Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > co widzisz? czyli porzadek przed kompem :o
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez LaM4

Hehe o mnie to samo mowia - 185cm - 65 kilo troche malo

hehe ja 186 i 68 kilo ..

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-06-2002 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

Aaaa.... co do kompa to znalazlem cos ciekawego, moze to juz widzieliscie, ale ... nie wiedzialem gdzie to wrzucic:

http://fluxbox.sourceforge.net/zoom...ka_fluxbox3.jpg

popatrzcie uwaznie na irc'a i ksywe

Old Post 26-06-2002 12:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Insmac_old
Aaaa.... co do kompa to znalazlem cos ciekawego, moze to juz widzieliscie, ale ... nie wiedzialem gdzie to wrzucic:

http://fluxbox.sourceforge.net/zoom...ka_fluxbox3.jpg

popatrzcie uwaznie na irc'a i ksywe

no przecież to tylko nasz aLEczapKA .

Old Post 26-06-2002 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

hehe...to ja zapodaje fotke mojego biurka
a tak jest --nad--biurkiem

a tak jest --pod--
a tak wygląda moja --podkladka--

Edytowane przez AlieneK dnia 26-06-2002 o godz. 14:16

Old Post 26-06-2002 13:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

orzeszki ziemnie smierdza...

Old Post 26-06-2002 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

orzeszki ziemne i kola nie smierdza jak nie ma piwa to trzeba czyms w koncu brzuch pasc, nie ?

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 26-06-2002 16:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
orzeszki ziemnie smierdza...
czipsy lay's rulez

Old Post 26-06-2002 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

Alien: szkoda, ze nie sfotografowales swojego krzesla jeszcze...

Old Post 26-06-2002 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

osz......nie pomyslalem....
MaslaV: jak chcesz do mnie wpasc do bez aparatu nie wpuszczam

Old Post 26-06-2002 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

[FPP]c35 i Eustachy

hehe widzicie co te komputery z nas robia?? 185/65, 186/68, 184/62, zajebisci jestesmy co nie?

widze ze srednia wzrostu dosc spora, zakladamy druzyne koszykarska?

Old Post 27-06-2002 10:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
orzeszki ziemne i kola nie smierdza jak nie ma piwa to trzeba czyms w koncu brzuch pasc, nie ?

po 2h jedzenia orzeszków aLIENKA chce się i sie słono robi w ryju

Old Post 27-06-2002 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

no to wlasnie od tego jest kola, zeby rylo przeplukac i mozna dalej wsuwac

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 27-06-2002 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ha ha
jeśli znajdziesz u Alienka cole to jesteś niezły... cola jest tylko jak ja przyniose, on zawsze gości mnie jakimiś soczkami, wodą, sprajtami albo pepsi.

Old Post 27-06-2002 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

A co tam też sie "pochwale".

Więc tak :

- w centrum monitor 17''
Przed monitorem od lewej :
-Kubek na długopisy, pełen śrubokretów.
- Stary wentyl z procesorka, a pod nim mini płytka z mundialu 98'
- instrukcja od płyty głównej, na niej kolejno - portfel, klicze, fajki, zapalniczka
- Skaner (ledwo go widac ale o tym potem
- mały stosik płyt, zakończony starą myszką A4 tech'a
( za stosikiem )

- Zasłonięty przez płyty skaner, a na nim stojak na cd, na którym miesci sie ok 40 cdkw.

( na stojaq )

+/- 40 płytek niewiadomoego pochodzenia, i zawartości

( na płytach )

- Kilka starych juz pc-world'ów
- Kilka jeszcze starszych cda
- pudło od zastępczej płyty głownej ( moja w servisie )
- pudło po nowym wentylu

( szuflada pod monitorem )

- Klawka
- Kartka na zapiski ( papier podaniowy )
- Podkładka a na niej mycha.

To wsio.
Jak mnie czasem wezmie na szukanie przyczonych płytek, to sprzątam, ale stan dopuszczalny pozostaje przez góra 2-3 dni, i
wraca do stanu pierwotnego.

Jak dorwe jakiś aparacik/web cam'a to walne photo

Old Post 27-06-2002 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

A co tam też napisze o swoim pożądku

Patrząc z mojego punktu widzenia
- monitor 19 calowy
- na lewo lampka, joistik, mikrofon i kilka dupereli nie wiem czego dokładnie
- dlaej na lewo skaner (nie wiem czy działa) a przed nim aprat cyfrowy
- no i doszliśmy do kompa na którym zawsze coś stoi a na 100% zawsze głośnik
- idąc na prawo od monitora jest zejście na niższą pułke i mam porządek zawsze tam jest czysto bo stoi tam hab, modem i serv (orac 2 głośnik)
- najgorzszy nieporządek mam przy klawiaturze i myszce bo tu zawsze jakieś papiery i długopisy sa nie wiem z kąd

A więc jak widać ja nie mam takiego syfu na biurku (bo sprzątam)

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 27-06-2002 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
A co tam też napisze o swoim pożądku

poRZądek

Old Post 28-06-2002 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

oj Venotom....pan profesor Jan Miodek przy tobie wymięka...

Old Post 28-06-2002 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
poRZądek

smierdzisz venotom ... jazda stad debilu na silownie albo na deskorolke ... won ale juz ... zebym cie tu nie widzial

[ bgsound: SoaD ~ Marmalade ]

Old Post 28-06-2002 12:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

quote:
Napisane oryginalnie przez Insmac_old

smierdzisz venotom ... jazda stad debilu na silownie albo na deskorolke ... won ale juz ... zebym cie tu nie widzial

[ bgsound: SoaD ~ Marmalade ]

Może dzięki mnie chłopak dostanie lepszą ocenę z dyktanda w następnej klasie?

Old Post 28-06-2002 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

venotom zbawca ludzkosci

Old Post 28-06-2002 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

lódzkosci

sxn | blog

Old Post 28-06-2002 13:47
LaM4
Skilled (Knight)

Lódźe czemó siem kuciće ?

Old Post 28-06-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom

Może dzięki mnie chłopak dostanie lepszą ocenę z dyktanda w następnej klasie?

nie dostane bo mam zaświadczenie że jestem dysortografą a pan profesor ventom wie co to jest chyba??

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 28-06-2002 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
lódzkosci

Łódzkości Bolsa ?

Old Post 28-06-2002 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

no ba tylko cicho, bo nasla na nas hiszpanska inkwizycje

sxn | blog

Old Post 28-06-2002 19:06
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

No a ja ...
hmmm ... 194cm i 62kilo

i co Wy na to ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 28-06-2002 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez LaM4
[FPP]c35 i Eustachy

hehe widzicie co te komputery z nas robia?? 185/65, 186/68, 184/62, zajebisci jestesmy co nie?
(...)

nie przecze ze jestem zajebisty...

Old Post 28-06-2002 20:32
LoveBeer
GreenMan

cholera... tak sobie czytam i mysle... co za niedorozwiniete chuderlawe lamagi

w kazdym razie wujek nadrabia za paru - 87 kilo (zywej wagi jak mawia moj 55 kilowy znajomy )

sxn | blog

Old Post 28-06-2002 22:14
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
cholera... tak sobie czytam i mysle... co za niedorozwiniete chuderlawe lamagi

Jak mowi powiedzonko: 'Male jest piekne ... ale duze moze wiecej'

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 28-06-2002 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
no ba tylko cicho, bo nasla na nas hiszpanska inkwizycje

nie obrazaj mnie
http://spin.klany.pl/

Old Post 28-06-2002 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:11.    Strony (6): « First ... « 2 3 [4] 5 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions