quote: obronca moralnosci sie znalazl. nie mrugnalbys okiem, gdyby takiego avatara mial ktorys z twoich znajomkow
za kogo ty mnie masz ? jak by jakis z moich znajomych mial taki avatar to bym go tak zjeb.al ze sie w glowie nie miesci. Wiesz nie mam juz babci ani dziadka ze strony mamy i taty. Dziadkowie zgineli na wojnie i jakos mi nie do smiechu z takiego typu rzeczami - ale to oczywiscie nie zmienia faktu
quote:
...fakt, moze i przegialem bluzgajac na niego po 1 poscie, zbilo mnie z tropu to, ze pytal o banal
aha i jakos nikt mu nie pomogl no coz zdarza sie dobrze ze inni probowali
quote:
i mial problemy z wyslowieniem sie
to dyskfalifikuje kazdego
quote:
- siedze na kilku innych forach, kanalach typu #pomoc gdzie widac arcyinteligentow typu "CZE JAK MOGE WYLACZYC CAPS-LOCK W MIRCU???" i zdazylem wyrobic sobie taki odruch
no i co ? ja siedze na 2 innych bordach i na jednym jestem osoba znajaca sie na robieniu filmow z q3 i pomagam newbee i jakos mnie nie ponosi jak widze 10x taki sam topic gdzie odpowiedz znajduje sie dwa topici nizej
quote:
skoro zadales sobie trud wywlekania mi wszystkich nieporozumien z ostatnich kilku miesiecy, to moglbys chociaz dowiedziec sie troche wiecej na temat tego raya - jak dotad z wielkim poswieceniem zakladal bzdurne tematy, ktore od razu zostawaly przenoszone do kosza. innym z kolei razem zalozyl sobie kilku userow i odpowiadal na swoje posty. niby ta odpowiedz wcale nie byla konieczna, ale sam przejrzyj sobie, co dwulatek nasmarowal i ocen, czy nie szkoda zachodu na bronienie go
wiem kim on jest - ale jest roznica miedzy ironia a chamstwem, mozna bylo w inny sposob odpowiedziec albo wogle nie odpowiadac
quote:
z tym panem mialem kilka zatargow, chociazby na quakenecie - zeby nie byc goloslownym, znajde kilka logow[logi]
nie lubie, gdy mnie ktos bezpodstawnie obraza i pozwolilem sobie na drobna aluzje w jego threadzie
no ale chyba sobie czyms zasluzyles na jego wrogosc, bo jakosc nie wierze zeby ktos od tak sobie wyzywal kogos innego
quote:
ziew. skonczyles juz?[QUOTE]
nie ale zaraz skoncze
[QUOTE]traktuje tego boarda jako zabawe i przegladam w wolnym czasie, w przerwie poza 1000 innymi rzeczami, nie traktuje jako piaskownice, jak coponiektorzy... ostatnio nawet nie siedze na oslawionym #fpp.pl z racji lepszych sposobow na spedzanie dnia[QUOTE]
tjaaa jakos duzo tego wolnego czasu masz
[QUOTE]
jesli chcesz wyglaszac tyrady na temat kompleksow i syndromu malego penisa, to poszukaj ich najpierw w swoim otoczeniu
no to zes teraz pojechal ze nawet nie wiem o co ci tak naprawde chodzi (jak zwykle). Moze ty masz jakis syndrom ? gdzie ja pisalem o jakichs kompleksach ? i syndromach
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Edytowane przez MAr-n dnia 27-07-2003 o godz. 10:41
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|