Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > aborcja?
czy jestes za aborcja?
Ta ankieta została zakończona.
tak 13 40.63%
nie 5 15.63%
tylko w uzasadnionych przypadkach 12 37.50%
Venotom style - nie obchodzi mnie to 2 6.25%
W sumie: 32 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
obronca moralnosci sie znalazl. nie mrugnalbys okiem, gdyby takiego avatara mial ktorys z twoich znajomkow

za kogo ty mnie masz ? jak by jakis z moich znajomych mial taki avatar to bym go tak zjeb.al ze sie w glowie nie miesci. Wiesz nie mam juz babci ani dziadka ze strony mamy i taty. Dziadkowie zgineli na wojnie i jakos mi nie do smiechu z takiego typu rzeczami - ale to oczywiscie nie zmienia faktu

quote:

...fakt, moze i przegialem bluzgajac na niego po 1 poscie, zbilo mnie z tropu to, ze pytal o banal

aha i jakos nikt mu nie pomogl no coz zdarza sie dobrze ze inni probowali

quote:

i mial problemy z wyslowieniem sie

to dyskfalifikuje kazdego

quote:

- siedze na kilku innych forach, kanalach typu #pomoc gdzie widac arcyinteligentow typu "CZE JAK MOGE WYLACZYC CAPS-LOCK W MIRCU???" i zdazylem wyrobic sobie taki odruch

no i co ? ja siedze na 2 innych bordach i na jednym jestem osoba znajaca sie na robieniu filmow z q3 i pomagam newbee i jakos mnie nie ponosi jak widze 10x taki sam topic gdzie odpowiedz znajduje sie dwa topici nizej

quote:

skoro zadales sobie trud wywlekania mi wszystkich nieporozumien z ostatnich kilku miesiecy, to moglbys chociaz dowiedziec sie troche wiecej na temat tego raya - jak dotad z wielkim poswieceniem zakladal bzdurne tematy, ktore od razu zostawaly przenoszone do kosza. innym z kolei razem zalozyl sobie kilku userow i odpowiadal na swoje posty. niby ta odpowiedz wcale nie byla konieczna, ale sam przejrzyj sobie, co dwulatek nasmarowal i ocen, czy nie szkoda zachodu na bronienie go

wiem kim on jest - ale jest roznica miedzy ironia a chamstwem, mozna bylo w inny sposob odpowiedziec albo wogle nie odpowiadac

quote:

z tym panem mialem kilka zatargow, chociazby na quakenecie - zeby nie byc goloslownym, znajde kilka logow[logi]
nie lubie, gdy mnie ktos bezpodstawnie obraza i pozwolilem sobie na drobna aluzje w jego threadzie

no ale chyba sobie czyms zasluzyles na jego wrogosc, bo jakosc nie wierze zeby ktos od tak sobie wyzywal kogos innego

quote:

ziew. skonczyles juz?[QUOTE]

nie ale zaraz skoncze

[QUOTE]traktuje tego boarda jako zabawe i przegladam w wolnym czasie, w przerwie poza 1000 innymi rzeczami, nie traktuje jako piaskownice, jak coponiektorzy... ostatnio nawet nie siedze na oslawionym #fpp.pl z racji lepszych sposobow na spedzanie dnia[QUOTE]

tjaaa jakos duzo tego wolnego czasu masz

[QUOTE]
jesli chcesz wyglaszac tyrady na temat kompleksow i syndromu malego penisa, to poszukaj ich najpierw w swoim otoczeniu

no to zes teraz pojechal ze nawet nie wiem o co ci tak naprawde chodzi (jak zwykle). Moze ty masz jakis syndrom ? gdzie ja pisalem o jakichs kompleksach ? i syndromach

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Edytowane przez MAr-n dnia 27-07-2003 o godz. 10:41

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-07-2003 00:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a miej sobie ile chcesz ale w dalszym ciagu jestes zalosnym pajacem ktory czepia sie ludzi bez powodu... a o to byla cala dyskusja... nie oceniaj innych swoja miara...

kolega mar-n nie wiem czego chce ode mnie, ale widze ze z tego topika zrobilo sie forum dla wszelkich zatargo i niesnasek... proponuje zamknac zanim znajda sie kolejni chetni do najezdzania

Old Post 27-07-2003 01:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ej Mazio nie nerwuj sie... oni juz tacy sa.. przez wzglad na reszt boarda prosze abys zostal i dalej bawil ludzi swoimi postami gdyz wsrod wielu uznawany jestes za jedna z ciekawszych osobowosci na tym forum.

Co zas do moderowania.. przykro mi ludzie ale praktycznie tu nie ma warunkow tak naprawde.. bo co ja moge? Zamknac temat? Komus posty wyciac?
Skarzycie sie czesto na to ze moderatorzy nie robia nic ale co mamy robic? Nie bede siedziec 24/h przed kompem i kasowac glupich postow w stylu tej dyskusji co sie tu potoczyla. Sami musicie o to wszystko dbac bo co ja zrobie? Raz ze bana nie dam a o danie trudno a dwa ze w _niektorych_ przypadkach nawet bany nie dzialaja...

Na przyszlosc wiec prosze ignorowac osoby mowiace niewlasciwe rzeczy... w koncu glupszemu sie ustepuje

Old Post 27-07-2003 01:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

teraz jak jestes taka cwana przejrzyj jeszcze raz topik i zobacz kto po kim zaczal jezdzic...

Old Post 27-07-2003 01:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Nie chce mi sie przegladac topiku... po prostu wiem ze Ciebie i lirda nawel walcem stad nie rusza wiec probuje zatrzymac jedyna osobe ktora rzeczywiscie sie moze obrazic i pojsc ;>

a co do calej sprawy to nie chce mi sie czytac calego topika.. bede jak porzadna mamusia dla swoich kochanych dzieciatek:

NIE interesuje mnie kto zaczal i czyja jest wina ale jak zaraz mordy nie bedziecie cicho to kazdy dostanie paskiem po tylku i pojdzie do kata

A teraz ladnie sie przeprosic i ma byc spokoj.. nie zachowujcie sie jak dzieci :>

Old Post 27-07-2003 01:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
nie zachowujcie sie jak dzieci :>

I kto to mówi

Old Post 27-07-2003 02:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Na przyszlosc wiec prosze ignorowac osoby mowiace niewlasciwe rzeczy... w koncu glupszemu sie ustepuje
brawo, poszlo mi w piety (?)

odswiez mi pamiec odnosnie tych wlasnie slow, kiedy bedziesz potrzebowala filmow/mp3/programow/crackow i co za tym idzie, mojego upstreamu, *plonk*

you accept (reject, respect);

Old Post 27-07-2003 02:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Tak .. obraz sie teraz na mnie za to ze chce rozwiazac wasza klotnie... A slowa "glupszemu sie ustepuje" byly do kazdej ze stron. jak kazdy z tym stwierdzenie ustapi to problemu nie biedzie... izi prawda?

Powinnam jako przykladny moderator wychrzanic to wszystko w***** ale jeszcze sie z wami bawie probujac cos wytlumaczyc ... i chyba blednie bo nie dociera..

Old Post 27-07-2003 02:56
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

Saari daj spokoj .. kazdy z nich uwaza ze ma racje.. ktora moze po czesci gdzies ma.. ale wytlumaczyc im sie nie da by sie zachowywali normalnie. zreszta.. my sami nie zachowujemy sie normalnie..

Old Post 27-07-2003 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Saari : Twoj post byl skierowany do pana M. wiec ciezko zeby nagle ostatnie slowa ze glupszemu sie ustepuje byly do nas

i jestem przekonany, ze gdybym to ja albo weird zaczal bluzgac, to chcialo by Ci sie czytac caly topik, ale poniewaz zaczal Twoj kolega, wiec mimo ze jestes moderatorem, udajesz ze masz to gdzies...

mowilem juz: zamknij ten topik to sie wszystko uspokoi

tyle z mojej strony, KONIEC

Old Post 27-07-2003 10:43
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:

Czy zauwazyles gdzies tu odnosnik do konretnej osoby? Do Maziomira byl tylko pierwszy paragraf a reszta do swiata ogolnie jako takiego ...

ale takie rzeczy trudno przemyslec i zrozumiec najlepiej powiedziec ze ja jestem be prawda?

Poza tym nie przymykam na nic oka... faktem jest ze wqrzaliscie faceta wczesniej specjalnie i mogl wybuchnac - dlaczego jemu mam zwracac uwage a nie wam? Dlatego mowie ogolnie zeby byl juz z tym po prostu koniec.

Old Post 27-07-2003 13:16
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Kto to jest venotom? :E

Old Post 27-07-2003 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
faktem jest ze wqrzaliscie faceta wczesniej specjalnie i mogl wybuchnac

gowno prawda! naginasz sobie fakty zeby tylko wyjsc na swoje. podaj mi chociaz jeden przyklad specjalnego wkurzania..!

a skoro jest taki dorosly to chyba nie potrzebuje adwokata i nie powinien wybuchac z powodu byle dwoch gowniarzy?

zamknij ten topik, prosze po raz 3

Old Post 27-07-2003 16:15
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Zadowolony?

Old Post 27-07-2003 16:35
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:22.    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions