Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Z kąd gracie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
a ja mam 99.9 fps non stop i co mi zrobicie?
gf 3 512 ramu i 90 fps LOL ROTFL I CO TAM JESZCZE CHCECIE!!! Stary jakiego masz proca, ze tak ****owo to chodzi?
Mojego kumpal gf1 lepiej chodzi

to fakt, koles ma cos z****** ... a ty DST jaka masz konfiguracje?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-02-2002 09:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Ja mam gf1 i od 99.9-100

Old Post 18-02-2002 09:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck
Ja mam gf1 i od 99.9-100

To zależy w jakiej grze, napewno nie w CS'ie.

Old Post 18-02-2002 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

Cafe Tera - Pasaż Bielaka w Krakowie. - RZĄDZI
Ale najbardziej lubie grac z mojej chaty - SDI a pingi mam ok 40 - 100.. SERIO

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 18-02-2002 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall

Właśnie

Old Post 19-02-2002 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Post Re: a ja z...

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
krakowa sobie gram w cs'a tylko z kaeji, i to raz na miecha ] ... jest ktos z kraka? nie chce mi sie czytac calgo topiq

ja z Krakowa..... też nie chce mi się czytać ale czytam... ;-)

PS
Ale najazd Warszawki!!!

Pozdrówka
Al Fitto

"...Today is just another day closer to real freedom"

Old Post 24-02-2002 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Jak większość z DOMKU, przez Chello , ale nie wiem czemu u mnie ping od 200 - 400, no chyba że sobie wejdę na jakiś SUPER serwerek to wtedy ok. 100. Ale wg. mnie to Chello to, żadna rewelacja... choć dzięki BOGU za to, że w ogóle mam stałe i mogę grać.

Mimo wszystko co sobotę biegnę do Kafejki ...... Z qumplami zawsze warto pograć. Poza tym z Kafejki w Aqua Parku pinki malutkie przyjemnie się gra i w ogóle.....

Przy okazji poszukuję, ludzi chętnych na granko, z KRAKOWA, jak coś to wpadnijcie w sobotę do Aquaparku.... 90%, że będę..

pozdrawiam
Al Fitto

Old Post 24-02-2002 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Al Fitto
Przy okazji poszukuję, ludzi chętnych na granko, z KRAKOWA, jak coś to wpadnijcie w sobotę do Aquaparku.... 90%, że będę..

Nie wiem czy to to, ale jesli to taka cafeja w w AquaParq to chyba tam. WIec w wakacje bylo tam kijowo, moze teraz sie zmienilo, ale pewnie jeszcze z rok w KRAKOWIE mnie nie bedzie.

Old Post 25-02-2002 07:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall

Pokaze ci screena z gry.

Old Post 25-02-2002 09:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

100 fps w cs to zaden wyczyn, nie wiem dlaczego mu nie wierzycie?

Old Post 25-02-2002 12:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

W sumie to ??

Wiecie co te pingi naprawdę są na necie takie niziutkie !!!

A co do graczy to, rzeczywiście dość..... ciężko dlatego ja przychodzę ze swoją btygadę (QUMPLI)

Poza tym założę, się że dla was to my itak jesteśmy zbyt cieńcy

Ale nie ulega wątpliwości że kafejka GIT, i może nawet niedługo się na 2 piętro przeprowadzi i będzie jeszcze LEPIEJ

Old Post 25-02-2002 12:56
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Ja mam gf1 i od 99.9-100

quote:

Pokaze ci screena z gry.

Napisałeś, że masz GF1 i fps od 99.9 do 100... A takie coś jest nierealne, niezależnie od procka. Przy większej zadymie, otwartej przestrzeni, po prostu karta nie wyrobi!

P.S. Screen naprawdę nie jest żadnym dowodem, bo jak niby mam wiedzieć z jakiego kompa był robiony?

Old Post 25-02-2002 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

ja na nullu i adze swego czasu na modemie osiagalem 95 fps tylko ze ja mam p3 800 256 ram'u i geforce 2!

Old Post 25-02-2002 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

ej ludzie.. co wy robicie, ze macie tyle fpsoof.. ?
ja mam celka 800, rive tnt2 32mb i 128 ram.. i w grze po necie mam do 40- 50 fps.. a najnizej mam 30.... (to duzo czy malo ?)

Old Post 25-02-2002 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Pewno powiecie, ze jestem burak ale jak się włącza pokazywanie FPSów (tzn. Frames per Seconds ??) to wam powiem ile mam... To się napewno wpisuje w konsoli tylko jak ????

PS
Nie znacie może adresiku gdzie znajdę komendy (tylko nie te podstawowe typu Autoteambalance ??)

Old Post 25-02-2002 21:28
c35
old FPP.pl member

quote:
(...) ale jak się włącza pokazywanie FPSów (tzn. Frames per Seconds ??) to wam powiem ile mam... To się napewno wpisuje w konsoli tylko jak ???? (...)

wpisujesh w konsoli komende: cl_showfps "1" i to wshystko

Old Post 25-02-2002 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:44.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions