Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Czy PF to lamerska broń ?
Czy Pf to broń używana głównie przez lamerów
You do not have permission to vote on this poll.
Tak 21 26.25%
Nie 59 73.75%
W sumie: 80 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez [BSM] Eladamari
I co z tego ze 5 osob lepiej dla was. Pomysl spudluja 5 razy albo trafia nawet 2-3 razy i czekaja az ktos ich zabije, z pistoletem na karabiny za duzo nie wskuraja a z PFa latwo spudlowac tyle ze wiekszosc osob nie mysli rzuca dynamit i od razu podklada albo biegnie na pale caly odzial i wtedy 1 strzal wystarczy

Nie o to chodzi co to za przyjemnosc grania robi sie q3 nie po to sa ru inne klasy zeby pol teamu gralo pf'em

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-07-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

czy PF to bron LOL'of

hmmm PF jest najniebezpiecnijeszy w rekach czlowieka ktoory umie sie nim posloogiwac ...

ale w rekach lamerka jest tylko zabawka ktoora pograza droozyne [np 4 TK i jeden trafiony przeciwnik] :{

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 02-07-2002 23:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

takie cos juz sie nie widuje przynajmniej ja nie widuje

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 03-07-2002 01:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez [BSM] Eladamari
z pistoletem na karabiny za duzo nie wskuraja

czemu ja ostatnioo zauwarzyłem że zabijam wiecej osób pistoletem niż karabinem , poprostu zależy to od umiejętności gracza

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 03-07-2002 02:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Chyba czas zamknąć ten temat

Zapoczątkowałem go kilka mięsiecy temu i ku mojemu zdziwieniu temat jeszcze istnieje. Po pierwsze chyba trochę źle postawiłem pytanie - czy pf to lamerska broń , chociaż z drugiej strony chciałem się dowiedzieć co myślą o niej inni gracze.

Do operowania Pf-em nie potrzeba żadnych wilekich kwalifikacji.
No moze poza akcjami w których odpalamy pf-a bedać schowani za ścianą i wyskakujemy w momencie kiedy posik opuszcza lufę

DO DOBREGO OPEROWANIA PF-EM TRZEBA INTUICJI I BARDZO DUZEJ WIEDZY NA TEMAT ZWYCZAJOW I ZACHOWAN GRACZY W WOLFIE. Trzeba poprostu wiedziec w ktorych momentach i gdzie skupia się najwiecej przeciwnikow w zaleznosci od sytuacji na mapie. Trzeba dokladnie wiedziec kiedy przeciwnik bedzie mial repsawn i po jakim momencie znajdzie się w danym miejscu mapy.
Trzeba znaleść takie miejsce w którym sami nie bedziemy zagrożeni. Trzeba wykazać się cierpliwością i doskonałym przeglądem pola walki - nie strzelać do pierwszego lepszego przeciwnika, często przepuszczać pojedyńczych, żeby zdobyć kilka fragów na raz na jednej grupie.

Podam przykład - mapa village - allies ukradli złoto uciekają przez taver, respawn axis wybity. Musiałem wykazać sie odrobiną szaleństwa żeby ścigać z pf-em axis przez tavern zamiast iśc przez bridge. Liczyłem na to że innym uda siepowstrzymać na chwilę allies co pozwoli mi in dogonić. i Udało sie - strzeliłem od tyłu do zaskoczonych axis gotujących sie już do wejścia koło south tower. Kilka fragów naraz, objective secured.

Inną sprawą jest atakowanie forward bunker na beach od strony ... plaży - i wtedy z takich niekonwencjonalnych akcji wychodzą piękne fragi.

OCzywiście takie akcje wychodzą raz na dziesięc, ale dzięki takim akcjom uwielbiam grać pf-em

Po za tym najlepsze akcje z pf-em wychodzą w niekonwencjonalnych zagranich do których trzeba wykazać się kreatywnością i odrobiną szaleństwa.

Oczywiście nadal jest sporo pf-iarzy którzy potrafią zdobyć kilka fragów naraz strzelają do forward bunkra na beach ( tak przy okazji to na beach wcale nie zdobywa się najwiecej fragów strzelając do forward bunker co niektórzy sugerują, bo po respawnie każdy dobry gracz albo sie cofa albo wskakuje na trenches albo wychodzi na beach. Jedynie lamki które siedzą cały czas po respawnie w forward bunker są łatwym celem dla pf-a.

Moim guru na polskiej scenie Wolf-a jest Shiro z C4. Gość idelanie potrafi się ustawić z pf-em. Gra niekonwencjonalnie, odgrywaw taktyce C4 bardzo duża rolę o czym mogły przekonać sie nie jedne klany grające z C4. Często jego akcje decydują o porażce lub zwycięstwie drużyny. Warto czasami popatrzeć jak ten facet operuje pf-em.

Old Post 03-07-2002 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

No i wyszlo...
Zeby grac PFem trzeba byc artysta.
No to jak juz wiemy wszystko, to mozemy zamknac topic

IRCnet: #polishlegion

Old Post 03-07-2002 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Coraz wiecej przyszlych artystow z pfami na serwerach

(...)

Old Post 03-07-2002 22:47
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
Coraz wiecej przyszlych artystow z pfami na serwerach

hhe dopry punk widzenia martin :>

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 03-07-2002 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:44.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions