Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > podkladki -must see!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez chosen
sora ze takie spoznienie, ale dopiero teraz zlookalem tego posta i zdecydowalem sie na kupno allsopa,wiec wchodze na strone a tam wszedzie dostepnosc towaru brak :-o. Więc pytanie,czy jeszcze uda mi się to kupic czy nie?

Pewnie oni ponownie beda mieli, ale mysle, ze pozniej ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-05-2003 00:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chosen
jEsTeMgRaCzEm jEsTeMnIkIm

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
Pewnie oni ponownie beda mieli, ale mysle, ze pozniej ...

pozniej znaczy kiedy?zna ktos moze dokladna datę...?

Old Post 08-05-2003 00:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chosen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chosen Znajdź więcej post'ów przez  chosen Dodaj chosen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chosen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

quote:
pozniej znaczy kiedy?zna ktos moze dokladna datę...?

nie, nawet oni pewnie nie znaja, bo nie wiadomo, ile moze im zajac sprowadzenie tego :o

Old Post 08-05-2003 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chosen

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
nie, nawet oni pewnie nie znaja, bo nie wiadomo, ile moze im zajac sprowadzenie tego :o

uuu to nie dobrze..no coz pozosaje mi czekac...ale dzieki za zainteresowanie..chociaz Ty jeden...

Old Post 08-05-2003 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chosen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chosen Znajdź więcej post'ów przez  chosen Dodaj chosen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chosen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
[....]...ale dzieki za zainteresowanie..chociaz Ty jeden...

Tez Ci pomoge

A wiec wedlug mnie te podkladki beda niedlugo ale kiedy nie wiem :o
Zapewne jak je sprowadza to zamieszcza jakies info na stronce. I wtedy sie pospiesz !!!!

Old Post 08-05-2003 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chosen

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Tez Ci pomoge

A wiec wedlug mnie te podkladki beda niedlugo ale kiedy nie wiem :o
Zapewne jak je sprowadza to zamieszcza jakies info na stronce. I wtedy sie pospiesz !!!!

no dobra postaram sie zagladac regularnie...to niech bedzie ze i Ty tez..hehe

Old Post 08-05-2003 12:59
Blue
Veteran (Ogre)

najprawdopodobniejza ok 3 tygodni beda...

Old Post 08-05-2003 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blue Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Blue Znajdź więcej post'ów przez  Blue Dodaj Blue do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blue prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blue
Veteran (Ogre)

najprawdopodobniejza ok 3 tygodni beda...

Old Post 08-05-2003 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blue Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Blue Znajdź więcej post'ów przez  Blue Dodaj Blue do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blue prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:

Przeciez juz mozna zamowic i byc na poczatku koleijki...

Old Post 08-05-2003 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Przeciez juz mozna zamowic i byc na poczatku koleijki...

Logiczne

Ale nie wyczules blusa w mojej wypowiedzi

PS.
Sygna Ci padla

Old Post 08-05-2003 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Logiczne

Ale nie wyczules blusa w mojej wypowiedzi

PS.
Sygna Ci padla

Ja czuje tylko bolsa

Sygna bedzie - jak tylko skoncza roboty na czesci serwerow fpp...

Old Post 08-05-2003 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blue
Veteran (Ogre)

I po allsopkach .... ciekawych odsyłam na www.pcd.of.pl...chyba ze ktos iinny sie zajmie sprowadzeniem

Old Post 07-06-2003 13:00
bluesdriver
Combat (Death Knight)

W Polsce mousepady mozna dostac tu http://h4g.pl/products_new.php?page=3

icemat, allsop, func do wyboru do koloru

Old Post 26-07-2003 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

quote:
Napisane oryginalnie przez bluesdriver
W Polsce mousepady mozna dostac tu http://h4g.pl/products_new.php?page=3

icemat, allsop, func do wyboru do koloru

hehe, a jak dobrze zagadacie, to nawet znizke mozna jakas wytargowac - zanosi sie nam na sklep z prawdziwego zdarzenia :>

Old Post 27-07-2003 11:37
raq
Guest

Eh fajna sprawa z myszami ale jak sobie pomysle ze to ponad 150 zł a za Mx500 ponad 210 zł to mnie ściska :/, a do tego jeszcze jakis pad by sie przydał a to kolejne $ :(
Ja śmigam na A4Teczku WOPku 35 z GreatEyem :D a podkładka u mnie to kartka papieru (biała) z bloku A3 przyklejona taśmą klejącą do biurka :) (zadna podkładka tak sie nie bedzie trzymac :D lol )
Zestaw lamerski ale za to cenowo super :P
i co wy na to ?? :D

Old Post 27-07-2003 17:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

A4 tech wop 35 byla najgorsza myszka ktora kupilem :/ Moze moj egzemplarz taki byl a watpie. Cholernie nieprecyzyjna, czasem kursor sam przeskakiwal z miejsca na miejsce. Imo lepiej kupic najtanszego kulkowego logitecha niz A4 great eye.

Podobnie mysle o podkladkach. Co jakis czas musze zmieniac szmatke bo jest brudna, rozleciala sie itp. Dodatkowo nie trzyma sie biurka, trza ja przykleic, odkleja sie, biurku jest brudne od tasmy. Dlatego mysle ze lepiej raz na rok wydac 50 zl na allsopa i miec komfort, spokoj, skupic sie na grze a nie problemach ze sprzetem

Old Post 27-07-2003 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez raq
Eh fajna sprawa z myszami ale jak sobie pomysle ze to ponad 150 zł a za Mx500 ponad 210 zł to mnie ściska :/, a do tego jeszcze jakis pad by sie przydał a to kolejne $
(...)

Mozesz zamiast optyka kupic kulke za 100 zl + podkladke fellowesa za 12 zl. Bedziesz mial dobra mysze + dobra podkladke

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 27-07-2003 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
raq
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Hakan
Mozesz zamiast optyka kupic kulke za 100 zl + podkladke fellowesa za 12 zl. Bedziesz mial dobra mysze + dobra podkladke

ehh tak z optyka bede przeskakiwał na kulke dzieki za takie rady , fakt faktem ze przy baardzo gwałtownych ruchach potrafi kursor sie zgubic ale TYLKO w pionie bo go sciaga w doł albo góre co jest dla mnie troche dziwne , jednak mimo tego wole optyka niz kule w q3 tez lepsze sa optyki

Old Post 27-07-2003 23:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
raq
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez bluesdriver
A4 tech wop 35 byla najgorsza myszka ktora kupilem :/ Moze moj egzemplarz taki byl a watpie. Cholernie nieprecyzyjna, czasem kursor sam przeskakiwal z miejsca na miejsce. Imo lepiej kupic najtanszego kulkowego logitecha niz A4 great eye.

Hmm ja mam ale nie moge sie wypowiedziec co do innych bo nie kupuje nowego optyka co dwa tygodnie , wop35 jest moim pierwszym wiec moje zdanie jest słabe na ten temat, prawda jest ze kursor sam potrafi przeskakiwac ale to w duzej mierze zalezy od nawierzchni na jakiej sie nia bawiłeś , co do nieprecyzyjnosci to tylko przy bardzo gwałtowych ruchac w poziomie mysza kursor sie gubi i skacze do góry albo w dół innych wad nie dostrzegłem i nie wiem czy inwestowac w mx500 albo ie3.0

Old Post 27-07-2003 23:27
[FPP]Lipas

raq - ja za noweczke mx'500 dalem na Allegro.pl 175pln :>

Mozesz zapytac reszte FPP.pl Crew - czesc z nich byla ze mna, jak ja odbieralem

A 3 tygodnie wczesniej za 200pln kupilem sobie IE3.0+Allsop Raindrop+FatPad

Wniosek - dla chcacego nic trudnego

Old Post 28-07-2003 10:37
Hakan
Elite (Fiend)

O wlasnie Lipasie jak to jest z tym fatpadem? Dobry / niedobry widziales moze fellowes za 12 zl? Mozesz go do niego porowanac a jak nie do tego to do jakies innej - chodzi mi przede wszystkim o material i wogole gumowa pod spodem czy gabka?

Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!

Old Post 28-07-2003 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
raq
Guest

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lipas
raq - ja za noweczke mx'500 dalem na Allegro.pl 175pln :>

A 3 tygodnie wczesniej za 200pln kupilem sobie IE3.0+Allsop Raindrop+FatPad

Wniosek - dla chcacego nic trudnego

Sie wie nie przecze dla mnie zaden problem isc do sklepu i kupic mx500 ale to nie w tym rzecz zeby wydac sporo kasy, rzecz w tym zeby wydac malo a dobrze , ja mam obecnie dylemat czy zmieniac WOP-a 35 na mx500 albo ie3 (wop wg producenta ma 800 cpi )
Jesli isc dalej i zalozyc ze kupie mx500 albo ie3 to czy potrzebna mi tez jakas podkladka funca czy fatpad ?? czy moze wystarczy bieluska kartka papieru ?? i co ty na to ?

Old Post 28-07-2003 15:20
ShreQ
Ik@r #2822

hehehehehe, śmiać mi się chce bo z tego co powiedziałeś wnioskuję, że MXy albo IE wogóle nie współpracują z innymi podkładkami niż te firmowe za min. 50zl. Te myszki będą ci nawet chodziły bez podkładki ale inna rzecz to konfort gry. Nie musisz odrazu kupować podkładki markowej w zupełności wystarczy ci zwykła szmata za np. 10zl. Ja miałem kupować Raindropa ale nie kupiłem bo szkoda mi kasy, 50zl ulicą nie chodzi. Za tą cenę mogę mieć dobrą mysz kulkową. Apropo jak to wkońcu jest z tym Pilotem kulkowym w wersji BOX i OEM, mam chętkę na tą mysz ale podobno są jakieś różnice między tymi wersjami (hi Hakan ) ??

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Old Post 28-07-2003 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShreQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ShreQ Znajdź więcej post'ów przez  ShreQ Dodaj ShreQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShreQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SakiS
Combat (Death Knight)

ja *******e kupuje szmate z 3 zł w eclercu na turnieju prawie wszyscy grali na szmatach !! !! !! po co bede tracil 50 zł jak szmaty podobno najlepsze

Old Post 28-07-2003 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SakiS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SakiS Znajdź więcej post'ów przez  SakiS Dodaj SakiS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SakiS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

quote:
Napisane oryginalnie przez raq
[...]
Jesli isc dalej i zalozyc ze kupie mx500 albo ie3 to czy potrzebna mi tez jakas podkladka funca czy fatpad ?? czy moze wystarczy bieluska kartka papieru ?? i co ty na to ?

mx500 + allsop ownz U

Hakan - FatPad ma pod spodem piekna gume i ani troche sie nie slizga po biureczku :o

Old Post 28-07-2003 22:43
Hakan
Elite (Fiend)

To jeszcze mi powiedz jak mysza po nim jezdzi

Old Post 29-07-2003 07:53
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:04.    Strony (4): « First ... « 2 3 [4] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions