem sie. zobaczycie)
btw thx za link :O - nie wiedzialem o tym - zal czytac :'{
Od dzis postaram sie w miare mozliwosci wkur.wiac sie na lame oraz na spoko ludzi ktorym tez przeciez zdarzaja sie odchyly (like me)
zamiast zostawiac tonacy statek powinno sie z niego wylewac wode z gownem... ale czasem sil brak - ja to rozumiem......

Old Post 29-01-2002 21:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ktos tu z bardzo mizernym skutkiem probuje stac sie cynikiem

Old Post 29-01-2002 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
ktos tu z bardzo mizernym skutkiem probuje stac sie cynikiem

Zazdrosny?

A mizernym teraz bo to bylo tylko wkur.wienie i bo zaczynam, zobaczymy za miecha co bedzie.
- a - d - d - e - d -
Wiem ze powyzszy (moj) post z pkt. widzenia 50% Boarda moze brzmiec jakby hipokryta chcial sie popisac, ale z ocenianiem ost. wydarzen i mojej opinii o nich zaczekajcie jeszcze chwile.

Edytowane przez dnia 30-01-2002 o godz. 13:42

Old Post 30-01-2002 13:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

Zazdrosny?

A mizernym teraz bo to bylo tylko wkur.wienie i bo zaczynam, zobaczymy za miecha co bedzie.
- a - d - d - e - d -
Wiem ze powyzszy (moj) post z pkt. widzenia 50% Boarda moze brzmiec jakby hipokryta chcial sie popisac, ale z ocenianiem ost. wydarzen i mojej opinii o nich zaczekajcie jeszcze chwile.

sory za to, ale nie moge sie oprzec pewnej wizji - siakis taki maly gosc podskakuje i wymach.uje piesciami, drac sie wnieboglosy:
ja bede cynikiem! jeszcze zobaczycie! ja bede cynikiem!

yoshi : no offence i pamietaj, nic na sile

Old Post 30-01-2002 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:

sory za to, ale nie moge sie oprzec pewnej wizji - siakis taki maly gosc podskakuje i wymach.uje piesciami, drac sie wnieboglosy:
ja bede cynikiem! jeszcze zobaczycie! ja bede cynikiem!

zacytuje Twoje slowa: " "
just lol

nie taki ze mnie "maly gosc" (186, 73), poza tym nie lubie cynizmu (no offence) bo przewaznie jest wkurwiajacy.
Po prostu widze ze Boardowi przyda sie jeden idiota mniej i jeden cynik wiecej bo sie tu porobil najwiekszy bajzel od kiedy pamietam...

quote:

yoshi : no offence i pamietaj, nic na sile

j/w mowile:
ja nie chce byc cynikiem na sile, ale jezeli to bedzie konieczne zeby uswiadomic pare lam, powiedziec ostro w uszy moderatorom ze jak zaczna banowac, kasowac i sikac to nic zlego sie nie stanie a wrecz przeciwnie to mowie jestem za! wiec jezeli do tego potrzebny jesty cynik... to ch.uj bedzie jeden cynik wiecej przez tak dlugo jak dlugo wszystko nie wroci do "normy"...

wish me gl i mow jak cos spie.prze

Old Post 31-01-2002 00:08
deathcrush
łobuz

prawde mowiac nie rozumiem ... whateva. tak myslalem ze przydalby sie jakis topik w ktorym ludzie wspolnie ustaliliby zasady obowiazujace na boardzie, mysle ze to byloby w miare rozsadne... i przydaloby sie 2-3 moderatorow wiecej... ale to tylko propozycja

Old Post 31-01-2002 02:14
yoshi.thod
Guest

quote:
prawde mowiac nie rozumiem ... whateva.

LOL chodzilo mi glownie o to, ze jak zamiast pisac jak idiota zaczne pisac jak "stara, zrzedliwa, czepiajaca sie babcia" to poziom Boarda ciutke wzrosnie...

quote:
tak myslalem ze przydalby sie jakis topik w ktorym ludzie wspolnie ustaliliby zasady obowiazujace na boardzie, mysle ze to byloby w miare rozsadne... i przydaloby sie 2-3 moderatorow wiecej... ale to tylko propozycja

vote yes imho zajebisty pomysl.

Old Post 31-01-2002 20:46
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
zaczne pisac jak "stara, zrzedliwa, czepiajaca sie babcia" to poziom Boarda ciutke wzrosnie...

wystarczy mi ze jestem mlodym troche zrzedliwym czepiajacym sie gosciem... do babci mi naprawde daleko

Old Post 31-01-2002 23:59
yoshi.thod
Guest

quote:

wystarczy mi ze jestem mlodym troche zrzedliwym czepiajacym sie gosciem... do babci mi naprawde daleko

lol to nie byla aluzja do Ciebie ale nie wazne

Old Post 01-02-2002 01:16
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:13.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions