Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Heavy Metal & okolice
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Napisane oryginalnie przez manyec
Black Sabbath

sabbath rulez

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-07-2001 21:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
manyec
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez DisposableHero

sabbath rulez

ciesze sie ze sie ze mna zgadzasz
moim zdaniem Black Sabbath jest dla metalu tym,czym quake1
dla sieciowych FPP'ow(czytaj inspiracja)
w sumie to nie wiem skad takie porownanie
btw.w qw nie gram bo nie potrafie go skonfigurowac tak jak bym chcial
lame

Old Post 30-07-2001 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil manyec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do manyec Znajdź więcej post'ów przez  manyec Dodaj manyec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać manyec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

"chcialem niesmialo zapytac czy ktos moze slucha z deczka starszych kapel np.Black Sabbath,Led Zeppelin,Deep Purple "

Mam squadanki tych kapel

Old Post 30-07-2001 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Ostatnimi czasy pogrążam się w Led Zeppelin. Jimmi Page jest moim idolem... No, można to tak nazwać.
Teraz chciałem przytoczyć drobną anegdotkę. Oglądałem ostatnio "Dozwolone od lat 40" ( ja mam 17, no 18 =] ) i tam wypowiadał sie główny redaktor jakiegoś pisma wydawanego w latach 70'. Była wtedy cenzura i nie można było mieć rozpuszczonych włosów (mężczyźni). Więc było takie zdjęcie Page'a którego cenzor nie chciał dopuścić bo tam Page miał rozpuszczone włosy, a ten główny redaktor tego pisma powiedział mu, że jest to słynna piosennkarka - taka jak Alanis Morrisette itp. Wtedy cenzor popatrzał na niego i powiedział:
"Tak, tak, przypominam sobie, mam nawet w domu jej nagrania... "
Jak ja wtedy buchłem śmiechem gdy to słyszałem.
Co do Sabathów, to nie każdy ich utwór mi się podoba, ale ogólnie lubię. Można powiedzieć że ogólnie lubię old rocka.
Co sądzicie o Symon & Garfunkell i o Pink Floyd???

Old Post 31-07-2001 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR

Jak ja wtedy buchłem śmiechem gdy to słyszałem.
Co do Sabathów, to nie każdy ich utwór mi się podoba, ale ogólnie lubię. Można powiedzieć że ogólnie lubię old rocka.
Co sądzicie o Symon & Garfunkell i o Pink Floyd???

Pink Floyd jakos mi nie przypadli do gustu, S&G nie znam
jezeli chodzi o Sabbath to kogo wolisz: Ozzy'ego, czy Dio?

Old Post 31-07-2001 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
manyec
Skilled (Knight)

heh
Pink Floyd wymiatalo straszliwie za czasow Watersa(teraz jakby
nie slucham za duzo ich ostatnch dokonan)a ostatnia plyta ,ktora slyszalem bylo "Delicate sound of thunder". I rozwalila mnie czesc gdzie zapodawali stare numery,a zwlaszcza intro(no i cala reszta)
"Shine on you crazy diamond"
Ogolnie dla mnie kultowa kapela.
Aha,sorry za ewentualne bledy w tytulach ,ale moj angielski jest hm...

Old Post 31-07-2001 11:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil manyec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do manyec Znajdź więcej post'ów przez  manyec Dodaj manyec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać manyec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Cool

Ozzy rulz.
Co do Pink Floydów, to podobają mi się utworki w których Waters wymiatał ze swoimi psychodelicznymi śniadankami itp. (nie znam na pamięć tytułów, ale ich muzyka jest zajebista0. Można np w niektórych utworach na dobrym sprzęciwe usłuszeć jakieś odgłosy, okrzyki w tle. Zajebioza!!!

Old Post 31-07-2001 12:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Co do Black Sabbath:
IMO Ozzy ma fajniejszy glos, przez co fajniejszy klimat ma ta muza. Wg mnie najfajniejszym ich kawalkiem jest Changes.

Co do Metallici:
Ja tam lubie ich cala tworczosc. Poczawszy od pierwszych dem, az do najnowszych coverow (ostatnio slyszalem duet Metallica & Ozzy i kawalek "Changes" - fajne nawet =D).

A co sadzicie o Alice Cooperze?

Old Post 31-07-2001 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez manyec
chcialem niesmialo zapytac czy ktos moze slucha z deczka starszych kapel np.Black Sabbath,Led Zeppelin,Deep Purple
nie wspominajac o gostkach typu Hendrix?

Jeeezuuu! ziomek!

ja slucham. do tego Uriah Heep, The Who itp... Floydow tez bardzo lubie ( Seamus z plyty Meddle - wokal + wycie psa )
te zespoly nigdy sie nie zestarzeja.
Sabbath raczej z Ozzy'm, szczegolnie ich pierwsze dokonania.

nio i ktos tu wspomnial o Deftones. uwielbiam te kapele, mam ich wszystkie albumy ( w mp3 ) . na www.paulos.prv.pl jest co-nieco do zassania Deftones'ow.

Old Post 31-07-2001 23:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Deftones'ów zasysam z Audiogalaxy.
Tak jeszcze tylko spytam sie o Inflames. Włączyłem sobie wczoraj nieśmiało kasetkę leżącą w kącie i tak mi się spodobało że teraz poszukuję ich mp3 (po to by posłuchać i po 24h usunąć). Wie może ktoś gdzie mogę to znaleść. W Audiogalaxy nie ma ich dużo... THX z góry.

Old Post 01-08-2001 09:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:15.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions