quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
masz problem z adminami?
to on ma problem.
-najpierw go proszę o pewną bardzo oczywistą rzecz
-potem on opdowiada tak pokrętnie że z tego @ wynika iż pan admin poprostu tego nie potrafi
-wobec tego pisze adminowi jak to zrobić, na czym to polega, nawet mu podaje tekst jaki ma wkleić w pliku konfiguracyjnym serwera
-potem on odpowiada że mam racje ale on tego nie zrobi, bo nie może tego zrobić na tym serwerze (starając się ratować swój autorytet zaczyna mi wmawiac to samo co wcześniej czyli kompletny beukot)
-a że sprawa dotyczyła mojego konta, admin postanowił nie przepuścić okazji i poglądał sobie moje konto ftp dokładniej
- i podczas tej kontroli widac natknał się na moje mp3 i filmy które zajmowały co najmniej 6 gb (nie liczyłem dokładnie ale prawdopodobnie było to coś ok 10 gb)
-admin stwierdza że zajmuje za dużo miejsca to wszystko
- ja wywalam żeczywiście nie przydatny cały ten syf i zostaje tak gdzieś 700 mb
-admin dostaje raka macicy i kasuje mi resztę plików które wolałem ***** zachować
Widzicie tak to jest. Nigdy nie próbujcie atakować adminów zbyt ambitnymi proźbami bo nigdy wam nie pomogą a jak tego nie potrafią to będą się mścić.