Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Jaki PieC?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez LaM4
Tak wiem obudowa polaczona z lodowka cena - bagatelka - 3400 zl jak caly nowy komputer

to cos jest wielkosci obudowy [tak jak powiedziales ], i nie do lodowki podpiete jest. Podpiete jest do jakiegos kranu or smthg, a od tego pudła odchodzą rury. Zamraża wodee i jest chłodzenie... no w sumie podobny efekt mozna osiagnac wystawiajac komputer zam okno podczas srogiewj zimy

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-03-2002 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

PanNa jak tam twoja maszyna ??
kręcisz rivke albo procka ?

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 25-03-2002 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
PanNa jak tam twoja maszyna ??
kręcisz rivke albo procka ?

Chwilowo dałem spokój.Stanąłem stabilnie z procem 500@550,dało to konkretny zysk (coś koło 200 pkt. w CCR) i tyle.
Rivką trochę pokręciłem, ale okazało się że mam total_hiper_noname_tnt_pieprz*****_kartę.Po prostu pamięci na tej mojej grafice są do *upy, Koreańczyk chyba najtańsze jakie były na rynku wsadził i skutek taki że chodzą nominalnie 130 i ani herza więcej.A całe kręcenie nvidią opiera się o podciąganie zegarów rdzenia i pamiątek, więc ...

Ale nie jest najgorzej, w te mapki co chodzą na servach spox.
może poza rommlem, zobaczymy co będzie jak przyjdzie moda na last_stopa, demolition albo bungalow, tam snuje, nie wiem jak będzie z 10-20 graczy...

Przy okazji mam pytanie, ale to do topica z innej bajki, chyba Shadow założył :)

Aaaaa, i na koniec :)
Tak naprawdę to narzekałem na mojego kompa, ale jak widzę ile fps wyciągają maszyny niektórych niezłych graczy, to myślę że na słabszej maszynie też można mieć wyniki (rozczulają mnie goście ze snajperką co mają 4-6 fps w momencie oddawania strzału).
Skutecznego strzału.

I na koniuszek :zbieram kaskę na jakie zakupy, ale ciiiiii ... ;)

Old Post 25-03-2002 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA

...I na koniuszek :zbieram kaskę na jakie zakupy, ale ciiiiii ...

panNA powodzenia i do zobaczenia na jakims serwie

Old Post 26-03-2002 01:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Talking KYRO II

Jak sie nie myle , chodzi tu o kompa do grania w ut ...... pomine kwestie porcesora , i tych innych bzdetów , chodzi mi o karte graficzna . Zamienilem ostatnio ( 2 tyg. temu ) karte GeForce 2 MX firmy Hercules ( jet to jedna z lepszych firm ) na karte PowerVr z czipsetem KYRO II tej samej marki co poprzedni GeForce. I powiem wam tyle , ze urban , KOMPLETNIE INACZEJ WYGLADA , naprawde jest zabujczo wykurwisty !!! jakos tekstur jest niesamowita , nasycenie koloruf , predkoscioweo jest tak na oko 2x razy szybszy

POLECAM !!!!

Old Post 26-03-2002 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nOne
yay!

Ale miales gf2 mx400 czy mx200?

Old Post 28-03-2002 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nOne Znajdź więcej post'ów przez  nOne Dodaj nOne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nOne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

UnderPressure

ECSK7S5A SIS735=259
duronik 1000MHz=230
skrzyneczka=120
mieszadełko=60
Suma=669PLN
Miłość do krzemu jest ślepa i nie ma przed nią żadnej obrony.
Starego maina pchnę na giełdzie razem z procem, albo podaruje stryjowi, co narazie łowi ryby i układa pasjanse na 486 SX ...
Zakupy, zakupy, już jutro :D ...

Old Post 11-04-2002 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

panNA - gratulacje !!!!!!!!!!!!
Niskich pingow, duzych FPS-sow i pomyslmych wiatrow na nowej drodze zycia !!

Old Post 12-04-2002 00:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ni_co
|-dT-|Vito Corleone

Thumbs up

Hmm to ja panna Ci powiem że mój komp to jest juz raczej stary smieć i za grosze takiego nabedziesz. Chodzi za to bardzo dobrze:
- Duron 850
- Plyta Shutle
- 512 MB RAM ( jak mialem 256 to w UT nie bylo roznicy - chyba)
- Dyst IBM Deskstar
- GForce 2 MX 400
- Mysz Optyczna Logitecha (taka co sie na czerwono swieci na boki )
- monitor SONY 17"

No i gram 1024x768, kolor 16 bit, detale wszystkie na srednich ustawieniach. No i mam od 100 do 55 klatek. Zależy od mapy.
Cena takiego kompa to grosze, a pograsz sobie jak nalezy.

Old Post 12-04-2002 08:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ni_co Znajdź więcej post'ów przez  Ni_co Dodaj Ni_co do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ni_co prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

PanNa ja ci radze kup np. ode mnie kompa P2 266 , 192 MB Ram (sdram) geforce 2 mx400 32 MB , i mowie ci , gra sie superowo na serio , fps nie spadaja ponizej 8, a na wiekszych mapach z duza iloscia przeciwnikow to juz na serio nie spada ponizej 5
Mysle ze warto , ale to juz sam ocen

Old Post 12-04-2002 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

joł sama dżoł ja mam tylko gadane

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
PanNa ja ci radze kup np. ode mnie kompa P2 266 , 192 MB Ram (sdram) geforce 2 mx400 32 MB , i mowie ci , gra sie superowo na serio , fps nie spadaja ponizej 8, a na wiekszych mapach z duza iloscia przeciwnikow to juz na serio nie spada ponizej 5
Mysle ze warto , ale to juz sam ocen

Hmmm... a ile chcesz za niego ??? kurde oplaca sie )

Old Post 12-04-2002 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Po zakupach czyli łatwe fragi.

Nadal w to nie wierzę, ale poszedł od kopa ... Tak to jeszcze nie miałem, żeby skręcić maszynę i żeby wszystko działało od pierwszego POWER ON.
Mam teraz 4400 pkt w CCR-ku ( i to wszystkie ustawienia safe_default), w UT średnio 70-90 fps :)))
I coś wam powiem : łatwiej sie gra, przedtem miałem skórę raz na kilka tur, teraz mam 1-2 na turę, jakoś więcej czasu jest żeby przymierzyć i strzelić ;)

Ps. Aim :p2 266 powiadasz ? mam solteka z amd 500 do pchnięcia w dobre ręce jakby cię ratowało ... ten dżiforsik by tam b.ładnie pasował :)

Ps.2
Czas:piątek, 12.04.02 godziny wieczorne, miejsce: Krakoff
Cytat z mojego brata, który właśnie skasował pokera lubo innego dr@gona : patrz!!! fps jest większy od pinga !!! szok !!!

Old Post 13-04-2002 01:43
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Po zakupach czyli łatwe fragi.

quote:
Cytat z mojego brata, który właśnie skasował pokera lubo innego dr@gona : patrz!!! fps jest większy od pinga !!! szok !!!

Nie moge!! tekst miesiaca!
pozwol, ze go bede powtarzac dokola - jest za...bisty
ojej, ale sie usmialem

Old Post 14-04-2002 09:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

Dokladnie !
panNa dostaje odemnie 5

Old Post 14-04-2002 11:20
fragi
pif paf ratatata

Re: Po zakupach czyli łatwe fragi.

quote:
Nadal w to nie wierzę, ale poszedł od kopa ... Tak to jeszcze nie miałem, żeby skręcić maszynę i żeby wszystko działało od pierwszego POWER ON.
Mam teraz 4400 pkt w CCR-ku ( i to wszystkie ustawienia safe_default), w UT średnio 70-90 fps ))
I coś wam powiem : łatwiej sie gra, przedtem miałem skórę raz na kilka tur, teraz mam 1-2 na turę, jakoś więcej czasu jest żeby przymierzyć i strzelić

Ps. Aim :p2 266 powiadasz ? mam solteka z amd 500 do pchnięcia w dobre ręce jakby cię ratowało ... ten dżiforsik by tam b.ładnie pasował

Ps.2
Czas:piątek, 12.04.02 godziny wieczorne, miejsce: Krakoff

o qfa, niezle PP tez tak chce, ja mam 60 ping a fps - 9 ,tak dziewiec fps i jak tu qfa grac

Ale tekst jest nie dowyj.ebania

Old Post 15-04-2002 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Re: KYRO II

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
Jak sie nie myle , chodzi tu o kompa do grania w ut ...... pomine kwestie porcesora , i tych innych bzdetów , chodzi mi o karte graficzna . Zamienilem ostatnio ( 2 tyg. temu ) karte GeForce 2 MX firmy Hercules ( jet to jedna z lepszych firm ) na karte PowerVr z czipsetem KYRO II tej samej marki co poprzedni GeForce. I powiem wam tyle , ze urban , KOMPLETNIE INACZEJ WYGLADA , naprawde jest zabujczo wykurwisty !!! jakos tekstur jest niesamowita , nasycenie koloruf , predkoscioweo jest tak na oko 2x razy szybszy

POLECAM !!!!

No to nie mogles dac screena jakiegos? Ja mam gf2 mx400 64MB i zasuwa wszystko ladnie, ale skoro mowisz ze wyglada lepeij na PoverVR no to niedobrze. Dopiero kompa kupilem a tu juz technologie 2x lepsze i 2x szybsze ( . No to zrob jakiegos screena i zobacze jak to na VR wyglada> Dzieki

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 15-04-2002 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Żeby wam gule za bardzo nie skakały, to dodaję że grafikę mam starą i te 70-90 fps (albo ok.60 na znienawidzonej przedtem uptown) to wyciągam w 640x480 i normal_setupie.
Ale zajeb***ie się teraz gra, nowa jakość ... eh.

Tyle że na lagi i tak nie ma siły :(((

Old Post 15-04-2002 20:08
fragi
pif paf ratatata

quote:
Żeby wam gule za bardzo nie skakały, to dodaję że grafikę mam starą i te 70-90 fps (albo ok.60 na znienawidzonej przedtem uptown) to wyciągam w 640x480 i normal_setupie.
Ale zajeb***ie się teraz gra, nowa jakość ... eh.

Tyle że na lagi i tak nie ma siły ((

panna jaki ty masz nick na serverach urban terror ?

Old Post 15-04-2002 20:19
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez fragi

panna jaki ty masz nick na serverach urban terror ?

No jak to ? Wszędzie gram jako panNA, tyle że w różnych wersjach językowych :D

PS.A mam wrażenie że z tobą akurat gadałem "pod tyldą" i ty znasz wszystkie wersje mojego nicka.W każdym razie zna je ktoś kto za ciebie się podawał, a grał jako Fragilis lubo Siligarf.
A może się mylę;)

Old Post 15-04-2002 20:38
fragi
pif paf ratatata

quote:

No jak to ? Wszędzie gram jako panNA, tyle że w różnych wersjach językowych

PS.A mam wrażenie że z tobą akurat gadałem "pod tyldą" i ty znasz wszystkie wersje mojego nicka.W każdym razie zna je ktoś kto za ciebie się podawał, a grał jako Fragilis lubo Siligarf.
A może się mylę

fragilis to zupelnie kto inny

Old Post 15-04-2002 22:02
panNA
Warrior (Scrag)

quote:

fragilis to zupelnie kto inny :P

A to zwracam honory.
Ale opowiadał że klana zakłada i jakoś krótko potem taki alkoholowy sie pojawił na scenie ;)
virGO

Old Post 15-04-2002 22:19
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
fragilis to zupelnie kto inny

no wlasnie.
bo u mnie taki jeden sie ostatnio zadomowil i oznajmil ludziom ze to jest jego serv bo przebywa na nim czesciej niz ja

no i sie nazywa Siligar.F albo Fragilis (chyba dobrze napisalem?)

i ja tez myslalem ze to (CH)Fragi

Old Post 17-04-2002 09:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Unhappy ojej ...

quote:
Napisane oryginalnie przez LaM4
Dokladnie !
panNa dostaje odemnie 5

a ja jeszcze nie moge dawac gwiazdek

(ale kazdy post mnie do tego przybliza! ostatnio opanowalem Board w tym wlasnie celu! )

Old Post 17-04-2002 10:00
Sniezek
Elite (Fiend)

wujku ty mi czesciej graj na serverach a nie ....board opanowujesz...
PS. Licze na 5 gwiazdeczek

Old Post 17-04-2002 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

huh ...

quote:
wujku ty mi czesciej graj na serverach a nie ....board opanowujesz... PS. Licze na 5 gwiazdeczek

<combat-mode>
huh!....
a ciezko bylo....
przez pare godzin, gdy sie zagapilem i gralem u mnie w UT - oddalem Wam pole na Boardzie - ale znowu je powolutku odzyskuje
i Gdy sie wchodzi na Boarda - tylko moje posty
</combat-mode>

Old Post 18-04-2002 01:07
PAPUGa
Elite (Fiend)

huh ...

quote:
wujku ty mi czesciej graj na serverach a nie ....board opanowujesz... PS. Licze na 5 gwiazdeczek

<combat-mode>
huh!....
a ciezko bylo....
przez pare godzin, gdy sie zagapilem i gralem u mnie w UT - oddalem Wam pole na Boardzie - ale znowu je powolutku odzyskuje
</combat-mode>

P.S. gwiazdeczki to jeszcze nie u mnie, ale moze juz za chwile, kto wie?

Old Post 18-04-2002 01:07
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: huh ...

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
<combat-mode>
huh!....
a ciezko bylo....
</combat-mode>

no i chcialem skasowac jednego posta i co?

Wiadomość
Nie jesteś zalogowany lub nie masz uprawnień do odwiedzania tej strony. Może to być spowodowane że: Nie jesteś zalogowany. Wypełnij formularz na dole strony i spróbuj ponownie
Nie masz zezwolenia na wejście na tą stronę. Może probujesz edytować komuś post'a, albo mieć dostęp do opcji administracyjnych? Sprawdź czy możesz wykonwywać takie działania w Regulaminie Board'a.
Jeśli probujesz wysłać posta, administrator może uniemożliwił ci tą czynność, albo czekaj na aktywacje
Zalogowany użytkownik: PAPUGa [wyloguj się]

heh, Panie Administratorze, poprosze o mozliwosc kasowania wlasnych postow?

Old Post 18-04-2002 01:09
panNA
Warrior (Scrag)

Smile A.Hitchcock "Ptaki"

Ale gonisz do tej setki ... Generalnie dobrze jest widziane w razie potrzeby swojego posta wyedytować i coś dopisać, ale przyznaję że w masie robią mocarne wrażenie ... tj. chciałem powiedzieć w stadzie.Pić mi sie chce, ale się obawiam lodówkę otworzyć, wszędzie PAPUGi <joke>

Old Post 18-04-2002 01:24
LuZnY
luznym po pysku :o

Talking wracamy do tematu

no wlasnie, chcialem troche zmodernizowac kompa (to chyba na wyrost powiedziane ), mam zamiar kopsnac mu troche ramu, zmienic grafe i wlasnie co do grafiki mam dylemat, niewiem co bedzie dobre do takiego konfa jaki posiadam (ciekawskich odsylam tutaj ) wiec pytam sie was - co mozecie polecic, moze gf2? moze kyro2? co kopnie mojego kompa za rozsadna cene?

\/

Old Post 18-04-2002 02:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DreadOn3
Dread Killah of bR

Re: wracamy do tematu

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
co kopnie mojego kompa za rozsadna cene?

Daj dla pijakow na wisniowke, badz el jabola i tak ci skopia maszyne ze nic z niej nie zostanie. A cena nadal bedzie rozsadna A tak na serio to napisz ile kasy na karte graf. bys wydal. U mnie teraz g3ti200 jest za 700 z kawalkiem i do tego karta jest leadtek'a czyli b. dobra. Winfasty bardzo dobrze sie podkreca. Wiec polecam.

Old Post 18-04-2002 06:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DreadOn3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DreadOn3 Znajdź więcej post'ów przez  DreadOn3 Dodaj DreadOn3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DreadOn3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:59.    Strony (6): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions