Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Ban dla Venotoma
Ban dla venotoma?
Ta ankieta została zakończona.
tak 42 72.41%
nie 16 27.59%
W sumie: 58 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (7): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Jesli chodzi o te glosy na NIE to kto na nie zaglosowal niech sie zglosi i poda argumenty. 2 sie przyznalo i sa uznane. Reszta jak sie nioe przyzna to nich te glosy na NIE moderator przeniesie na TAK

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-06-2002 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jasio14
clone kid (dke)

quote:
Napisane oryginalnie przez BobeK
Wielkie ten wasz topik i posty
jedyny temat ktory jest interesujacy dla wszystkich i jednoczy boardowiczow wszelkiej masci... co sie dziwisz? taki boardowy big brother

<prorok> I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Old Post 02-06-2002 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jasio14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jasio14 Znajdź więcej post'ów przez  jasio14 Dodaj jasio14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jasio14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

taaa
wlasnie przeprowadzamy nominacje

Old Post 02-06-2002 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jasio14
clone kid (dke)

no a zebys wiedzial

mnie wielki brat osobiscie wyprosil w zeszlym tygodniu za... zreszta niewazne i tak to zaraz skasuja :S

<prorok> I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Old Post 02-06-2002 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jasio14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jasio14 Znajdź więcej post'ów przez  jasio14 Dodaj jasio14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jasio14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum
taaa

..jednoosobowe ;>

Old Post 02-06-2002 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum
taaa

W tym tygodniu ban'a wylosowal [5 sekund niepewnosci] - Venotom.

Old Post 02-06-2002 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jasio14
clone kid (dke)

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

W tym tygodniu ban'a wylosowal [5 sekund niepewnosci] - Venotom.

ulzylo ci? dowartosciowales sie?

juz dawno temu slawek pisal, aby ignorowac wybryki venotoma - widac bylo to porywanie sie z motyka na slonce. rozumiem, ze pan v przeszkadza wam w prowadzeniu interesujacych dyskusji na niebanalne tematy... gowno prawda! na boardzie od kilku dobrych miesiecy nie dzieje sie nic... to tematy venotoma skupiaja na sobie... ide spac, zreszta i tak stracilem watek, cya

Old Post 02-06-2002 22:06
deathcrush
łobuz

i nawet z martyna nie pogada przed kamerami (mala strata)

btw: ja jestem prawie pewien ze banana i tak nie bedzie, zeby nie wiem ile glosow bylo...

Old Post 02-06-2002 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
To nas zabije - a jak nie to staniemy sie silniejsi!
Tak ktos ma w sygnie

Chyba "co nas nie zabije to nas wzmocni". Wstyd nie znac. Znane haslo

Old Post 02-06-2002 23:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
btw: ja jestem prawie pewien ze banana i tak nie bedzie, zeby nie wiem ile glosow bylo...

czego?

Old Post 02-06-2002 23:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Jestem przeciw.
Już kiedyś się o tym rozpisywałem.
Niezła nabijalnia...
Jak to było o tym kamieniu w ewangelii...?

Old Post 03-06-2002 09:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy bleeeeee

zamkneli mi moj topic o papierze toaletowym no
bede plakal

a ja naprawde chcialem sie dowiedziec czy nie uzywam za duzo papieru toaletowego narazajac siebie przy tym na niepotrzebne wydatki (c) Vanotom

moderatorzy sa okrutni

Old Post 03-06-2002 11:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

no więc poraz enty apeluje o olewanie venotoma.....ja od dzis nie wypowidam sie wogle w jego topikach....
ale z dugiej strony....dlaczego mamy go ignorowac..??
robi burdel.....a my tu sie bronimy prubując go wygonic...a gdy to sie nie udalo apelujemy o bana dla niego .....gdy to sie nie powiedzie wtedy go ignorowac....ale i mozna zaczać juz teraz

Old Post 03-06-2002 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
apeluje o olewanie venotoma.....ja od dzis nie wypowidam sie wogle w jego topikach....

I wszyscy żyli długo i szczęśliwie

Old Post 03-06-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ta historia z twoją nędzną postacią się jeszcze nie skończyła... niestety czekamy aż moderatorzy dopiszą zakończenie do ostatniego aktu... dla ciebie.

Old Post 03-06-2002 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Niezła nabijalnia...

Co z tego?
Przeciez i tak kazdy zaklina sie ze nie wazna jest ilosc postow

Old Post 03-06-2002 15:19
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
ta historia z twoją nędzną postacią się jeszcze nie skończyła... niestety czekamy aż moderatorzy dopiszą zakończenie do ostatniego aktu... dla ciebie.

Pewnie i tak nie dopisza...

Old Post 03-06-2002 15:20
MaslaV
koduję bezwzrokowo

niech ktoś to wreszcie zrobi...

Old Post 03-06-2002 17:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Venotom to spoko koleś...odczepcie się.....serio mówie..

Old Post 03-06-2002 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

no wsumie racja. kto wogle wpadł na pomysł aby banować najfajniejszego usera tego boarda. bosze co za świat

Old Post 03-06-2002 18:01
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek

Old Post 03-06-2002 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Old Post 03-06-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:

Nie mozna byc fajnym jak sie jest debilem.......serio mowie...

Old Post 03-06-2002 21:09
yoshi.thod
Guest

Pewnie jush zawladnal Twoim umyslem

sorx za 2-gi

Old Post 03-06-2002 21:09
j@rzabek
Brujah

ejj nie pamietam kiedy ostatnio jebna jakiegos glupiego posta...poza tym należy dać mu szansę. Zauważyłem, że wszyscy po nim jeżdza nie dla tego ze jest glupi (bo chyba nie jest:krowa
tylko dlatego, że to modne...Tak samo jest z windoza...boże człowieku!. niepodoba sie to se zmien systema
no moze ten przyklad z windoza nie jest do konca trafny, bo nie ma za bardzo na co zmieniac, ale i tak mysle ze to co robicie woboce Venotoma to kurestwo....

Old Post 03-06-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
1)ejj nie pamietam kiedy ostatnio jebna jakiegos glupiego posta...2)poza tym należy dać mu szansę.

ad 1) 4 dni temu. Nie zacytuje bo pokasowali :S
ad 2) widze u niego pewna poprawe wiec sam juz spowolnilem najazdy
quote:
1)Zauważyłem, że wszyscy po nim jeżdza nie dla tego ze jest glupi (bo chyba nie jest:krowa
2)tylko dlatego, że to modne...

ad 1) A moze on naprawde jest glupi (Kto wie? )
ad 2) :o nie wiem kto to robi dletego ze to jest "modne" . Podaj przyklad to uwierze :S Po prostu jak sie o kims sie mowi to na wierzch wychodzi kto go lubi a kto nie...
quote:
Tak samo jest z windoza...boże człowieku!. niepodoba sie to se zmien systema

Mi sie podoba ale i tak smierdzi - a systema nie zmienie bo q2 jest po wingroze (wiem wiem mozna zainstalowac wersje pod linucha ale XWin na linuchu strasznie tnie graficznie...)
quote:
no moze ten przyklad z windoza nie jest do konca trafny, bo nie ma za bardzo na co zmieniac, ale i tak mysle ze to co robicie woboce Venotoma to kurestwo....

Jess.
Jestesmy kurewami?

Old Post 03-06-2002 21:32
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
Jesli chodzi o te glosy na NIE to kto na nie zaglosowal niech sie zglosi i poda argumenty. 2 sie przyznalo i sa uznane. Reszta jak sie nioe przyzna to nich te glosy na NIE moderator przeniesie na TAK

ja glosowalem NIE
i wcale NIE musze sie z tego tlumaczyc bo to MOJA SUBIEKTYWNA ocena i kazdy sie moze z nia nie zgodzic!!

Old Post 03-06-2002 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Neo
ja glosowalem NIE
i wcale NIE musze sie z tego tlumaczyc bo to MOJA SUBIEKTYWNA ocena i kazdy sie moze z nia nie zgodzic!!

O N
Z A R T O W A L

:o

Old Post 03-06-2002 22:00
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

O N
Z A R T O W A L

mysle ze masz racje

Old Post 03-06-2002 22:05
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

O N
Z A R T O W A L

NIE
przynajmniej mam wlasne zdanie a nie zapieprzam w owczym pedzie jak 99% tego board'a

no offence

Old Post 03-06-2002 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:36.    Strony (7): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions