Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Polska scena Sof2....czy aby na pewno?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

skoro kula chcesz to sobie graj z cziterami mnie to nic nieobchodzi to twoj problem nie moj ale nie miej do nikogo pretensji jesli chetuje na serwerze na ktorym sa cheaty wlaczone
pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-09-2002 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

na temat czitow to testowalem tego aim bota poinformuje moze o tym co to jest egzemplaz testowy to byl aim bot i wall hack w 1
dzalanie jest takie ze po wpisaniu komendy wlancza sie mechanizm podgladu przez sciany jest to niewykrywalne kolega sprawdzal nic nie widzal niezwyklego
sam aim bot jego dzialnie bylo dla mnie dziwne raz dzialal raz nie pewnie to kwestja ustawien nie mam zamiaru spradzac i dawac rad komukolwiek aim bot wtedy gry dzialal namierzal srodek glowy nawet bez przesuniecia celownika przynajmiej mi sie tak wydawalo jest to niestety bardzo trudno wykrywalne nie widac poprostu tego zabardzo z widza
testy wykonalem ze wzgledu na to ze czasem sie zajmuje administracja serwerow i chcial bym widziec jak to rozpoznac
nadmieniam ze nie bede odpowiadal na prosbu o przeslanie lub udostepnienie ww swinstwa a jak sie dowiem kto tego chce to odrazu wstawie ban an serwerze
sam aim bot dostal sie w moje rece przypadkiem i mam nadzieje ze takich przypadkow nie bedzie wiecej przynajmiej w polsce
pozdrawiam wszyskich
ps
jak by mnie chcial ktos chcial oskarzyc o cziterstwo dodam ze testy byly prowadzone na moim prywatnym serwerze wraz z moim kumplem
ps2
jak dorwe kogos z tym gownem to bez ostrzezenia poleci ban a ip postaram sie rozniesc po wszystkich serwerach na jakich znam adminow

Old Post 06-09-2002 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Jeśli na serwerze jest sv_cheats 1 to god, give, notarget i noclip i wszystkie inne takie działają bez przeszkód.

Old Post 06-09-2002 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

mariachi ten aim bot pewnie dziala na serwerach na ktorych sa te rzeczy nieustawione nie sprawdzalem i nie bede sprawdzal bo to przesada dla mnie wchodzic z czyms takim na normalny publiczny serwer
ppodejrzewam ze jak nawet jest ustawiony pure serwer to to swinstwo dziala
jak kto szuka aim bota proponuje odwiedzic to forum
http://www.wypas.seo.pl/genius/view...php?p=2791#2791
na linka do tego sie natknellem przypadkiem kula juz cos na ten temat wspominal ale ja uwazam ze warto przeczytac to forum ja osbiscie jestem za eliminacja z gry takich osobnikow
pozdrawiam
ps
mam nadzieje ze na tym forum nie bedzie topickow w stylu szukam aim bota do sof2

Old Post 06-09-2002 19:16
El_Mariachi
Gitarzysta

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef

jak dorwe kogos z tym gownem to bez ostrzezenia poleci ban a ip postaram sie rozniesc po wszystkich serwerach na jakich znam adminow

A jak niby chcesz to zrobić? ) I gdzie? Mówisz o forum czy o serwerach? )

Old Post 06-09-2002 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

mariachi i z forum ale tacy ludzie chyba sie nie pojawiaja na forum przynajmiej tu i z serwerow
bowiem jak jakis koles powiedzial szukajcie az znajdziecie dlugie poszukiwania daja rezultaty ja nie musialem tego gowna szukac akurat wcale natknalem sie calowicie przypadkowo przez czyjas nieuwage na szczescie jest to juz poprawione i nie jest tak latwo to chyba znalezc mam nadzieje przynajmiej
pozdrawiam

Old Post 06-09-2002 20:18
El_Mariachi
Gitarzysta

Nie bardzo mi się widzi co zrobisz nawet jak będziesz miał IP? Na zachodzie chyba ludzie mają często dynamiczne IP więc po ajkimś czasie się po prostu zalgują jeszcze raz, a w międzyczasie wejsą na inny. A jak dasz bana na całą jego sieć to możesz innym popsuć zabawę )

Old Post 06-09-2002 21:34
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef

nadmieniam ze nie bede odpowiadal na prosbu o przeslanie lub udostepnienie ww swinstwa a jak sie dowiem kto tego chce to odrazu wstawie ban an serwerze

Przyjacielu !@!!!! poratuj kumpla w potrzebie !!! Spada mi ostatnio skill ( chyba za dużo pivska) , a wiesz jak lubie zabijać niewinnych graczy. ... No i tak sobie pomyslałem , że jakbympo pivku sobie włączał takiego aimbota z łolchakiem do spółki to byłbym niepokonany (ochhhhh w stanie po spożyciu bycie niepokonanym mam we krwi ; )
No i wiesz ... skoro go masz ... i masz mojego mejla .... no i razem tak jakbyś wysłał .... no wiesz .... no byłoby fajnie... no wtedy byłbym prawdziwym lamerem a nie tylko akim udawanym

Ps. A bana możesz mi walnąć. I tak u Ciebie nie gram

Old Post 06-09-2002 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

juzef a który server jest twój ?

Old Post 06-09-2002 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

kulla myslalem ze ten bot ktorego ci jak kupowales gre dawalem dziala ok podesle ci meilem bo faktycznie jak cie widze to masz okropny skill
a tak na powaznie to spotkalem sie z prosbami o bota dlatego uprzedzam wszelkie prosby
lion serwer nie jest moj ja tylko czasem na nim administruje jak mam chwile czasu wolnego
pozdrawiam
ps
skoro sie o to prosisz ) dla ciebie wszystko nawet ban moge ci dac nawet dwa albo trzy jak koniecznie chcesz tez pewnie da sie zalatwic

Edytowane przez juzef dnia 07-09-2002 o godz. 11:47

Old Post 07-09-2002 03:33
whitelion
...

no ok, ale jak sie nazywa ? tak tylko z ciekawości pytam

Old Post 07-09-2002 16:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

to ta lagiernia co sie qqryq nazywa
a czemu sie pytasz ciekawosc to 1 stopien do piekla

Old Post 07-09-2002 17:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:47.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions