Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Gadzety =]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

Re: Re: tak blisko ?

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Jeszcze zaden z redaktorow FPP nie zarobil ani grosza, a juz ludzie za zle nam maja jeden baner...

Prawda wyglada tak - ze sytem dla fpp jest nie korzystny (nie za odslony tylko klikniecia) - a kasay (jak jakas bedzie) to nawet na koszulki nie starczy - nie zdajecie sobie jaka ciezka kasa idzie na utrzymanie serwera (jest nasz - i nikt nam laski nie robi). Co do wyliczen ile redaktorzy pracy wkladaja - to ja juz nie bede robil....

Prawde facet gada !!!!!.
Nie zdajecie sobie sprawy ile czlowiek musi poswiecic czasu, aby takie chocby newsy doprowadzic do porzadku. Ile sewisow zagranicznych odwiedzic (kupa txt codziennie do przeczytania, przeredagowania, tlumaczenia itd.) i glupawych emaili do czytania . To wszystko nieodplatnie i dla waszej satysfakcji abyscie wiedzieli, co w szerokim swiecie slychac . Jezeli natomiast chodzi o serwer to glowny bol calego tego biznesu . Oplaty daja z wlasnej kiejdy a pamietajcie, ze to niemale pieniadze.

Dlatego uwazam, ze od jednego banerka jeszcze nikt nie kopnol w kalendarz. A tak "wielki" serwis jakim jest fpp.pl musi zyc .

Wiec szacunek ludzie , bo jak nie to w plecy!

Peace @ll

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-08-2001 09:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Ogo - musiales sie chwalic????

Nie musiałem. Przecież że te koszulki będą to jeszcze do końca nie wiadomo, a jak tutaj dam jej zarys, a sam w tym dobry nie jestem, to się może znajdzie ktoś lepszy, który rozwinie to dalej i będzie z tego coś lepszego. Przecież nie daję tutaj szczegułów co do koszulek, czy będą, kiedy będą i tak dalej. Jeżeli jednak uważasz iż to nie powinno tutaj być to usunę tego posta.

Old Post 08-08-2001 11:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

A co z moimi pomyslami, he?

Old Post 08-08-2001 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO

Nie musiałem. Przecież że te koszulki będą to jeszcze do końca nie wiadomo, a jak tutaj dam jej zarys, a sam w tym dobry nie jestem, to się może znajdzie ktoś lepszy, który rozwinie to dalej i będzie z tego coś lepszego. Przecież nie daję tutaj szczegułów co do koszulek, czy będą, kiedy będą i tak dalej. Jeżeli jednak uważasz iż to nie powinno tutaj być to usunę tego posta.

No juz zapozno.....

Ja poprostu nie lubie sie chwalic jak cos dogrywam.....

Old Post 08-08-2001 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:58.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions