Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > ostatni topic
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek

No, jeszcze sporo osób może coś sensownego wnieść do dyskusji, od kilkunastu postów wstecz nie ma totalnych bzdur (chyba)

imho ostatnie 10 postow jest raczej zbedne...
btw nie jestes taki gupi jak mysalem

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-01-2002 15:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

Dear LucaS jestem swiadomy tego, iz pisanie postow na boardzie nie jest obowiazkowe, aczkolwiek dziekuje za przypomnienie.
Jezeli jednak nie skumales o co chodzilo w moim poscie to przeczytaj go jeszcze raz i ejszcze raz sie zastanow...
hint: Po prostu nie chcialem zasmiecac topiku dyskusjami typu "tak! nie! tak! nie!" EOT ze slawkiem, nie EOLT...

To nie bylo tylko do Ciebie - to bylo tak do ogolu....

Do slawka - o zamykaniu - to przypominam ogolen zasady.... nie oceniam, ze taen topic ma byc zamkniety czy nie. mowie tylko... ze glosy za i zamykamy....

Old Post 31-01-2002 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Och Ty LucaSie jeden, małe nieporozumienie, i już mi tak ocenę obniżyłeś?!!!

Nie wystarczy reprymenda?

Old Post 31-01-2002 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:

O wypraszam sobie - masz caly czas u mnie piatke....

Z tego co pamietam - to bylem 11 osoba oceniajaca...

Old Post 31-01-2002 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Ja tez proponuje zamknac ten topic. Uszanujmy moze to ze oxygen odszedl ( )i go zamknijmy a na temat praw i obowiazkow na boardzie moznaby (tramwwaj juz to tu zaproponowal ==> http://board.fpp.pl/showthread.php?...mp;pagenumber=4 ) zalozyc nowy topic. Tam kazdy moglby podac swoje proozycje co do poprawienia boarda.

Old Post 31-01-2002 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

oxy odchodzi?
no coz... zawsze bede cie pamietal przyjacielu...
a co do klimy to fakt ze troche sie ostatnio zepsula
a to dlatego ze niema juz tu ludzi ktorzy dawno temu tworzyli wspanialy klimat:/
co nie znaczy ze nie akceptuje nowych
jestem jak najbardziej za nowymi tylko jest z nimi jeden problem
mysza przywyknac do atmosfery, nauczyc sie sztuki dyskusji czego niestety brakuje wielu ludziom

Old Post 31-01-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
zalozyc nowy topic. Tam kazdy moglby podac swoje proozycje co do poprawienia boarda.

Bo ja wiem... w nowym nic nie bedzie....

Old Post 31-01-2002 19:12
oxygen
new challenger

quote:
Dobra. A jak koleś prosi o pomoc w postawieniu serwka na Linuxie, to żaden Mastah nawet nie pierdnie w odpowiedzi. Po co? Przecież wszystko już było. Nie wie - znaczy lama i kropka.

jakbys siedzial dluzej na tym boardzie to bys wiedzial ze zawsze pomagalem newbie jezeli sam to wiedziales a jak nie wiem to nie pisze....bo co mam w topicu napisac "sorki ale nie wiem jak postawic server na linuxie" i co ****? powiecie ze nabijam posty....wole juz nic nie pisac niz pisac glupoty...

btw slawek jest jedynym newbie ktory mi sie podoba...w sumie...z tych co w tej chwili pamietam (moze ich byc wiecej ale jakos nie moge skojarzyc)

lucas napisal cos ze wezmie sie za zmiane boarda i zaostrzy rygor i o to wlasnie caly czas chodzi!!! zrob tak zeby bylo znowu "fajnie" a Cie ozloce

btw nie odchodze na zawsze....wroce jak powroci dawny klimacik i mam nadzieje ze moderatorzy sie do tego przyczyia bo mam juz dosc opierdalania kazdego jebnietego newbie za durne posty...

pozdro all

Old Post 31-01-2002 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

btw slawek jest jedynym newbie ktory mi sie podoba...w sumie...z tych co w tej chwili pamietam (moze ich byc wiecej ale jakos nie moge skojarzyc)

lucas napisal cos ze wezmie sie za zmiane boarda i zaostrzy rygor i o to wlasnie caly czas chodzi!!! zrob tak zeby bylo znowu "fajnie" a Cie ozloce

Bo slawek - to troche inne pokolenie...

Dobra - jak przejde sesje, pokonsultuje z moderatorami i zaczniemy pisac jakis regulamin...

Old Post 31-01-2002 20:38
yoshi.thod
Guest

quote:

Jak mozna sie cieszyc z obnizenia oceny - no coosh ja to jush mam w dupie i calkiem dobrze mi z tym.

Poza tym z tego co widze, LucaS nic do Ciebie nie ma, ale kilka innych osob to co innego...

A btw posta Lesia to uwazam ze tram podal zajebisty pomysl - moze by go tak zrealizowac...?

Old Post 31-01-2002 20:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Dobra - jak przejde sesje, pokonsultuje z moderatorami i zaczniemy pisac jakis regulamin...

ye ye ye
wreszcie...

Old Post 31-01-2002 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:

A btw posta Lesia to uwazam ze tram podal zajebisty pomysl - moze by go tak zrealizowac...?

Bez obaw - dyskusja bedzie.....

W odpowiednim dziale oczywiscie...

Old Post 31-01-2002 21:00
yoshi.thod
Guest

quote:

Bez obaw - dyskusja bedzie.....

W odpowiednim dziale oczywiscie...

To moze zalozcie topic/ankiete w ktorym bedzie sie podawac propozycje dot. regulaminu (podobna rzecz proponowal tram)
ofkoz glupawe posty z miejsca kasujcie.

What d'ya think?

Edytowane przez dnia 31-01-2002 o godz. 21:18

Old Post 31-01-2002 21:08
Lucas
esports.pl

quote:

To moze zalozcie topic/regulamin w ktorym bedzie sie podawac propozycje dot. regulaminu (podobna rzecz proponowal tram)
ofkoz glupawe posty z miejsca kasujcie.

What d'ya think?

No chyba o tym napisalem

Przedyskutujemy to w naszym gronie i zarzucimy topic...

Old Post 31-01-2002 21:15
yoshi.thod
Guest

quote:

No chyba o tym napisalem

Przedyskutujemy to w naszym gronie i zarzucimy topic...

Przejezyczylem sie chodzilo mi o ankiete...

Zarzuc np. topikiem:
Czy uwazasz, ze Board powinien byc bardziej rygorystyczny?
  • wiecej banow
  • wiecej kasowania durnych tematow
  • wiecej kasowania durnych postow
  • jest oK.
  • powinien byc wiekszy looz
  • bardziej? och! a dzie wolnosc slowa?

Old Post 31-01-2002 21:20
weirdo
kontemplator bytu

quote:

Przejezyczylem sie chodzilo mi o ankiete...

Zarzuc np. topikiem:
Czy uwazasz, ze Board powinien byc bardziej rygorystyczny?
  • wiecej banow
  • wiecej kasowania durnych tematow
  • wiecej kasowania durnych postow
  • jest oK.
  • powinien byc wiekszy looz
  • bardziej? och! a dzie wolnosc slowa?

ty tez mozesz zarzucic... od jakiegos czasu kazdy user moze zakladac ankiety

you accept (reject, respect);

Old Post 31-01-2002 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Weirdo

ty tez mozesz zarzucic... od jakiegos czasu kazdy user moze zakladac ankiety

Wait wait.... topic bedzie, ankieta bedzie... spokojne... dajcie mi skonczyc sesje....

Old Post 31-01-2002 21:45
emi
lame

Nie czytalem wszystkiego ale za ten txt masz u mnie 5
"Casus Emiego i jego amfowego ciągu do pisania "

Old Post 31-01-2002 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:

Wait wait.... topic bedzie, ankieta bedzie... spokojne... dajcie mi skonczyc sesje....

Zapraszam tutaj

Old Post 31-01-2002 22:48
emi
lame

jakies glupoty

ps. Oxy jestem newbie mam cale 100 postow a ty mnie nie lubisz hlip hlip

Old Post 01-02-2002 00:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Lucas: Bo slawek - to troche inne pokolenie...

?????
quote:
emi: Nie czytalem wszystkiego ale za ten txt masz u mnie 5

Ty hipokryto!!!
quote:
oxygen: powiecie ze nabijam posty....wole juz nic nie pisac niz pisac glupoty...

Stary! Przy tej ilości trudno już mówić o chęci nabijania...
Siemka
quote:
yoshi: Jak mozna sie cieszyc z obnizenia oceny - no coosh ja to jush mam w dupie i calkiem dobrze mi z tym.

Hej, nie widzisz w tym sprzeczności?
No dobra, napiszę to: joke

Wszyscy : dajcież LukaSowi chwilę na naukę

Old Post 01-02-2002 09:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Chyba nie rozumiecie 1 rzeczy ten topic nie moze spadac na dol gdyz wtedy na boardzie zabraknie waszego guru a mojego fana oxygena

Old Post 02-02-2002 17:27
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez emi
Chyba nie rozumiecie 1 rzeczy ten topic nie moze spadac na dol gdyz wtedy na boardzie zabraknie waszego guru a mojego fana oxygena

eee tam ja sobie w nim raz na rok cos napisze
btw fajna ankieta i fajne wyniki to wam wkoncu powinno dac do myslenia...ja nie moglem zaglosowac (sic!) bo sie cos zjebao akurat ale glosowalbym na opcje 1 btw

Old Post 07-02-2002 02:14
oxygen
new challenger

quote:
jakies glupoty

ps. Oxy jestem newbie mam cale 100 postow a ty mnie nie lubisz hlip hlip

heheh taaa nie lubie cie masz malo postow tzn ze cie nie lubie jaaasne moj masterze

Old Post 07-02-2002 02:16
mazoor
Guest

quote:

nie zapomnimy nigdy o oxygenie

Old Post 08-02-2002 12:11
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:16.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions