Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > najlepsze filmy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez BobeK
gazi scionglem "to coś" i nie wiem czy to u wszystkich moze u mnie cos komp sie jeb.nol ze w polowie filmu sie zacina no ale filmik oglonie dobry :> gje gje :>

mi też się zacina w 3 min i 19 sek.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-04-2002 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

Rowniez mi sie zacina moze mamy identycznego wira Ale tak pod koniec sie odblokowuje

Co do filmow to dodam jeszcze jeden film ktory mi sie baaardzooo podoba Jest nim Made for Quake Glownie same fragi, ale koncowka jest fajna Szkoda tylko ze nie pamietam z kad go zessalem a wazyl 174mb.... Ogolnie podoba mi sie ten filmik.

Zna ktos moze tytuly utworow z filmu shambler'a promode movement, cos tam jest pod koniec ale to chyba tylko wykonawcy. Wiec jesli kto zna tytuly to niech pisze, bo fajny muzik.

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 15-04-2002 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja widzialem calosc
wypass hehehehe
no w koncu gazi to robil

Old Post 15-04-2002 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
mi też się zacina w 3 min i 19 sek.

Sciagnalem sprawdzilem.
org zwalil sprawe poniewaz, mi tez sie zacina
chyba zuploadowali plik z bledem

film z tego adresu jest 100% sprawny:
http://kafe-slizg.pl/~gazi/BitterTa...ory_by_Gazi.avi

Old Post 15-04-2002 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
chyba zuploadowali plik z bledem

Chyba napewno

btw - widzialem kilka akcji z "Wakacji" w Slizgu

Old Post 15-04-2002 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

gazi trzeba bedzie nakrecic jakies prezekrety w realu
moze takj u ciebie
nagramy jhak rzucam w ciebie miesem?

Old Post 16-04-2002 15:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
toFu
Seizure Of Power!!!

Thumbs up slizg2 avi -where ????

A tak z innej manki skad mozna sciagnac film z turnieju SLIZG2--->wie ktos ??? Z checia bym go obejrzal-moze poprawia mi sie wspomnienia ...

Old Post 17-04-2002 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil toFu Znajdź więcej post'ów przez  toFu Dodaj toFu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać toFu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
heeZto0
':;PNC;:'

Post Re: slizg2 avi -where ????

quote:
Napisane oryginalnie przez QuaDust
A tak z innej manki skad mozna sciagnac film z turnieju SLIZG2--->wie ktos ??? Z checia bym go obejrzal-moze poprawia mi sie wspomnienia ...

kiedys byl na stronce slizgu ale czy jeszcze jest...

Old Post 26-04-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil heeZto0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do heeZto0 Znajdź więcej post'ów przez  heeZto0 Dodaj heeZto0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać heeZto0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

raczej ciezko bedzie znalesc

Old Post 26-04-2002 16:28
[FPP]ziel1na
z1

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
raczej ciezko bedzie znalesc

ja sciagalem z orga, ale tam tez juz skasowali

Old Post 26-04-2002 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:37.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions